Kulutusluotto ilman vakuuksia – täytä maksuton hakemus

kulutusluotto ilman vakuuksia | Vertaalainaa.fi

Netistä löytyy useita kulutusluottoja, joihin hakijan ei tarvitse pantata omaisuuttaan vakuudeksi tai etsiä lainalle henkilötakausta. Kulutusluotto ilman vakuuksia on helppo hakea netistä maksuttomalla lainahakemuksella ja hakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa heti selville alustavan lainapäätöksen. Voit hakea lainaa heti mihin vuorokauden aikaan tahansa ja koska lainaa varten et tarvitse yhteisvastuullista lainanhakijaa voit käydä koko lainaprosessin läpi juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. 

 

VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään kulutusluoton ilman vakuuksia

Kaikki VertaaLainaa.fi – palvelussa olevat kulutusluotot ovat vakuudettomia lainoja, mutta mikään ei kuitenkaan estä hakijaa ottamasta lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Yhdessä haettu laina parantaa lainansaantimahdollisuuksia ja lainan saa yhteishakijan kanssa keskimäärin paremmilla lainaehdoilla. Kannattaa kuitenkin ennen kulutusluoton ottamista tehdä tarkempi lainojen vertailu ja katsoa millainen kulutusluotto tai jokin muu laina sopii sinun rahatarpeeseesi. Jättämällä VertaaLainaa.fi palveluun lainahakemuksesi se kilpailutetaan puolestasi noin 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Kilpailuttaminen auttaa tarkemman kulutusluottovertailun tekemisessä.

Kysymyksiä kulutusluotoista

Kuinka paljon voin saada lainaa ilman vakuuksia?

Eri lainapalvelut myöntävät lainaa väliltä 100 – 60.000 euroa.

Voit saada kulutusluottoa ilman vakuuksia siis jopa 60.000 euroon saakka.

Lopullinen lainapäätös riippuu hakijan omasta taloudellisesta tilanteesta ja maksukyvystä.

Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee oman riskianalyysin lainanhakijalle, voivatko myöntää hakijalle lainaa ilman vakuuksia.

Vakuudettomat lainat ovat melko suosittuja, koska lainaprosessi on nopea ja kaikki lainanhakijat eivät halua lainalleen ketään takaajaksi.

Kuka voi saada kulutusluottoa ilman vakuuksia?

Hakijan tulee täyttää lainantarjoajan asettamat vaatimukset.

Vaatimukset riippuvat mistä haet lainaa, mutta yleisesti ehdot ovat seuraavat:

  • Vähintään täysi-ikäisyys (Ikäraja vaihtelee eri lainapalveluilla 18 vuodesta jopa 25 vuoteen).
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Puhtaat luottotiedot
  • Suomalainen pankkitili
  • Verkkopankkitunnukset
  • Matkapuhelinliittymä

Voinko hakea kulutusluoton toisen henkilön kanssa?

Kyllä voit.

Yhteishakijan kanssa lainansaantimahdollisuudet ovat paremmat.

Saat varmemmin lainaa suuremman summan, paremmilla lainaehdoilla.

Useat lainamyöntäjät myöntävät kulutusluottoa kuitenkin myös ilman takaajia ja vakuuksia.

Kuinka nopeasti saan kulutusluottoa ilman vakuuksia?

Alustavan lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lopullinen lainapäätös tulee, kun olet toimittanut lainapalveluun tarvittavat liitteet. Yleensä lainaa ilman vakuuksia ja henkilötakausta saa nopeammin tilille kuin vakuudellista lainaa, jossa myös takaajan tiedot tarkistetaan.

Onko vakuudeton kulutusluotto kallis?

Kilpailu lainamarkkinoilla on nykyään kovaa, joten netistä löytyy vakuudettomia lainoja lähes samaan hintaan kuin perinteisistä pankeista.

On siis täysin mahdollista löytää edullinen laina netistä, johon ei tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Lisäksi lainanhakeminen sekä koko lainaprosessi käy mutkattomammin verkossa.

Vertaa lainoja ennen lainapäätöksen tekemistä, niin löydät itsellesi sopivimman vakuudettoman lainan.

Korkokattolain nojalla lainan nimelliskoron tulee olla korkeintaan 20% ja lainan muut kulut korkeintaan yhteensä 150 euroa.

Kulutusluottoja haetaa moneen tarpeeseen

Kulutusluotto – lainaa ilman vakuuksia

Tee tarkempi lainavertailu, olit sitten hakemassa lainaa 10000 euroa tai vaikka 2000 euroa. Paras tapa etsiä itselleen sopivin vakuudeton laina on käyttää apuna palvelumme lainalaskuria ja kilpailuttaa laina useiden lainantarjoajien välillä. Lainatarjousten pyytäminen on tärkeää, koska lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttaa monet asiat, eikä pelkkien esimerkkilaskelmien perusteella voi 100 % sanoa mikä lainantarjoajista on edullisin. Matala nimelliskorko ei kerro koko totuutta, vaan lainan todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa lainan korko, tilinhoitomaksu, aloitusmaksu sekä nostoprovisio.

Lainan kilpailuttaminen tuntuu usein lainanhakijasta todella työläältä prosessilta ja kieltämättä sitä se toki on ja vaatii hakijalta kärsivällisyyttä ja aikaa. Myös eri lainatermien ymmärtäminen voi olla vaikeaa. Onneksi tähän löytyy vaivaton ja helppo ratkaisu.

Lainojen kilpailuttamispalvelumme vertaa lainoja puolestasi ja toimittaa näistä parhaimmat sinun nähtäville. Voit kilpailuttaa kulutusluottosi ilman vakuuksia noin 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken jopa muutamassa minuutissa vain yhden hakemuksen täyttämällä. Saat yhdellä hakemuksella vertailtavaksi useita lainatarjouksia, joista saat itse valita itsellesi sopivimman ja halvimman vakuudettoman kulutusluoton. Lainankilpailutuspalvelumme käyttäminen on hakijalle aina maksutonta ja kaikki saamasi lainatarjoukset ovat täysin samat kuin, jos olisit hakenut lainaa itse kymmeniltä lainantarjoajilta.

Jos kiinnostuit kulutusluoton kilpailuttamisesta ilman vakuuksien hankkimista, tutustu meidän maksuttomaan lainojen kilpailutuspalveluun.

“Laskimme, että jos yhteen lainapalveluun tutustuminen ja lainatarjouksen pyytäminen vie keskimäärin noin 15 minuuttia, tarkoittaa se silloin sitä että jos haluaa pyytää lainatarjoukset 20 eri palvelusta, se vie aikaa silloin 5 tuntia!”

Kulutusluoton kilpailuttaminen netissä on kätevää, kun lainaa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia. Kilpailuttamisen avulla lainatarjoukset saa nähtäville jo muutamassa minuutissa ja jos kaikki on kunnossa lainan saa käyttöön jopa saman päivän aikana. Lainanhakijalla tulee olla tarjolla eri vaihtoehtoja – lainojen kilpailutuspalvelumme käyttäminen on maksutonta ja riskitöntä.

 

Joustoluotto – vakuudetonta lainaa aina tarvittaessa

Toisinaan voi olla vaikea määrittää paljonko lainaa tulee tarvitsemaan. Myös elämäntilanne voi olla sellainen, ettei tarkkaa lainasummaa edes ole tarve tarkasti määrittää, vaan kulutusluotto tulee vararahastoksi tiukan rahatarpeen tullen. Tällöin jatkuva joustoluotto voi olla hyvä ratkaisu.

Jatkuva joustoluotto on noin 2000 – 10.000 euron suuruinen luotto, johon lainanhakija ei tarvitse vakuuksia. Omalta joustoluotolta saa nostaa lainaa oman rahoitustarpeensa mukaisesti juuri sen verran, mitä tarvitsee oman luottorajansa puitteissa. Joustoluotto toimii kuin kulutusluotto ilman vakuuksia, mutta erona on, että lainaa ei tarvitse nostaa kokonaisuudessaan tilille, vaan kulut ja korko määräytyy sen mukaan mitä hakija nostaa lainaa tililleen. Maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin on laina uudelleen vapaassa käytössäsi ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.

 

Pikavippi – lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Pikavippi eli pikalaina on vakuudeton laina, jonka saa käyttöönsä ilman henkilötakausta tai muuta pantattavaa vakuutta. Jos lainatarve on akuutti, eikä aikaa takaajan etsimiseen ole, löytyy netistä useita pikavippiä ilman vakuuksia tarjoavia lainapalveluita. Pikavippi on suuruudeltaan noin 100 – 1000 euron laina, jossa laina-aika on muutamasta viikosta noin yhteen vuoteen. Pikavippi otetaan yleensä nopeaan rahoitustarpeeseen ja laina maksetaan tyypillisesti takaisin noin kuukauden sisällä.

 

Lainahakemuksen voi täyttää, mihin kellonaikaan tahansa

Vakuudeton laina on helpointa hakea itselle sopivaan aikaan.

Vertaalainaa- palvelussa lainahakemus ovat avoinna 24h vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä.

Hakemuksessa hakijalta kysytään perustietojen lisäksi nykyiset velat sekä palkkatiedot. Usein hakemuksen yhteydessä hakijan tulee myös tunnistautua palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla, jotta tietojen tarkistaminen pystytään tekemään luotettavasti ja turvallisesti.

Hakijalta edellytetään vakuudettoman kulutusluoton saamiseksi 18 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä Suomen kansalaisuutta. Lainaa ilman luottotietoja ei voi saada netistä yhtään sen helpommin perustein kuin kivijalkapankista. Tärkeää on myös, että hakijalla on oma puhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen jokaisen lainanhakijan luottotiedot tarkistetaan ja, kun kaikki on kunnossa laina maksetaan hakijan tilille viipymättä. Tarvittaessa ennen lopullisen lainan hyväksymistä hakijan tulee mahdollisesti lähettää lainantarjoajalle tarvittavat liitteet. Näitä voivat olla esimerkiksi viimeisin palkkanauha tai verotustodistus. Nykyisin voi lainasopimuksen allekirjoittaa sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla. Katso tarkemmat ohjeet, miten haetaan lainaa verkkopankkitunnuksilla.

Kilpailuta laina maksutta VertaaLainaa.fi palvelussa

Olemme 100% kotimainen palvelu, josta saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa.

Pyydä lainatarjoukset tästä

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo