Lainaa 10000 euroa

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Lainaa 10000 euroa – Vertaa ja valitse sopivin

Hae lainaa 10000 euroa sinulla sopivalla maksuajalla. Alla olevasta lainataulukosta näet esimerkit 10000 euron lainan kuukausierille 1 – 15 vuoden maksuajoilla.

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten jos haluat saada selville tarkan kuukausierän suuruuden, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksemme.

Kilpailuta laina noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken, joten saat nopeasti useita valmiita lainatarjouksia joista näet heti sen, mikä on juuri sinulle edullisin laina. Saatuasi lainatarjoukset voit valita niistä sen, mistä saat lainaa pienellä korolla.

Huom. Nyt voit käyttää lainavertailun tukena myös monipuolista lainalaskuria.

Voit myös muuttaa valikosta toisen lainasumman.


LainaaMaksuaikaKk-eräHae lainaa
10000 €1 vuotta862 €Hae lainaa
10000 €2 vuotta443 €Hae lainaa
10000 €3 vuotta303 €Hae lainaa
10000 €4 vuotta234 €Hae lainaa
10000 €5 vuotta192 €Hae lainaa
10000 €6 vuotta164 €Hae lainaa
10000 €7 vuotta144 €Hae lainaa
10000 €8 vuotta129 €Hae lainaa
10000 €9 vuotta118 €Hae lainaa
10000 €10 vuotta109 €Hae lainaa
10000 €11 vuotta101 €Hae lainaa
10000 €12 vuotta95 €Hae lainaa
10000 €13 vuotta90 €Hae lainaa
10000 €14 vuotta85 €Hae lainaa
10000 €15 vuotta81 €Hae lainaa
10000 €16 vuotta75 €Hae lainaa
10000 €17 vuotta72 €Hae lainaa
10000 €18 vuotta70 €Hae lainaa
10000 €19 vuotta67 €Hae lainaa
10000 €20 vuotta65 €Hae lainaa

*Taulukon luvut ovat esimerkkejä palvelumme kautta haetuista 10000 euron lainoista. Lopulliset lainan kulut ja kuukausierien suuruudet saat selville pyytämällä itsellesi henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Päivitetty: 10,huhtikuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Miksi hakea lainaa 10 000 euroa?

10 000 euron lainan ottamiseen voi olla monia syitä, ja sen suuruus mahdollistaa merkittävämpiä investointeja ja hankintoja kuin pienemmät lainasummat. Usein tällainen summa voi auttaa esimerkiksi kodin remontoinnissa, käytetyn auton ostossa tai vaikkapa pitkäaikaisen unelman, kuten maailmanympärysmatkan, rahoittamisessa.

Lisäksi 10 000 euroa voi olla sopiva summa yhdistellä pienempiä kalliimpia lainoja tai luottokorttivelkoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, mikä voi tuoda säästöä kuukausittaisissa lainanhoitokuluissa. Joillekin se voi olla myös alkupääoma yritystoiminnan aloittamiseen tai opiskelun rahoittamiseen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että lainan ottamiseen liittyy aina vastuu ja velvollisuus, joten on viisasta harkita tarkkaan lainan tarpeellisuus ja varmistua omasta takaisinmaksukyvystä ennen lainapäätöksen tekemistä.

 

Mistä lainaa 10 000 euroa?

Kun etsit mahdollisuutta lainata 10 000 euroa, vaihtoehtoja on useita. Pankit ovat perinteisin lähde suurille lainoille, mutta nykypäivänä myös moni digitaalinen lainapalvelu tarjoaa mahdollisuuden lainaa 10000 euroa nopeasti ja joustavasti. Vertaamalla eri rahalaitoksia voit löytää kilpailukykyisen koron ja edulliset lainaehdot. On tärkeää huomioida lainan todellinen vuosikorko, sillä se kertoo lainan kokonaiskustannukset. Lisäksi kannattaa tutustua erilaisiin laina-arvosteluihin ja käyttäjäkokemuksiin. Lainapalveluiden, kuten Omalaina, avulla voit vertailla useita lainantarjoajia helposti ja nopeasti, jotta voit tehdä paremman päätöksen siitä, mistä löytyy lainaa 10000 euroa juuri sinun tarpeisiisi.

10 000 euron lainan kustannukset

Kun aiot hakea lainaa 10000 euroa, on tärkeää ymmärtää lainaan liittyvät kustannukset kokonaisuudessaan. Tällaisen lainan kustannuksiin vaikuttavat paitsi lainan korko, myös muut mahdolliset kulut kuten avausmaksut, tilinhoitomaksut tai muut palvelumaksut. Tyypillisesti lainan todellinen vuosikorko antaa kattavimman kuvan lainan kustannuksista, sillä se sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut.

Ennen kuin teet päätöksen hakea lainaa 10000 euroa, on viisasta vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja erityisesti niiden todellisia vuosikorkoja. Samalla lainasummalla ja -ajalla kustannukset voivat vaihdella huomattavasti riippuen tarjoajasta. Vertaa lainoja huolellisesti, niin voit helposti saada selkeän kuvan eri lainavaihtoehtojen kustannuksista ja löytää itsellesi edullisimman ja sopivimman 10 000 euron lainan.

 

Kuinka nopeasti voin saada 10 000 euron lainan?

Kun tarve saada lainaa 10000 euroa ilmenee, monet haluavat tietää, kuinka nopeasti he voivat saada rahat käyttöönsä. Nykyisin monet pankit ja digitaaliset lainapalvelut tarjoavat pikaisen käsittelyajan lainahakemuksille, ja joissakin tapauksissa voit saada lainapäätöksen jopa saman päivän aikana.

Kun lainapäätös on hyväksytty, rahojen siirtoon voi kulua muutamasta tunnista yhteen pankkipäivään riippuen lainantarjoajasta ja pankkien välisistä siirtoajoista. Kuitenkin, kun päätät hakea lainaa 10000 euroa, on tärkeää muistaa, että pikainen lainapäätös ei saisi olla ainoa kriteeri. Vaikka nopeus onkin monelle tärkeää, on olennaista myös vertailla lainan ehtoja ja kustannuksia, jotta voit varmistua parhaasta ja edullisimmasta ratkaisusta sinun tarpeisiisi.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

10 000 euron lainan takaisinmaksu

Kun olet päättänyt ottaa lainaa 10000 euroa, takaisinmaksusuunnitelman huolellinen laatiminen on keskeistä. Lainan takaisinmaksuun liittyvät ehdot ja ajat voivat vaihdella lainantarjoajien välillä. Useimmiten voit itse vaikuttaa kuukausittaiseen takaisinmaksuerän suuruuteen valitsemalla sopivan laina-ajan. Pidempi laina-aika pienentää kuukausittaista erää, mutta saattaa lisätä lainan kokonaiskustannuksia koron kertyessä pidemmältä ajalta. Toisaalta lyhyempi laina-aika tarkoittaa suurempaa kuukausierää, mutta laina tulee maksettua nopeammin ja mahdollisesti edullisemmin.

Kun päätät hakea lainaa 10000 euroa, on tärkeää ottaa huomioon oma taloudellinen tilanteesi ja varmistaa, että kuukausittaiset lyhennykset eivät rasita talouttasi liikaa. Myös mahdollisuus ylimääräisiin lyhennyksiin tai lainan ennenaikaiseen takaisinmaksuun voi olla hyvä ottaa huomioon vertailtaessa eri lainatarjouksia.

 

Vertailu: Parhaat 10 000 euron lainat

Lainamarkkinoilla on laaja kirjo eri lainantarjoajia, ja kun suunnittelet hakevasi lainaa 10000 euroa, vertailun merkitys korostuu entisestään. Eri palveluntarjoajat saattavat tarjota huomattavasti erilaisia korkoprosentteja, laina-aikoja ja muita ehtoja. Lainojen vertailu auttaa sinua löytämään edullisimman ja omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan lainaratkaisun.

Jotkut palvelut saattavat tarjota alhaisempaa korkoa, mutta korkeampia palvelumaksuja, kun taas toiset voivat olla täysin kuluttomia mutta korkeammalla korolla. VertaaLainaa.fi:n kaltaiset vertailupalvelut tekevät lainojen vertailusta helppoa ja nopeaa, antaen sinulle selkeän kuvan siitä, mistä saada paras lainaa 10000 euroa tarjous. Kun teet vertailua, kiinnitä huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo lainan kokonaiskustannukset huomioiden sekä koron että muut kulut. Muista, että oikea lainaratkaisu yhdistää sekä edulliset kustannukset että joustavat takaisinmaksuehdot.

 

Vinkkejä 10 000 euron lainan hakemiseen

Kun harkitset hakea lainaa 10000 euroa, on muutamia seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon varmistaaksesi sujuvan lainanhakemisen ja parhaan mahdollisen lainasopimuksen:

 • Oma taloustilanne: Ennen kuin haet lainaa, tee kattava katsaus omaan taloustilanteeseesi. Kuinka paljon voit realistisesti maksaa lainaa takaisin kuukausittain? Onko sinulla muita lainoja tai velkoja, jotka vaikuttavat maksukykyysi?
 • Vertailu: Älä tyydy ensimmäiseen tarjoukseen. Käytä vertailupalveluita, kuten VertaaLainaa.fi, vertailemaan eri lainantarjoajien tarjouksia ja ehtoja. Erityisesti todellinen vuosikorko antaa hyvän käsityksen lainan kokonaiskustannuksista.
 • Ehdot ja sopimus: Lue lainasopimus huolellisesti läpi ennen allekirjoittamista. Varmista, että ymmärrät kaikki lainaan liittyvät kustannukset, ehdot ja mahdolliset sanktiot.
 • Kysy ja neuvottele: Jos sinulla on kysymyksiä tai epävarmuutta lainatarjouksesta, ota yhteyttä lainantarjoajaan. Joissain tapauksissa voit myös neuvotella ehtoja paremmiksi.
 • Lainan tarkoitus: Mieti tarkkaan, mihin oikeasti tarvitset lainaa 10000 euroa. Onko kyseessä välttämätön hankinta vai voisitko odottaa ja säästää?
 • Varasuunnitelma: Vaikka et odottaisi taloudellisia vaikeuksia, on hyvä miettiä etukäteen suunnitelmaa siltä varalta, että takaisinmaksussa ilmenee ongelmia.

Usein kysytyt kysymykset 10000 euron lainoista:

Kuka voi saada lainaa 10000 euroa?

Lainaa 10000 euroa voidaan myöntää henkilölle, jolla on vähintään 18 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.

Mistä voi hakea lainaa 10000 euroa?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta lainan hakeminen on tehty helpoksi ja maksuttomaksi. Täytä lainahakemus niin palvelumme kilpailuttaa sen noin 25 pankin ja rahalaitoksen kesken. Lainavertailu ja lainojen kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido vielä mihinkään. Hae lainaa ja tutustu lainatarjouksiin rauhassa.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 10000 euroa?

VertaaLainaa.fi ei myönnä lainaa, vaan toimii lainanvälityspalveluna. Palvelumme kautta kilpailutat lainan nopeasti ja luotettavasti useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja ensimmäiset lainatarjoukset saat jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Keskimäärin lainantarjoajat pystyvät maksamaan lainan tilille jo saman päivän aikana.

Voiko 10000 euroa lainaa saada ilman vakuuksia?

Kyllä voi. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jotka eivät vaadi lainalle vakuuksia tai takausta. Lainaa voi kuitenkin hakea myös yhdessä toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa, jos sopiva lähipiiristä löytyy.

Mitä ovat 10000 euron vakuudettomat lainat?

Vakuudettomat lainat ovat lainoja, joissa ei vaadita mitään vakuutta lainan takaisinmaksun takaamiseksi. 10000 euron lainat ovat suurempia vakuudettomia lainoja, jotka voidaan ottaa esimerkiksi suurempien hankintojen tai investointien rahoittamiseen.

Onko mahdollista maksaa 10000 euron laina takaisin ennen laina-ajan päättymistä?

Kyllä, lainan voi yleensä maksaa takaisin ennen laina-ajan päättymistä ilman lisäkustannuksia. Tämä voi kuitenkin vaihdella lainantarjoajasta ja lainan ehdoista riippuen, joten kannattaa tarkistaa lainan ehdot ennen allekirjoittamista.

Mitkä ovat 10000 euron lainojen takaisinmaksuehdot?

Takaisinmaksuehdot riippuvat lainantarjoajasta ja lainan tyypistä. Yleensä takaisinmaksuaika on 1-5 vuotta, mutta se voi olla myös lyhyempi tai pidempi. Takaisinmaksusuunnitelma tehdään yhdessä lainantarjoajan kanssa, ja se sisältää kuukausierän suuruuden, lainan koron ja muut lainan takaisinmaksua koskevat ehdot.

Voinko saada 10000 euron lainan ilman takaajia?

Kyllä, 10000 euron lainan voi saada ilman takaajia, koska kyseessä on vakuudeton laina. Lainan myöntämiseen vaikuttavat kuitenkin hakijan luottokelpoisuus ja maksukyky.

Miten voin parantaa mahdollisuuksiani saada hyväksytty 10000 euron laina?

Parhaita tapoja parantaa mahdollisuuksiaan saada hyväksytty laina on pitää huolta luottotietojen puhtaudesta, välttää maksuhäiriöitä ja huolehtia säännöllisistä tuloista. Lainan saamiseen vaikuttaa myös hakijan kokonaistilanne, kuten ikä, työtilanne ja muut velat.

Kuinka nopeasti 10000 euron laina voidaan saada tilille?

Lainan nopeus riippuu lainantarjoajasta ja hakuprosessin pituudesta. Joissain tapauksissa lainan hakeminen ja hyväksyminen voi tapahtua saman päivän aikana, kun taas joissain tapauksissa prosessi voi kestää useita päiviä.

Mitä tapahtuu, jos en pysty maksamaan 10000 euron lainaa takaisin?

Jos et pysty maksamaan 10000 euron lainaa takaisin, kannattaa ottaa yhteyttä lainantarjoajaan mahdollisimman pian ja pyytää maksusuunnitelman muutosta. Jos laina jää kokonaan maksamatta, se voi johtaa maksuhäiriömerkintään ja oikeustoimiin, joten on tärkeää hoitaa maksut sovitusti.

Mihin tarkoituksiin 10000 euron lainaa voi käyttää?

10000 euron lainaa voi käyttää moniin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi remontin tekemiseen, auton ostamiseen, matkustamiseen tai velkojen yhdistämiseen. Lainan käyttötarkoituksesta riippuen lainan ehdot voivat vaihdella.

VertaaLainaa.fi
Logo