Lainaa 4000 euroa

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Edullista lainaa 4000 euroaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Lainaa 4000 euroa heti tililleSaat lainapäätöksen heti

Lainaa 4000 euroa ilman vakuuksiaLainaa jopa 60 000 €

Lainaa 4000 euroa luotettavastiKotimainen palvelu

Lainaa 4000 euroa alkaen vain 35 €/kk

Hae lainaa 4000 euroa sinulla sopivalla maksuajalla. Alla oleva lainavertailu näyttää esimerkit 4000 euron lainan kuukausierille 1 – 15 vuoden maksuajoilla.

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten jos haluat saada selville tarkan kuukausierän suuruuden, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksemme.

Kilpailuta laina noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken, joten voit saada useita valmiita lainatarjouksia joista näet heti sen, mikä niistä on juuri sinulle halvin laina.

Pyrimme aina neuvottelemaan asiakkaillemme markkinoiden parhaan koron. Lainan nimellinen vuosikorko on aina väliltä 0 – 20 %.

Voit myös muuttaa valikosta toisen lainasumman.


LainaaMaksuaikaKk-eräHae lainaa
4000 €1 vuotta350 €Hae lainaa
4000 €2 vuotta181 €Hae lainaa
4000 €3 vuotta125 €Hae lainaa
4000 €4 vuotta97 €Hae lainaa
4000 €5 vuotta80 €Hae lainaa
4000 €6 vuotta69 €Hae lainaa
4000 €7 vuotta61 €Hae lainaa
4000 €8 vuotta55 €Hae lainaa
4000 €9 vuotta50 €Hae lainaa
4000 €10 vuotta46 €Hae lainaa
4000 €11 vuotta43 €Hae lainaa
4000 €12 vuotta41 €Hae lainaa
4000 €13 vuotta39 €Hae lainaa
4000 €14 vuotta37 €Hae lainaa
4000 €15 vuotta35 €Hae lainaa

*Taulukon luvut ovat esimerkkejä palvelumme kautta haetuista 4000 euron lainoista. Lopulliset lainan kulut ja kuukausierien suuruudet saat selville pyytämällä itsellesi henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Päivitetty: 14,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Näin haet lainaa 4000 euroa VertaaLainaa.fi palvelun avulla

 1. Siirry VertaaLainaa.fi -palvelun lainahakemukseen ja valitse haluamasi lainasumma (tässä tapauksessa 4000 euroa) ja laina-aika.
 2. VertaaLainaa.fi näyttää sinulle kattavan valikoiman eri lainantarjoajia, jotka tarjoavat lainaa 4000 euroa. Voit vertailla lainojen korkoja, kuluja ja maksuehtoja kätevästi yhdellä sivulla.
 3. Vertaa lainoja, niiden korkoja ja muita ehtoja ja vertaile eri vaihtoehtoja keskenään. Voit suodattaa tuloksia muun muassa lainan koon, laina-ajan, kuukausierän, korkokaton ja muiden ominaisuuksien perusteella.
 4. Kun olet löytänyt sopivan lainan, voit hakea sitä suoraan VertaaLainaa.fi -palvelun kautta. Täytä hakemus huolellisesti ja lähetä se eteenpäin.
 5. Saat yleensä päätöksen lainahakemuksestasi muutaman päivän kuluessa. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, saat rahat tilillesi yleensä muutaman päivän kuluessa.

Näin helppoa ja vaivatonta on hakea lainaa 4000 euroa VertaaLainaa.fi -palvelun avulla. Voit löytää edullista lainaa heti ja vaivattomasti ja säästää rahaa.

 

Kuka voi hakea lainaa 4000 euroa?

Palvelumme käyttämiseksi jokaisen tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Olet vähintään 20 vuotias Suomen kansalainen
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Kun edellä mainitut ehdot täyttyvät, me voimme ottaa vastaan lainahakemuksesi ja välittää sen noin 25 eri pankille ja rahalaitokselle kilpailutettavaksi. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainapalvelu määrittelee omat ehtonsa sille, kenelle he voivat lainaa myöntää. Nämä vaatimukset ovat toimija kohtaisia, emmekä me pysty niihin vaikuttamaan. Näitä vaatimukset liittyvät yleensä lainanhakijan ikään ja tulotasoon. Esimerkiksi monella pankilla lainanhakijan minimi ikäraja on 20 vuotta, kun rahalaitoksilla se on yleensä vain 18 vuotta.

 

Mistä pankista saan lainaa 4000 euroa edullisesti, mutta nopeasti?

Palvelumme kautta tavoitat yli 25 pankkia ja muuta rahalaitosta. Riittää kun jätät yhden lainahakemuksen palveluumme, niin me kilpailutamme sen puolestasi. Saat valmiit lainatarjoukset vain muutamassa minuutissa ja pääset heti vertailemaan eri pankkien lainatarjouksia ja niiden korkoja. Lainatarjouksia vertailemalla löydät nopeasti sen pankin lainatarjouksen, joka on halvin. Kaikki palvelumme kautta tavoitettavat luotonmyöntäjät maksavat lainan nopeasti asiakkaan tilille.

 

Kuinka suuri korko 4000 euron lainoissa on?

Nykyään 4000 euron lainoissa korot ovat valtin maltilliset, vaikka otetaan huomioon se tosiasia, että 4000 euron lainalle löytyy useita eri lainatuotteita. Suosituin lainatuote 4000 euron lainalle on pankkilaina ja toisena tulee perinteinen kulutusluotto. Näiden lainatuotteiden korkotaso on yleisesti 4 – 12 % tuntumassa ja eri pankkien välillä voi olla suuriakin eroja. Jos tarkastellaan 4000 euron joustoluottoja tai pikalainoja, on niiden korot yleensä 10 – 19 % paikkeilla. Suomen laki määrää kuitenkin sen, että vakuudettoman lainan nimelliskorko ei saa olla 20 % korkeampi. Lainan muut kiinteät kulut on myös rajattu lailla siten, että ne eivät saa ylittää 150 euroa vuodessa.

 

Voinko hakea lainaa 4000 euroa ilman liitteitä?

Tämä riippuu paljon siitä mistä pankista tai rahalaitoksesta olet lainaa 4000 euroa hakemassa. Suurin osa pankeista vaatii myös 4000 euron lainalle liitteeksi tulotodistukset. Osa rahalaitoksista voi myöntää lainan myös ilman liitteitä.

 

Voinko hakea lainaa 4000 euroa ilman vakuuksia?

Kyllä voit. Kilpailutamme 4000 euron lainan vain sellaisilla pankeilla ja rahalaitoksilla, jotka eivät vaadi lainaan mitään vakuuksia tai takaajia.

Lainaa 4000 euroa – mistä kannattaa aloittaa?

Jos aiot hakea lainaa 4000 euroa, ensimmäinen askel on tutustua eri lainantarjoajiin ja selvittää, millaisia lainavaihtoehtoja on tarjolla. Voit aloittaa vertailun käymällä läpi erilaisia lainatarjouksia eri pankkien ja rahoituslaitosten sivustoilta.

Tutustu myös erilaisiin lainavaihtoehtoihin ja niiden takaisinmaksuehtoihin, jotta voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon. Muista myös vertailla lainojen korkoja ja muita kustannuksia, kuten nosto- ja avausmaksuja, jotta voit saada kokonaiskuvan siitä, kuinka paljon laina todellisuudessa maksaa.

 

Mihin tarkoituksiin voi käyttää lainaa 4000 euroa?

4000 euron laina voi olla hyvä ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin. Lainaa voi esimerkiksi käyttää remontin rahoittamiseen, auton ostoon tai korjaamiseen, kodin kalusteiden hankkimiseen tai uuden kodin sisustamiseen.

Laina voi myös auttaa yllättävien kustannusten kattamisessa, kuten lääkärikuluissa tai muihin odottamattomiin menoihin. Muista kuitenkin aina harkita huolella, onko lainan ottaminen todella tarpeellista ja voitko hoitaa lainan takaisinmaksun ilman ongelmia.

 

Lainaa 4000 euroa – millaisia takaisinmaksuehtoja on tarjolla?

Lainan takaisinmaksuehdot vaihtelevat lainantarjoajasta riippuen. Yleensä lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 1-5 vuoden välillä. Muista kuitenkin, että mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä enemmän korkoja ja muita kustannuksia lainalle kertyy.

Lainan takaisinmaksuaika kannattaa valita oman taloudellisen tilanteen mukaan. Jos taloudellinen tilanteesi mahdollistaa nopeamman takaisinmaksun, voit säästää korkokuluissa ja muissa kustannuksissa.

 

Vertaile lainatarjouksia ja löydä sopivin 4000 euron laina

Erilaisia lainatarjouksia kannattaa vertailla huolellisesti, jotta voit löytää sopivimman vaihtoehdon. Vertailusivustot ovat hyvä apu eri lainojen vertailussa. Syötä haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika, ja sivusto listaa eri lainatarjoukset kustannusten mukaan.

Muista kuitenkin, että halvin aina ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto, sillä lainan kustannuksiin vaikuttavat myös muut tekijät, kuten lainan takaisinmaksuaika ja mahdolliset lisäkustannukset.

Kun vertailet lainatarjouksia, kiinnitä huomiota myös lainan muihin ehtoihin, kuten mahdollisiin lyhennysvapaisiin kuukausiin ja korkokattoihin. Näin voit varmistaa, että valitsemasi laina sopii juuri sinun tarpeisiisi.

 

Miten saada hyväksytty lainapäätös 4000 euron lainalle?

Lainapäätöksen saaminen riippuu monesta tekijästä, kuten hakijan taloudellisesta tilanteesta, tuloista ja luottokelpoisuudesta. Lainanantajat arvioivat hakijan taloudellista tilannetta yleensä hakemuksen yhteydessä.

Hyväksytyn lainapäätöksen saamiseksi on tärkeää täyttää lainahakemus huolellisesti ja antaa rehelliset tiedot omasta taloudellisesta tilanteesta. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä tai muita lainan takaisinmaksuun liittyviä ongelmia, lainapäätöksen saaminen voi olla vaikeampaa.

 

Lainaa 4000 euroa – huomioi nämä seikat ennen lainan ottamista

Ennen kuin haet lainaa 4000 euroa, on tärkeää huomioida muutama seikka. Ensimmäinen askel on selvittää oma taloudellinen tilanteesi ja miettiä, millainen takaisinmaksuaikataulu sopii sinulle parhaiten.

Tutustu myös erilaisiin lainatarjouksiin ja vertaa niitä keskenään. Muista tarkistaa lainan korko ja muut mahdolliset kustannukset, kuten nosto- ja avausmaksut.

On myös tärkeää muistaa, että lainan takaisinmaksu vaikuttaa omaan budjettiisi, joten tarkista huolella, että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun sovitun aikataulun mukaisesti.

Lainaa 4000 euroa – Usein kysytyt kysymykset

Mihin tarkoituksiin voi käyttää 4000 euron lainaa?

4000 euron lainaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten esimerkiksi kodin remontointiin, auton ostoon tai korjaamiseen, lomamatkan rahoittamiseen tai muihin yllättäviin menoihin.

Kuinka suuri lainan todellinen vuosikorko 4000 euron lainoissa yleensä on?

Lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat lainantarjoajasta riippuen, mutta yleensä korot vaihtelevat noin 4-30% välillä.

Kuinka pitkäksi ajaksi voin ottaa 4000 euron lainan?

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee lainantarjoajasta ja lainan ehdoista riippuen, yleensä takaisinmaksuaika on 1-5 vuotta.

Mitkä ovat 4000 euron lainan vaatimukset lainan hakijalle?

Yleisesti ottaen 4000 euron lainan saamiseksi tarvitaan vähintään 18 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa ja säännölliset tulot.

Mitä kuluja 4000 euron lainassa voi olla?

Lainassa voi olla muitakin kuluja kuin korkoa, kuten nosto- ja avausmaksuja. Nämä kustannukset vaihtelevat lainantarjoajasta riippuen.

Kuinka nopeasti voin saada 4000 euron lainan?

Lainan saamisen nopeus riippuu lainanantajasta ja lainan hakuprosessista. Usein lainapäätöksen saa jo muutamassa minuutissa, mutta rahojen saaminen tilille voi kestää muutamasta tunnista jopa useisiin päiviin.

Voinko yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi 4000 euron lainaksi?

Kyllä, useat lainantarjoajat tarjoavat lainojen yhdistämispalvelua, jossa useat pienet lainat yhdistetään yhdeksi lainaksi. Tämä voi usein säästää lainojen kustannuksissa.

Miten voin vertailla eri 4000 euron lainatarjouksia?

Vertailusivustot ovat hyvä työkalu eri lainatarjousten vertailuun. Syötä haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika, ja sivusto listaa eri lainatarjoukset kustannusten mukaan.

Miten takaisinmaksu sujuu 4000 euron lainassa?

Takaisinmaksu sujuu yleensä erissä, joita maksetaan sovitun aikataulun mukaisesti. Takaisinmaksuaika ja maksuerät määräytyvät lainantarjoajan kanssa sovittavien ehtojen mukaisesti. On tärkeää, että takaisinmaksusuunnitelma sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen ja pystyt maksamaan kuukausierät sovitun aikataulun mukaisesti.

Mitä teen, jos en pysty maksamaan 4000 euron lainaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti?

Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti, sinun kannattaa ottaa yhteyttä lainantarjoajaan mahdollisimman pian ja sopia uudesta takaisinmaksusuunnitelmasta. On tärkeää olla rehellinen oman taloudellisen tilanteen kanssa ja pyrkiä löytämään yhdessä lainantarjoajan kanssa ratkaisu, joka sopii sinun tarpeisiisi.

Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin lainkaan, voi se johtaa maksuhäiriömerkintään ja velkajärjestelyyn. Siksi on tärkeää harkita huolella lainan ottamista ja varmistaa, että takaisinmaksusuunnitelma sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen.

VertaaLainaa.fi
Logo