Paras laina VertaaLainaa.fi palvelussa

Suosituin pankkilaina - VertaaLainaa.fi

Paras laina löytyy nykyään pankista

VertaaLainaa.fi on lainojen kilpailutus- ja vertailupalvelu, joka välittää hakijan jättämän lainahakemuksen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. VertaaLainaa.fi ei myönnä lainaa, vaan he ainoastaan kilpailuttavat hakijan jättämän lainahakemuksen useiden lainantarjoajien välillä. Lainan kilpailutus netissä on turvallista, kunhan valitset kyseiseen tarkoitukseen luotettavan palvelun.

Usein lainanhakija saa lainatarjouksen useammalta luotonmyöntäjältä. Koska kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa, ovat lainatarjoukset lainaehdoiltaan ja korkotasoltaan hyvin samanlaisia. Eroja kuitenkin löytyy maksutavoissa sekä lainan todellisessa vuosikorossa, joten lainan kilpailuttaminen ei ole koskaan turhaa. Lue lisää korosta, marginaalista sekä lyhennystavoista Finanssivalvonnan sivuilta. Lainanhakijan voi olla vaikea päättää minkä lainatarjouksen hän haluaa hyväksyä. Tässä kohtaa valintapäätökseen saattaa vaikuttaa pankin tai rahoitusyhtiön tunnettavuus tai muiden asiakkaiden suositukset tai kokemukset. Saammekin usein kysymyksiä mikä on suosituin laina ja mikä lainatarjouksista tulisi hyväksyä?

Me VertaaLainaa.fi palvelussa emme voi vaikuttaa lainanhakijan päätökseen. Jokainen lainanhakija saa yksilölliset lainatarjoukset ja päätöksenteko lainan ottamisesta tai hylkäämisestä on aina lainanhakijan itsenäinen päätös. Voimme kuitenkin esitellä kolme suosituinta lainaa ja kertoa tarkemmin kyseisestä lainatuotteesta. Lisäksi lainanhakija voi tutustua kaikkiin VertaaLainaa.fi palvelun kautta kilpailutettaviin lainantarjoajiin klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

POP Pankki

POP Pankki on myös monelle tuttu pankki Suomessa. Pankki tarjoaa asiakkaille kivijalkapankissaan erilaisia palveluita, mutta toimii myös aktiivisesti verkossa. Pankki myöntää muun muassa vakuudetonta kulutusluottoa. Lainaa voi POP Pankkipalvelun kautta saada 2000 – 20.000 euroa jopa 10 vuoden maksuajalla. Myönnetyn lainan saa hakija käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Lainaa on esimerkiksi otettu auton ostoa varten, kesämökin remontoimiseen tai moottoripyörän hankintaan. Lainanottaja saa itse määrittää lainan käyttötarkoituksen omien suunnitelmien mukaan. Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on moitteettomasti hoidetut luottotiedot. Lainanhakijan ei tarvitse olla entuudestaan POP Pankin asiakas.

Bank Norwegian

Bank Norwegian saavutti heti Suomeen rantautuessaan hyvän vastaanoton. Bank Norwegian on alun alkaen norjalainen pankki, mutta on toiminut nyt Suomessa jo useamman vuoden ajan. Palvelun toiminta perustuu ainoastaan sähköiseen järjestelmään. Pankki on ns. nettipankki, mikä tarkoittaa että asiakaspalvelu, lainahakemuksen täyttäminen, lainan käsittely sekä lainanmyöntäminen tapahtuu verkossa. Palveluiden käyttäminen on turvallista ja nopeaa. Bank Norwegian pankin kautta voi hakea vakuudetonta kulutusluotto hyvin monenlaiseen tarpeeseen. Lainan voi myös hyödyntää maksamalla vanhat korkeakorkoisemmat lainat pois. Palvelun kautta myönnetään lainaa 1000 – 60.000 euroa, 1 – 15 vuoden maksuajalla. Ikäraja palvelun käyttöön on 23 vuotta.

Aktia

Aktia pankki ei ole ollut vielä kovin kauan mukana kilpailutuksessa. Aktia tarjoaa kuluttajille muun muassa vakuudetonta käyttölainaa, joka on lainamäärältään korkeintaan 20.000 euroa. Lainahakemus käsitellään nopeasti ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina siirtyy lainansaajan tilille noin 1 – 3 arkipäivässä. Käyttölainan asiakas saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin tarvitsee. Tyypillisesti käyttölaina haetaan erilaisiin kulutustarpeisiin mm. lomamatkaa varten, huonekalujen ostoon tai esimerkiksi kodin remontoimiseen. Ikäraja Aktia pankin käyttölainaan on 2o vuotta. Kaikkien pankkien asiakkaat ovat tervetulleita hakemaan Aktia pankin käyttölainaa, lainanhakijan ei tarvitse olla ennestään Aktian asiakas.

 

Tiedot perustuvat Google analytics tietoihin.

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

VertaaLainaa.fi
Logo