Hae joustava rahoitus VertaaLainaa.fi palvelusta

Me etsimme juuri sinulle sopivan rahoituksen

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Päivitetty: 9,elokuu, 2022

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

Pyydä maksuton lainatarjous ja valitse itsellesi sopiva rahoitus

Ota käyttöösi maksuton palvelumme ja hae rahoituspäätös täyttämällä yllä oleva lainahakemus.

Lainahakemus kilpailutetaan puolestasi noin 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

Kilpailukykyinen rahoitus

VertaaLainaa.fi on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailu – ja kilpailutuspalvelu. Kun hakija täyttää yhden lainahakemuksen, palvelumme välittää hakemuksen usealle tunnetulle pankille ja vakavaraiselle rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Hyvin todennäköisesti tulet saamaan yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta.

  • Hae lainaa netistä 1000 – 60.000 euroa
  • Valitse laina-ajaksi 1 – 15 vuotta
  • Lainakorko alkaen 4,19 %
  • Täytä maksuton hakemus ja vertaa lainoja silloin, kun se sinulle parhaiten sopii
  • Lainan kilpailutuksessa mukana noin 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen. Hakijalla on useampi päivä aikaa tutustua tarjouksiin ja päättää hyväksyykö jonkun rahoitusratkaisuista vai ei.

Kysymyksiä rahoituksesta

Mitä rahoitus tarkoittaa?

Rahoituksella tarkoitetaan ulkopuolista rahoitusta. Rahoitustuote voi olla muun muassa pankkilaina, joustoluotto, kulutusluotto tai vaikka pikavippi. Rahoituksen voi hakea hyvin monenlaiseen hankintaan kuten esimerkiksi auton tai veneen ostoon, remontoimiseen, lomamatkan rahoittamiseen tai yritystoiminnan kehittämiseen.

Kenelle rahoitus myönnetään?

Rahoitus voidaan myöntää henkilölle, joka on täysi-ikäinen Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Rahoitusta hakevalla henkilöllä tulee olla säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä. Rahoitusta ei voida myöntää hakijalle, jolla on tiedoissaan maksuhäiriömerkintä tai liikaa perintävelkaa.

Vaaditaanko rahoitukseen aina takaus?

Ei vaadita. Rahoitus voidaan myöntää ilman henkilötakausta tai vakuuksia. Palvelussamme on esiteltynä useita lainantarjoajia, jotka myöntävät rahoitusta ilman vakuuksia tai takausta.

Kuinka nopeasti rahoitus voidaan myöntää?

Rahoitushakemuksen lähettämisen jälkeen hakemus käsitellään jokaisen lainantarjoajan lainanhakukriteereiden mukaan. Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle tarkan luottokartoituksen. Alustavat lainatarjoukset hakija saa jo saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä ja, jos hakija päättää hyväksyä lainan ja kaikki tarvittavat tiedot ovat kunnossa laina maksetaan hakijan tilille viipymättä. Keskimäärin laina siirtyy hakijan tilille 1 – 2 pankkipäivässä.

Usein kysytyt kysymykset

Mihin rahoitus haetaan?

Rahoitus haetaan hyvin monenlaiseen tarkoitukseen. Rahoituksen avulla kotia voi remontoida mieleisekseen. Rahoituksen avulla voi myös matkustaa, ostaa paremman auton, veneen tai moottoripyörän. Jokainen rahoitusta hakeva henkilö saa itse määrittää mihin lainan käyttää.

Ota rahoituslaskuri käyttöösi ja laske itsellesi sopiva rahoitus.

Rahoitus ilman vakuuksia tai takausta

Rahoituksen voi hakea ilman vakuuksia tai henkilötakausta. Palvelussamme voit kilpailuttaa rahoitushakemuksen pankeilla ja rahoitusyhtiöillä, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takausta. Halutessasi voit ottaa rinnallesi toisen yhteisvastuullisen hakijan, kuten avo- tai aviopuolison.

Kun rahoitus haetaan yhdessä toisen henkilön kanssa pienenee lainanmyöntäjän luottotappioriski, jolloin he voivat myöntää rahoituksen alhaisemmalla korolla ja pidemmällä laina-ajalla.

Lainatuotteet joita palvelumme kautta voi hakea, ovat: joustoluotto, kulutusluotto, pankkilaina sekä yrityslaina.

Usein kysyttyjä kysymyksiä rahoituksesta:

Mihin rahoitus haetaan?

Rahoitus voidaan hakea hyvin monenlaiseen tarkoitukseen. Tämä riippuu millaiseen rahoitustarpeeseen tarvitset lainaa. Tyypillisesti rahoitus on ajankohtainen, kun tarkoituksena on ostaa auto tai remontoida kesämökki tai koti. Rahoituksen voi hakea myös ulkomaanmatkan toteuttamiseen tai veneen hankintaan.

Kenelle rahoitus voidaan myöntää?

Rahoitus voidaan myöntää hakijalle joka on vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Hakijalla tulee olla säännölliset tulot sekä riittävä maksukyky. Rahoitusta ei voida myöntää henkilölle, jolla on tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Minkä suuruinen rahoitus voidaan myöntää?

Rahoitusta voi hakea verkkohakemuksella ilman takaajia tai vakuuksia 100 - 60.000 euroa.

Miten rahoitus toimii?

Kun jätät rahoituslainahakemuksen palveluumme, me toimitamme hakemuksesi yli 30 eri pankille ja muulle rahoitusyhtiölle. Näistä jokainen tekee oman luottopäätöksen, jonka pohjalta he antavat oman lainatarjouksensa. Valmiit lainatarjoukset toimitetaan nähtäväksesi palvelumme Omille-sivuille, jonne saat tunnukset lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä. Tarjoamme tämän palvelun täysin maksutta.

Lainaesimerkki:


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi