Haaveiletko lomasta? Toteuta matkasi lomalainalla

Hae vakuudetonta lomalainaa, niin kilpailutamme lainan puolestasi helposti ja nopeasti.

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Lomalainalla toteutat unelmiesi matkan

Ei ole laisinkaan tavatonta rahoittaa omaa lomaansa sopivan suuruisella lainalla. Toisinaan arjesta kuuluu saada ottaa irtiotto, eikä kuukausittain saatu palkka tai muu tulo riitä kattamaan sekä elämistä että lomailua. Aina ei vain pysty nipistämään palkasta rahaa säästöön, vaan kaikki menee arjen pyörittämiseen, harrastuksiin ja muihin kuluihin. Moni päättääkin hakea lainaa lomaa varten ja maksaa lainaa sitten takaisin kerran kuukaudessa sopivissa takaisinmaksuerissä. Tämä on ollut monelle lomalle lähtijälle selkein ja jopa ainoa tapa lähteä lomalle. Lomaan kun saa nopeasti kulumaan rahaa muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin.

Hae lomalainaa maksuttomalla lainahakemuksella:

 • 1000 – 60 000 euroa
 • ilman vakuuksia tai takausta
 • alkaen 4,19 prosentin korolla
 • 1 – 20 vuoden maksuajalla

Päivitetty: 5,joulukuu, 2022

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Lomalaina netistä

Lomalaina on helpointa ja nopeinta hakea suoraan verkosta. Haettavat lainasummat ovat 100 eurosta alkaen ja lomalainaa voi hakea maksuttomalla lainahakemuksella juuri sen verran kuin lomallansa tarvitsee. Täyttämäsi ja lähettämäsi lainahakemus kilpailutetaan Vertaalainaa.fi kautta jopa 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä, mikä takaa että saat lainaa nopeasti kilpailukykyisillä lainan koroilla ja muilla kuluilla. Lainaa varten sinun ei myöskään tarvitse hankkia vakuuksia tai henkilötakausta, joten lomalainaa voi hakea yksin, vaikka reissuun lähtisi useampikin henkilö.

Lainaan saa takaisinmaksuaikaa 1 – 20 vuotta, mutta usein lomalainaan haettu laina-aika on 1 – 3 vuotta. Kun lomalainaa ottaa itselleen sopiva suuruisen summan tarpeeksi pitkällä maksuajalla, pysyvät lainan kuukausierät omaan talouteen nähden kohtuullisella tasolla. Laske täältä: Lainalaskuri, miten lomalainan suuruus ja sille valittu maksuaika vaikuttaa lainasi kuukausierään. Näin sinun on helpompi suunnitella lomabudjettia oman maksukykysi mukaan, sekä miettiä tarkemmin. Lomabudjettiin vaikuttaa oleellisesti perheen koko, loman kesto, haluttu hotellitaso ja matkakohde.

Lomalainaa netistä palvelumme kautta voit hakea 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Lomabudjettisi määrittää lopulta, minkä verran haet lainaa. Ota lomalainan suunnittelussa huomioon lomamatkan hinta, kuten lennot, hotellimajoitus. Näiden lisäksi budjettiin on hyvä laskea ruokailut, ostokset, elämykset, taksi- tai bussimatkan sekä pieni hätävara, jos reissun päällä sattuu jotain yllättävää, joka nostaa kuluja.

lomalaina

Lomalaina joustavalla lainalla

Lomalaina voi olla jatkuva tililuotto, joka tarkoittaa että lainansaaja saa lainaan tietyn luottorajan minkä puitteissa hän voi nostaa lainaa käyttöönsä. Joustoluotossa lainan kulut ja korko määräytyy nostojen mukaan, joten lainasta ei tarvitse maksaa mitään ellei sitä nosta. Joustoluotto onkin hyvä vararahasto lomamatkalla, jos lomaa varten on käytössä myös muuta rahaa. Joustoluotolta voi nostaa lainaa käyttöönsä vasta siinä vaiheessa, kun omat rahat loppuu. Monet ottavat joustoluoton ns. pahan päivän varalle, jos sattuu että lomalla oma budjetti yllättäen ylittyy ja tarvitseekin lisärahoituksen. Joustoluottoa maksetaan takaisin nostojen jälkeen kerran kuukaudessa vähintään minimilyhennyksin ja lyhennysten jälkeen lainaa vapautuu uudelleen käyttöön. Joustoluotolla olevan avoimen saldon voi maksaa myös kerralla pois.

Joustoluotto on kuin vapaasti henkilön käytössä oleva luottokortti. Joustoluottoon määritetään lainanhaun yhteydessä luottoraja, jonka puitteissa luottoa voi nostaa vapaaseen käyttöön. Usein luottoraja on noin 5000 – 10 000 euroa, mutta joissain joustoluotoissa luottorajaksi voidaan asettaan jopa 50 000 euroa. Luoton myöntämisen edellytyksenä ei ole takaajien saaminen tai vakuudet. Joustoluotto voidaan myöntää yksittäiselle henkilölle tietojen tarkistamisen jälkeen.

Joustoluoton saamiseen tarvittavat minimivaatimukset: 

 • 18 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset ja riittävät tulot
 • Suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä
 • Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa

 

Lomalainaksi vakuudeton kulutusluotto

Lomalainan voi hakea myös suoraan kertaluontoisesti tilille. Tällöin lomalainan rahoittajaksi kannattaa valita kulutusluotto. Kulutusluottoa voidaan myöntää ilman vakuuksia 1000 – 60.000 euroa, joten rahoituksella saa järjestettyä perheelleen ikimuistoisen matkan. Myönnetty kulutusluotto maksetaan tilille heti lainapäätöksen jälkeen ja myönnetyn lainan saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa sovituissa erissä, mutta tarvittaessa lainaa voi maksaa takaisin myös nopeammin ilman lisäkuluja. Kulutusluotto onkin suomalaisten suosituin rahoitustuote.

Lomalainaksi valittu kulutusluotto soveltuu hyvin monenlaiseen loman aikana. Lainalla voi maksaa koko matkan, mutta jos lomalle ei halua lähteä pelkän lainarahan varassa, voi matkan rahoittaa vain osittain lainalla. Keskimäärin viisi henkisen perheen loma tulee kustantamaan noin 3500 euroa, niin tästä summasta voi esimerkiksi 1000 euroa olla omia säästöjä ja lopulle 2500 eurolle voi hakea lomalainaa. Vertaa lainavertailun avulla, miten eri lainasummissa maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään. Näin osaat arvioida parhaiten, millaiseen lomalainaan teidän taloudellessa on varaa.

LainasummaKuukausierä alkaen
lainaa 1000 €23,49 €/kk
lainaa 2000 €46,97 €/kk
lainaa 5000 €117,43 €/kk
lainaa 7000 €164,40 €/kk
lainaa 10 000 €234,85 €/kk

Lomalainan voi ottaa myös äkkilähtöä varten. Jos lomalle lähtö tulee nopeasti ilman sen tarkempaa suunnitelmaa tai säästöjä, voi lomalainalle olla tarvetta. Yleensä äkkilähdöt ovat huomattavasti edullisempia kuin normaalit matkat, joten pidemmän ja kalliimman loman saa äkkilähdöllä halvemmalla hinnalla. Tämä mahdollisuus kannattaa hyödyntää, jos siihen oman aikataulun puitteissa on mahdollista. Ellei omia säästöjä löydy nopeaa lomaa varten, voi tällöin ottaa lomalainan heti tilille ja maksaa lainaa takaisin loman jälkeen sopivissa takaisinmaksuerissä.

Kulutusluoton saamiseen vaikuttavat minimivaatimukset:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset tulot
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä
 • Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa

 

Lomalaina kannattaa kilpailuttaa

Lomalainan ottaminen, kuin minkä tahansa muunkin lainan hakeminen vaatii pientä suunnittelua ja vertailua. Lainaa ei koskaan kannata ottaa ensimmäisestä vastaan tulevasta lainapaikasta, vaan aina on paikallaan lainan tarkempi vertailu. Tässä hakijan apuna toimii maksuton lainan kilpailutus- ja vertailupalvelu. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa jättämäsi lainahakemuksen hetkessä jopa 25 rahalaitoksen välillä eikä kilpailutuksessa mukana olevat pankit tai rahalaitokset vaadi lainaan vakuuksia tai takausta.  Lainahakemuksen täyttäminen tai lomalainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle koskaan mitään eikä lainatarjousten vastaanottaminen tarkoita, että joku lainoista olisi pakko hyväksyä.  Saat rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja päättää haluatko hyväksyä jonkun lainatarjouksista vai hylätä kaikki.

Lomalainan kilpailuttamisen avulla selvität nopeasti ja ilman suurempaa vaivaa, mistä löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopiva ja edullinen lomalaina. Kun sopiva laina netistä on löytynyt, on seuraavaksi aika suunnata katseet kohti rentouttavaa lomaa.

Lomalaina

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä lomalainasta:

Miksi lomalaina kannattaa kilpailuttaa?

Lomalainan kilpailuttaminen kannattaa tehdä, jotta tiedät, mistä saat lomalainaa mahdollisimman pienellä korolla. Lainan korko voi heitellä eri lainantarjoajien välillä jopa 5 prosentista 20 prosenttiin. VertaaLainaa.fi palvelussa sinun tarvitse täyttää vain yksi lainahakemus joka kilpailutetaan puolestasi yli 25 pankin ja lainantarjoajan välillä. Kun laina kilpailutetaan monen eri lainantarjoajan kesken, pääset nopeasti vertailemaan lainoja lainakoron, maksuajan, laina-ajan sekä lainaehtojen perusteella. Näin saat selville, mistä löytyy sinulle edullisin lomalaina.

Mistä pienituloinen voi saada lomalainaa?

Useat lainantarjoajista myöntävät lainaa pienituloiselle, jos henkilö saa säännöllisiä tuloja vuodessa vähintään 7200 euroa. Lomalainaa haetaan usein juuri silloin, kun omat tulot eivät pelkästään riitä loman toteuttamiseen. Lomalainaa voi ottaa pienillä tuloilla ja lainaa on joustava maksaa maksusuunnitelman mukaisesti kerran kuukaudessa. Näin pienistä tuloista ei tarvitse laittaa suurta summaa kerralla lomamatkaan. Kilpailuta laina VertaaLainaa kautta niin lainahakemus tavoittaa useita pankkeja, jotka voivat tarjota lainaa vähätuloiselle.

Kuka voi hakea lomalainaa?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 18 vuotias Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Henkilöllä ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee lisäksi olla säännölliset tulot joko palkkatyöstä tai eläkkeestä. Lomalainan hakeminen palvelumme kautta sopii kaikille täysi-ikäisille henkilölle. Hae lainaa maksuttomalla lainahakemuksella, vertaa lainat ja valitse sinulle sopivin lomalaina.

Miten nopeasti lomalaina maksetaan tilille?

Täytä palvelumme maksuton lainahakemus, niin me kilpailutamme lainat puolestasi. Kun olemme kilpailuttaneet yli 25 eri pankkia ja rahalaitosta, toimitamme heidän antamat lainatarjoukset sinun vertailtavaksesi. Tässä kohtaa sinulla on kulunut aikaa arviolta 10 minuuttia. Kun olet tutustunut lainatarjouksiin, saat päättää hyväksytkö jonkun lainatarjouksista vai jatkatko vielä lomalainan etsintää. Jos päädyt valitsemaan lainan, saat heti tarvittavat ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Useissa pankeissa ja rahalaitoksissa onnistuu sähköinen allekirjoittaminen, mikä nopeuttaa lainaprosessia. Kun kaikki on kunnossa ja hoidettu, laina maksetaan tilille heti. Keskimäärin laina pystytään maksamaan lainanhakijan tilille jo saman päivän aikana lainahakemuksen lähettämisestä.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo