Kulutusluotto 10000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailuta 10000 euron kulutusluotto yli 25 eri pankilla.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Kulutusluotto 10 000 euroa alkaen 81 €/kk

VertaaLainaa.fi palvelun kautta löydät edullisen kulutusluoton

Kulutusluoton kilpailuttaminen VertaaLainaa.fi palvelun avulla on helppoa ja vaivatonta.

Kilpailuttamalla kulutusluoton palvelussamme, saat nopeasti useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Me kilpailutamme hakemuksesi mahdollisimman monella pankilla ja toimitamme valmiit lainatarjoukset sinulle, jotta voit valita niistä sopivan.

Me autamme sinua säästämään aikaa, vaivaa ja rahaa.

 

Hae 10 000 euron kulutusluotto jopa 15 vuoden maksuajalla

Kun tarvitset lainaa 10000 euroa, voit hakea sitä 1 – 15 vuoden maksuajalla. Mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä pienemmän kuukausierän saat lainallesi.

Voit käyttää palvelumme lainalaskuria sopivan kuukausierän löytämiseksi. Myös itse lainahakemuksessa oleva lainalaskuri näyttää miten maksuajan pituus vaikuttaa kuukausittaiseen maksuerään.

 

10 000 euron kulutusluotto ilman vakuuksia

Voit hakea 10 000 euron kulutusluoton ilman vakuuksia ja takaajia. Vakuudettoman lainan saaminen on nopeampaa kuin vakuudellisen lainan hakeminen.

Täytettyäsi lainahakemuksen pankki tai muu rahoitusyhtiö tarkistaa luottotietosi ja arvioi maksukykysi. Kun luottotiedot ovat kunnossa ja sinulla on riittävä maksukyky, saat lainatarjouksen vain parissa minuutissa.

VertaaLainaa.fi palvelun kautta lainan hakeminen on merkittävästi nopeampaa kuin perinteisessä pankissa asioiminen.

 

Kuka voi hakea 10 000 euron kulutusluoton?

Teemme yhteistyötä lukuisten tunnettujen pankkien ja muiden rahoitusyhtiöiden kanssa. Kaikki kumppanimme ovat vastuullisia lainanmyöntäjiä, eivätkä he tahdo että joudut ongelmiin lainaamisen takia. Tämän takia suurempien lainojen kohdalla luotonmyöntäjät ovat erittäin tarkkoja siitä, kenelle laina voidaan myöntää. Jokainen pankki määrittelee itse omat ehtonsa ja tekemänsä riskianalyysin perusteella päättävät onko lainahakemus hyväksytty tai hylätty.

Sinun täytyy täyttää ainakin seuraavat alla olevat ehdot jotta voit saada lainaa:

  • Olet vähintään 20 vuotias,
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot,
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

 

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

VertaaLainaa.fi palvelu ei itse myönnä lainoja, vaan ainoastaan auttaa kuluttajia kilpailuttamaan ne mahdollisimman monen eri pankin kesken. Tämän takia me emme myöskään voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti rahat siirtyvät tilillesi. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme lupaa että saat lainaa heti tilille jopa saman päivän aikana. Pienet lainasummat menevät yleisesti ottaen nopeammin maksuun ja vastaavasti suurempien lainojen kohdalla käsittelyajat voivat olla hieman pidemmät.

Usein kysytyt kysymykset:

Kuka voi hakea 10 000 euron kulutusluoton?

Toimimme yhteistyössä vastuullisten toimijoiden kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että luotonantajat eivät tahdo että joudut taloudellisiin ongelmiin hakemasi lainan takia. Tämän takia jokainen pankki tekee itsenäisen arvion siitä, kenelle he voivat lainan myöntää.

Kaikkia hakijoita koskee kuitenkin seuraavat ehdot:

  • Ikäraja on 20 vuotta.
  • Lainanhakijalla on oltava puhtaat luottotiedot.
  • Lainanhakijalla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot.

Kuinka nopeasti voin saada 10 000 euron kulutusluoton?

VertaaLainaa.fi ei ole luotonmyöntäjä, täten me emme pysty vaikuttamaan siihen kuinka nopeasti laina maksetaan tilillesi.

Suurin osa yhteistyökumppaneistamme lupaa kuitenkin, että rahat siirtyvät asiakkaan tilille vielä saman päivän aikana.

Voinko hakea 10 000 euron kulutusluoton maksutta?

VertaaLainaa.fi on aina täysin maksuton palvelu. Pankkien ja muiden luotonmyöntäjien kilpailuttaminen ei maksa sinulle yhtään mitään. Lainatarjousten pyytäminenkään ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla ja tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja sitten vasta nostaa valitsemasi lainan.

Voinko saada 10 000 euron kulutusluoton ilman vakuuksia?

Kyllä voit. VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit hakea lainaa yksin ilman vakuuksia ja takaajia aina 60 000 euroon asti. Halutessasi paremman mahdollisuuden saada hyväksytty lainapäätös, voit hakea lainaa myös yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


VertaaLainaa.fi
Logo