Lainaa 8000 euroa

  • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
  • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
  • Lainan korot alkaen 4%
  • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Lainaa 8000 euroa jopa 25 eri pankiltaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Lainaa 8000 euroa heti tililleSaat lainapäätöksen heti

Lainaa 8000 euroa ilman vakuuksiaLainaa jopa 60 000 €

Lainaa 8000 euroa turvallisesti ja luotettavastiKotimainen palvelu

Lainaa 8000 euroa alkaen vain 63€/kk

Hae lainaa netistä 8000 euroa sinulla sopivalla maksuajalla. Alla olevasta lainataulukosta näet esimerkit 8000 euron lainan kuukausierille 1 – 15 vuoden maksuajoilla.

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten jos haluat saada selville tarkan kuukausierän suuruuden, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksemme.

Kilpailuta laina noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken, joten saat nopeasti useita valmiita lainatarjouksia joista näet heti sen, mikä on juuri sinulle halvin laina. Lainatarjouksia vertaillessasi voit tehdä tarkempia laskelmia myös meidän monipuolisella lainalaskurilla. Lainalaskuri auttaa sinua hahmottamaan lainan korot ja muut kulut, selkeästi euroina ilmoitettuna.

Pyrimme aina neuvottelemaan asiakkaillemme markkinoiden parhaan koron.

Voit myös muuttaa valikosta toisen lainasumman.


LainaaMaksuaikaKk-eräHae lainaa
8000 €1 vuotta684 €Hae lainaa
8000 €2 vuotta351 €Hae lainaa
8000 €3 vuotta239 €Hae lainaa
8000 €4 vuotta184 €Hae lainaa
8000 €5 vuotta151 €Hae lainaa
8000 €6 vuotta128 €Hae lainaa
8000 €7 vuotta113 €Hae lainaa
8000 €8 vuotta101 €Hae lainaa
8000 €9 vuotta92 €Hae lainaa
8000 €10 vuotta84 €Hae lainaa
8000 €11 vuotta79 €Hae lainaa
8000 €12 vuotta74 €Hae lainaa
8000 €13 vuotta69 €Hae lainaa
8000 €14 vuotta66 €Hae lainaa
8000 €15 vuotta63 €Hae lainaa

*Taulukon luvut ovat esimerkkejä palvelumme kautta haetuista 8000 euron lainoista. Lopulliset lainan kulut ja kuukausierien suuruudet saat selville pyytämällä itsellesi henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Päivitetty: 14,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainaa 8000 euroa ilman vakuuksia

Jos tarvitset 8000 euron lainaa ilman vakuuksia, voit hakea sitä helposti ja nopeasti VertaaLainaa.fi:n avulla. Vakuudettomat lainat ovat hyvä vaihtoehto, kun tarvitset rahoitusta ilman, että sinun tarvitsee tarjota takuuta lainan saamiseksi. Voit käyttää lainan mihin tahansa tarkoitukseen, kuten lomamatkan rahoittamiseen, auton hankintaan tai muihin yllättäviin kustannuksiin.

VertaaLainaa.fi:n avulla voit vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia lainoja ja löytää edullisimman lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Kun vertailet lainoja, kannattaa tarkistaa lainan korko, kuukausittaiset maksut, takaisinmaksuaika ja muut kustannukset. Näiden tietojen avulla voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sopivan.

Kun olet löytänyt sopivan lainan, voit täyttää hakemuksen helposti ja nopeasti verkossa. Lainanantaja arvioi hakemuksesi perusteella luottokelpoisuutesi ja takaisinmaksukykysi, joten on tärkeää antaa tarkat ja oikeat tiedot hakemuksessa. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja voit tehdä sen missä ja milloin tahansa.

Muista tarkistaa lainan ehdot ja kustannukset huolellisesti ennen lainan hakemista. On tärkeää valita laina, joka sopii hyvin omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja takaisinmaksukykyysi, jotta voit maksaa lainan takaisin sovitussa ajassa. Lainan takaisinmaksun lykkääminen tai laiminlyöminen voi johtaa lisäkustannuksiin.

Kun laina on hyväksytty, rahat siirtyvät tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa. Muista käyttää laina vastuullisesti ja maksaa se takaisin sovitussa ajassa.

 

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on laina, jossa et tarvitse takuuta tai vakuutta lainan saamiseksi. Tämä tarkoittaa, että et joudu antamaan omaisuuttasi lainan vakuudeksi, kuten esimerkiksi asuntoa tai autoa. Vakuudettomia lainoja myöntävät pankit, rahalaitokset ja muut lainapalvelut.

Vakuudettomat lainat ovat yleensä pienempiä summia, kuten alle 60 000 euroa. Lainanantaja arvioi hakemuksesi perusteella takaisinmaksukykysi ja luottokelpoisuutesi, jotta he voivat arvioida lainan riskit. Jos hakemuksesi hyväksytään, saat lainan tilillesi muutaman päivän kuluessa.

Vakuudettomilla lainoilla on useita etuja. Ne ovat helppoja ja nopeita hakea, koska et tarvitse takuuta tai vakuutta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit hakea lainaa, vaikka sinulla ei olisi omaisuutta, jota voisit tarjota vakuudeksi. Vakuudettomat lainat ovat myös joustavia, sillä voit usein valita takaisinmaksuajan ja kuukausierän koon.

Toisaalta vakuudettomilla lainoilla on myös joitakin haittoja. Koska lainanantajalla ei ole takuuta lainan saamiseksi, he saattavat tarjota vakuudettomia lainoja korkeammalla korolla ja/tai pidemmällä takaisinmaksuajalla. Tämä tarkoittaa, että lopullinen hinta voi olla korkeampi kuin vakuudellisilla lainoilla.

 

Mihin voin hakea lainaa 8000 euroa?

8000 euroa on melko suuri summa rahaa, ja sillä voi tehdä monia asioita riippuen omista tarpeista ja mieltymyksistä.

Jos olet suunnittelemassa lomaa, 8000 euroa voi auttaa sinua rahoittamaan unelmiesi matkan. Voit käyttää rahaa lentolippuihin, hotellimajoitukseen ja aktiviteetteihin. Tai ehkä haluat käyttää rahaa harrastuksiin, kuten golfiin, surffaukseen tai valokuvaamiseen.

Toinen vaihtoehto on käyttää rahaa investointeihin, kuten osakkeisiin tai kiinteistöihin. Jos olet kiinnostunut sijoittamisesta, voit käyttää rahaa aloituspääomana ja kasvattaa sijoitustasi ajan myötä.

Jos olet suunnittelemassa kodin remonttia, 8000 euroa voi auttaa sinua toteuttamaan projekteja, kuten uudet lattiat, keittiön tai kylpyhuoneen remontin. Tai ehkä haluat käyttää rahaa uuden auton ostamiseen tai nykyisen auton päivittämiseen.

Jos sinulla on velkaa, voit käyttää 8000 euroa velkojen maksamiseen ja taloudellisen tilanteesi parantamiseen. Voit maksaa pois kalliit luottokorttilainat, kulutusluotot tai pienet lainat, jotka aiheuttavat taloudellista stressiä.

 

Kuinka paljon lainaa voi saada vakuudettomasti?

Vakuudettoman lainan määrä riippuu useista tekijöistä, kuten lainanantajan vaatimista ehdoista, hakijan luottokelpoisuudesta ja takaisinmaksukyvystä. Vakuudettomat lainat ovat yleensä pienempiä summia, kuten alle 60000 euron lainoja, mutta joissakin tapauksissa voi olla mahdollista saada myös suurempia lainoja.

Lainanantaja arvioi hakemuksen perusteella hakijan luottokelpoisuuden ja takaisinmaksukyvyn, jotta he voivat arvioida lainan riskit. Lainanantaja tarkistaa hakijan tulot, menot, velat ja luottotiedot ennen lainan myöntämistä. Tämän perusteella he päättävät, kuinka paljon lainaa on turvallista myöntää ilman vakuutta.

 

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa

Lainahakemuksen tekeminen on nykyään entistä helpompaa, sillä voit tehdä sen kätevästi verkossa. Lainan hakeminen verkossa on nopea ja turvallinen tapa saada rahoitusta eri tarpeisiin.

Ennen lainahakemuksen tekemistä kannattaa tutustua eri lainanantajiin ja heidän tarjoamiinsa lainoihin. Lainanantajia löytyy monia erilaisia, kuten pankkeja, rahoitusyhtiöitä ja muita lainantarjoajia. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sopiva laina omiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen.

Kun olet löytänyt sopivan lainan, voit täyttää hakemuksen helposti verkossa. Hakemus sisältää yleensä perustiedot hakijasta, kuten nimi, osoite, syntymäaika ja tulotiedot. Lisäksi hakemuksessa tulee ilmoittaa lainan määrä ja takaisinmaksuaika.

Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja voit tehdä sen missä ja milloin tahansa. Hakemuksen täyttämiseen kuluu yleensä vain muutama minuutti. Kun hakemus on lähetetty, lainanantaja arvioi sen perusteella hakijan luottokelpoisuuden ja takaisinmaksukyvyn.

Lainanantaja voi pyytää lisätietoja hakijalta tai tarkistaa hakijan luottotiedot ennen lainan myöntämistä. Jos hakemuksesi hyväksytään, rahat siirtyvät tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa.

 

Kun haet lainaa 800 euroa, muista valita sopiva lainatyyppi

Lainoja on saatavilla monenlaisia tarpeisiin ja tilanteisiin. Ennen lainan hakemista onkin tärkeää miettiä, minkä tyyppinen laina sopii parhaiten omaan tilanteeseen ja tarpeisiin.

Yleisin laina on kertaluontoinen kulutusluotto, joka sopii hyvin esimerkiksi auton ostamiseen, kodin remonttiin tai muihin suuriin hankintoihin. Kulutusluoton korot ovat yleensä kiinteät ja takaisinmaksuaika on sovittavissa lainanantajan kanssa.

Toinen vaihtoehto on joustoluotto, joka on kuin luottokortti. Joustoluotossa voit nostaa lainaa tarpeen mukaan ja maksaa takaisin joustavasti sovitun kuukausierän mukaisesti. Joustoluotto sopii hyvin yllättäviin menoeriin tai tilanteisiin, joissa lainan tarve vaihtelee.

Kolmas vaihtoehto on pikavippi, joka on pieni laina, joka maksetaan yleensä takaisin muutaman viikon sisällä. Pikavippiä voi käyttää esimerkiksi laskujen maksuun tai pienen hankinnan rahoittamiseen. Pikavippien korot ovat yleensä korkeampia kuin kulutusluottojen tai joustoluottojen.

On olemassa myös vakuudellisia lainoja, joissa lainan saamiseksi vaaditaan takuu, kuten asunto tai auto. Vakuudelliset lainat ovat yleensä suurempia summia, ja niiden korot ovat yleensä matalampia kuin vakuudettomien lainojen.

 

Voinko hakea lainaa 8000 euroa lainojen yhdistämiseen?

8000 euron laina voi olla hyvä ratkaisu, jos sinulla on useita pieniä lainoja eri lainanantajilta. Yhdistelylainalla voit yhdistää kaikki pienet lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, joka tarjoaa useita etuja.

Lainojen yhdistäminen helpottaa lainojen hallintaa, sillä sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta, sen sijaan että sinulla olisi useita eri lainoja. Tämä helpottaa maksujen seurantaa ja vähentää unohtamisriskiä.

Toiseksi, yhdistelylaina voi auttaa säästämään rahaa. Pienet lainat voivat olla kalliita, ja niiden korko ja kulut voivat olla korkeampia kuin yhdistelylainan. Yhdistelylainan korko voi olla alhaisempi, mikä voi auttaa säästämään rahaa koroissa ja muissa kustannuksissa.

Kolmanneksi, yhdistelylaina voi auttaa parantamaan luottoluokitusta. Kun yhdistät kaikki pienet lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, voit parantaa luottoluokitustasi ja välttää maksuviivästyksiä ja muita maksuhäiriöitä. Tämä voi auttaa parantamaan luottoluokitusta pitkällä aikavälillä.

 

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Lainan määrä, jonka voit saada, riippuu monesta tekijästä. Lainanantajat arvioivat hakijan luottokelpoisuuden ja takaisinmaksukyvyn ennen lainan myöntämistä, joten lainan määrä voi vaihdella hakijan tilanteen mukaan.

Yleisesti ottaen vakuudellinen laina voi olla suurempi kuin vakuudeton laina. Vakuudellisessa lainassa lainan määrä voi olla esimerkiksi asunnon tai auton arvon verran, kun taas vakuudettomassa lainassa lainan määrä voi olla esimerkiksi muutamasta sadasta eurosta muutamaan kymmeneen tuhanteen euroon.

Lainan määrä riippuu myös lainanantajan vaatimuksista ja ehdoista. Jokaisella lainanantajalla on omat vaatimuksensa hakijan luottokelpoisuudelle ja takaisinmaksukyvylle. Tämän perusteella he päättävät, kuinka paljon lainaa on turvallista myöntää.

VertaaLainaa.fi palvelumme kautta voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti.

 

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Kyllä, voit maksaa lainan nopeammin takaisin kuin sovittu takaisinmaksuaika, jos sinulla on siihen mahdollisuus. Lainan nopeampi takaisinmaksu voi olla hyödyllistä monella tavalla.

Nopeampi takaisinmaksu vähentää korkokuluja. Mitä nopeammin laina maksetaan takaisin, sitä vähemmän korkokuluja kertyy. Tämä voi säästää huomattavasti rahaa pitkällä aikavälillä.

Nopeampi takaisinmaksu voi parantaa luottoluokitustasi. Kun maksat lainan takaisin nopeammin, osoitat lainanantajalle, että olet luotettava lainanhakija, joka pystyy maksamaan takaisin lainan sovitussa ajassa tai jopa nopeammin. Tämä voi parantaa luottoluokitustasi ja auttaa sinua saamaan parempia lainaehtoja tulevaisuudessa.

Nopeampi takaisinmaksu vapauttaa taloudellista taakkaa. Kun laina maksetaan takaisin nopeammin, vapautat itsesi lainan takaisinmaksusta nopeammin ja voit keskittyä muihin taloudellisiin tavoitteisiin.

 

Kuka voi hakea lainaa 8000 euroa?

Lainan hakeminen on mahdollista lähes kaikille täysi-ikäisille ja luottokelpoisille henkilöille, jotka täyttävät lainanantajan asettamat vaatimukset. Jokaisella lainanantajalla on omat vaatimuksensa, joten tarkempiin tietoihin kannattaa tutustua lainanantajan verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.

Yleisesti ottaen, 8000 euron lainan hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja asua pysyvästi Suomessa. Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot, joiden avulla hän kykenee maksamaan lainan takaisin sovitun takaisinmaksuajan puitteissa. Tulojen lähteet voivat olla esimerkiksi palkka, eläke tai vuokratulot.

Lainanantaja tarkistaa myös hakijan luottokelpoisuuden, joka kertoo hakijan maksukyvystä ja luotettavuudesta lainan takaisinmaksussa. Luottokelpoisuutta arvioidaan yleensä hakijan luottotietojen perusteella, ja lainanantaja tarkistaa luottotiedot hakijan suostumuksella.

Lisäksi, joillakin lainanantajilla voi olla muita vaatimuksia, kuten vähimmäis- tai maksimitulo vaatimus, tai tiettyjen asiakirjojen toimittaminen, kuten palkkatodistus tai verotodistus.

Palvelumme kautta voit aloittaa lainojen kilpailuttamisen, kun alla olevat ehdot täyttyvät:

  • Olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

 

Kuinka monta lainatarjousta voin saada 8000 euron lainalle?

Me kilpailutamme lainahakemukset noin 25 eri pankin ja rahalaitoksen kesken. Lainatarjousten määrään vaikuttaa haetun lainan määrä, maksuaika ja lainanhakijan henkilökohtaiset ominaisuudet. Yleensä 8000 euron lainalle on voitu toimittaan noin 20 lainatarjousta.

 

Kuinka pitkän maksuajan saan kun haen lainaa 8000 euroa?

8000 euron lainan maksuaika riippuu lainanantajasta ja lainanottajan valitsemasta takaisinmaksuajasta. Yleisesti ottaen vakuudettoman lainan maksuaika voi olla 1-15 vuotta, ja vakuudellisen lainan maksuaika voi olla jopa 25 vuotta.

Lyhyempi maksuaika voi johtaa korkeampiin kuukausittaisiin maksuihin, mutta korkokulut voivat olla pienemmät. Pidempi maksuaika puolestaan johtaa pienempiin kuukausittaisiin maksuihin, mutta korkokulut voivat olla korkeammat.

 

Miksi 8000 euron laina kannattaa kilpailuttaa?

8000 euron lainan kilpailuttaminen voi olla hyödyllistä monella tavalla. Kun kilpailutat lainasi, voit löytää parempia lainaehtoja, säästää rahaa ja saada paremman kokonaisuuden.

Kilpailutus auttaa sinua löytämään edullisimman koron. Erilaiset lainanantajat tarjoavat erilaisia korkotasoja, joten kilpailuttamalla lainasi, voit löytää edullisimman vaihtoehdon. Tämä tarkoittaa, että säästät rahaa koroissa ja muissa kuluissa.

Kilpailuttamalla lainan voit löytää paremman palvelun. Lainanantajien palvelutasoissa voi olla suuria eroja, joten kilpailuttamalla voit löytää palvelun, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Hyvä palvelu voi tarkoittaa esimerkiksi nopeampaa lainan käsittelyaikaa tai parempaa asiakaspalvelua.

Lainan kilpailutus auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan. Jokainen lainanhakija on erilainen, joten tarvitset ehkä lainan, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Kilpailuttamalla voit löytää lainan, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

 

Lainavertailussa 8000 euron kulutusluotot

Tämän sivun lainavertailu sisältää 8000 euron lainat 1 – 15 vuoden maksuajalla. Taulukoiden tiedot perustuvat toteutuneisiin ja myönnettyihin lainoihin. Luvut ovat kuitenkin vain esimerkkejä. Lainavertailu on ilmainen apu sinulle, joka etsit netin halvinta 8000 euron lainaa. Lainataulukosta näet kuukausierien suuruudet 8000 euron lainoille, 1 – 15 vuoden maksuajoilla. Vertaa lainoja netissä kaikessa rauhassa ja pyydä ilmainen lainatarjous ilman sitoutumisen pelkoa.

 

Voinko hakea lainaa 8000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia?

Palvelustamme voit hakea lainaa 8000 euroa ilman vakuuksia. Tämä mahdollistaa lainan nopean hakemisen ja lainaprosessin vaivattoman etenemisen. Maksuttoman lainahakemuksen avulla voit hakea lainaa heti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa alustavan lainapäätöksen ehti ilman, että hänen tarvitsee kysellä yhteisvastuullisen hakijan suostumusta. Vakuudettomassa lainassa on vakuudellista lainaa hieman korkeampi lainan korko, mutta etuna on aina lainan nopeampi käsittely. Halutessasi voit ottaa lainallesi yhteisvastuullisen lainanhakijan. Yhdessä haettua lainaa saa usein enemmän ja paremmilla lainaehdoilla.

 

Vertaa lainoja fiksummin VertaaLainaa.fi palvelussa

VertaaLainaa.fi on kätevä tapa vertailla eri lainatarjouksia ja löytää itselle sopivin vaihtoehto. Palvelumme käyttö on helppoa ja nopeaa, ja se auttaa löytämään parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.

Palvelumme avulla voit vertailla lainoja eri lainanantajien välillä helposti ja nopeasti. Löydät palvelustamme tietoa eri lainanantajien lainojen hinnoista ja ehdoista, joten voit vertailla eri lainojen tarjouksia helposti ja fiksusti. Palvelumme on ilmainen ja helppokäyttöinen, joten voit löytää sopivan lainan helposti.

VertaaLainaa.fi auttaa myös sinua löytämään sopivan takaisinmaksuajan ja lainaehdot. Palvelumme avulla voit tarkastella eri lainojen korkotasoa, lainan takaisinmaksuaikaa, lainan kuluja ja muita tärkeitä lainaehtoja. Näin voit valita sopivan lainan, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Lisäksi, VertaaLainaa.fi palvelussamme voit lähettää lainahakemuksen useisiin eri lainanantajiin kerralla. Tämä säästää aikaa, kun voit täyttää yhden hakemuksen, joka lähetetään useisiin lainanantajiin. Näin voit saada nopeasti useita tarjouksia eri lainanantajilta, jotka voit vertailla ja valita parhaan lainan.

Lainaa 8000 euroa – info listaus

Alla kaikki sivustomme suosituimmat pankit ja muut rahalaitokset, joista voi hakea lainaa ilman vakuuksia.

PalveluLainaaMaksuaikaKorko
Bank Norwegian logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 5,99%
Pop Pankki logo2000-20.000€1-10 vuottaAlkaen 6,90%
Aktia pankki logo2500-20.000€2-10 vuottaAlkaen 4,50%
Resurs Bank logo1000-50.000€1-12 vuottaAlkaen 6,95%
instabank logo500-50.000€3-15 vuottaAlkaen 7,99%
Bigbank logo1000-50.000€1-10 vuottaAlkaen 5,90%
Nordax Bank logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,90%
Komplett Bank logo1000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,99%
Collector Bank logo2000-25.000€2-15 vuottaAlkaen 9,90%
Avida Finans logo2000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,95%
Fixura logo1000-20.000€2-6 vuottaAlkaen 6,90%
MyLender logo2000-30.000€1-12 vuottaAlkaen 7,00%
Credigo logo500-10.000€2-15 vuottaAlkaen 8,90%
Fellow Pankki logo1000-30.000€1-15 vuottaAlkaen 7,00%
Halino logo500-6000€1-5 vuottaAlkaen 14,8%
Bondora logo100-10.000€1-5 vuottaAlkaen 9,90%
Lainasto logo100-3000€1-4 vuottaAlkaen 20,0%
Saldo.com logo300-10.000€1-7 vuottaAlkaen 13,9%
Ferratum Bank logo2000-30.000€1-10 vuottaAlkaen 8,50%
Omalaina logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
Rahoitu logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,50%

Lainaa 8000 euroa – Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 8000 euroa?

8000 euron laina voidaan myöntää henkilölle, jolla on vähintään 18 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot.

Mistä voi hakea lainaa 8000 euroa?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta lainan hakeminen on tehty helpoksi ja maksuttomaksi. Täytä lainahakemus niin palvelumme kilpailuttaa lainan puolestasi noin 25 pankin ja rahalaitoksen kesken.

Kuinka nopeasti voin saada 8000 euron lainan tilille?

VertaaLainaa.fi ei myönnä lainaa, vaan toimii lainanvälityspalveluna. Palvelumme kautta kilpailutat lainan nopeasti ja luotettavasti useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja ensimmäiset lainatarjoukset saat jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Keskimäärin lainantarjoajat pystyvät maksamaan lainan tilille jo saman päivän aikana.

Voiko 8000 euron lainan saada ilman vakuuksia?

Kyllä. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jotka eivät vaadi lainalle vakuuksia tai takausta.

VertaaLainaa.fi
Logo