Vertaa ja kilpailuta laina kotimaisessa VertaaLainaa- palvelussa

VertaaLainaa.fi auttaa lainojen vertailussa ja kilpailuttamisessa

Lainojen vertailun ja edullisen lainan löytämisessä lainan todellinen vuosikorko on avainasemassa. Todellinen vuosikorko kuvaa vuotuista korkoprosenttia, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kustannukset. Muita sopivan lainan löytämiseen liittyviä tekijöitä ovat lainan takaisinmaksuaika, mahdollisuus maksu- tai lyhennysvapaisiin kuukausiin tai nykyisten velkojen yhdistäminen uuteen lainaan. Vertaalainaa – palvelumme auttaa lainavertailussa ja lainan kilpailuttamisessa kymmenien eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä maksutta. Ota palvelumme käyttöösi ja saat lainatarjoukset vertailtavaksesi muutamassa minuutissa. 

 

Todellisen vuosikoron avulla lainoja on helpompi vertailla

Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki vuoden aikana kertyvät kustannukset mitkä kohdistuvat lainaan. Vuosikorkoon sisällytetään muun muassa avausmaksu, tilinhoitomaksu, laskutuslisä sekä kaikki muut lainan kulut. Lainan todellisessa vuosikorossa otetaan aina huomioon lainasumma ja maksuaika. Helpottaaksemme vertailuasi saat lainatarjoukset kauttamme samoilla lainasummilla ja maksuajoilla usein jo saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Pankit ja rahoitusyhtiöt antavat sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksista näet esimerkiksi millaisilla lainaehdoilla ja korolla sinulle voidaan lainaa myöntää.

Lainan todellinen vuosikorko tulee kuluttajasuojalain mukaan ilmoittaa selkeästi. Lainatarjousten pyytäminen ei koskaan sido sinua mihinkään sopimukseen. Tarjouksiin saat aina tutustua kaikessa rauhassa ja valinnan jälkeen, joko hyväksyt tai hylkäät lainatarjouksen ilman kuluja.

Esimerkki 1. lainan todellisesta vuosikorosta

Lainaa 10 000 euroa, laina-aika 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %, lainan todellinen vuosikorko 6,26 %. Takaisinmaksettava summa 11 623 euroa. Lainan kuukausierä 5 vuoden maksuajalla 193,71 euroa kuukaudessa.

Esimerkki 2. lainan todellisesta vuosikorosta

Lainaa 28 000 euroa, laina-aika 13 vuotta, lainan nimelliskorko 11,5 %, perustamismaksu 10 euroa, hoitokulut 7 €/kk, lainan todellinen vuosikorko 12,58 %, kuukausierä 352 euroa, lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle 55 000 euroa.

Lainalaskurin avulla voit vielä ennen lainahakemuksen täyttämistä laskea lainallesi sopivan maksuajan ja kuukausierän. Lainalaskurin avulla pystyt hahmottamaan muun muassa, miten lainasumma ja laina-aika vaikuttaa lainasi kokonaiskustannuksiin, mutta tämä ei ole pakollista.

 

Edullisin laina löytyy vertailemalla

Lainatarjousten vertailemisen kautta pystyt parhaiten selvittämään, mistä löytyy edullisin laina. Pelkät lainaesimerkit eivät kerro koko totuutta, vaan saadaksesi omat henkilökohtaiset lainatarjoukset, tulee sinun täyttää maksuton lainahakemus Vertaalainaa- palvelussa.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen palvelumme välittää hakemuksen hetkessä kymmenille lainantarjoajille. Laajan yhteistyön ansiosta lainahakemus pystytään kilpailuttamaan puolestasi jopa 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Palvelumme käytön etuna on, että sinun tarvitsee täyttää vain yksi maksuton lainahakemus ja laina kilpailutetaan hetkessä useiden Suomessa toimivien ja suomalaisten luotontarjoajien kesken. Kilpailutuksessa on mukana useat pankit Suomesta ja ulkomailta.

Lainatarjouksia vertailemalla ensin pääset hyvin perille siitä, mistä löytyy kilpailukykyisin laina. Tarkastele lainatarjouksista lainan todellista vuosikorkoa ja lainan muita ominaisuuksia. Jos lainatarjousten kulujen välillä on pieniä eroja, voivat ratkaisevassa asemassa olla lainan muut ehdot, kuten nykyisten lainojen yhdistäminen uuteen lainaan tai esimerkiksi lyhennysvapaan pitäminen muutaman kerran vuodessa.

Loppujen lopuksi sinä teet päätöksen, otatko lainan kilpailuttamisen kautta vai et. Lainahakemuksen täyttäminen on palvelussamme maksutonta eikä lainatarjouksiin tutustuminen edellytä lainan ottamista. Yhteenvetona voidaan sanoa, että et menetä mitään, vaikka pyydät lainatarjoukset Vertaalainaa-palvelun avulla.

 

Vertaile eri lainat

Palvelumme kautta voit vertailla hyvin erilaisia lainoja.

Kilpailutamme palvelussamme kulutusluotot, pikavipit, joustoluotot, autolainat sekä remonttilainat.

Voit hakea lainaa juuri siihen tarkoitukseen, mihin tarvitset ja voit olla varma, että palvelumme kautta löydät tarpeeseesi sopivan rahoituksen.

Kauttamme on haettu lainaa muun muassa häiden järjestämiseen, kodin kylpyhuone – ja keittiöremonttiin. Hyvin usein lainaa haetaan palvelustamme myös arjen menoihin, joululahjaostoksiin sekä lomamatkaan.

Kun täytät lainahakemuksen saat vertailtavaksesi erityyppisiä lainatuotteita, joita vertailemalla on helppo selvittää, millaista lainaa sinun kannattaa ottaa. Suurin osa lainanhakijoista päätyy ottamaan vakuudettoman kulutusluoton, joka maksetaan kertaluotoisesti tilille. Toiseksi yleisin lainatuote on jatkuva joustoluotto, joka toimii hyvin samalla periaatteella kuin luottokortti – luottoon asetetaan luottoraja, jonka puitteissa henkilö saa nostaa lainaa vapaaseen käyttöönsä.

Kaikkiaan palvelumme kautta voi hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroa 1 – 20 vuoden takaisinmaksuajalla.

 

Vertaalainaa – palvelu on 100 % kotimainen

Verkosta löytyy useita lainavertailupalveluita, mutta VertaaLainaa.fi on niistä ainoa aidosti kotimainen palvelu.

Lähes kaikkien muiden palveluiden takana toimii osittain tai kokonaan ulkomaalainen taho, mutta Vertaalainaa – palvelussa näin ei ole.

Jos haluat käyttää suomalaista palvelua lainojen vertailussa ja kilpailuttamisessa, valitse palvelumme.

Saat palvelua Suomen kielellä luotettavasti ja turvallisesti.

Kilpailuta laina maksutta VertaaLainaa.fi palvelussa

Olemme 100% kotimainen palvelu, josta saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa.

Pyydä lainatarjoukset tästä

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi