Autolainalaskuri

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Sisällysluettelo

Autolainalaskuri – laske autolainan kulut ja kuukausierä

Autolainalaskurin avulla on helppo hahmottaa, minkä verran voit hakea autolainaa.

Lainalaskurilla voit nopeasti laskea kuukausierät, kulut ja korot haluamallesi lainasummalle. Laskelmien jälkeen voit kilpailuttaa autolainan VertaaLainaa- palvelun maksuttomalla lainahakemuksella.

VertaaLainaa.fi kautta voit hakea vakuudetonta autolainaa 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden maksuajalla.

Aloita autolainarahoituksen suunnittelu lainalaskurilla ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset.

 

Miten autolainalaskuria käytetään?

Autolainalaskurin käyttäminen on helppoa eikä sen käyttö maksa sinulle mitään.

 1. Lisää autolainalaskuriin lainasumma, minkä tarvitset auton ostoa varten
 2. Lisää sopiva laina-aika
 3. Arvio lainan todellisesta vuosikorosta

Autolainalaskuri laskee heti suuntaa antavan arvion lainan kuukausierän suuruudesta sekä lainan kokonaiskustannuksista. Laskelma perustuu antamiisi ehtoihin ja voit tarvittaessa muuttaa esimerkiksi lainan takaisinmaksuaikaa pidemmäksi, niin näet miten muutos vaikuttaa muun muassa lainan kuukausierään.

Autolainalaskurin antama laskelma on arvio lainan kuluista ja korosta eikä laskelmassa ole voitu ottaa huomioon maksuvaraasi tai muita lainanmyöntämiseen vaikuttavia tietoja.

Saadaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset tulee sinun autolainalaskurin käytön jälkeen hakea lainaa täyttämällä lainahakemus huolellisesti. Luoton korko ja lainaehdot tarkentuvat lainatarjouksessa. Tarvitsetpa sitten pientä tai suurta lainaa, ei sitä missään nimessä kannata hakea hätiköiden. Lainavertailun ja lainan kilpailuttamisen avulla selvität nopeasti ja vaivattomasti, minkä verran voit ottaa autolainaa ja mikä on autolainan korko.

Aloita autolainan kilpailuttaminen ja vertaa mahdollisesti saamiasi autolainatarjouksia keskenään. Näin saat selville, mikä VertaaLainaa.fi kilpailuttamisen kautta saatu tarjous on edullisin autolaina.

Päivitetty: 29,toukokuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Autolainalaskuriin syötettävät tiedot

Autolainalaskuriin syötetään lainasumma, laina – aika sekä arvio lainan todellisesta vuosikorosta.

Lainasumma on rahamäärä, jonka arvioit autosi maksavan.

Laina-aika on kokonaisaika, missä ajassa kyseinen laina tulee maksaa takaisin. Laina-aikaan vaikuttaa myös haettava lainasumma.

Lainan todellinen vuosikorko on prosenttiluku, joka sisältää kaikki lainaan kohdistuvat kulut. Näillä tarkoitetaan lainan nimelliskorkoa, avausmaksua sekä tilinhoitomaksua.

Annuiteettilaina on rakennettu siten, että koko laina-aika huomioiden jokainen maksuerä on samansuuruinen, mutta maksuerän sisällä oleva korko- ja lyhennysosuus vaihtelevat laina-ajan kuluessa. Laina-aikana koron osuus maksuerästä pienenee ja lyhennyksen osuus kasvaa sitä mukaa kun lainapääomaa maksetaan pois. Alussa maksuerästä suurempi osa koostuu korosta, ja loppua kohden suurempi osa on lyhennystä.

Tasalyhennys tarkoittaa lainan lyhennystapaa, jossa lainapääomaa lyhennetään tasasuuruisin erin koko laina-ajan. Korko lasketaan jäljellä olevalle lainapääomalle, joten alkuvaiheessa, kun lainapääomaa on jäljellä enemmän, myös koron osuus maksuerästä on suurempi. Maksuerä koostuu siis kiinteästä lyhennyksestä ja vaihtelevasta korosta.

 

Autolainalaskuri autolainalle

Auton hankkiminen on oman asunnon jälkeen yksi suurimpia investointeja. Siksi onkin tärkeää laskea huolellisesti millaiseen lainaan on varaa. Huolellinen taloustilanteen kartoittaminen ja lainavertailu voi säästää koroissa ja kuluissa suuriakin summia vuositasolla. Autolainalaskuri voi auttaa sinua kartoittamaan paremmin omaa taloudellista tilannettasi. Pystyt hahmottamaan paremmin lainasumman, lainan koron ja maksuajan perusteella, millaista lyhennystä sinun tulisi kuukausittain maksaa autolainasta. Näet myös lainan kokonaiskulut ja tarkan maksusuunnitelman. Autolainalaskurin laskelma on kuitenkin aina suuntaa antava, joten lopulliseen lainatarjoukseen vaikuttaa maksukykysi ja paljonko haet autolainaa.

Testaa autolainalaskuria täysin ilmaiseksi. Maksusuunnitelman näet heti laskurin alla ja se muuttuu reaaliaikaisesti sitä mukaan, kun teet muutoksia laskuriin. Lainalaskurin laskelman tehtyäsi voit siirtyä täyttämään lainahakemuksen, joka välitetään puolestasi yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle. Lainan korko ja muut ehdot tarkennetaan henkilökohtaisella lainatarjouksella, jotka välitetään sinulle hakemuksen täyttämisen jälkeen, jos tietosi ovat kunnossa ja pankit ehtojensa mukaisesi voivat tarjota sinulle lainaa.

Autolainan korko määräytyy jokaiselle hakijalla henkilökohtaisesti. Jos haluat tietää oman henkilökohtaisen korkosi, voit pyytää meiltä ilmaiset lainatarjoukset yli 25 pankilta ja muulta luotonantajalta. Autolainan korko on alkaen 4,19 % ja lainaa voi hakea ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka.

Jos sinulla on vanhaa autolainaa vielä maksamatta, voi lainojen yhdistäminen olla paras ratkaisu. Yhdistämällä uuden lainan vanhaan lainaan, maksaisit jatkossa kulut ja korot vain yhdestä lainasta. Tämä menettely voi tuoda säästöä ja selkeyttä taloudenhallintaan.

Autolainalaskuri

Kenelle autolainalaskuri on tarkoitettu?

Autolainalaskuri on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietää eri lainasummien kokonaiskulut, kuukausierän ja maksusuunnitelman.

Monet eri autolainaa tarjoavat palvelut ja liikkeet ilmoittavat sivuillaan esimerkiksi lainan koron, mutta muut tiedot jäävät piiloon. Kun tiedät palvelun tai liikkeen tarjoaman vuosikoron, voit helposti laskea kuukausierän ja kokonaiskulujen suuruudet eri lainasummille ja maksuajoille. Näin voit päästä vertailemaan eri lainapalveluiden tai autoliikkeiden tarjoamia lainoja ja rahoituksia keskenään.

Yksi selkeä tapa kilpailuttaa autolaina, on jättää hakemus palvelumme välitettäväksi eteenpäin yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle. Lainojen kilpailuttamiseen ja vertailuun keskittynyt palvelumme välittää valmiit mahdollisesti saamasi lainatarjoukset sinulle jo saman päivän aikana katsottavaksi. Kun otat pienen ajan lainojen vertailuun, on sinulla hyvä mahdollisuus löytää mahdollisimman edullista lainaa netistä.

 

Annuiteetti vai tasalyhennys autolainaan?

Autolainalaskuri antaa sinulle mahdollisuuden tehdä maksusuunnitelma käyttämällä joko annuiteettilyhennystä tai tasalyhennystä.

Annuiteetti tarkoittaa sitä, että maksat lainastasi aina saman suuruisen kuukausierän. Tällöin lainasi lyhenee joka erässä hieman edellistä enemmän, kun koron osuus taas laskee mitä pidemmälle lainaa on maksettu. Perinteisesti annuiteetti maksutapa on käytössä kaikissa netistä haettavissa vakuudettomissa lainoissa. Mahdolliset koron muutokset eivät vaikuta kuukausierän suuruuteen, vaan pidentävät tai lyhentävät maksuaikaa, riippuen siitä, laskeeko vai nouseeko korko.

Tasalyhennys taas tarkoittaa sitä, että kuukausieräsi suuruus muuttuu kokoajan. Muutos johtuu siitä, että lainaa lyhentävä osuus pysyy samana, mutta koron osuus pienenee kuukausittain lainasumman pienentyessä. Jos korko nousee tai laskee tasalyhennyksen aikana, ei maksuaika muutu, vaan kuukausierä joko pienenee tai suurenee.

Lainalaskurin antama lyhennystapa sekä takaisinmaksusuunnitelma on suuntaa – antava. Jokainen pankki ja rahoituslaitos määrittää omat lainaehtonsa ja maksusuunnitelman, joten tarkan laskelman autolainastasi saat pyytämällä henkilökohtaiset lainatarjoukset VertaaLainaa- palvelun kautta.

 

Mistä hakea autolaina?

Autolainaa tarjoavat monet eri pankit ja lainapalvelut, mutta sitä on myös mahdollista saada autoliikkeestä autoa ostaessa.

Mistä sitten on järkevää hankkia rahoitus auton hankintaan? Tähän ei juurikaan ole yhtä selvää vastausta. Esimerkiksi autoliikkeen rahoitukseen tarvitaan usein tuntuva käsiraha ja jäljelle jäävälle osuudelle saa rahoituksen. Auton osto osamaksulla voi toisinaan olla hyvä ratkaisu, kun auto tarvitaan nopeasti käyttöön ja tarvittava käsiraha on jo valmiina. Osamaksussa lainan takaisinmaksun suunnitelmana voi olla, että ensin maksetaan pientä kuukausierää, mutta viimeinen erä onkin huomattavasti suurempi, kun koko loppusumma pitää maksaa kerralla.

Jos sinulla ei ole käsirahaa, voit pyytää lainatarjousta omasta pankistasi tai hakea palvelustamme lainaa ilman vakuuksia. Palvelumme käytön etuna on, että kilpailutamme tarvitsemasi autolainan useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken ilmaiseksi. Saat jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen täyttämisestä lainatarjoukset vertailtavaksesi ja pääset valitsemaan sopivan autolainan.

Palvelumme kautta tavoitat niin pankkeja Suomesta kuin ulkomaisia pankkeja, jotka toimivat Suomessa. Kilpailutuksessa on mukana Suomen lisäksi pankkeja Norjasta, Virosta sekä Ruotsista. Kova kilpailu kulutusluottomarkkinoilla näkyy erilaisten autolainojen tarjoamisessa netissä ja kilpailuun ovat lähteneet mukaan myös monet pankit rahoituslaitosten lisäksi. Kilpailun kiristymisen myötä kuluttaja voi saada lainaa auton ostoon netistä kilpailukykyisellä lainan korolla.

 

Yleiset lainanhakuehdot autolainalle ovat seuraavat:

 • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ( jopa 20 vuoden ikä).
 • Hakijalla tulee olla Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa
 • Lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky
 • Hakijalla ei saa olla liikaa perintävelkaa tai muuta lainaa.

Jokainen lainantarjoaja tekee hakijalle oman riskianalyysin omien lainanhakuehtojensa perusteella. Lainanhakuehdot voivat hieman poiketa toisistaan eri pankeilla ja rahalaitoksilla.

 

Autolainan kilpailuttaminen voi kannattaa

Niin kuin aiemmin mainitsimme, autolainat kannattaa vertailla huolellisesti. Kilpailuta laina palvelumme avulla, niin välitämme lainahakemuksesi kilpailutettavaksi kymmenille eri lainantarjoajille.

Palvelumme kilpailuttaa lainahakemuksen yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä, joten voit saada kattavasti erilaisia lainatarjouksia. Jos saat monta tarjousta, on niitä helppo vertailla keskenään. Lainatarjouksissa kannattaa tarkastella muun muassa lainan todellista vuosikorkoa, ja muita etuuksia. Muilla etuuksilla tarkoitetaan esimerkiksi maksu- tai lyhennysvapaan kuukauden pitämistä tai eräpäivän siirtoa. Lopulliseen päätökseen vaikuttaa monet asiat, jotka varmasti parhaiten tietää hakija itse. Jos olet jo aiemmin laskenut autolainalaskurilla sen, millaista kuukausierää voit maksaa, niin on sinun helppo karsia liian kalliit tarjoukset pois.

Voit valita itsellesi sopivimman lainatarjouksen tai vaikka hylätä kaikki. Tarjousten pyytäminen on aina ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

 

Autolainan korko voi selvitä kilpailuttamisen avulla

Auton ostaminen on taloudellisesti suuri päätös, ja useimmat ihmiset tarvitsevat autolainaa auton ostamiseen. Autolainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin. Autolainan korko voi vaihdella suuresti eri lainanantajien välillä, ja hyvä tapa löytää kilpailukykyinen korko on kilpailuttaa autolaina useiden lainanantajien välillä.

Autolainan kilpailuttaminen on hyödyllistä, koska se auttaa lainanottajaa löytämään lainan, joka sopii parhaiten hänen taloudelliseen tilanteeseensa. Lainatarjoukset voivat sisältää erilaisia maksuehtoja, kuten lyhennysvapaita kuukausia tai erilaisia maksusuunnitelmia, joten voit valita lainan, joka sopii parhaiten omaan tarpeeseesi ja maksukykyysi.

Autolainan kilpailuttaminen on suositeltavaa, sillä se voi auttaa lainanhakijaa saamaan useita lainatarjouksia nopeasti. Autolainan kilpailuttaminen voi myös auttaa lainanottajaa säästämään koroissa ja kuluissa, mikä voi merkitä huomattavaa eroa lainan takaisinmaksun kokonaiskustannuksissa.

Kilpailuttamalla autolainan voit saada selville, millaisella lainan korolla pankit ja rahoituslaitokset ovat valmiita tarjoamaan sinulle autolainaa.

 

Lainavertailu voi auttaa selvittämään, mistä löytyy halvin autolaina

Halvin autolaina on laina, jossa lainan korko on pienin ja lainan takaisinmaksu on omaan talouteesi nähden sopiva. Autolainalaskuri antaa sinulle suuntaa antavan arvion lainan kuukausierästä ja lainan kokonaiskustannuksista, mutta vasta henkilökohtaisista lainatarjouksista näet tarkasti, millä korolla ja lainaehdoilla sinulle voidaan myöntää lainaa. Pyydä maksuttomat lainatarjoukset vertailtavaksesi, niin voit saada selville, onko tarjottu laina halpa vai kallis.


VertaaLainaa.fi mediassa:

Iltalehti

MTV3

Inarilainen

Autotalli.com

Enontekiön sanomat

Kittilälehti

Kotikulmilta

Pietarsaaren Sanomat

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Ylä-Kainuu

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Netistä voi hakea lainaa myös moneen muuhun hankintaan

Netistä voi nykyään hakea lainaa oikeastaan mihin vain tarvitsee. Lainaa haetaan netistä yleensä akuuttiin lainatarpeeseen, kuten päivittäisiin ostoksiin, terveydenhuoltomenoihin, lemmikin eläinlääkärikuluihin sekä laskujen maksuun. Suurempaa lainaa haetaan auton, veneen tai moottoripyörän ostoon, kesähäiden järjestämiseen, kesämökin remonttia varten sekä muun muassa lomamatkalle ja kodinkoneiden ostamiseen. Lainaa netistä voi hakea helposti maksuttomalla lainahakemuksella ja lainatarjoukset ovat nopeasti vertailtavissa. Hyvin usein laina haetaan nettihakemuksella juuri silloin, kun henkilö tarvitsee lainaa heti tilille.

Verkossa lainahakemuksen täyttäminen onnistuu nopeasti ja koska lainaa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia, on myös lainaprosessi nopea. Hae autolainaa netistä jo tänään niin voit saada jo saman päivän aikana lainatarjoukset tarkempaan vertailuun. Näin sinulla on autolaina jo valmiiksi sovittuna, kun lähdet etsimään itsellesi sopivaa autoa. Autoliikkeiden osamaksusopimukset voivat olla auton oston yhteydessä huomattavasti kalliimpia kuin vakuudeton autolaina, joten lainan kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa tehdä jo ennakolta.

 

Löydä edullisin autolaina

Kilpailuta autolaina VertaaLainaa- palvelussa niin voit saada autolainan nopeasti tilillesi ilman takaajia tai vakuuksia alkaen 4,19 prosentin lainan korolla. VertaaLainaa- palvelun kautta autolaina kilpailutetaan yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön kesken, joista jokainen pyrkii tarjoamaan hakijalle lainaa pienellä korolla.

Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee hakijalle aina tarkemman riskikartoituksen ja kaikki mahdollisesti saamasi lainatarjoukset on henkilökohtaisia. Vertaa lainatarjouksia rauhassa, vaikka kotisohvallasi ja valitse tarpeeseesi sopiva autolaina. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja tarvittaessa voit hylätä kaikki lainatarjoukset ilman kuluja. Jos päädyt hyväksymään jonkun lainatarjouksista, laina maksetaan usein tilillesi jopa saman päivän aikana.

 

Käytetyn auton ostaminen autolainalla

Käytetyn auton ostaminen autolainalla on yleinen tapa hankkia tarvittava rahoitus auton hankkimiseen. Käytetyn auton ostaminen voi olla järkevä vaihtoehto, sillä se voi säästää merkittävästi rahaa verrattuna uuden auton ostamiseen. Käytetyn lainan ostamiseen haetaan keskimäärin lainaa 5000 – 10 000 euroa.

Autolaina voi auttaa lainanottajaa saamaan tarvittavan rahoituksen auton hankkimiseen, mutta ennen lainan hakemista on tärkeää harkita useita tärkeitä tekijöitä. Ennen kuin harkitset käytetyn auton ostamista autolainalla, sinun tulee ensin selvittää, millainen auto sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettiisi. On tärkeää harkita, kuinka paljon ajat autoa, millaisia ajotapoja käytät ja millaisia ominaisuuksia haluat autolta. Kun olet määrittänyt, millainen auto sopii parhaiten tarpeisiisi, voit aloittaa etsinnän sopivasta käytetystä autosta.

Käytetyn auton ostaminen vaatii huolellista tutkimista, vertailua ja tarkastelua, jotta voit varmistaa, että saat hyväkuntoisen auton. Auton kunto, kilometrit, huoltohistoria ja muut tekijät on otettava huomioon. On suositeltavaa tarkastuttaa auto ammattilaisella ennen ostopäätöksen tekemistä, jotta voit varmistaa, että autossa ei ole piileviä ongelmia.

Kun olet löytänyt sopivan käytetyn auton, voit hakea vakuudetonta autolainaa. Autolainan hakemisen ja kilpailuttamisen voit hoitaa sujuvasti VertaaLainaa.fi palvelussa. Täytät vain yhden lainahakemuksen ja laina kilpailutetaan hetkessä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Parhaassa tapauksessa voit saada useita autolainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan autolainan.

 

Uuden auton ostaminen – Ota nämä asiat huomioon ennen hankintaa

Uuden auton ostaminen on merkittävä investointi, ja sen tekemiseen kannattaa suhtautua huolella ja harkiten. Tässä on joitakin tärkeitä asioita, joita kannattaa ottaa huomioon, kun olet hankkimassa uutta autoa:

Määritä selkeä budjetti ennen kuin aloitat auton etsimisen. Autolainalaskurin avulla pystyt hyvin arvioimaan, minkä verran pystyt maksamaan lainaa kuukausittain ja ylipäätään, minkä hintaiseen autoon sinulla on varaa. Budjetti auttaa sinua rajamaan vaihtoehtoja ja estää yliostamisen. Muista ottaa huomioon auton ylläpitokustannukset, kuten vakuutukset, polttoaine ja mahdolliset huoltokulut. Mieti, millaiseen käyttöön tarvitset auton. Onko se perheauto, urheilullinen menopeli, maasturi vai jotain muuta? Tarpeidesi perusteella voit valita sopivan automallin ja ominaisuudet. Pohdi myös tarkasti, haluatko ostaa uuden vai käytetyn auton. Uusi auto voi tarjota takuun ja huolenaiheetonta alkuperäistä käyttöhistoriaa, kun taas käytetty auto voi olla taloudellisempi vaihtoehto, mutta saattaa vaatia enemmän huomiota ylläpidon suhteen.

Tutki eri automerkkejä ja -malleja, vertaile hintoja eri jälleenmyyjien välillä ja neuvottele tarvittaessa hinnasta. Älä pelkää kysyä alennuksia tai muita etuja. Tarkista auton turvallisuusominaisuudet, kuten turvatyynyt, ajonvakautusjärjestelmä ja automaattiset jarrut. Tutustu myös ajoneuvon turvallisuustesteihin ja arvioihin.

Jos et aio maksaa autoa kokonaan omalla rahalla, tutki erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, kuten autolainoja ja leasing-sopimuksia. Vertaile korkoja ja ehtoja tarkasti. Selvitä lisäksi etukäteen, kuinka paljon auton vakuutus maksaa. Vakuutusmaksut voivat vaihdella merkittävästi eri automallien ja vakuutusyhtiöiden välillä.

Älä osta autoa ennen kuin olet tehnyt perusteellisen koeajon. Koeajo auttaa sinua arvioimaan auton ajomukavuutta, suorituskykyä ja muita ominaisuuksia. Huolellinen suunnittelu ja tutkimus auttavat varmistamaan, että teet oikean valinnan uuden auton suhteen, joka sopii sekä tarpeisiisi että budjettiisi.

 

Auton ostaminen ulkomailta rahoituksella

Auton ostaminen ulkomailta autolainalla voi olla houkutteleva vaihtoehto, sillä se voi säästää huomattavasti rahaa verrattuna vastaavan auton ostamiseen kotimaasta. Ulkomailta ostaminen voi myös tarjota enemmän vaihtoehtoja ja laajempaa valikoimaa käytettyjä autoja. Kuitenkin ennen auton ostamista ulkomailta autolainalla, on tärkeää harkita huolellisesti useita tekijöitä.

Ulkomailta ostettaessa on tärkeää tarkistaa auton kunto ja huoltohistoria ennen ostopäätöksen tekemistä. Tämä voidaan tehdä käymällä kohdemaassa tai pyytämällä tarkastusraportti autosta. On tärkeää ottaa huomioon myös mahdolliset kuljetuskustannukset, jotka voivat vaihdella auton sijainnin ja etäisyyden mukaan.

Kun sopiva auto on löydetty, seuraava askel on hankkia autolaina. Autolaina ulkomailta ostettavan auton hankkimiseen voidaan hakea useilta eri lainanantajilta. On tärkeää tutkia huolellisesti lainanantajien tarjoamia lainaehtoja, korkoja ja muita kustannuksia. Lainan hakeminen ulkomailta ostettavaa autoa varten voi olla hieman haastavampaa kuin kotimaassa ostettavan auton tapauksessa. Tämä johtuu siitä, että lainanantajat vaativat usein tarkempia tietoja ja asiakirjoja, kuten ajokortin ja auton rekisteröintitodistuksen, kun auton ostaminen tapahtuu ulkomailla. Ennen tuontiauton hakemista, ota autolaina valmiiksi jo kotimaasta, koska lainaa ulkomailta on lähes mahdoton saada. Suunnittele autolainalaskurin, minkä suuruisen autolainan kaikkiaan tarvitset ja hae vakuudetonta lainaa auton ostamiseen. Kun kaikki on kunnossa ja olet allekirjoittanut lainasopimuksen, maksetaan autolaina heti tilille.

Kun autolaina on myönnetty ja auton ostamiseen liittyvät asiat on selvitetty, seuraava askel on tehdä kauppa. Tässä vaiheessa on tärkeää varmistaa, että kaikki tarvittavat asiakirjat ja todistukset ovat kunnossa. Auton kuljetus kotimaahan voidaan järjestää useilla eri tavoilla, kuten kuljetusyritysten tai omaehtoisen kuljetuksen avulla.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä autolainalaskurista:

Mikä on autolainalaskuri?

Autolainalaskuri on työkalu, jolla voi laskea arvion autolainan kustannuksista, kuten kuukausimaksuista, koroista ja kokonaiskustannuksista. Autolainalaskurin käyttö on maksutonta VertaaLainaa-palvelussa.

Mitä tietoja tarvitaan autolainalaskuria varten?

Autolainalaskurin käyttöön tarvitaan tietoja lainan määrästä ja laina-ajan pituudesta. Laskuri laskee suuntaa antavan arvion lainan kokonaiskustannuksista ja kuukausierästä. Laskuriin voi muuttaa lukemia tarvittaessa.

Onko autolainalaskuri ilmainen?

Kyllä, autolainalaskuria saa käyttää ilmaiseksi.

Voiko autolainalaskurin laskelmat olla tarkkoja?

Autolainalaskurin laskelmat ovat vain arvioita, eivätkä ne ole täysin tarkkoja. Lopulliset kustannukset voivat vaihdella lainanantajan ja lainan hakijan mukaan. Pyydä maksuttomat lainatarjoukset VertaaLainaa.fi lainahakemuksella. Saamasi lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja niistä näet tarkan laskelman lainasi korosta, kuukausieristä ja lainan kokonaiskustannuksista.

Mitä muita asioita kannattaa huomioida autolainaa hakiessa?

Ennen autolainan hakemista kannattaa tutkia eri lainatarjouksia ja vertailla niiden kustannuksia ja ehtoja. On myös tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanne ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu on realistinen omassa taloudellisessa tilanteessa.

Mistä autolainaa kannattaa hakea?

Ota autolainan hakemiseen avuksesi maksuton VertaaLainaa.fi palvelu. Täytettyäsi lainahakemuksen VertaaLainaa välittää sen kilpailutettavaksi yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle. Kilpailuttamisen avulla saat vertailtavaksi autolainatarjouksia, joista saat valita sopivan autolainan. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään. Tarpeen vaatiessa voit hylätä kaikki lainatarjoukset ilman kuluja ellei mikään lainatarjouksista ole mieleinen. Ota autolainan kilpailuttamiseen avuksi riskitön ja maksuton lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikä on autolainan korko?

Autolainan korko vaihtelee lainantarjoajien välillä ja on alkaen 4 %. Autolainan korkoon vaikuttaa haettu lainasumma, laina-aika sekä hakijan maksukyky. Tarkan arvion autolainasi korosta saat pyytämällä maksuttomat ja henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Paljonko voin hakea vakuudetonta autolainaa?

Lainaa ilman vakuuksia voit hakea 1000 – 60 000 euroa.

Kuinka pitkän laina-ajan voin saada autolainaan?

Lainaan voit saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Laina-aika riippuu haetusta lainasummasta.

Koska voin hakea autolainaa?

Vakuudetonta autolainaa voit hakea milloin vain. VertaaLainaa.fi palvelu ottaa lainahakemuksia vastaan 24/7.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo