Paras lainankilpailutus

Paras lainan kilpailutus

VertaaLainaa.fi palvelun tavoitteena on tarjota Suomen paras lainan kilpailutus. Olemme kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu, joka kilpailuttaa lainan yli 25:n Suomessa toimivan tai suomalaisen pankin ja rahalaitoksen välillä. Palvelussa ei ole kaikkia Suomessa toimivia lainantarjoajia, mutta hyvin kattava valikoima tunnettuja rahoitusalan lainanmyöntäjiä ja alansa osaajia. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki sekä rahoitusyhtiö on finanssivalvonnan alaisuudessa.

VertaaLainaa.fi vertailupalvelulle on erityisen tärkeää käsitellä lainanhakijan tietoja luottamuksellisesti ja turvallisesti. Palvelu noudattaa Suomen lakeja, asetuksia ja ohjeistuksia, jotka koskevat finanssialaa – rehellisyys ja luottamus ovat toiminnan perusedellytykset.

 

VertaaLainaa.fi – Tavoitteena paras lainankilpailutus

Kun hakija hakee lainaa, hakemukset välitetään eteenpäin turvallisessa, salatussa ympäristössä eivätkä tiedot päädy ulkopuolisten tietoon. Hakijan tietoja ei myöskään koskaan luovuteta markkinatarkoituksiin.

Palvelussa on esiteltynä vain lainantarjoajat, jotka noudattavat vakuudettomia lainoja koskevaa korkokattouudistusta. Palvelussa ei koskaan esitellä lainapalveluita, joiden toiminnassa on jotain epäilyttävää tai, he eivät esittele lainatuotettaan tarpeeksi selkeästi. Lainasta tulee olla esillä esimerkkilaskelma missä on mainittuna lainaan kohdistuvat kulut, todellinen vuosikorko sekä lainan kokonaiskustannukset.

VertaaLainaa.fi ei koskaan halua viestinnällään johtaa asiakasta harhaan, vaan pyrkii avoimesti ja rehellisesti auttamaan lainanhakijaa löytämään itselleen sopivan lainan kilpailutuksessa mukana olevalta pankilta tai rahoitusyhtiöltä.

Sivustoa päivitetään säännöllisesti. Mahdollisista asiavirheistä pyydetään ottamaan yhteyttä VertaaLainaa.fi asiakaspalveluun.

 

Paras lainankilpailutus on aina maksuton

VertaaLainaa.fi palveluun on koottuna monia rahoitusalan osaajia, jotka myöntävät vakuudetonta tai vakuudellista lainaa. VertaaLainaa.fi palvelu ei itse myönnä lainaa, vaan palvelun tarkoitus on välittää lainanhakijan lainatarjous monelle eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Tästä lainan kilpailuttamisesta hyötyvät sekä kuluttaja, lainantarjoaja sekä lainojen kilpailutuspalvelu.

Lainanhakijan ei tarvitse monen hakemuksen sijaan täyttää kuin yksi lainahakemus, koska lainojen kilpailutuspalvelu mahdollistaa lainan kilpailuttamisen monen toimijan kesken. Pankit ja rahoitusyhtiöt hyötyvät kilpailuttamisesta saamalla itselleen uusia asiakkaita ja VertaaLainaa.fi saa oman palkkionsa yhteistyökumppaneiltaan, kun he mahdollistavat lainan kilpailuttamisen omalla osaamisellaan. Lainan kilpailutus VertaaLainaa.fi kautta on turvallista, riskitöntä ja lainanhakijalle täysin maksutonta.

Kilpailuta laina VertaaLainaa.fi kautta, niin he välittävät lainahakemuksen muutamassa minuutissa yli 25 lainantarjoajille. Jokainen kilpailutuksessa oleva pankki ja rahoitusyhtiö tekee itsenäisen päätöksen omien riskienhallintaohjelmiensa perusteella ja jättävät mahdollisesti lainanhakijalle oman lainatarjouksensa.

Hakija saa tutustua tulleisiin lainatarjouksiin ja katsoa mikä hänelle tulleista lainatarjouksista on edullisin laina. Lainan edullisuus perustuu aina hakijalle tulleisiin henkilökohtaisiin lainatarjouksiin.

 

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Lainaa ei voida myöntää alaikäiselle eikä myöskään henkilölle, joka on menettänyt luottotietonsa.

Lainanhakijan tiedot tarkistetaan aina lainanmyöntäjän toimesta eikä lainaa myönnetä henkilölle, jolla ei ole riittävää maksukykyä.

Esimerkiksi lainaa 19 vuotiaalle tarjoavia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä löytyy netistä jo useita. Osalla ikäraja on korkeampi.

Lainanhakijalla on myös oma vastuunsa lainan hakemisesta. Lainaa ei tule koskaan hakea, jos taloudellinen tilanne on heikossa kunnossa tai tarkoituksena on maksaa uudella velalla vanhaa velkaa pois.

Lainojen yhdistäminen järkevästi on kuitenkin aina suositeltavaa, jotta asiakas saa oman taloutensa paremmin hallintaan eikä lainoihin kohdistuisi moninkertaisia kuluja.

 

Lainaa turvallisesti ja harkitusti

Lainan ottamisen suhteen ei koskaan kannata tehdä nopeita tai hätiköityjä päätöksiä. Harkitse tarkkaan paljonko tarvitse lainaa ja millainen laina-aika lainaan kannattaa valita, jotta rahaa jää myös muuhunkin elämiseen.

Lainan suunnittelussa ja arvioinnissa kannattaa ottaa tueksi maksuton lainalaskuri, jonka avulla on helpompi hahmottaa miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa mm. lainan kuukausierään sekä millaiset ovat lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle.

Kun tarkemmat arviot on tehty, on aika täyttää lainahakemus ja kilpailuttaa laina. Lainatarjouksia vertailemalla löytyy usein itselle sopivin ja mahdollisimman kilpailukykyinen laina.

VertaaLainaa.fi
Logo