Autolainalaskuri - Laske itsellesi sopiva autolainan kuukausierä

Pyydä ilmaiset autolainatarjoukset, se ei sido sinua mihinkään

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Päivitetty: 9,elokuu, 2022

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Kilpailuta laina  /  Autolainalaskuri

 

Autolainalaskuri auttaa löytämään oikeankokoisen autolainan

Autolainalaskurin avulla löytyy edullinen autolaina nopeasti.

Lainalaskurilla voit helposti laskea kuukausierät, kulut ja korot haluamallesi lainasummalle.

Laske lainan kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset
10 00010 000 000
160
050
 
 
 

 

Autolainalaskuri autolainalle

Auton hankkiminen on oman asunnon jälkeen yksi suurimpia investointeja. Siksi onkin tärkeää laskea huolellisesti millaiseen lainaan on varaa.

Huolellinen taloudellisen tilanteen kartoittaminen ja lainavertailu voi säästää koroissa ja kuluissa suuriakin summia vuositasolla.

Tarvitsetpa sitten pientä tai suurta lainaa, ei sitä missään nimessä kannata hakea hätiköiden.

Autolainalaskuri auttaa sinua kartoittamaan omaa taloudellista tilannettasi. Pystyt hahmottamaan paremmin lainasumman, lainan koron ja maksuajan perusteella, millaista lyhennystä sinun tulisi kuukausittain maksaa. Näet myös lainan kokonaiskulut ja tarkan maksusuunnitelman. Lainalaskurin laskelma on kuitenkin aina suuntaa antava, lopulliseen lainatarjoukseen vaikuttaa omat henkilötietosi ja maksukyky. Testaa autolainalaskuria täysin ilmaiseksi. Maksusuunnitelman näet heti laskurin alla ja se muuttuu reaaliaikaisesti sitä mukaan, kun teet muutoksia laskuriin.

Lainalaskurin laskelman tehtyäsi voit siirtyä täyttämään lainahakemuksen, joka välitetään puolestasi yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle. Lainan korko ja muut ehdot tarkennetaan henkilökohtaisella lainatarjouksella, jotka välitetään sinulle hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Autolainan korko määräytyy jokaiselle hakijalla henkilökohtaisesti. Jos haluat tietää oman henkilökohtaisen korkosi, voit pyytää meiltä ilmaiset lainatarjoukset yli 25 pankilta ja muulta luotonantajalta. Autolainan korko on alkaen 4,19 % ja lainaa voi hakea ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka.

Jos sinulla on vanhaa autolainaa vielä maksamatta, voi lainojen yhdistäminen olla paras ratkaisu. Yhdistämällä uuden lainan vanhaan lainaan, maksaisit jatkossa kulut ja korot vain yhdestä lainasta. Tämä tuo säästöä ja selkeyttää merkittävästi oman talouden hallintaa.

 

Miten autolainalaskuria käytetään?

Autolainalaskurin käyttäminen on helppoa eikä sen käyttö maksa sinulle mitään.

  1. Lisää autolainalaskuriin lainasumma, minkä tarvitset auton ostoa varten
  2. Lisää sopiva laina-aika
  3. Arvio lainan todellisesta vuosikorosta

Autolainalaskuri laskee heti suuntaa antavan arvion lainan kuukausierän suuruudesta sekä lainan kokonaiskustannuksista. Laskelma perustuu antamiisi ehtoihin ja voit tarvittaessa muuttaa esimerkiksi lainan takaisinmaksuaikaa pidemmäksi, niin näet miten muutos vaikuttaa muun muassa lainan kuukausierään.

Autolainalaskurin antama laskelma on arvio lainan kuluista ja korkomaksuista eikä laskelmassa ole voitu ottaa huomioon maksuvaraasi tai muita lainanmyöntämiseen vaikuttavia tietoja.

Saadaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset tulee sinun autolainalaskurin käytön jälkeen hakea lainaa täyttämällä lainahakemus huolellisesti loppuun saakka.

Luoton korko ja lainaehdot tarkentuvat lainatarjouksessa.

Autolainalaskuri

Kenelle autolainalaskuri on tarkoitettu?

Autolainalaskuri on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietää eri lainasummien kokonaiskulut, kuukausierän ja maksusuunnitelman.

Monet eri autolainaa tarjoavat palvelut ja liikkeet ilmoittavat sivuillaan esimerkiksi lainan koron, mutta muut tiedot jäävät piiloon.

Kun tiedät palvelun tai liikkeen tarjoaman vuosikoron, voit helposti laskea kuukausierän ja kokonaiskulujen suuruudet eri lainasummille ja maksuajoille.

Näin saat helposti vertailtua eri lainapalveluiden tai autoliikkeiden tarjoamia lainoja ja rahoituksia keskenään.

Yksi helpoin tapa kilpailuttaa autolaina, on jättää hakemus palvelumme välitettäväksi eteenpäin yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle.

Lainojen kilpailuttamiseen ja vertailuun keskittynyt palvelumme välittää valmiit lainatarjoukset sinulle jo saman päivän aikana katsottavaksi.

Kun otat pienen ajan lainojen vertailuun, on sinulla hyvä mahdollisuus löytää mahdollisimman edullista lainaa netistä.

 

Annuiteetti vai tasalyhennys autolainaan?

Autolainalaskuri antaa sinulle mahdollisuuden tehdä maksusuunnitelma käyttämällä joko annuiteettilyhennystä tai tasalyhennystä.

Annuiteetti tarkoittaa sitä, että maksat lainastasi aina saman suuruisen kuukausierän. Tällöin lainasi lyhenee joka erässä hieman edellistä enemmän, kun koron osuus taas laskee mitä pidemmälle lainaa on maksettu.

Mahdolliset koron muutokset eivät vaikuta kuukausierän suuruuteen, vaan pidentävät tai lyhentävät maksuaikaa, riippuen siitä, laskeeko vai nouseeko korko.

Perinteisesti annuiteetti maksutapa on käytössä kaikissa netistä haettavissa vakuudettomissa lainoissa.

Tasalyhennys taas tarkoittaa sitä, että kuukausieräsi suuruus muuttuu kokoajan. Muutos johtuu siitä, että lainaa lyhentävä osuus pysyy samana, mutta koron osuus pienenee kuukausittain lainasumman pienentyessä. Jos korko nousee tai laskee tasalyhennyksen aikana, ei maksuaika muutu, vaan kuukausierä joko pienenee tai suurenee.

 

Mistä hakea edullinen autolaina?

Autolainaa tarjoavat monet eri pankit ja lainapalvelut, mutta sitä on myös mahdollista saada autoliikkeestä autoa ostaessa.

Mistä sitten on järkevää hankkia rahoitus auton hankintaan?

Tähän ei juurikaan ole yhtä selvää vastausta. Esimerkiksi autoliikkeen rahoitukseen tarvitaan usein tuntuva käsiraha ja jäljelle jäävälle osuudelle saa rahoituksen.

Autoliikkeiden rahoituksessa voi myös olla maksutyylinä se, että ensin maksetaan pientä kuukausierää, mutta viimeinen erä onkin huomattavasti suurempi, kun koko loppusumma pitää maksaa kerralla.

Jos sinulla ei ole käsirahaa, voit pyytää lainatarjousta omasta pankistasi tai hakea palvelustamme lainaa ilman vakuuksia.

Palvelumme käytön etuna on, että kilpailutamme tarvitsemasi autolainan useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken ilmaiseksi. Saat jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen täyttämisestä lainatarjoukset vertailtavaksesi ja pääset valitsemaan parhaan koron autolainan.

Palvelumme kautta tavoita niin pankkeja Suomesta kuin ulkomaisia pankkeja, jotka toimivat Suomessa. Kova kilpailu kulutusluottomarkkinoilla näkyy erilaisten autolainojen tarjoamisessa netissä ja kilpailuun ovat lähteneet mukaan myös monet pankit rahoituslaitosten lisäksi. Kilpailun kiristymisen myötä kuluttaja voi saada lainaa auton ostoon netistä kilpailukykyisellä lainan korolla.

 

Yleiset lainanhakuehdot ovat seuraavat:

  • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen
  • Hakijalla tulee olla Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa
  • Lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky
  • Hakijalla ei saa olla liikaa perintävelkaa tai muuta lainaa.

Jokainen lainantarjoaja tekee hakijalle oman riskianalyysin omien lainanhakuehtojensa perusteella.

Lainanhakuehdot voivat hieman poiketa toisistaan eri pankeilla ja rahalaitoksilla.

 

Autolainan kilpailuttaminen kannattaa

Niin kuin aiemmin mainitsimme, autolainoja kannattaa aina vertailla huolellisesti. Kilpailuta laina palvelumme avulla, jotta vertaileminen on mahdollisimman helppoa.

Palvelumme kilpailuttaa lainahakemuksen yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä, joten saat varmasti kattavasti erilaisia lainatarjouksia. Kun saat monta tarjousta, on niitä helppo vertailla keskenään.

Lainatarjouksissa kannattaa tarkastella muun muassa lainan todellista vuosikorkoa, ja muita etuuksia. Muilla etuuksilla tarkoitetaan esimerkiksi maksu- tai lyhennysvapaan kuukauden pitämistä tai eräpäivän siirtoa. Lopulliseen päätökseen vaikuttaa monet asiat, jotka varmasti parhaiten tietää hakija itse.

Jos olet jo aiemmin laskenut autolainalaskurilla sen, millaista kuukausierää voit maksaa, niin on sinun helppo karsia liian kalliit tarjoukset pois.

Voit helposti valita itsellesi edullisimman lainatarjouksen tai vaikka hylätä kaikki. Tarjousten pyytäminen on aina ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Autolainalaskuri - VertaaLainaa.fi

Netistä voi hakea lainaa myös moneen muuhun hankintaan

Netistä voi nykyään hakea lainaa oikeastaan mihin vain tarvitsee. Lainaa haetaan netistä yleensä akuuttiin lainatarpeeseen, kuten päivittäisiin ostoksiin, terveydenhuoltomenoihin, lemmikin eläinlääkärikuluihin sekä laskujen maksuun. Suurempaa lainaa haetaan auton, veneen tai moottoripyörän ostoon, kesähäiden järjestämiseen, kesämökin remonttia varten sekä muun muassa lomamatkalle.


VertaaLainaa.fi mediassa:

MTV3

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Autotalli.com

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Pietarsaaren Sanomat

Ylä-Kainuu

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Keskipohjanmaa

Sydän-Hämeen Lehti

Oriveden Sanomat

Akaan Seutu

Ylöjärven uutiset

Lainaesimerkki:


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


 

Usein kysyttyjä kysymyksiä autolainalaskurista:

Miksi autolainalaskuria kannattaa käyttää?

Toisinaan voi olla vaikea hahmottaa, kuinka paljon autolainaa on järkevintä ottaa omiin tuloihinsa nähden. Autolainalaskurin avulla on helpompi arvioida minkä verran autolainaa kannattaa ottaa.

Miten autolainalaskuria käytetään?

Autolainalaskurin käyttäminen on helppoa. Laskuriin syötetään haluttu lainasumma, maksuaika sekä arvio lainan todellisesta vuosikorosta. Lainalaskuri laskee heti annetuilla ehdoilla lainan kuukausierän, korot sekä lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle.

Mistä minun kannattaa hakea autolaina?

Voit ottaa autolainasi etsintään avuksi VertaaLainaa.fi palvelun. Täytettyäsi lainahakemuksen VertaaLainaa välittää sen kilpailutettavaksi yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle. Kilpailuttamisen avulla saat vertailtavaksi autolainatarjouksia, joista saat valita sopivan autolainan. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään. Tarpeen vaatiessa voit hylätä kaikki lainatarjoukset ilman kuluja ellei mikään lainatarjouksista ole mieleinen. Ota autolainan kilpailuttamiseen avuksi riskitön ja maksuton lainojen kilpailutuspalvelu.

Mikä on autolainan korko?

Autolainan korko vaihtelee lainantarjoajien välillä ja on alkaen 4,19 %. Autolainan korkoon vaikuttaa haettu lainasumma, laina-aika sekä hakijan maksukyky. Tarkan arvion autolainasi korosta saat pyytämällä maksuttomat ja henkilökohtaiset lainatarjoukset.

 

Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi