Löydä tarpeisiisi sopiva rahoitus

  • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
  • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
  • Lainan korot alkaen 4%
  • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Pyydä maksuton lainatarjous ja valitse itsellesi sopiva rahoitus

Ota käyttöösi maksuton palvelumme ja hae rahoituspäätös täyttämällä yllä oleva lainahakemus. Lainahakemus kilpailutetaan puolestasi noin 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

Voit hakea rahoitusta jopa 60 000 euroon asti ilman takaajia tai vakuuksia. Myönteisen lainapäätöksen ja lainan allekirjoittamisen jälkeen voit käyttää saamasi rahoituksen tarvitsemaasi hankintaan. Tyypillisesti rahoitus otetaan johonkin suurempaan kertaostokseen kuten veneen, moottoripyörän tai huonekalujen hankintaan. Lainaa voi hakea myös kodinkoneiden ostamiseen, kodin remontoimiseen tai olemassa olevien lainojen yhdistämiseen. Ulkopuolinen rahoitus haetaan yleensä silloin, kun omat säännölliset tulot tai säästöt eivät yksinään riitä kattamaan kaikkia kuluja. Usein rahoitus tarvitaan suurempiin kertaostoksiin, mutta rahoituksen voi käyttää tarvittaessa myös pienemmissä erissä paikkaamaan arjen kuluja.

 

Päivitetty: 21,toukokuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kilpailukykyinen rahoitus

VertaaLainaa.fi on suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden vertailu – ja kilpailutuspalvelu. Kun hakija täyttää yhden lainahakemuksen, palvelu välittää hakemuksen usealle tunnetulle pankille ja vakavaraiselle rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Hyvin todennäköisesti tulet saamaan yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta. Kilpailutuksessa on mukana lainantarjoajia ulkomailta, kuten esimerkiksi Virosta sekä Norjasta, voit myös saada lainaa Ruotsista. Laina kilpailutetaan aina kaikkien kilpailutuksessa mukana olevien pankkien ja rahoituslaitosten kesken ja lopullisen päätöksen lainan ottamisesta päätät sinä itse. Vertaa lainatarjouksia ja valitse itsellesi parhaiten sopiva rahoitus.

  • Hae lainaa netistä 1000 – 60.000 euroa
  • Valitse laina-ajaksi 1 – 15 vuotta
  • Lainakorko alkaen 4,19 %
  • Täytä maksuton hakemus ja vertaa lainoja silloin, kun se sinulle parhaiten sopii
  • Lainan kilpailutuksessa mukana noin 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen. Hakijalla on useampi päivä aikaa tutustua tarjouksiin ja päättää hyväksyykö jonkun rahoitusratkaisuista vai ei.

Kysymyksiä rahoituksesta

Mitä rahoitus tarkoittaa?

Rahoituksella tarkoitetaan ulkopuolista rahoitusta. Rahoitustuote voi olla muun muassa pankkilaina, joustoluotto, kulutusluotto tai vaikka pikavippi. Rahoituksen voi hakea hyvin monenlaiseen hankintaan kuten esimerkiksi auton tai veneen ostoon, remontoimiseen, lomamatkan rahoittamiseen tai yritystoiminnan kehittämiseen.

Kenelle rahoitus myönnetään?

Rahoitus voidaan myöntää henkilölle, joka on täysi-ikäinen Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Rahoitusta hakevalla henkilöllä tulee olla säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä. Rahoitusta ei voida myöntää hakijalle, jolla on tiedoissaan maksuhäiriömerkintä tai liikaa perintävelkaa.

Vaaditaanko rahoitukseen aina takaus?

Ei vaadita. Rahoitus voidaan myöntää ilman henkilötakausta tai vakuuksia. Palvelussamme on esiteltynä useita lainantarjoajia, jotka myöntävät rahoitusta ilman vakuuksia tai takausta. Halutessasi voit ottaa rinnallesi toisen yhteysvastuullisen lainanhakijan. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen henkilön kanssa pienenee lainantarjoajan luottotappioriski, jolloin pankki voi myöntää lainaa edullisemmalla lainan korolla ja paremmilla lainaehdoilla.

Kuinka nopeasti rahoitus voidaan myöntää?

Rahoitushakemuksen lähettämisen jälkeen hakemus käsitellään jokaisen lainantarjoajan lainanhakukriteereiden mukaan. Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle tarkan luottokartoituksen. Alustavat lainatarjoukset hakija saa jo saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä ja, jos hakija päättää hyväksyä lainan ja kaikki tarvittavat tiedot ovat kunnossa laina maksetaan hakijan tilille viipymättä. Keskimäärin laina siirtyy hakijan tilille 1 – 2 pankkipäivässä.

Usein kysytyt kysymykset

Mihin rahoitus haetaan?

Rahoitus haetaan hyvin monenlaiseen tarkoitukseen. Rahoituksen avulla kotia voi remontoida mieleisekseen. Rahoituksen avulla voi myös matkustaa, ostaa paremman auton, veneen tai moottoripyörän. Jokainen rahoitusta hakeva henkilö saa itse määrittää mihin lainan käyttää. Ota rahoituslaskuri käyttöösi ja laske itsellesi sopiva rahoitus.

Kun olet päättänyt, minkä verran tarvitset rahoitusta kannattaa sinun kilpailuttaa laina VertaaLainaa-palvelun kautta. Palvelu kilpailuttaa ja vertaa lainat puolestasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Jo muutaman minuutin kuluttua rahoituksen hakemisesta saat ensimmäiset lainatarjoukset katsottavaksi. Rahoituksen kilpailuttaminen VertaaLainaa-palvelun kautta on sinulle täysin maksutonta.

Rahoitus ilman vakuuksia tai takausta

Rahoituksen voi hakea ilman vakuuksia tai henkilötakausta. Palvelussamme voit kilpailuttaa rahoitushakemuksen pankeilla ja rahoitusyhtiöillä, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takausta. Halutessasi voit ottaa rinnallesi toisen yhteisvastuullisen hakijan, kuten avo- tai aviopuolison.

Kun rahoitus haetaan yhdessä toisen henkilön kanssa pienenee lainanmyöntäjän luottotappioriski, jolloin he voivat myöntää rahoituksen alhaisemmalla korolla ja pidemmällä laina-ajalla.

Lainatuotteet joita palvelumme kautta voi hakea, ovat: joustoluotto, kulutusluotto, pankkilaina sekä yrityslaina.

 

VertaaLainaa -palvelu kilpailuttaa lainasi ilmaiseksi

Rahoituksen voi saada monella tapaa, mutta kuluttajan on vaikea tietää, saako hän kyseisen rahoituksen edullisesti. Erilaisia osamaksusopimuksia on tarjolla auto – ja huonekaluliikkeissä, mutta on haastavaa arvioida, onko kyseessä kallis vai halpa rahoitusvaihtoehto. Selvityksemme mukaan osamaksun korko on kulutusluoton korkoa kalliimpi, koska osamaksusopimuksia ei koske 20 prosentin korkokattolaki, toisin kuin vakuudettomia kulutusluottoja.

Jos tarvitset rahoitusta ilman takaajia tai vakuuksia kannattaa sinun kilpailuttaa laina ensin useamman lainantarjoajan välillä ennen kun lähdet miettimään muita rahoitusvaihtoehtoja. Palvelumme kautta lainan kilpailuttaminen on täysin maksutonta eikä lainatarjouksiin tutustuminen sido sinua mihinkään. Vertailtuasi lainojen korkoja ja kuluja sinun on huomattavasti helpompi selvittää, mikä on halvin laina sinun lainatarpeeseesi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä rahoituksesta:

Mihin rahoitus haetaan?

Rahoitus voidaan hakea hyvin monenlaiseen tarkoitukseen. Tämä riippuu millaiseen rahoitustarpeeseen tarvitset lainaa. Tyypillisesti rahoitus on ajankohtainen, kun tarkoituksena on ostaa auto tai remontoida kesämökki tai koti. Rahoituksen voi hakea myös ulkomaanmatkan toteuttamiseen tai veneen hankintaan.

Kenelle rahoitus voidaan myöntää?

Rahoitus voidaan myöntää hakijalle joka on vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Hakijalla tulee olla säännölliset tulot sekä riittävä maksukyky. Rahoitusta ei voida myöntää henkilölle, jolla on tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Minkä suuruinen rahoitus voidaan myöntää?

Rahoitusta voi hakea verkkohakemuksella ilman takaajia tai vakuuksia 1000 - 60.000 euroa. Jokainen lainanhakija saa itse määrittää, minkä verran hakee lainaa. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen pankit ja rahoituslaitokset kartoittavat, jättävätkö lainanhakijalle oman lainatarjouksensa. Rahoituksen kilpailuttaminen on näin helppoa ja nopeaa.

Miten rahoitus toimii?

Kun jätät rahoituslainahakemuksen palveluumme, me toimitamme hakemuksesi yli 30 eri pankille ja muulle rahoitusyhtiölle. Näistä jokainen tekee oman luottopäätöksen, jonka pohjalta he antavat oman lainatarjouksensa. Valmiit lainatarjoukset toimitetaan nähtäväksesi palvelumme Omille-sivuille, jonne saat tunnukset lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä. Tarjoamme tämän palvelun täysin maksutta.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


VertaaLainaa.fi
Logo