Kilpailuta POP Pankki ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Mikä on POP Pankki?

POP Pankki -ryhmän historia ulottuu niin kauas kuin 1900-luvun alkuun. Monet POP Pankki -ryhmään kuuluvat pankit perustettiin jo tuolloin, ja ne olivat osa Paikallisosuuspankkiyhdistys ry:tä vuoteen 1997 asti. Vuonna 2009 yhdistys muuttui osuuskunnaksi ja seuraavana vuonna esiteltiin POP Pankki -nimi.

POP Pankkikeskus osk (ennen POP Pankkiliitto osk vuoteen 2020) sai Finanssivalvonnalta luvan toimia talletuspankkien yhteenliittymälain mukaisena keskusyhteisönä 14.12.2015. Samana päivänä alkoi myös POP Pankkien yhteenliittymän toiminta.

Suomen Vahinkovakuutus eli POP Vakuutus, osa POP Pankki -ryhmää, sai alkunsa vuonna 2012. Bonum Pankki aloitti toimintansa vuonna 2014, ja POP Pankkien keskusluottolaitostoiminnot siirtyivät Bonum Pankin vastuulle alkuvuodesta 2015.

Toukokuussa 2022 Euroopan keskuspankki myönsi POP Pankki -ryhmän valmistelemalle kiinnitysluottopankkitoiminnalle toimiluvan. Tästä vastaa POP Asuntoluottopankki Oyj.

POP Pankki -ryhmä on siis kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella tarjoten laajan kirjon pankkipalveluita yksityis- ja yritysasiakkaille. Sen historia on kietoutunut osaksi Suomen pankkialan kehitystä ja innovaatioita.

 

POP Pankki on tutkitusti Suomen paras pankki

POP Pankki on tullut tutuksi monille suomalaisille myös erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Taloustutkimus Oy:n tutkimuksissa POP Pankki on palkittu 11 kertaa parhaana asiakaspalveluyrityksenä 2000-luvulla. Tämä osoittaa POP Pankin sitoutumisen ja intohimon tarjota ensiluokkaista palvelua asiakkailleen.

Pohjoismaisia pankkeja yli 10 vuotta tutkineen EPSI Ratingin mukaan POP Pankilla on pankkialan tyytyväisimmät henkilö- ja yritysasiakkaat. POP Pankki on valittu yksityisasiakaskategorian parhaaksi pankiksi jo yksitoista kertaa.

Vastaavaan suoritukseen ei ole yltänyt mikään muu pankki- tai rahoitusalan yritys.

POP Pankin palvelut

POP Pankki tarjoaa todella monipuolisia pankkipalveluita, joista tässä tärkeimmät:

POP Pikalaina on joustava ja vakuudeton kulutusluotto, jonka hakeminen onnistuu vaivattomasti verkossa.

Lainasumma maksetaan tilillesi jopa saman arkipäivän aikana hakemuksen hyväksymisestä. Laina räätälöidään henkilökohtaisen maksukykysi perusteella, ja voit hakea lainaa väliltä 2000–20 000 euroa.

Maksuaika määräytyy lainasumman mukaan ja voi vaihdella 12–120 kuukauden välillä. Lainan korko muodostuu 3 kuukauden Euribor-korosta sekä asiakaskohtaisesta korkomarginaalista.

Ennen lainatarjouksen hyväksymistä näet kaikki lainaan liittyvät kulut yksityiskohtaisesti. Lainaa lyhennetään tasasuuruisilla kuukausierillä, ja laskustasi näet selkeästi jäljellä olevan lainasaldon ja kuukausierän suuruuden.

POP Pankin pikalainan voit kilpailuttaa helposti VertaaLainaa.fi palvelun kautta.


POP Jousto tarjoaa kätevän ja joustavan rahoitusratkaisun arjen tarpeisiin. Se toimii ikään kuin joustoluotto, jonka haet vain kerran ja voit sen jälkeen siirtää tarvitsemasi määrän lainarahaa verkkopankkiisi aina silloin kun tarve iskee.

POP Joustoon ei tarvitse erillistä sopimusta, mikä tekee siitä erityisen käyttäjäystävällisen. Sinun ei siis tarvitse huolehtia monimutkaisista paperitöistä tai lisäasiakirjoista. POP Jousto on suunniteltu helpottamaan elämääsi tarjoamalla joustavaa taloudellista tukea silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Vaikka POP Jousto tarjoaa tätä joustavuutta, se myönnetään kuitenkin vain vakuuksia vastaan. Tämä takaa pankille ja sinulle turvallisen ja vastuullisen rahoitusratkaisun. Voit siis luottaa siihen, että POP Jousto tarjoaa tarvittavaa taloudellista tukea, samalla kun pidetään huolta vastuullisesta lainanmyöntämisestä.


Tilit joita POP Pankki tarjoaa, ovat seuraavat:

 • Käyttötili: Arjen raha-asioiden hoitoon, kuten palkan tai opintotuen vastaanottamiseen.
 • Sijoitustili: Joustava säästötili, tarjoaa turvallista tuottoa rahasijoituksille.
 • ASP-tili: Ensiaskel omaan kotiin, edullinen vaihtoehto asuntosäästämiseen.
 • Vuokravakuustili: Vuokravakuuden tallettamiseen tarkoitettu tili.
 • Talletustili: Helppo tapa säästää pieniä tai suurempia summia.
 • Määräaikaistalletus: Kertatalletus, päätät talletusajan ja saat korkotuoton talletusajan päätteeksi.

Kortit joita POP Pankki tarjoaa, ovat seuraavat:

 • POP Visa Credit/Debit: Yhdistetty pankkikortti, maksuaikakortti ja luottokortti, lähimaksuominaisuus, käytettävissä kotimaassa, ulkomailla ja verkossa, mahdollisuus maksaa luottokortti-ostokset erissä.
 • POP Visa Gold: Monipuolinen kortti yhdistää pankkikortin, maksuaikakortin ja luottokortin, lähimaksuominaisuus, matkavakuutus matkojen turvana, joustava luotto-ominaisuus, turvaa kortin katoamisen tai varastamisen varalta ulkomailla.
 • POP Visa Debit: Pankkikortti veloittaa ostot suoraan tililtäsi, lähimaksuominaisuus, käytössä kotimaassa, ulkomailla ja verkossa.
 • Opiskelijan POP Visa: Monipuolinen kortti opiskelijoille, yhdistää pankkikortin, maksuaikakortin ja luottokortin, lähimaksuominaisuus, käytettävissä kotimaassa, ulkomailla ja verkossa, mahdollisuus maksaa luottokortti-ostokset erissä.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

POP Pankki asiakaspalvelun yhteystiedot:

Voit ottaa yhteyttä POP Pankki lainapalvelun asiakaspalveluun heidän sivustolta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Pienemmät asiat voit hoitaa nopeasti POP Pankin sivustolla olevan Chatin kautta. Chat-ikkuna avautuu muutamassa sekunnissa POP Pankin sivustolle saapuessasi.

Visa-kortti ja siihen liittyvät palvelunumerot: Mikäli olet omistaja Visa-kortille ja tarvitset apua tai ilmoitat kortin katoamisesta, alla olevat palvelunumerot ovat käytettävissäsi:

POP Visa-kortin katoamisilmoitukset 24h: Jos huomaat korttisi kadonneen, joutuneen vääriin käsiin tai jääneen esimerkiksi automaattiin, ilmoita tapahtuneesta välittömästi sulkupalveluun.

Suomesta soitettaessa: Puh. 020 333 Ulkomailta soitettaessa: Puh. +358 20 333 On suositeltavaa tallentaa nämä numerot puhelimesi yhteystietoihin.

POP Pankin korttiasiakaspalvelu: Mikäli tarvitset lisätietoja tai apua korttiasiakaspalveluun liittyen, voit ottaa yhteyttä seuraavaan numeroon:

+358 10 248 4800 Palveluaika: Ma–pe klo 9–18 Puhelun hinta: 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Help Line ‑hätäpalvelut POP Visa Gold ‑kortinhaltijoille: POP Visa Gold -kortinhaltijoille on tarjolla myös hätäpalvelu, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. Jos tarvitset kiireellistä apua, voit ottaa yhteyttä seuraavaan numeroon:+358 9 696 4696 Avoinna 24 h.

Asiakaspalvelun aukioloajat:

MA        9.00 – 18.00


TI           9.00 – 18.00


KE          9.00 – 18.00


TO          9.00 – 18.00


PE          9.00 – 18.00


LA           Suljettu


SU           Suljettu

POP Pankit

Pankkien omilta sivuilta löydät konttorien yhteystiedot ja aukioloajat.

Minkälainen lainatuote POP Pikalaina on?

POP Pikalaina tarjoaa seuraavanlaisia etuja:

Helppous ja selkeys: Lainalaskuri auttaa sinua hahmottamaan lainan kokonaiskustannukset. Voit nähdä välittömästi lainasumman, takaisinmaksuajan, kuukausierät ja lainan kokonaissumman kaikkine kuluineen.

Nopeus: Kun lähetät lainahakemuksen, voit saada koko lainasumman tilillesi jopa samana arkipäivänä. POP Pikalaina tarjoaa nopeaa ratkaisua rahatarpeeseesi.

Luotettavuus: Lainan myöntäjä on suomalainen Bonum Pankki Oyj, joka on osa arvostettua ja tunnettua kotimaista POP Pankki -ryhmää. Voit luottaa ammattitaitoiseen palveluun.

Läpinäkyvyys: POP Pikalaina toimii läpinäkyvän periaatteen mukaisesti. Kaikki lainaan liittyvät kulut esitetään selkeästi ennen kuin hyväksyt lainasopimuksen.

Joustavuus: Elämäntilanteesi muuttuessa voit valita, haluatko maksaa koko lainan kerralla vai lyhentää sitä minimikuukausierällä. POP Pikalaina tarjoaa joustavia vaihtoehtoja.

POP Pikalaina tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa 2000–20 000 euron välillä, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikenlaisiin rahoitustarpeisiin. Tämä joustava laina soveltuu kaikille pankkien asiakkaille ja erityisesti silloin, kun on tarve saada lainaa heti käyttöön. Olipa kyseessä auton korjaus, uuden pesukoneen hankinta tai odotettu lomamatka, POP Pikalaina voi tarjota nopean ja kätevän ratkaisun.

Voit muokata POP Pikalainaa joustavasti oman tarpeesi mukaan. Lainan avulla voit kattaa erilaiset menot ja rahoitustarpeet, ja voit valita juuri sinulle sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Tämä mahdollistaa sen, että saat räätälöityä rahoituksen juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Jos sinulla on jo useita pieniä lainoja hoidettavana, voi olla järkevää harkita niiden yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi helpottaa taloudenhallintaa, kun sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä kuukausittaisesta lyhennyksestä. Voit käyttää laskuriamme arvioidaksesi erilaisia lainasummia ja maksuaikoja, jotta näet heti, millaisia kustannuksia POP Pikalainasta voi aiheutua.

POP Pankki kokemuksia:

Kilpailutin lainat VertaaLainaa.fi palvelun kautta ja yksi lainatarjouksista oli POP Pankilta. Pidin siitä, miten heidän tarjouksensa oli selkeästi esitelty ja kaikki kulut olivat läpinäkyvästi nähtävillä. Olin kuullut hyvää POP Pankista ja päätin tarttua tilaisuuteen. Heidän asiakaspalvelunsa oli avuliasta ja auttoi minua ymmärtämään paremmin lainaehtoja. Suosittelen heitä mielelläni muillekin.
Timo
VertaaLainaa.fi palvelu antoi minulle monta eri lainatarjousta, ja joukossa oli myös POP Pankin tarjous. En ollut aiemmin tiennyt paljoa POP Pankista, mutta päätin tutustua heidän tarjoukseensa tarkemmin. Olin miellyttävästi yllättynyt siitä, miten selkeästi he esittelivät lainan kulut ja ehdot. Päädyin valitsemaan heidät, ja koko prosessi sujui mutkattomasti. Olen iloinen, että päätin antaa heille mahdollisuuden.
Laura
Olen ollut POP Pankin asiakas jo vuosien ajan, ja olen aina ollut erittäin tyytyväinen heidän palveluihinsa. Asiakaspalvelu on aina ystävällistä ja asiantuntevaa, ja he ovat auttaneet minua niin arjen raha-asioissa kuin säästöjenkin hoidossa. Olen myös hyödyntänyt heidän lainapalveluitaan, ja kaikki on sujunut vaivattomasti ja selkeästi.
Maija
Tarvitsin äkillisesti pientä lainaa auton korjausta varten, ja päätin kokeilla kilpailuttaa POP Pikalainan VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Olin ilahtunut siitä, miten nopeasti sain lainapäätöksen ja rahat tililleni. Lisäksi heidän joustava takaisinmaksusuunnitelmansa sopi hyvin tilanteeseeni. Suosittelen ehdottomasti heidän palveluitaan!
Pekka
Koin äskettäin taloudellisia vaikeuksia, ja otin yhteyttä POP Pankkiin apua varten. Heidän asiakaspalvelijansa olivat erittäin empaattisia ja auttoivat minua löytämään ratkaisuja tilanteeseeni. Sain myös neuvontaa siitä, miten voin hallita talouttani paremmin tulevaisuudessa. Kiitän heitä suuresti tuestaan.
Matti.P
Löysin POP Pankin lainatarjouksen VertaaLainaa.fi palvelun avulla, ja päätin antaa heille mahdollisuuden. Olin vertaillut eri pankkien lainatarjouksia ja POP Pankin tarjous erottui edukseen. Lainahakemus oli helppo täyttää ja sain nopeasti vahvistuksen hyväksytystä lainasta. Heidän tarjoamansa jousto takaisinmaksussa sopi hyvin tilanteeseeni, ja olen tyytyväinen päätökseeni valita POP Pankki.
Sari

Usein kysytyt kysymykset:

Mikä on POP Pankki?

POP Pankki on osa POP Pankki -ryhmää, joka koostuu osuuspankeista. Se tarjoaa laajan valikoiman pankkipalveluita yksityisasiakkaille ja yrityksille.

Mitä palveluita POP Pankki tarjoaa?

POP Pankki tarjoaa käyttötilin, sijoitustilin, luottokortteja, säästötilin, lainoja ja muita rahoituspalveluita sekä vakuutuksia.

Kuinka voin avata tilin POP Pankissa?

Tilin avaaminen POP Pankissa on helppoa. Voit tehdä sen verkossa tai käymällä lähimmässä POP Pankin konttorissa.

Millaisia lainoja POP Pankki tarjoaa?

POP Pankki tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja, kuten kulutusluottoja, asuntolainoja ja joustoluottoja.

Voinko kilpailuttaa lainani POP Pankissa?

Kyllä, voit kilpailuttaa lainasi POP Pankissa samoin kuin muissakin pankeissa. Voit myös hyödyntää VertaaLainaa.fi palvelua löytääksesi parhaan lainatarjouksen.

Onko POP Pankki luotettava?

Kyllä, POP Pankki on luotettava suomalainen pankki, joka on osa laajaa POP Pankki -ryhmää. Se on saanut tunnustusta asiakastyytyväisyydestään.

Tarvitseeko minun olla POP Pankin asiakas saadakseni lainaa?

Et välttämättä tarvitse olla POP Pankin asiakas saadaksesi lainaa heiltä, mutta olemassa oleva asiakkuus voi tarjota etuja lainan hakemisessa.

Miten voin hakea lainaa POP Pankista?

Voit hakea lainaa POP Pankista täyttämällä lainahakemuksen heidän verkkosivuillaan tai ottamalla yhteyttä pankin asiakaspalveluun. Voit myös vertailla lainatarjouksia VertaaLainaa.fi palvelussa ennen päätöksentekoa.

VertaaLainaa.fi
Logo