Autolainalaskuri - Laske itsellesi sopiva autolainan kuukausierä

Pyydä ilmaiset autolainatarjoukset, se ei sido sinua mihinkään

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Kilpailuta laina  /  Autolainalaskuri

 

Autolainalaskuri auttaa löytämään oikeankokoisen autolainan

Autolainalaskurin avulla löytyy edullinen autolaina nopeasti.

Lainalaskurilla voit helposti laskea kuukausierät, kulut ja korot haluamallesi lainasummalle.

Laske lainan kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset
10 00010 000 000
160
050
 
 
 

 

Autolainalaskuri autolainalle

Auton hankkiminen on oman asunnon jälkeen yksi suurimpia investointeja. Siksi onkin tärkeää laskea huolellisesti millaiseen lainaan on varaa.

Huolellinen taloudellisen tilanteen kartoittaminen ja lainavertailu voi säästää koroissa ja kuluissa suuriakin summia vuositasolla.

Tarvitsetpa sitten pientä tai suurta lainaa, ei sitä missään nimessä kannata hakea hätiköiden.

Autolainalaskuri tällä sivulla auttaa sinua kartoittamaan omaa taloudellista tilannettasi. Pystyt hahmottamaan paremmin lainasumman, lainakoron ja maksuajan perusteella, millaista lyhennystä sinun tulisi kuukausittain maksaa. Näet myös lainan kokonaiskulut ja tarkan maksusuunnitelman. Lainalaskurin laskelma on kuitenkin aina suuntaa antava, lopulliseen lainatarjoukseen vaikuttaa omat henkilötietosi ja maksukyky.

Testaa autolainalaskuria täysin ilmaiseksi. Maksusuunnitelman näet heti laskurin alla ja se muuttuu reaaliaikaisesti sitä mukaan, kun teet muutoksia laskuriin.

Autolainan korko määräytyy jokaiselle hakijalla henkilökohtaisesti. Jos haluat tietää oman henkilökohtaisen korkosi, voit pyytää meiltä ilmaiset lainatarjoukset yli 25 pankilta ja muulta luotonantajalta. Huom! Jos sinulla on vanhaa autolainaa vielä maksamatta, voisi lainojen yhdistäminen olla paras ratkaisu. Yhdistämällä uuden lainan vanhaan lainaan, maksaisit jatkossa kulut ja korot vain yhdestä lainasta. Tämä suo säästöä ja selkeyttää merkittävästi oman talouden hallintaa.

 

Yleiset lainanhakuehdot ovat seuraavat:

  • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.
  • Hakijalla tulee olla Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa.
  • Lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.
  • Lainaa ilman luottotietoja ei voi hakea.

Jokainen lainantarjoaja tekee hakijalle oman riskianalyysin omien lainanhakuehtojensa perusteella.

Lainanhakuehdot voivat hieman poiketa toisistaan eri pankeilla ja rahalaitoksilla.

Autolainalaskuri

Kenelle autolainalaskuri on tarkoitettu?

Autolainalaskuri on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietää eri lainasummien kokonaiskulut, kuukausierän ja maksusuunnitelman.

Monet eri autolainaa tarjoavat palvelut ja liikkeet ilmoittavat sivuillaan esimerkiksi lainan koron, mutta muut tiedot jäävät piiloon.

Kun tiedät palvelun tai liikkeen tarjoaman vuosikoron, voit helposti laskea kuukausierän ja kokonaiskulujen suuruudet eri lainasummille ja maksuajoille.

Näin saat helposti vertailtua eri lainapalveluiden tai autoliikkeiden tarjoamia lainoja ja rahoituksia keskenään.

Yksi helpoin tapa kilpailuttaa autolaina, on jättää hakemus VertaaLainaa.fi välitettäväksi eteenpäin yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle.

Lainojen kilpailuttamiseen ja vertailuun keskittynyt palvelu välittää valmiit lainatarjoukset lainanhakijalle jo saman päivän aikana vertailtavaksi.

Kun vertaa lainoja, on lainanhakijalla aina hyvä mahdollisuus löytää mahdollisimman edullista lainaa netistä.

 

Annuiteetti vai tasalyhennys

Autolainalaskuri antaa sinulle mahdollisuuden tehdä maksusuunnitelma käyttämällä joko annuiteettilyhennystä tai tasalyhennystä.

Annuiteetti tarkoittaa sitä, että maksat lainastasi aina saman suuruisen kuukausierän. Tällöin lainasi lyhenee joka erässä hieman edellistä enemmän, kun koron osuus taas laskee mitä pidemmälle lainaa on maksettu.

Mahdolliset koron muutokset eivät vaikuta kuukausierän suuruuteen, vaan pidentävät tai lyhentävät maksuaikaa, riippuen siitä, laskeeko vai nouseeko korko.

Perinteisesti annuiteetti maksutapa on käytössä kaikissa netistä haettavissa vakuudettomissa lainoissa.

Tasalyhennys taas tarkoittaa sitä, että kuukausieräsi suuruus muuttuu kokoajan. Muutos johtuu siitä, että lainaa lyhentävä osuus pysyy samana, mutta koron osuus pienee kuukausittain lainasumman pienentyessä.

Jos korko nousee tai laskee tasalyhennyksen aikana, ei maksuaika muutu, vaan kuukausierä joko pienenee tai suurenee.

 

Mistä hakea edullinen autolaina?

Autolainaa tarjoavat monet eri pankit ja lainapalvelut, mutta sitä on myös mahdollista saada autoliikkeestä autoa ostaessa.

Mistä sitten on järkevää hankkia rahoitus auton hankintaan?

Tähän ei juurikaan ole yhtä selvää vastausta. Esimerkiksi autoliikkeen rahoitukseen tarvitaan usein tuntuva käsiraha ja jäljelle jäävälle osuudelle saa rahoituksen.

Autoliikkeiden rahoituksessa voi myös olla maksutyylinä se, että ensin maksetaan pientä kuukausierää, mutta viimeinen erä onkin huomattavasti suurempi, kun koko loppusumma pitää maksaa kerralla.

Jos sinulla taas ei ole käsirahaa, voit pyytää lainatarjousta omasta pankistasi tai hakea palvelustamme lainaa ilman vakuuksia.

Bank Norwegian on yksi tämän hetken suosituimmista lainanmyöntäjistä Suomessa. He myöntävät pankkilainaa, johon ei tarvitse vakuuksia tai takaajia ja sen hakeminen onnistuu helposti netin kautta.

Kun haet lainan esimerkiksi Bank Norwegian pankista, et tarvitse lainkaan käsirahaa ja saat lainasummalla rahoitettua auton hankinnan kokonaisuudessaan, jolloin auto myös siirtyy omistukseesi välittömästi.

 

Autolainan kilpailuttaminen kannattaa

Niin kuin aiemmin mainitsimme, autolaina kannattaa aina vertailla huolellisesti. Kilpailuta laina joko itse tai lainanvälityspalvelun avulla, jotta vertaileminen on mahdollisimman helppoa.

Autolainan kilpailuttamiseen löytyy hyviä palveluita, joiden käyttö on täysin ilmaista. Mikäli et halua tehdä koko kilpailuttamista ja vertailua yksin, kannattaa tutustua näihin palveluihin.

VertaaLainaa.fi on yksi näistä palveluista, jotka kilpailuttavat autolainan puolestasi.

Palvelu kilpailuttaa jätetyn lainahakemuksen yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä, joten saat varmasti kattavasti erilaisia lainatarjouksia. Kun saat monta tarjousta, on niitä helppo vertailla keskenään. Lainatarjouksissa kannattaa tarkastella muun muassa lainan todellista vuosikorkoa, ja muita etuuksia. Muilla etuuksilla tarkoitetaan esimerkiksi maksu- tai lyhennysvapaan kuukauden pitämistä tai eräpäivän siirtoa. Lopulliseen päätökseen vaikuttaa monet asiat, jotka varmasti parhaiten tietää hakijan itse.

Jos olet jo aiemmin laskenut autolainalaskurilla sen, millaista kuukausierää voit maksaa, niin on sinun helppo karsia liian kalliit tarjoukset pois.

Voit helposti valita itsellesi edullisimman lainatarjouksen tai vaikka hylätä kaikki. Tarjousten pyytäminen on aina ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Autolainalaskuri - VertaaLainaa.fi

Netistä voi hakea lainaa myös moneen muuhun hankintaan

Kaikki lainan käyttökohteet löydät blogin puolelta siitä kirjoitetusta artikkelista.

Netistä voi nykyään hakea lainaa oikeastaan mihin vain tarvitsee. Lainaa haetaan netistä yleensä akuuttiin lainatarpeeseen, kuten päivittäisiin ostoksiin, terveydenhuoltomenoihin, lemmikin eläinlääkärikuluihin sekä laskujen maksuun.

Suurempaa lainaa haetaan paremman auton, veneen tai moottoripyörän ostoon, kesähäiden järjestämiseen, kesämökin remonttia varten sekä muun muassa lomamatkalle.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


 

Usein kysyttyjä kysymyksiä autolainalaskurista:

Miksi autolainalaskuria kannattaa käyttää?

Toisinaan voi olla vaikea hahmottaa kuinka paljon autolainaa on järkevintä ottaa omiin tuloihinsa nähden. Autolainalaskurin avulla on helpompi arvioida minkä verran autolainaa kannattaa ottaa.

Miten autolainalaskuria käytetään?

Autolainalaskurin käyttäminen on helppoa. Laskuriin syötetään haluttu lainasumma, maksuaika sekä arvio lainan todellisesta vuosikorosta. Lainalaskuri laskee heti annetuilla ehdoilla lainan kuukausierän, korot sekä lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle.

Mistä minun kannattaa hakea autolaina?

Voit ottaa autolainasi etsintään avuksi VertaaLainaa.fi palvelun. Täytettyäsi lainahakemuksen VertaaLainaa välittää sen kilpailutettavaksi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Kilpailuttamisen avulla saat vertailtavaksi autolainatarjouksia, joista saat valita sopivan autolainan. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään. Tarpeen vaatiessa voit hylätä kaikki lainatarjoukset ilman kuluja ellei mikään lainatarjouksista ole mieleinen. Ota autolainan kilpailuttamiseen avuksi riskitön ja maksuton lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikä on autolainan korko?

Autolainan korko vaihtelee lainantarjoajien välillä ja on alkaen 4,19 %. Autolainan korkoon vaikuttaa haettu lainasumma, laina-aika sekä hakijan maksukyky. Tarkan arvion autolainasi korosta saat pyytämällä maksuttomat ja henkilökohtaiset lainatarjoukset.

 

Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi