Kilpailuta Svea ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Svea – vakuudetonta lainaa hintatakuulla ja lyhennysvapailla kuukausilla varustettuna.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Mikä on Svea Bank?

Lainapalvelu Svea tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ratkaisuja, jotka kattavat lainat, autorahoituksen, yritysrahoituksen, perinnän, maksuratkaisut ja asiantuntijapalvelut.

Svean juuret juontavat Ruotsiin vuoteen 1981, ja siitä lähtien he ovat kasvaneet laajaksi konserniksi joka toimii yli kymmenessä eri maassa. Suomessa Svea on vahvasti vaikuttanut talouspalveluiden kentällä vuodesta 2002 alkaen. He työllistävät tällä hetkellä noin 130 henkilöä maassamme.

Svea toimii Suomessa virallisesti nimellä ”Svea Ekonomi AB, Suomen sivuliike”. Vaikka heidän toimintansa kuuluu Ruotsin finanssivalvonnan alaisuuteen, he raportoivat aktiivisesti myös Suomen Pankille ja Finanssivalvonnalle. Etelä-Suomen Aluehallintovirasto valvoo heidän toimintaansa Suomessa.

Svea ei ainoastaan myönnä lainoja yksityishenkilöille, vaan he ovat laajentuneet tarjoamaan myös muita talouspalveluita. Tämä sisältää perinnän sekä erilaiset maksuratkaisut, jotka palvelevat niin myymälöitä kuin verkkokauppojakin. Heidän vahva asemansa on kasvanut vuoden 2002 perintäalan yritysostojen myötä, ja he ovat vahvistaneet asemaansa täydentävänä toimijana perinteisten pankkipalveluiden rinnalla.

Svean menestyksen taustalla on olemassa olevien yritysten tehokas yhdistäminen. Suuri osa heidän henkilökunnastaan omaa yli 30 vuoden kokemuksen rahoitus- ja perintäalalta. Tämä kokemus antaa heille syvällisen ymmärryksen suomalaisista markkinoista, liiketoimintaympäristöstä ja paikallisesta lainsäädännöstä, mahdollistaen heille toimia paikallisten tarpeiden ja kulttuurin mukaisesti ilman jäykkiä konsernirajoituksia.

Konserniyritykset, kuten Svea Bank ja Svea Perintä Oy, ovat vakiinnuttaneet asemansa Suomessa. Svea Bank keskittyy kuluttajille tarjottaviin rahoituspalveluihin, kuten lainoihin, osamaksuihin ja talletuksiin, sekä yritysten laskurahoitukseen ja maksuratkaisuihin. Svea Perintä Oy puolestaan tuo vankan kokemuksen perintäalalta tarjoten erityisosaamista muun muassa energia-alalla ja julkisella sektorilla.

Kesällä 2018 Svea Group vahvisti maksuratkaisujaan yhdistyessään Svea Payments Oy:n (ent. Maksuturva Group Oy) kanssa. Tämä yhdistyminen vahvisti heidän asemaansa maksuratkaisujen tarjoajana sekä verkkokaupassa että fyysisissä myymälöissä. Laajentaen palveluvalikoimaansa myynnin rahoituksen ratkaisuilla, Svea Group tarjoaa markkinoiden laajimman palvelukokonaisuuden.

 

Kuka voi hakea lainaa Svea Bank pankista?

Svea Bank tarjoaa lainapalveluitaan henkilöille, joilla on vähintään 20 vuoden ikä, säännölliset tulot työstä tai eläkkeestä vähintään 18 000 € vuodessa, ja joiden työsuhteen koeaika on päättynyt.

Yrittäjien osalta edellytetään, että yritys on toiminut vähintään kaksi vuotta. Lisäksi lainanhakijan tulee olla asunut Suomessa viimeiset kolme vuotta ja hänellä ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä. Yhteisvastuullisella hakijalla tulee olla vähintään 18 000 € vuositulot. Kaikki hakemukset käyvät läpi Svean luottokelpoisuusarvioinnin.

Minkä tyyppistä lainaa Svea tarjoaa yksityisasiakkaille?

Svea tarjoaa monipuolisia lainavaihtoehtoja yksityisasiakkaille, jotka etsivät rahoitusratkaisuja erilaisiin tarpeisiinsa. Yksi yleisin lainatuote on vakuudettomat kulutusluotot, jotka ovat suosittu vaihtoehto yksityishenkilöille tarjoten joustavaa rahoitusta erilaisiin hankintoihin ja tarpeisiin. Nämä kulutusluotot mahdollistavat rahan saamisen nopeasti ja vaivattomasti ilman tarvetta vakuuksille tai takaajille.

Svean kulutusluotot ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Lainaa voi hakea summille 2000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Tämä joustava lainasumma mahdollistaa niin pienempien kuin suurempienkin hankintojen rahoittamisen. Lisäksi Svean kulutusluotot sisältävät mahdollisuuden valita lyhennysvapaita kuukausia. Lyhennysvapaa tarkoittaa sitä, että tietyksi ajaksi asiakas maksaa ainoastaan lainan korot ja kulut, mikä tuo lisää joustavuutta takaisinmaksuun esimerkiksi tilanteissa, joissa taloudellinen tilanne muuttuu väliaikaisesti.

Yksi merkittävä etu Svean lainoissa on hintatakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että he pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Jos asiakkaalla on tarjolla parempi lainatarjous toiselta lainanantajalta, Svea pyrkii tarjoamaan vielä paremman tarjouksen, joka sisältää edullisemman koron ja paremmat lainaehdot.

Asiakkaan luottokelpoisuusarviointi on olennainen osa lainaprosessia. Tämä arviointi auttaa varmistamaan, että lainanottaja on taloudellisesti kykenevä hoitamaan lainan takaisinmaksun. Svean luottokelpoisuusarviointi perustuu useisiin tekijöihin, kuten ikään, tulotasoon, työhistoriaan ja maksuhistoriaan.

 

Miten lainaa haetaan Svea Bankilta?

Svea Bankin lainan hakeminen on tehty asiakkaille vaivattomaksi ja joustavaksi. Kaikki kuluttajat voivat hakea Svea Bankin lainaa helposti omien tarpeidensa mukaan, olipa kyseessä sitten pienempi kulutusluotto tai jokin suurempi hankinta.

Lainan hakeminen Svea Bankilta onnistuu ensisijaisesti verkossa, mikä antaa asiakkaille vapauden hakea lainaa heti milloin ja missä tahansa, ilman aikaa vieviä vierailuja pankkikonttorissa. Hakemusprosessi on yksinkertainen ja selkeä, ja sen täyttämiseen menee yleensä vain muutamia minuutteja. Tärkeää on antaa tarkat ja paikkansa pitävät tiedot, jotta hakemus voidaan käsitellä oikein ja luottokelpoisuusarviointi suorittaa asianmukaisesti.

Mielenkiintoinen lisävaihtoehto lainanhakijoille on se, että Svea Bankin lainatarjouksen voi pyytää myös VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Tämä avaa mahdollisuuden kilpailuttaa Svean lainatarjous yhdessä 25 muun pankin tarjouksen kanssa. Kilpailutus takaa sen, että asiakas voi saada itselleen parhaan mahdollisen tarjouksen vertailemalla eri pankkien ehtoja ja kustannuksia. VertaaLainaa.fi palvelun avulla asiakkaat voivat varmistua siitä, että he saavat kilpailukykyisen lainatarjouksen, joka sopii heidän taloudelliseen tilanteeseensa ja tarpeisiinsa.

Kun hakemus on lähetetty, Svea Bank käy läpi antamasi tiedot ja suorittaa luottokelpoisuusarvioinnin. Tämän jälkeen saat lainapäätöksen ja tarjouksen lainan ehdoista. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti ja lähettää tarvittavat dokumentit, kuten palkkatodistukset. Kun kaikki on kunnossa, laina maksetaan tilillesi nopeasti.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

  • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
  • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
  • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
  • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Kuinka pitkä maksuaika Sveaa Bankin lainatuotteissa on?

Svea Bank tarjoaa joustavia lainatuotteita, joiden maksuaika vaihtelee asiakkaan tarpeiden ja lainasumman mukaan. Lainan maksuaika voi olla 2 – 15 vuotta, ja asiakas voi valita itselleen sopivan maksuajan hakemuksen yhteydessä. Maksuajan pituus vaikuttaa suoraan lainan kuukausierään: pidempi maksuaika tarkoittaa yleensä pienempää kuukausierää, kun taas lyhyempi maksuaika voi tuoda säästöä korkokuluissa, mutta kuukausierä voi olla suurempi. Maksuajan valinta kannattaa tehdä huolellisesti oman taloudellisen tilanteen ja takaisinmaksukyvyn perusteella, jotta lainan takaisinmaksu sujuu suunnitellusti.

 

Myöntääkö Svea lainoihin lyhennysvapaita kuukausia?

Kyllä, Svea tarjoaa mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin lainatuotteissaan. Lyhennysvapaa tarkoittaa sitä, että lainanottaja voi valita tietyksi ajaksi kuukausia, jolloin hän maksaa ainoastaan lainan korot ja kulut, mutta ei tee varsinaisia lainalyhennyksiä. Tämä voi olla hyödyllistä tilanteissa, joissa taloudellinen tilanne on tilapäisesti haastava, esimerkiksi lomautusten tai vanhempainvapaan aikana. Lyhennysvapaat voivat auttaa tasaamaan taloudellista kuormitusta ja antaa hengähdystauon lainanlyhennyksistä ilman, että laina-aika pitenee. Svea tarjoaa joustavasti mahdollisuuden valita 12 lyhennysvapaata kuukautta heti laina-ajan alkuun tai tarvittaessa myöhemmin. Tämä ominaisuus antaa asiakkaille lisää joustoa ja mukautuvuutta lainan takaisinmaksuun eri elämäntilanteissa.

 

Miten Svea Bankin hintatakuu toimii?

Svea Bank tarjoaa asiakkailleen hintatakuun, joka takaa kilpailukykyisen lainatarjouksen. Hintatakuu toimii niin, että mikäli asiakas saa toiselta lainantarjoajalta paremman lainatarjouksen, hän voi toimittaa sen Svea Bankille. Tämän jälkeen Svea Bank pyrkii tarjoamaan vastaavan lainan paremmilla ehdoilla ja edullisemmalla korolla.

Tavoitteena on taata asiakkaille aina mahdollisimman edullinen laina. Tämä antaa asiakkaille varmuutta siitä, että he saavat kilpailukykyisen tarjouksen ja voivat luottaa siihen, että Svea Bank pyrkii tarjoamaan parhaan mahdollisen lainaratkaisun heidän tarpeisiinsa.

Svea Bank asiakaspalvelun yhteystiedot:

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua Svea lainaan liittyvissä asioissa, voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluun.

Yhteydenottopyyntö: Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja lainoistamme, voit täyttää yhteydenottopyynnön Svean verkkosivuilla.

Turvattu sähköposti: Jos haluat lähettää meille henkilökohtaisia dokumentteja, kuten palkkatodistuksia tai tiliotteita, esimerkiksi lainahakemuksen käsittelyä varten, suosittelemme käyttämään turvattua sähköpostia. Näin varmistamme henkilötietojesi turvallisuuden ja luottamuksellisuuden.

Asiakaspalvelun puhelinnumero: Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä puhelimitse. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 8:00-16:00. Soittamalla saat nopeasti vastauksia kysymyksiisi ja henkilökohtaista palvelua laina-asioissasi.

Asiakaspalvelun puhelinnumero: 09 4242 3090

Aukioloajat:

MA       8.00 – 16.00


TI         8.00 – 16.00


KE        8.00 – 16.00


TO       8.00 – 16.00


PE        8.00 – 16.00


LA        Suljettu


SU       Suljettu

Myöntääkö Svea yhdistelylainaa?

Kyllä, Svea tarjoaa yhdistelylainaa asiakkailleen, jotta he voivat saada talouteensa uutta tasapainoa ja helpotusta. Lainojen yhdistäminen on loistava vaihtoehto niille, jotka kamppailevat useiden erillisten luottojen ja lainojen kanssa. Tämä lainavaihtoehto antaa mahdollisuuden yhdistää eri lainat yhdeksi kokonaisuudeksi, mikä helpottaa huomattavasti talouden hallintaa ja takaisinmaksua.

Yhdistelylaina toimii siten, että kaikki aikaisemmat erilliset luotot ja lainat yhdistetään yhdeksi lainaksi. Tämä tarkoittaa, että sen sijaan että sinun täytyisi pitää huolta useista eri eräpäivistä, maksuista ja lainanantajista, voit keskittyä yhteen ainoaan kuukausittaiseen maksuun. Tämä yksinkertaistaa merkittävästi talouden seurantaa ja helpottaa budjetointia.

Yhdistelylainan edut ovat moninaiset. Ensinnäkin, yhdistelylainan avulla voit usein saada paremman yleiskuvan taloudestasi ja veloistasi, mikä voi auttaa sinua suunnittelemaan paremmin tulevaisuutta. Lisäksi saatat säästää rahaa, kun eri lainojen korot ja kulut yhdistyvät yhdeksi lainaksi. Tämä voi johtaa matalampiin kuukausittaisiin kuluihin ja kokonaiskustannuksiin.

Yhdistelylaina on erityisen hyödyllinen tilanteissa, joissa taloutesi on hajautunut useiden lainojen ja luottojen kesken. Se voi auttaa sinua pääsemään eroon velkakierteestä ja saamaan taloutesi paremmin hallintaan. Lisäksi yhdistelylaina voi olla erityisen hyvä vaihtoehto, jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä tai ulosottovelkaa. Tällaisissa tilanteissa yhdistelylainan avulla voit saada uuden alun taloudellesi ja työskennellä kohti parempaa taloudellista tilannetta.

Jos olet kiinnostunut yhdistelylainasta, voit hakea sitä Svea Bankilta. Lisäksi, mikäli olet asiakkaamme, voit myös pyytää lainatarjouksen VertaaLainaa.fi palvelun kautta, jolloin se kilpailutetaan myös muiden pankkien kesken. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan mahdollisen tarjouksen ja vertailla eri vaihtoehtoja. Yhdistelylaina voi olla askel kohti taloudellista vakautta ja parempaa tulevaisuutta.

Asiakaskokemuksia:

Olin kuullut Svea Bankista ja heidän lainapalveluistaan aiemmin, mutta päätin vertailla tarjouksia ennen kuin tein päätöksen. Löysin Svean lainat VertaaLainaa.fi palvelusta ja päätin pyytää lainatarjouksen sieltä. Olin iloinen siitä, että sain useita tarjouksia eri pankeilta, mukaan lukien Svea. Vertailun jälkeen huomasin, että Svean lainatarjous oli erittäin kilpailukykyinen ja se sopi hyvin tarpeisiini. Päädyin valitsemaan heidän lainansa ja olen ollut erittäin tyytyväinen päätökseeni.
Tuomas
Olin hieman epävarma siitä, mistä löytäisin parhaan lainatarjouksen tarpeisiini. Päätin käyttää VertaaLainaa.fi palvelua ja sieltä löysin myös Svean tarjouksen. Heidän lainansa oli selkeästi esitetty ja tarjouspyynnön tekeminen oli helppoa. Sain useita tarjouksia eri pankeilta, mutta Svean tarjous erottui edukseen alhaisen koron ja joustavan takaisinmaksuaikataulun ansiosta. Olen iloinen, että löysin heidät VertaaLainaa.fi kautta.
Tommi
Kun päätin hakea lainaa, halusin varmistaa, että saisin parhaan mahdollisen tarjouksen. VertaaLainaa.fi palvelu auttoi minua vertailemaan eri vaihtoehtoja, ja Svean tarjous herätti huomioni. Heidän hintatakuu ja mahdollisuus kilpailuttaa laina muiden pankkien kanssa kuulostivat houkuttelevilta. Päädyin valitsemaan Svean lainan, ja olen ollut tyytyväinen päätökseeni. Heidän asiakaspalvelunsa oli myös erittäin avuliasta ja ammattitaitoista.
Kimmo
Vertasin eri lainatarjouksia VertaaLainaa.fi palvelun kautta ja löysin myös Svean lainan. Heidän tarjouksensa oli selkeä ja heidän sivustonsa oli helppo käyttää. Päädyin valitsemaan Svean lainan, ja toistaiseksi kaikki on sujunut hyvin.
Pasi
Käytin VertaaLainaa.fi palvelua lainavertailuun, ja sieltä löysin myös Svean lainan. Sain tarjouksen nopeasti ja se oli kilpailukykyinen muiden tarjousten rinnalla. Olen tähän mennessä tyytyväinen valintaani.
Anne
Päätin tarkastella erilaisia lainavaihtoehtoja VertaaLainaa.fi kautta, ja Svean laina oli yksi niistä. Heidän tarjouksensa oli selkeä ja heidän asiakaspalvelunsa oli ystävällistä ja avuliasta. Päädyin valitsemaan Svean lainan, ja odotan miten kaikki etenee.
Sari

Usein kysytyt kysymykset:

Miten voin hakea lainaa Svea Bankilta?

Voit hakea lainaa Svea Bankilta helposti verkossa täyttämällä lainahakemuksen heidän verkkosivuillaan. Voit myös käyttää VertaaLainaa.fi palvelua, joka kilpailuttaa Svean lainatarjouksen lisäksi 25 muun pankin tarjouksen kanssa.

Kuinka pitkä maksuaika Svea Bankin lainoissa on?

Svea Bank tarjoaa joustavia laina-aikoja riippuen lainasummasta. Laina-aika voi vaihdella välillä 2 – 15 vuotta.

Tarvitaanko Svea Bankin lainoihin vakuuksia tai takaajia?

Useimmat Svean lainat ovat vakuudettomia, eli ne eivät vaadi vakuuksia tai takaajia. Tämä tekee lainan hakemisesta joustavaa ja helppoa.

Minkä tyyppistä lainaa Svea tarjoaa yksityisasiakkaille?

Svea tarjoaa monipuolisia lainatuotteita yksityisasiakkaille, kuten kulutusluottoja, yhdistelylainoja sekä mahdollisuuden hakea lainatarjous kilpailutettuna VertaaLainaa.fi palvelun kautta.

Mitä tarkoittaa Svean hintatakuu?

Svean hintatakuu tarkoittaa, että pyritään tarjoamaan lainanottajalle aina kilpailukykyinen ja edullinen lainatarjous. Jos saat paremman lainatarjouksen muualta, Svea pyrkii tarjoamaan sinulle vielä paremman tarjouksen.

Voinko saada lyhennysvapaita kuukausia Svea Bankin lainoihin?

Kyllä, voit valita Svean lainoihin jopa 12 kuukauden lyhennysvapaan jakson. Tämä voi olla hyödyllinen esimerkiksi tilanteissa, joissa taloudellinen tilanteesi muuttuu.

Kuka voi hakea Svea Bankin lainoja?

Lainan myöntämisen vähimmäisehdot sisältävät muun muassa vähintään 20 vuoden iän, säännölliset tulot, Suomessa asumisen ja muita ehtoja. Tarkemmat tiedot löydät heidän verkkosivuiltaan.

Miten voin ottaa yhteyttä Svea Bankin asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä Svea Bankin asiakaspalveluun soittamalla numeroon 09 4242 3090 ma-pe klo 8:00-16:00. Voit myös lähettää turvattua sähköpostia, jos tarvitset apua esimerkiksi dokumenttien lähettämisessä.

Mihin tarkoitukseen Svean lainoja yleensä haetaan?

Svean lainoja haetaan moniin eri tarkoituksiin, kuten kodin remontointiin, auton ostoon, matkustamiseen tai muihin arjen menoihin. Lainatuotteen valinta riippuu omista tarpeista ja tilanteesta.

Tarjoaako Svea Bank yhdistelylainoja?

Kyllä, Svea Bank tarjoaa yhdistelylainoja. Yhdistelylaina voi auttaa tasapainottamaan taloutta yhdistämällä useat luotot yhdeksi lainaksi, jolloin kuukausittaiset kulut voivat pienentyä ja talouden hallinta helpottua.

VertaaLainaa.fi
Logo