VertaaLainaa.fi – Kokemusta lainamarkkinoista yli kymmenen vuoden ajalta

www.vertaalainaa.fi

Pikavippien suosio on vuosien varrella laskenut, kun joustoluotto ja kulutusluotto taas ovat nostaneet suosiotaan. Enää lainamarkkinoilta ei löydy tähtitieteellisellä korolla olevia pikavippejä laisinkaan, vaan nykyään nopea laina on yhtä kuin vakuudeton kulutusluotto tai pieni pankkilaina. Olemme nähneet muutoksen vuosien saatossa ja monessa mielessä lainamarkkinoilla on menty parempaan suuntaan. 

Kysymyksiä VertaaLainaa.fi palvelusta

Kuka voi hakea lainaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Yleiset vaatimukset lainanhakijalle ovat täysi-ikäisyys, puhtaat luottotiedot sekä vakituinen osoite Suomessa.

Täytä maksuton lainahakemus, niin selvitetään millaisia lainatarjouksia löydämme sinulle.

Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen maksutonta.

Kilpailutuksessa mukana olevien pankkien ja rahoitusyhtiöiden luotettavuus?

Tarkistamme kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ennen listaukseen pääsyä. Kriteereinä pidämme muun muassa lainantarjoajan luotettavuutta, hinnoittelun läpinäkyvyyttä sekä, että palvelu markkinoi lainojaan lainmukaisesti. Palvelun tulee tarjota lainaa korkokattolain mukaan. Lainan nimellinen vuosikorko tulee olla maksimissaan 20 prosenttia ja lainan muiden kulujen vuotta kohden max. 150 euroa.

Kuinka nopeasti saan lainatarjoukset VertaaLainaa.fi kautta?

Olemme nopea lainanvälityspalvelu.

Hakemuksen huolellisen täyttämisen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksesi jo muutamassa minuutissa. Lähes aina kaikki mahdolliset lainatarjoukset ovat saapuneet sinulle seuraavaan päivään mennessä.

Pääset heti vertailemaan lainoja ja tekemään päätöksen lainan valitsemisesta.

Kuinka nopeasti pankit ja rahoitusyhtiöt maksavat lainan tilille?

Kun olet saanut lopullisen lainapäätöksen, siirtyy laina usein välittömästi tilillesi, jos käytät samaa pankkia kuin lainantarjoajakin.

Jos pankki on eri kuin sinulla saattaa lainan maksamisessa tulla pieni viive. Keskimäärin laina on käytössä kuitenkin jo seuraavana päivänä myönteisestä lainapäätöksestä.

Usein kysytyt kysymykset

Uusia pankkeja tulee tasaisin väliajoin mukaan kilpailutukseen

Ihmisten tarve erilaisille lainoille ja pikavipeille on kasvanut jatkuvasti vuosien varrella. Kasvavan kysynnän vuoksi myös lainatarjonta on kasvanut koko ajan ja uusia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä tuleekin lainamarkkinoille joka vuosi. Kuluttajille uudet lainaratkaisut ovat erittäin hyvä asia. Kasvavan kilpailun myötä lainantarjoajien on pakko laskea hintojaan tai tarjota muita etuja, jotta pysyisivät kilpailussa mukana. Uusimmat lainantarjoajat kannattaakin tarkistaa tasaisin väliajoin, koska monesti uudet lainapalvelut tulevat markkinoille tarjoamalla asiakkailleen lainaa alhaisemmalla korolla, koska usein tämä on ainoa tapa erottua joukosta.

 

Onko uudet lainantarjoajat luotettavia?

Yli kymmenen vuoden ajanjaksolle lainamarkkinoille on mahtunut monia lainantarjoajia, jotka eivät ole osoittautuneet kovinkaan luotettaviksi. Nämä palvelut ovat esimerkiksi piilotelleet lainojen kokonaiskustannuksia, sekä markkinoineet lainojaan harhaanjohtavasti.

Uuden korkokattolain myötä lainamarkkinoilta poistuivat ns. kalliit pikavipit. Lainojen nimelliseen vuosikorkoon ja lainan muihin kuluihin tuli myös tiukennuksia. Nyt lainapalveluiden hinnoittelu on yhtenäisempää, joka antaa hakijalle luotettavamman kuvan lainoista.

VertaaLainaa.fi vertailupalvelumme käy tarkasti läpi kaikki lainapalvelut, jotka haluavat mukaan kilpailutukseen. Kaikki kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt noudattavat uutta vakuudettomia lainoja koskevaa korkokattolakia. Näin sinun ei tarvitse murehtia, uskallatko hakea lainaa palvelumme välityksellä. Palvelumme käyttäminen myös takaa sinulle, että sinun ei tarvitse hakea lainaa sellaiselta lainantarjoajalta jonka toimintaa et tunne. Me olemme tehneet tämän jo puolestasi yli kymmenen vuoden kokemuksella.

 

Millaisia lainatarjouksia saan VertaaLainaa palvelun kautta?

Palvelumme kautta lainahakemuksesi kilpailutetaan useiden Suomen pankkien ja ulkomaalaisten lainantarjoajien kesken. Lainatarjoajilla on tarjottavanaan hyvin monenlaisia lainaratkaisuja, mikä palvelee asiakas parhaalla mahdollisella tavalla.

Suosituin netistä haettu laina on vakuudeton kulutusluotto. Suosituimman kyseistä lainasta tekee sen helppokäyttöisyys. Lainaa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia ja laina maksetaan tilille heti kokonaisuudessaan. Kulutusluottoa voi hakea 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka 1 – 20 vuoden takaisinmaksuajalla. Toiseksi suosituin laina on joustoluotto, jonka voi nostaa tililleen kertanostona tai pienemmissä erissä. Joustoluottoon määritetään sopimusvaiheessa luottoraja, jonka puitteissa lainaa voi nostaa. Toimintaperiaate on hyvin samantyyppinen kuin luottokortissa. Kun nostat lainaa käyttöösi, maksat avoimena olevasta saldosta kulut ja koron. Maksettuasi käyttämääsi lainaa takaisin, vapautat luottoa uudelleen käyttöösi ilman uuden lainasopimuksen laatimista.

Menneinä vuosina pikalaina oli hyvin suosittu, koska se pystyttiin maksamaan nopeasti tilille. Nykyisellään, mikä tahansa verkosta haettu laina voidaan maksaa tilille jopa saman päivän aikana, koska kaikki tapahtuu sähköisten järjestelmien kautta. Laina haetaan verkkohakemuksella ja lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

VertaaLainaa.fi
Logo