Mistä lainaa heti?

Vaikka tarvitset lainaa heti käyttöösi, kannattaa sinun välttää yleisimmät virheet lainan hakemisessa. Kun lainan saamisella on kiire, se haetaan valitettavan usein ensimmäisestä vastaan tulevasta lainapaikasta. Toki tavassa ei ole mitään väärää, mutta tällöin lainan kilpailuttaminen unohtuu kokonaan. Ellei lainaa tule vertailtua muihin vastaaviin lainatarjouksiin, ei voi varmuudella tietää, onko otettu laina edullinen vai ei.
Mistä voi tietää, onko lainatarjous edullinen?

Vaikka lainan saamisella olisikin kiire, se kannattaa kilpailuttaa perusteellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

On ymmärrettävää, että aina aikaa ei ole paljon vertailuun ja etsintään, mutta on hyvä muistaa ettei lainan kilpailuttaminen tai lainavertailu vie aikaa kuin korkeintaan 10 – 15 minuuttia.

Tämä aika menee luultavasti kuitenkin, vaikka hakisi lainaa mistä tahansa lainapalvelusta. Ensimmäinen ohjeemme lainanhakijalle onkin se, että älä hätiköi vaan toimi viisaasti.

 

Tiedätkö miten toimia, jos tarvitset lainaa heti?

Pyydä useita lainatarjouksia 

Jotta voisit vertailla lainan kuluja toisiinsa, tarvitset useiden pankkien ja muiden lainapalveluiden lainatarjoukset. Voit pyytää lainatarjouksia yksi kerrallaan kymmeniltä lainapalveluilta, tai käyttää vertailupalveluamme VertaaLainaa.fi lainan kilpailuttamiseen. Palvelumme käytön etuna ehdottomasti on se, että pystymme kilpailuttamaan lainahakemuksen nopealla aikataululla jopa 25 eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinun lainanhakijana tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus. Lainan kilpailuttaminen on palvelumme kautta maksutonta.

Vertaa lainatarjouksia oikein

Saatuasi useita lainatarjouksia, voit aloittaa lainojen vertailun. Jokaisessa lainatarjouksessa on eriteltynä lainan kulut ja korot, joihin tulee tässä vaiheessa kiinnittää huomiota. Halvimman lainatarjouksen löydät vertailemalla lainatarjouksissa ilmoitettujen todellisten vuosikorkojen mukaan. Todellista vuosikorkoa laskettaessa siihen otetaan huomioon kaikki lainaan liittyvät kulut. Joten mitä pienempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä halvemmasta lainasta on silloin kyse. Lainavertailussa kannattaa lisäksi kiinnittää huomiota ehdotettuun lainasummaan, laina-aikaan ja lainan kuukausierään.

Kiinnitä huomiota myös lainan muihin ehtoihin 

Lainoja vertaillessa täytyy muistaa kiinnittää huomiota myös lainan ehtoihin. Suurin osa maksuvaikeuksista tulee siitä, että lainaan on ensin otettu aivan liian lyhyt maksuaika. Tämän vuoksi maksuaikaan ja maksuajan joustavuuteen tulee kiinnittää huomiota yhtä paljon, kuin esimerkiksi lainan korkoon. Yleinen ohjeemme lainanhakijoille onki se, että lainaan kannattaa ottaa mieluummin liian pitkä kuin liian lyhyt maksuaika.
Mistä lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia?

Nyt voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 60 000 euroon asti.

Halutessasi voit lisätä lainaan toisen yhteisvastuullisen hakijan, jolloin saatte paremmat mahdollisuudet myönnettyyn lainapäätökseen.

 

Lainaa jopa 15 vuoden maksuajalla

Kun puhutaan netin lainoista, ei ennakkokäsityksen mukaan saata uskoa, että niitä voi saada jopa 15 vuoden maksuajoilla.

Silloin kun lainat tulivat haettavaksi netin kautta, oli nopeiden lainojen maksuaika yleensä vain muutamia päiviä tai viikkoja.

Nyt kun mukaan on lähtenyt useita pankkeja ja lainahakemukset käsitellään lähes poikkeuksetta automaattisesti, voi suurenkin lainan saada tililleen vain muutamassa tunnissa pidemmällä takaisinmaksuajalla.

Mukaan on viimeisten vuosien aikana tullut useita suomalaisia sekä ulkomaalaisia pankkeja jotka tarjoajat lainanhakijalle lainaa 1000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka 1- 15 vuoden maksuajalla.

 

Lainaa hakiessa kannattaa käyttää apuna maksutonta lainavertailupalvelua

Lainan kilpailuttaminen palvelussamme on helppoa ja vaivatonta, sillä se onnistuu täyttämällä yhden ainoan lainahakemuksen.

Jos siis olet aikeissa hakea lainaa heti, niin kilpailuta laina palvelussamme niin saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään eikä sido lainasopimukseen ellei lainatarjousta hyväksytä.

Lainatarjouksia vertailemalla ensin pystyy varmistamaan, että lainasta ei maksa liikaa.

Hyväksytty lainatarjous allekirjoitetaan sähköisesti lainanmyöntäjän ohjeiden mukaan.

 

Mihin netistä otetun lainan saa käyttää?

Lainan käyttökohdetta ei ole mitenkään rajattu. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan tilillesi tuota pikaa ja saat käyttää lainan, mihin haluat. Tyypillisesti verkosta haettu kulutusluotto käytetään suurempiin menoihin, kun oma palkka ei yksin riitä kattamaan kaikkia kuluja. Lainaa haetaan usein myös suurempien juhlien järjestämiseen (häät, rippijuhlat, syntymäpäivät, ylioppilasjuhlat yms.). Lainaa voi ottaa lisäksi muun muassa auton, kesämökin tai vaikka veneen ostoon. Viimeisen puolen vuoden aikana yhä useampi on ottanut lainaa myös tulevaan lomamatkaan.
VertaaLainaa.fi
Logo