Kulutusluotto heti ilman vakuuksia -mistä ja miten?

Kulutusluotto heti tilille

Kulutusluotto on usein suurempien hankintojen rahoittamiseen tarkoitettu kertaluontoinen laina. Kulutusluottoa voi hakea netistä 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen kulutusluotto maksetaan nopeasti, joten jos tarvitset kulutusluottoa heti tilille, tutustu lainatuotteeseen tarkemmin ja saat selville, miten pääset hakemaan lainaa heti maksuttomalla hakemuksella. 

Kulutusluotto heti tilille

Kulutusluotto on nykyään yhtä nopea lainatuote kuin esimerkiksi pikavipit. Vielä joitain vuosia sitten suuremman kulutusluoton hakeminen saattoi kestää viikon, mutta nykyään sähköisen hakemuksen avulla kulutusluotto voidaan maksaa tilille jopa saman päivän aikana hakemuksen lähettämisestä. Vakuudettomia lainoja myöntävissä palveluissa on toki eroja, mutta valtaosa lainantarjoajista maksaa kulutusluoton heti asiakkaan tilille. Kun olet päättänyt hyväksyä kulutusluoton valitsemasi pankin kanssa, saat tarkemmat ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Tämän jälkeen laina voidaan maksaa ilmoittamallesi pankkitilille viipymättä.

 

Kuka voi hakea kulutusluottoa heti tilille?

Jokainen lainapalvelu määrittelee itse omat vaatimuksensa kulutusluoton hakijalle.

Yleiset vaatimukset ovat:

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Suomen kansalaisuus
 • Hakijalla on oltava käytössään henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset
 • Luottotietojen tulee olla moitteettomat
 • Riittävän suuret tulot haettuun luottoon nähden
 • Hakijalla ei saa olla liika lainaa ennestään

 

Miten saada kulutusluotto tilille heti?

Kun rahantarve yllättää ja tarvitset kulutusluottoa nopeasti, on muutama keskeinen seikka, jotka voivat auttaa sinua saamaan luoton tilillesi pikaisesti. Tässä muutama vinkki, jotka auttaa sinua ymmärtämään prosessin ja toimimaan tehokkaasti:

Valmistele tiedot ja asiakirjat etukäteen: Vaikka monet lainanantajat eivät vaadi liitteitä pienten lainojen kohdalla, on hyvä olla valmiina toimittamaan tarvittavat asiakirjat. Näitä voivat olla esimerkiksi palkkakuitit tai muut tulotodistukset.

Käytä lainavertailupalveluja: Palvelut kuten VertaaLainaa.fi auttavat sinua löytämään nopeasti eri lainatarjouksia. Näiden palvelujen avulla voit säästää aikaa ja nähdä, ketkä tarjoajat pystyvät siirtämään rahat tilillesi heti.

Sähköinen tunnistautuminen: Useimmat lainanantajat käyttävät sähköistä tunnistautumista, kuten verkkopankkitunnuksia. Tämä nopeuttaa merkittävästi hakuprosessia ja auttaa varmistamaan, että saat lainan nopeasti.

Valitse oikea lainatuote: Eri lainatuotteilla on erilaiset käsittelyajat. Pikavipit ovat usein suunniteltu erityisesti nopeaa käsittelyä silmällä pitäen, kun taas suuremmat kulutusluotot saattavat vaatia enemmän aikaa.

Tarkista pankkiyhteys: Joissakin tapauksissa rahojen siirto voi tapahtua nopeammin, jos lainanottajan ja lainanantajan pankkiyhteydet ovat samat. Tämä ei ole aina välttämätöntä, mutta se saattaa nopeuttaa prosessia.

Varmista, että täytät lainan ehdot: Lainanantajat tekevät usein taustatarkastuksen hakijoista. Jos sinulla on selkeä maksuhistoria ja et ole merkitty maksuhäiriöiseksi, prosessi sujuu yleensä nopeammin.

Lue ehdot ja tee päätös nopeasti: Kun olet saanut lainatarjouksen, lue ehdot huolellisesti. Jos kaikki vaikuttaa kunnossa, hyväksy tarjous nopeasti, jotta rahat saadaan liikkeelle.

 

Ota nämä huomioon, kun tarvitset kulutusluottoa heti

Tarkista lainahakemukseen syöttämäsi tiedot ennen sen lähettämistä. Suurin osa tapauksista joissa lainapalvelu ei ole voinut maksaa kulutusluottoa heti tilille, johtuu väärin tai virheellisesti täytetyistä lainahakemuksista. Tarkistamalla antamasi tiedot voit nopeasti korjata mahdolliset virheet.

Lähetä liitteet lainahakemuksen yhteydessä. Lähes kaikki kulutusluottoa myöntävät lainapalvelut vaativat liitteitä lainahakemukseen. Yleensä liitteeksi vaaditaan todistus omista tuloista. Jos haluat varmistaa että saat kulutusluoton heti käyttöösi, kannattaa nämä liitteet lähettää heti lainahakemuksen yhteydessä. Tuloista todistukseksi käyvät palkkakuitti, eläketodistus (Keva – omat eläketietosi ) tai ote verottajan tulorekisteristä (www.vero.fi/tulorekisteri/).

Tarkista mitä pankkia lainapalvelu käyttää. Suomessa toimii useita eri pankkeja ja rahansiirto pankista toiseen ei aina tapahdu nopeasti. Myös eri lainapalvelut käyttävät eri pankkeja, joten ennen lainahakemuksen täyttämistä kannattaa tarkistaa että valitsemasi lainapalvelu käyttää samaa pankkia kuin sinäkin. Näin voit helposti varmistaa sen, että saat hakemasi kulutusluoton heti käyttöösi.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Laina heti tilille – jopa ilman liitteitä

Pienen lainan kohdalla pankit ja rahoituslaitokset eivät aina vaadi erillisten liitteiden tai palkkakuitin toimittamista. Lainantarjoajien käytännöt liitteiden lähettämisen suhteen vaihtelevat, mutta monesti esimerkiksi alle 2 000 tai jopa 4 000 € laina on saatavilla sujuvasti ilman ylimääräisiä dokumentteja.

Nykyään myös sekä pienten että isompienkin kulutusluottojen kohdalla tulotiedot on mahdollista lähettää sähköisesti. Tämä tarkoittaa, että paperisten liitteiden sijaan voit todentaa ilmoittamasi tulot verkkopankkitunnusten avulla. Tämän ansiosta lainaprosessi on sujuva ja rahat voidaan siirtää tilillesi pian lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen.

 

Missä tilanteissa kulutusluottoa heti tilille voi olla hyvä ratkaisu?

Kulutusluottojen kysyntä on ollut kasvussa, ja yksi yleinen toive lainanhakijoilta on yleensä saada rahat heti tilille. Tämä tarve johtuu useista syistä, jotka liittyvät elämäntyylin vaatimuksiin ja yllättäviin taloudellisiin tilanteisiin:

Elämässä tulee usein vastaan odottamattomia kuluja, kuten autoon liittyvät korjauskustannukset, terveydenhoitomenot tai kodinkoneiden rikkoutuminen. Nämä yllättävät menot voivat aiheuttaa rahahuolia, erityisesti jos henkilöllä ei ole säästöjä kattamaan näitä menoja. Tällöin kulutusluotto, joka saadaan nopeasti tilille, voi olla ratkaisu akuuttiin rahantarpeeseen. Joskus elämässä tulee vastaan myös ennalta arvaamattomai mahdollisuuksia, joissa viivytteleminen voi tarkoittaa menetettyä tilaisuutta. Esimerkiksi unelmaloma tarjoushintaan saattaa olla saatavilla vain rajoitetun ajan. Nopea kulutusluotto voi auttaa hyödyntämään näitä tilaisuuksia. Ihmisillä saattaa olla myös tilapäisiä kassavajeita esimerkiksi kuukauden lopussa ennen palkkapäivää tai odotellessa muita tuloja. Tällaisissa tilanteissa vakuudeton kulutusluotto voi auttaa selviämään kuukauden loppuun ilman taloudellista stressiä.

 

Kulutusluotto heti tilille Vertaalainaa.fi avulla

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit käyttää suomalaista VertaaLainaa.fi-palvelua. Tämä palvelu mahdollistaa lainatarjousten vertailun suoraan eri rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta yksinkertaisesti ja ripeästi – yhdellä ainoalla hakemuksella. Hakemuksen täyttäminen meidän palvelussamme sujuu käden käänteessä, ja sen jälkeen saat nopeasti katsottavaksesi eri tarjoukset. Kun oikea laina löytyy, voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Lainatarjousten pyytäminen on sitoutumatonta: voit vapaasti tarkastella tarjouksia ja päättää jatkaako prosessia vai ei, vaikka muuttaisitkin mieltäsi tarjousten näkemisen jälkeen.

Näin haet lainaa heti tilille:

 • Täytä maksuton lainahakemus milloin tahansa
 • Odottele heti ja saat lainatarjoukset vertailtavaksesi
 • Valitse paras laina
 • Laina maksetaan tilillesi heti lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen

 

Pieni laina tai suurempi kulutusluotto heti tilille

Kun rahan tarve yllättää, nopea lainapäätös on hyvä ratkaisu, jotta saat rahat tilillesi ilman viivytyksiä. Palvelumme kautta lainapäätöksen saaminen vie vain muutaman minuutin – riippumatta siitä, milloin jätät hakemuksen. Hakemuksesi käsitellään sähköisen järjestelmän ansiosta automaattisesti vuorokauden ympäri, joten saat tietoa lainasi hyväksymisestä heti sen jälkeen, kun olet lähettänyt sen.

Kun jätät lainahakemuksen, sinun ei tarvitse heti lähettää tulotodistuksia. Riittää, että kerrot tulotietosi hakemuksessa. Lainaa myöntävä pankki tarkastaa tulotiedot vasta kun päätät hyväksyä lainan. Jos haluat rahat nopeasti tilillesi, on kuitenkin hyvä idea varautua toimittamaan tulotiedot heti, jotta lainan käsittely sujuisi nopeasti.

Kun lainapäätös on sinulla, voit rauhassa perehtyä saamiisi lainatarjouksiin. Ei ole tarvetta kiirehtiä päätöksen tekemisessä. Halutessasi voit ottaa lainan heti käyttöösi tai miettiä rauhassa sopivaa hetkeä. Jos toivot rahojen nopeaa siirtymistä tilille, valitse sinulle sopivin lainatarjous ja allekirjoita sähköinen lainasopimus heti.

VertaaLainaa.fi-palvelu helpottaa lainojen vertailua. Lainatarjoukset ovat esillä todellisen vuosikoron mukaisesti, jolloin näet kerralla edullisimmat tarjoukset. Tarjoukset, jotka saat kauttamme, ovat voimassa yleensä useita päiviä. Tämän ajan puitteissa voit vertailla ja valita parhaan mahdollisen lainan tarpeisiisi.

Kulutusluotto heti tilille – usein kysytyt kysymykset

Kuinka suuren kulutusluoton voin saada heti?

Se riippuu omasta taloudellisesta tilanteestasi ja maksukyvystäsi. Mitä parempi maksukyky, sitä suurempaa kulutusluottoa voit saada. Lainahakemus pystytään käsittelemään nopeasti ja saat jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä alustavat lainatarjoukset. Jos hyväksyt tarjouksen, pystytään usein lainantarjoajan puolesta laina maksamaan tilille heti. Yleisesti ottaen pienempiä luottoja myönnetään helpommin ja nopeammin, kun taas suuremmissa, yli 10 000 euron lainoissa, niiden saaminen voi kestää 1-2 arkipäivää.

Kuka voi saada kulutusluottoa heti?

Hakijan tulee täyttää lainantarjoajan asettamat vaatimukset, joihin kuuluu useimmiten seuraavat asiat:

 • Tarpeeksi korkea ikä (vähintään 20 vuotta)
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomalainen pankkitili
 • Verkkopankkitunnukset
 • Matkapuhelinliittymä.

Nämä vaatimukset voivat kuitenkin vaihdella, joten tarkista aina tarkemmat ehdot lainapalvelun omalta verkkosivulta. Lainaa ilman luottotietoja ei voi saada netistä yhtään sen helpommin perustein kuin esimerkiksi pankista.

Voinko hakea kulutusluoton toisen henkilön kanssa?

Kyllä voit. Tämä ei ole pakollista, mutta mahdollista.

Kun lainaa hakee yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa paranee lainansaantimahdollisuudet.

Osa lainapalveluista saattaa myös vaatia kahta hakijaa, ennen kuin voivat myöntää kaikista suurimpia lainoja. Molemmilla hakijoilla tulee olla luottotiedot kunnossa ja riittävä maksukyky.

Saanko lainapäätöksen heti?

Alustavan lainapäätöksen saat lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lopullisen lainapäätöksen saat melko pian tämän jälkeen, jos hakemuksen kaikki tiedot on kunnossa. Usein lopullisen lainapäätöksen saaminen venyy sen takia, että hakija on unohtanut liittää tositteet tuloistaan hakemusta tehdessä. Ole myös huolellinen lainahakemuksen täyttämisen kanssa. Huolimattomasti tai puutteellisesti täytetty hakemus viivästyttää lainatarjouksen saamista tai pahimmassa tapauksessa aiheuttaa hakemuksen hylkäämisen. Nykyisin monet pankeista ja rahoituslaitoksista käyttää sähköistä tunnistautumista, mikä nopeuttaa lainankäsittelyprosessia.

Saanko kulutusluoton heti ilman vakuuksia?

Kyllä saat. Jos antamasi tiedot on kunnossa, sinulla on riittävä maksukyky eikä sinulla ole merkintää luottotiedoissa, on sinulla hyvät mahdollisuudet nopeaan lainansaantiin.

Saanko kulutusluoton heti ilman vakuuksia?

Kyllä saat. Jos antamasi tiedot on kunnossa, sinulla on riittävä maksukyky eikä sinulla ole merkintää luottotiedoissa, on sinulla hyvät mahdollisuudet nopeaan lainansaantiin.

Onko vakuudeton kulutusluotto kallis?

Nykyisin kovan kilpailun myötä kulutusluottojen hinnat ovat laskeneet huomattavasti. Netistä löytyy jo vakuudettomia lainoja lähes samaan hintaan kuin perinteisistä pankeista. Tästä hyvänä esimerkkinä uusi korkokattolaki, joka astui voimaan 1.9.2019. Uuden korkokattolain myötä lainan nimellinen vuosikorko tulee olla korkeintaan 20% ja lainan muut kulut yhteensä vuodessa maksimissaan 150 euroa. On siis hyvin mahdollista löytää edullinen laina netistä, johon ei tarvitse vakuuksia tai takaajia.

VertaaLainaa.fi
Logo