Lainaa 5000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailuta 5000 euron laina yli 25 eri pankilla ja muulla luotonantajalla.

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä ilmainen lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

10000 
8  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika voi olla väliltä 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Sisällysluettelo

Lainaa 5000 euroa alkaen vain 43 €/kk

Hae lainaa netistä 5000 euroa sinulla sopivalla maksuajalla.

Alla olevasta lainataulukosta näet esimerkit 5000 euron lainan kuukausierille 1 – 15 vuoden maksuajoilla.

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten jos haluat saada selville tarkan kuukausierän suuruuden, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksemme.

Vertaile myös lainan koron vaikutusta kuukausierään kokeilemalla meidän monipuolista lainalaskuria. Lainalaskuri laskee lainan todellisen vuosikoron lainan kulujen ja nimelliskoron perusteella.

Kilpailutamme lainat noin 25 – 30 pankin ja muun luotonantajan kesken, joten saat nopeasti useita valmiita lainatarjouksia joista näet heti sen, mikä on juuri sinulle halvin laina.

Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjouksien vastaanottaminen ei koskaan sido hakijaa mihinkään. Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen asiakas on velvollinen maksamaan lainan sovituilla ehdoilla.

Voit myös muuttaa valikosta toisen lainasumman.


LainaaMaksuaikaKk-eräHae lainaa
5000 €1 vuotta436 €Hae lainaa
5000 €2 vuotta225 €Hae lainaa
5000 €3 vuotta155 €Hae lainaa
5000 €4 vuotta120 €Hae lainaa
5000 €5 vuotta99 €Hae lainaa
5000 €6 vuotta85 €Hae lainaa
5000 €7 vuotta75 €Hae lainaa
5000 €8 vuotta67 €Hae lainaa
5000 €9 vuotta61 €Hae lainaa
5000 €10 vuotta57 €Hae lainaa
5000 €11 vuotta53 €Hae lainaa
5000 €12 vuotta50 €Hae lainaa
5000 €13 vuotta47 €Hae lainaa
5000 €14 vuotta45 €Hae lainaa
5000 €15 vuotta43 €Hae lainaa

*Taulukon luvut ovat esimerkkejä palvelumme kautta haetuista 5000 euron lainoista. Lopulliset lainan kulut ja kuukausierien suuruudet saat selville pyytämällä itsellesi henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Päivitetty: 4,kesäkuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Kuka voi hakea VertaaLainaa.fi palvelusta lainaa 5000 euroa?

Palvelumme minimi vaatimukset lainanhakijalle ovat:

 1. Olet vähintään 18 vuotias.
 2. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja luottotietosi ovat kunnossa.
 3. Asut pysyvästi Suomessa.
 4. Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

 

Miksi 5000 euron lainoja kannattaa vertailla?

Kaikki hankinnat kannattaa aina kilpailuttaa huolellisesti ja tämä koskee myös lainoja. Lainavertailu on nykyään helppoa ja sen voi tehdä netissä yhdellä ainoalla lomakkeella. Lainavertailu on myös nopeaa, joten se ei vie liikaa edes omaa aikaasi. Kun vertaa lainoja eri lainanmyöntäjien kesken, huomaa nopeasti eri palveluiden hintaerot. Lainavertailun avulla saat nopeasti säästöä lainan kuluihin, joka puolestaan näkyy kuukausittain maksettavassa lainanlyhennyksessä.

 

Miten 5000 euron laina kilpailutetaan?

Näin kilpailutat 5000 euron lainan:

 1. Täytä palvelumme lainahakemus ja aseta lainasummaksi 5000 euroa.
 2. Lähetä hakemus meille, niin me kilpailutamme sen puolestasi ja toimitamme lainatarjoukset nähtäväksesi.
 3. Vertaa saamiasi lainatarjouksia toisiinsa ja valitse niistä sopivin.
 4. Toimita mahdollisesti pyydetyt liitteet ja allekirjoita lainasopimus.
 5. Nosta 5000 euron laina tilillesi.

 

Miten 5000 euron laina maksetaan takaisin?

Kun haet 5000 euron lainaa, voit siinä vaiheessa valita sille sopivan pituisen maksuajan. Laina-aikaa valitessa näet myös suuntaa antavan kuukausierän suuruuden. Lainasopimuksessa kerrotaan miten ja milloin nostettua lainaa tulee maksaa takaisin. Yleensä lainaa maksetaan takaisin sovitun kuukausierän verran kuukausittain. Halutessasi voit myös maksaa lainan kokonaan kerralla pois.

 

Voinko hakea lainaa 5000 euroa ilman vakuuksia?

Yhteistyökumppanimme myöntävät 5000 euron lainoja ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse asettaa mitään omaa omaisuutta lainan vastikkeeksi. Et myöskään tarvitse toisen henkilön antamaa henkilövakuutta, vaan voit hakea lainan täysin itsenäisesti.

 

Kuinka pitkä maksuaika 5000 euron lainassa on?

5000 euron lainan maksuaika voi vaihdella lainanantajasta riippuen. Lainan maksuaika riippuu usein lainan suuruudesta, lainanantajan vaatimuksista ja lainanhakijan luottokelpoisuudesta. Yleensä lainan maksuaika voi vaihdella muutamasta kuukaudesta jopa useisiin vuosiin.

Lainan maksuaika vaikuttaa lainan kuukausittaisiin maksueriin, joita sinun tulee maksaa takaisin lainanantajalle. Pidempi maksuaika voi tarkoittaa pienempiä kuukausittaisia maksueriä, mutta myös enemmän korkokuluja. Toisaalta lyhyempi maksuaika voi tarkoittaa suurempia kuukausittaisia maksueriä, mutta myös pienempiä korkokuluja.

Yleisesti ottaen 5000 euron lainan maksuaika voi olla 6 kuukaudesta jopa 10 vuoteen asti. On tärkeää muistaa, että pidemmän maksuajan valitseminen voi lisätä lainan kokonaiskustannuksia. Tämä johtuu siitä, että pidempi maksuaika tarkoittaa usein suurempia korkokuluja.

Ennen kuin päätät ottaa lainaa 5000 euroa, on tärkeää tarkistaa lainan takaisinmaksuehdot ja varmistaa, että maksuaika ja kuukausierät sopivat omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Muista myös vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja tutustua huolellisesti lainaehtoihin ennen lainan hakemista.

 

Mitä kuluja 5000 euron lainassa on?

Jokainen pankki ja rahalaitos määrittelee itse omat hintansa ja korkotason, jolla lainaa myöntävät. Me pyrimme aina kilpailuttamaan asiakkaittemme lainat mahdollisimman monen eri toimijan kesken, jotta saisimme parhaat mahdolliset lainatarjoukset palvelumme käyttäjille. Suomen lain mukaan vakuudettoman lainan nimelliskorko saa olla korkeintaan 20% ja lainan muut kulut korkeintaan 150 euroa vuodessa.

 

Lainaesimerkki 5000 euron lainalle:

 • Lainaa 5000 euroa.
 • Maksuaika 5 vuotta.
 • Kuukausierä 93,98 euroa.
 • Lainan nimelliskorko 4,0%.
 • Lainan hoitokulut 1,90 €/kk.
 • Lainan todellinen vuosikorko 4,95%.
 • Korkojen osuus koko laina-aikana: 524,96 €.
 • Lainanhoitokulujen osuus koko laina-aikana: 114,00 €
 • Maksat takaisin yhteensä: 5638,96 €.

 

5000 euron lainojen vertailussa on tärkeää ottaa huomioon muutama tärkeä asia:

 1. Kokonaiskustannukset: Kannattaa tarkistaa lainan todellinen vuosikorko ja kokonaiskustannukset, joissa huomioidaan myös mahdolliset avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut kulut.
 2. Lainan takaisinmaksuaika: Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa suoraan lainan kuukausierien suuruuteen ja kokonaiskustannuksiin. Kannattaa valita sellainen takaisinmaksuaika, joka sopii omaan taloustilanteeseen.
 3. Lainan hakeminen: Lainan hakeminen kannattaa aloittaa kilpailuttamalla eri lainantarjoajia. Monet lainantarjoajat tarjoavat lainahakemuksen täyttämistä verkossa, mikä nopeuttaa ja helpottaa lainan hakemista.
 4. Lainaehtojen lukeminen: Lainaehtojen lukeminen on tärkeää, jotta tiedät, mitä olet sopimassa. Tarkista lainan ehdot, kuten esimerkiksi mahdolliset viivästyskorot, takaisinmaksuaika ja muut ehdot ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen.
 5. Lainan käyttötarkoitus: Kannattaa harkita tarkasti, mihin lainaa tarvitsee. Jos tarvitset rahaa esimerkiksi auton korjaamiseen tai remonttiin, voi olla järkevämpää hakea kulutusluottoa. Jos taas tarvitset rahaa arjen pieniin menoihin, voi joustoluotto olla parempi vaihtoehto.

 

Miksi 5000 euron laina kannattaa kilpailuttaa?

5000 euron lainan kilpailuttaminen kannattaa monestakin syystä. Kun kilpailutat lainat, voit löytää edullisimman lainan ja säästää näin merkittävästi kustannuksissa. Lainojen koroissa ja kuluissa on nimittäin suuria eroja eri lainantarjoajien välillä, joten kilpailuttamalla saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Lisäksi kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, kun käytät esimerkiksi VertaaLainaa.fi:n lainavertailupalvelua. Voit täyttää yhden hakemuksen ja saada useita tarjouksia eri lainantarjoajilta. Näin säästät aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse itse selvittää jokaisen lainantarjoajan korkoja ja ehtoja erikseen.

Kilpailutus myös auttaa sinua vertailemaan eri lainojen kuluja ja ehtoja selkeästi. Näin voit löytää lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten. Lainojen kilpailuttaminen on siis järkevää, kun haluat löytää parhaan mahdollisen lainan ja säästää kuluissa.

 

Mitä tulee ottaa huomioon, kun kilpailuttaa 5000 euron lainan?

5000 euron lainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Voit kilpailuttaa lainan käyttämällä lainavertailupalveluamme.

Seuraavassa on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee suorittaa kilpailuttaaksesi 5000 euron lainan:

 1. Mieti lainan tarpeesi: Ennen kuin aloitat lainojen kilpailuttamisen, mieti lainan määrä. Mieti, kuinka paljon lainaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen sitä käytät.
 2. Tee lainahakemus: Kun olet määritellyt tarpeesi, voit tehdä lainahakemuksen VertaaLainaa.fi:n lainavertailupalvelussa. Täytä hakemus huolellisesti ja varmista, että annat kaikki tarvittavat tiedot.
 3. Vertaile lainatarjouksia: Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat useita lainatarjouksia eri lainantarjoajilta. Vertaa tarjouksia keskenään ja valitse paras lainatarjous, joka sopii sinulle parhaiten.
 4. Hyväksy lainatarjous: Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen, hyväksy se. Tämän jälkeen voit odottaa rahojen siirtymistä tilillesi.
 5. Kilpailuta laina säännöllisesti: Muista, että voit kilpailuttaa lainat uudelleen myöhemmin, jos haluat löytää vielä edullisemman lainan. Lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa VertaaLainaa.fi:n lainavertailupalvelun avulla, joten voit säästää kuluissa ja löytää parhaan mahdollisen lainan.

 

Vertaile 5000 euron lainat helposti: löydä paras tarjous juuri sinulle

VertaaLainaa.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden vertailla 5000 euron lainoja helposti ja nopeasti. Voit vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. 5000 euron lainan avulla voit toteuttaa unelmasi tai ratkaista arjen rahallisia ongelmia.

Vertailemme lainoja eri pankeilta ja lainantarjoajilta, jotta voit vertailla lainojen kustannuksia, korkoja ja muita tärkeitä tekijöitä. Tämä auttaa sinua valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon ja säästämään rahaa lainan kustannuksissa.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen sivustollamme ja saada vastauksen muutamassa minuutissa. Vertailemme lainoja puolestasi, jotta sinun ei tarvitse viettää aikaa ja vaivaa vertailuiden tekemiseen.

Älä jätä 5000 euron lainan hakemista viimeiseen hetkeen, vaan tee hakemus jo tänään ja löydä paras tarjous juuri sinulle. VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään parhaan vaihtoehdon ja säästämään rahaa lainan kustannuksissa.

 

5000 euron joustoluotto vs. kulutusluotto: Vertaile eroja ja valitse sopivin lainamuoto

5000 euron joustoluotto ja kulutusluotto ovat kaksi erilaista lainamuotoa, joilla on erilaisia ominaisuuksia ja käyttötarkoituksia.

Joustoluotto on enemmän käytetty lainamuoto, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden nostaa tarvitsemasi summan rahaa tilillesi milloin tahansa. Joustoluotto on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset rahaa äkillisiin menoihin tai jos sinulla on epäsäännöllisiä tuloja. Joustoluotossa on yleensä korkeampi korko ja kulut kuin kulutusluotossa, mutta se tarjoaa myös enemmän joustavuutta.

Kulutusluotto puolestaan on tarkoitettu suurempiin hankintoihin, kuten auton tai kodinkoneen ostamiseen. Kulutusluotossa on yleensä edullisempi korko ja pienemmät kulut kuin joustoluotossa, mutta se tarjoaa vähemmän joustavuutta.

Kun valitset 5000 euron lainan, on tärkeää miettiä, mikä lainamuoto sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. VertaaLainaa.fi-sivusto tarjoaa sinulle mahdollisuuden vertailla eri lainamuotoja ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Usein kysytyt kysymykset 5000 euron lainoista

Kuka voi saada lainaa 5000 euroa?

5000 euron laina voidaan myöntää henkilölle, jolla on vähintään 18 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot sekä säännölliset, riittävät tulot.

Mistä voi hakea lainaa 5000 euroa?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta lainan hakeminen on tehty helpoksi ja maksuttomaksi. Täytä lainahakemus palvelussamme, niin palvelumme kilpailuttaa sen noin 25 pankin ja rahalaitoksen kesken. Lainavertailu ja kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido vielä mihinkään. Hae lainaa ja tutustu lainatarjouksiin rauhassa.

Voiko 5000 euron lainan saada ilman vakuuksia?

Kyllä. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jotka eivät vaadi lainalle vakuuksia tai takausta. Lainaa varten hakija voi kuitenkin hankkia yhteisvastuullisen lainanhakijan, jos sopiva lähipiiristä löytyy.

Minkälaisia vakuudettomia lainoja on saatavilla 5000 euron lainasummalle?

Useimmat pankit ja lainanantajat tarjoavat vakuudettomia lainoja, jotka ovat suuruudeltaan 5000 euroa. Lainaehdot, korko ja takaisinmaksuaika vaihtelevat eri lainanantajien välillä.

Kuinka nopeasti voin saada 5000 euron vakuudettoman lainan tililleni?

Lainan saamisen nopeus riippuu lainanantajasta. Jotkut lainanantajat voivat maksaa rahat tilillesi jopa samana päivänä, kun taas toiset saattavat kestää muutaman päivän.

Tarvitseeko minun olla vakituisessa työsuhteessa saadakseni 5000 euron vakuudettoman lainan?

Useimmat lainanantajat vaativat, että sinulla on säännölliset tulot, mutta se ei välttämättä tarkoita, että sinun täytyy olla vakituisessa työsuhteessa. Voit hakea lainaa myös esimerkiksi työttömyysetuudella tai opintotuella.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 5000 euroa?

VertaaLainaa.fi ei myönnä lainaa, vaan toimii lainanvälityspalveluna. Palvelumme kautta kilpailutat lainan nopeasti ja luotettavasti useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja ensimmäiset lainatarjoukset saat jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Keskimäärin lainantarjoajat pystyvät maksamaan lainan tilille jo saman päivän aikana.

Minkälaista korkoa voin odottaa 5000 euron vakuudettomalle lainalle?

Korko vaihtelee lainanantajien välillä, mutta tyypillisesti vakuudettomien lainojen korot ovat korkeammat kuin vakuudellisten lainojen korot.

Kuinka kauan minun täytyy maksaa takaisin 5000 euron vakuudetonta lainaa?

Takaisinmaksuaika vaihtelee eri lainanantajien välillä, mutta yleensä se vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa useisiin vuosiin.

Voinko maksaa 5000 euron vakuudettoman lainan takaisin ennenaikaisesti?

Useimmat lainanantajat sallivat takaisinmaksun ennenaikaisesti, mutta tarkista tämä sopimuksessasi. Joissain tapauksissa ennenaikaisesta takaisinmaksusta voidaan veloittaa lisäkuluja.

Miten löydän parhaan 5000 euron lainan?

Parhaan lainan löytäminen vaatii vertailua ja lainatarjousten pyytämistä usealta eri lainantarjoajalta. Kannattaa kiinnittää huomiota lainan kokonaiskustannuksiin, korkoon, takaisinmaksuaikaan ja muihin ehtoihin. Vertailu kannattaa aloittaa käyttämällä VertaaLainaa.fi:n lainavertailupalvelua, joka auttaa löytämään parhaan lainan tarpeisiisi.

Mitä vakuuksia tai takaajia tarvitsen saadakseni lainaa 5000 euroa?

Vakuuksia tai takaajia ei välttämättä tarvita lainan saamiseksi, sillä moni lainantarjoaja myöntää 5000 euron lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä kuitenkin edellyttää yleensä hyvää taloudellista tilannetta ja riittäviä tuloja. Joissain tapauksissa, esimerkiksi jos hakijalla on heikko luottohistoria tai ei vakituista työpaikkaa, lainantarjoaja voi vaatia vakuuksia tai takaajia. Tällöin kannattaa tutustua huolellisesti eri lainantarjoajien ehtoihin ja vertailla tarjouksia ennen lainan hakemista.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo