Hae lainaa Ruotsista - Kilpailutamme lainan maksutta.

Kilpailutamme lainasi yli 25 pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken - mukana myös ruotsalaisia pankkeja ja rahalaitoksia

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Hae lainaa Ruotsista ilman vakuuksia

Hae lainaa Ruotsista maksuttomalla lainahakemuksella. Kilpailutamme lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Mukana kilpailutuksessa on myös ruotsalaisia pankkeja, jotka myöntävät lainaa ilman takaajia tai vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka. Pyydä lainatarjouksen vertailtavaksesi jo tänään, niin tiedät mistä sinun kannattaa lainaa ottaa.

Hakeaksesi lainaa Ruotsista sinun ei tarvitse lähteä käymään laina-asioissa Ruotsin puolella, vaan voit hoitaa lainanhaun Suomesta. Lainanhaku ruotsalaiselta pankilta tai rahoituslaitokselta on turvallista ja nopeaa, koska sähköisen järjestelmän avulla niin lainahakemus kuin rahat liikkuvat joutuisasti. Palvelumme kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 lainanmyöntäjää.

Lainaprosessi on hyvin automatisoitu, joten lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat pian lainatarjoukset katsottavaksesi. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksen, lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla tunnistautumalla ja rahat siirtyvät tilillesi heti.

Kun lainaa ruotsalaisesta pankista, joka kuuluu AVI:n luotonantajarekisteriin varmistat, että saat lainaa luotettavasti ja suomenkielisellä lainahakemuksella ja lainaehdoilla.

Lainaa Ruotsista:

  • Lainaa 2000 – 60 000 euroa
  • 1 – 15 vuoden laina-ajalla
  • Alkaen 4,19 % korolla

Päivitetty: 5,joulukuu, 2022

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

 

Kilpailutamme lainasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken

Suomesta löytyy pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka toimivat useammassa maassa, kuten Ruotsissa, Suomessa, Norjassa sekä Virossa. Jokainen suomalainen pankin sekä Suomessa toimiva ulkomaalainen rahoituslaitos on rekisteröityneenä Suomen Aluehallintoviraston luotonantorekisteriin, joten lainanhaku kauttamme maksuttomalla lainahakemuksella on riskitöntä ja turvallista. Kilpailutamme pankit ja rahoituslaitokset, jotka myöntävät lainaa Suomen kansalaiselle tai Suomessa pysyvästi asuvalle henkilölle ilman vakuuksia tai takausta. Lainan kilpailutuksessa on mukana virolaisia pankkeja, ruotsalaisia pankkeja, norjalaisia pankkeja sekä pankkeja Suomesta. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kuitenkaan kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja.

Näin pyydät maksuttomat lainatarjoukset:

  1. Täytä maksuton lainahakemus huolellisesti
  2. Saat nopeasti vertailtavaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset
  3. Vertaa ja valitse sopivin laina
Jos haluat tehdä lainan kilpailuttamisesta helppoa, täytä palvelumme lainahakemus. Kilpailutamme lainasi maksutta yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Mukana on myös ruotsalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia.
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

 

Suomessa toimivat ruotsalaiset luotonmyöntäjät

 

Lainaa Ruotsista – Resurs Bank

Nordax Bank myöntää yksityisasiakkaille vakuudettomia lainoja kuten esimerkiksi kulutusluottoa. Tämän lisäksi Resurs Bankilla on tarjottavanaan asiakkailleen erilaisia luottokorttiratkaisuja sekä osamaksusopimusvaihtoehtoja.

Resurs Bankin lainat sopivat hyvin monenlaiseen elämäntilanteeseen. Vakuudettomalla lainan voi käyttää muun muassa auton ostoon, kodin remontoimiseen tai vaikka nykyisten lainojen yhdistämiseen. Luottokortti tarjoaa asiakkaalle hyvät edut ja käytetyn luoton voi maksaa takaisin kerralla tai pienemmissä erissä.

 

Lainaa Ruotsista – TF Bank AB

TF Bank on pohjoismainen pankki, joka on perustettu vuonna 1987. Pankki toimii Suomessa, Pohjoismaissa sekä useammassa Euroopan maassa. TF Bank on erikoistunut kuluttajarahoituksiin ja pankin kautta voi saada vakuudetonta lainaa hyvin moneen eri käyttötarkoitukseen.

TF Bank lainan korko sekä muut ominaisuudet kestävät tarkemmankin lainavertailun. Pankki on palvellut suomalaisia asiakkaitaan jo vuodesta 2014 lähtien ja jo alusta asti tavoitteena on ollut selkeät lainatuotteet kaikille sitä tarvitseville.

 

Lainaa Ruotsista – Avida Finans

Avida lainaa voit hakea hyvin monenlaiseen rahoitustarpeeseen. Vakuudeton laina sopii esimerkiksi autorahoitukseen, remontointiin tai vaikka lomamatkaan. Avida Finans lainan korko on muihin lainantarjoajiin verraten kilpailukykyinen ja laina maksetaan nopeasti tilille ilman takaajien tai vakuuksien hankkimista. Lainaa maksetaan takaisin 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Avida Finans lainan voi ottaa myös olemassa olevien lainojen yhdistämiseen. Yhdistä lainat Avida lainalla ja voit saada uutta lainaa pienemmällä kuukausierällä.

 

Lainaa Ruotsista – Collector Bank

Collector Bank on ruotsalainen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen joustavaa lainaa. Lainaa voidaan myöntää ilman takaajia tai vakuuksia 2000 – 25 000 euroa. Laina-aika on 2 – 10 vuotta ja lainaa maksetaan takaisin sopimusehtojen mukaisesti.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainansaaja saa käyttää lainan parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Tyypillisesti joustolaina otetaan taloudelliseksi puskuriksi paikkamaan arjen rahatilannetta. Lainan voi käyttää myös moneen muuhun tarkoitukseen kuten auton hankintaan, remontoimiseen, kodinkoneiden hankintaan tai esimerkiksi lomamatkaan.

Collector Bank tarjoaa maksuratkaisuja kauppiaille ja kumppaneille. Walley on helppo ja turvallinen maksupalvelu, jonka kautta kuluttaja voi maksaa laskun.

 

Lainaa Ruotsista  – Balanzia

Balanzia on vaihtanut nimeään ja on nyt Brocc. Palvelun kautta haettu yksityislaina on tarkoitettu kuluttajille, jotka tarvitsevat selkeän rahoitusratkaisun suurempaan hankintaan. Yksityislainalla on mahdollista rahoittaa auton osto tai esimerkiksi remontointi. Lainan voi käyttää myös yhdistelylainaksi nykyisille pienemmille korkeakorkoisimmille lainoille.

Balanzia on kulutusluottoja tarjoava yritys, josta voi saada lainaa aina jopa 50 000 euroon saakka. Balanzialla on myös varsin tuottavalla korolla oleva säästötili tarjottavanaan asiakkailleen.

 

Lainaa Ruotsista – Credigo

Credigolla on Suomessa sivuliike, jonka nimi on Northmill Bank AB. Credigo on varmasti monelle tuttu nimeltään ja se on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo pitkään. Lainapalvelu tarjoaa vakuudetonta lainaa, joka maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen nopeasti asiakkaan tilille.

Ruotsalainen Credigo on turvallinen lainantarjoaja, josta voi hakea kulutusluottoa reilulla maksuajalla 10 000 euroon saakka.

 

Lainaa Ruotsista – Nordax Bank

Nordax Bank lainaa Ruotsista vastuullisesti ja turvallisesti. Lainan korko on hyvin kilpailukykyinen muihin pankkeihin verrattuna. Ruotsalainen pankin kautta voit saada lainaa jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia.

Vakuudettoman lainan lisäksi Nordax Bankilla on tarjottavanaan säästötili, jonka talletuskorko on 0, 40 prosenttia.

 

Lainaa Ruotsista – Svea Ekonomi

Svea Ekonomi on monelle tuttu maksuratkaisu verkkokaupassa. Svea myöntää myös vakuudettomia lainoja sekä tarjoaa asiakkailleen säästötilin 0,50 prosentin talletuskorolla.

Svea pankki on toiminut Suomessa jo pitkään ja hyvin moni suomalainen on jo käyttänyt heidän pankkipalveluitaan.

 

Lainaa Ruotsista – Skandinaviska Enskilda Banken

Skandinaviska Enskilda Banken on liikepankki, joka tarjoaa palveluitaan vain yrityksille ja instituutioille. Ruotsalaisella liikepankilla ei ole tarjottavanaan lainapalveluita yksityisasiakkaille.

SEB on suuri liikepankki Ruotsissa, jolla on erilaisia rahoitusratkaisuja yrityksille, jotka tarvitsevat yrityslainaa muun muassa liiketoiminnan kehittämiseen tai kasvattamiseen.

Verkossa toimii useita lainantarjoajia, jotka myöntävät yrityslainaa yrityksille sähköisellä lainahakemuksella.

 

Lainaa Ruotsista – Svenska Handelsbanken

Svenska Handelsbanken toimii ruotsalainen pankki, joka toimii lähes 20 eri maassa. Handelsbanken on pankki Ruotsissa, jolla on toimintaa myös Suomessa.

Alunperin ruotsissa perustettu pankki on toiminut jo vuodesta 1871 ja vuosien saatossa pankki on laajentanut toimintaansa laajasti moneen maahan. Handelsbanken tunnettaan luotettavana ja vakavaraisena pankkina.

 

Lainaa Ruotsista – Nordnet AB

Nordnet on osake- ja rahastovälittäjä, joka on monen suomalaisenkin käyttämä palvelu. Nordnet tarjoaa sijoittamisesta kiinnostuneille käyttäjille hyvin monipuoliset palvelut.

Nordnet on viime vuosien aikana kasvattanut suosiotaan varsinkin yksityisasiakkaiden keskuudessa.

 

Lainaa Ruotsista – Bluestep Bank

Bluestep Bank tarjoaa lainaa erilaisiin elämäntilanteisiin ja lainatarpeisiin. Ruotsalainen pankki tarjoaa lainaa asunnon ostamiseen tai vakuudellista lainaa nykyistä asuntoa vastaan. Vakuudellisella lainaa voi myös hakea kodin remontoimiseen, auton ostamiseen tai mihin tahansa muuhun suurempaan hankintaan.

Bluestep voi tarvittaessa myöntää lainaa, vaikka henkilöllä ei olisi vakituista työpaikkaa tai hän työskentelee määräaikaisessa työsuhteessa.

 

VertaaLainaa kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja.

 


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Lainaa Ruotsista jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia

VertaaLainaa kilpailuttaa lainan useiden lainantarjoajien kesken. Palvelun kautta voit hakea lainaa helposti Ruotsista maksuttomalla lainahakemuksella jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia. Lainahakemuksen kilpailuttaminen tapahtuu sähköisesti, joten hakemusprosessi on nopea ja tehokas. Kilpailutamme lainan jopa 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken muutamassa minuutissa. Kilpailutuspalvelussamme on mukana pankkeja Suomesta, Ruotsista, Virosta ja Norjasta.

Monet ulkomaalaiset pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainaa jopa 60 000 euroon saakka. Lainasummat ja lainaehdot kuitenkin vaihtelevat pankeittain, joten paras tapa selvittää lainan korko ja ehdot, on kilpailuttaa laina mahdollisimman monen eri lainantarjoajan kesken.

Voit saada vakuudetonta lainaa Ruotsista 2000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee lainasumman mukaan ja on väliltä 1 – 15 vuotta.

Hae lainaa Ruotsista ja monesta muusta maasta maksuttomalla lainahakemuksellamme ja katso, mistä voit saada lainaa edullisimmin. Me kilpailutamme lainan puolestasi täysin maksutta ja ilman riskiä.

PalveluLainaaMaksuaikaKorko
Bank Norwegian logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 5,99%
Pop Pankki logo2000-20.000€1-10 vuottaAlkaen 6,90%
Aktia pankki logo2500-20.000€2-10 vuottaAlkaen 4,50%
Resurs Bank logo1000-50.000€1-12 vuottaAlkaen 6,95%
instabank logo500-50.000€3-15 vuottaAlkaen 7,99%
Bigbank logo1000-50.000€1-10 vuottaAlkaen 5,90%
Nordax Bank logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,90%
Komplett Bank logo1000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,99%
Collector Bank logo2000-25.000€2-15 vuottaAlkaen 9,90%
Lea Bank logo1000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 7,54%
Avida Finans logo2000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,95%
Fixura logo1000-20.000€2-6 vuottaAlkaen 6,90%
MyLender logo2000-30.000€1-12 vuottaAlkaen 7,00%
Credigo logo500-10.000€2-15 vuottaAlkaen 8,90%
Fellow Finance logo1000-30.000€1-15 vuottaAlkaen 7,00%
Halino logo500-6000€1-5 vuottaAlkaen 14,8%
Bondora logo100-10.000€1-5 vuottaAlkaen 9,90%
Lainasto logo100-3000€1-4 vuottaAlkaen 20,0%
Saldo.com logo300-10.000€1-7 vuottaAlkaen 13,9%
Ferratum Bank logo2000-30.000€1-10 vuottaAlkaen 8,50%
Varmalaina logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
Omalaina logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
Rahoitu logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,50%
VertaaPankkeja logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,50%
FiksuLaina.fi logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
LeijonaLaina.fi logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
LainanKilpailuttaja.fi logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,50%

 

Lainaa Ruotsista suomalaiselle

Suomalainen voi saada lainaa Ruotsista, jos ruotsalainen pankki on laajentanut toimintaansa Suomeen. Lainanhakija tulee täyttää ehdot, jotka pätevät kaikkien lainojen kohdalla. Hakijan tulee olla vähintään 18 – vuotias (osa pankeista vaatii korkeamman iän), puhtaat luottotiedot sekä riittävät tulot.

 

Kysymyksiä Ruotsista lainaamisesta:

Kuka voi hakea Ruotsista lainaa?

Lainaa Ruotsista voi hakea henkilö, jolla on säännölliset tulot ja vähintään 18 vuoden ikä. Suoraan ruotsalaisesta pankista voi suomalaisen olla kohtuullisen vaikea saada lainaa ellei hän ole ruotsalaisen pankin asiakas. Henkilö voi kuitenkin hakea lainaa ruotsalaisesta pankista helposti, jos pankilla on sivuliike Suomessa.

Mistä tiedän, onko ruotsalaisen pankin tarjoama laina edullinen?

Laina kannattaa aina kilpailuttaa, jotta voit varmistaa, että kyseessä on edullinen laina. Kilpailuta laina VertaaLainaa -palvelun kautta niin välitämme lainahakemuksesi kilpailutettavaksi jopa 25 pankille, jotka toimivat useammassa maassa. Näin saat nopeasti tietää, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa sinulle lainaa pienellä korolla. Kilpailutuksessa on mukana useampi ruotsalainen pankki.

Voiko suomalainen hakea lainaa Ruotsista?

Kyllä voi. Suomen kansalainen voi hakea pankkitunnuksillaan lainaa ruotsalaisesta pankista, jos kyseisellä pankilla on sivuliike Suomessa.

Mitä ruotsalaisia pankkeja Suomessa toimii?

Suomessa toimii useampi ruotsalainen pankki. Lainaa suomalaiselle tarjoaa muun muassa Resurs Bank, Avida Finans, TF Bank, Collector Bank, Credigo, Nordax Bank, Svea sekä Bluestep Bank.

Myönnetäänkö lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä myönnetään. Palvelumme kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Halutessasi voit ottaa lainaan toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa laskee myös lainantarjoajan luottotappioriski. Näin ollen he voivat myöntää lainaa suuremman määrän, pidemmällä maksuajalla ja paremmilla lainaehdoilla.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko vaihtelee lainantarjoajien välillä ja on alkaen 4,19 %. Korkoon vaikuttaa haettu lainasumma, laina-aika sekä hakijan maksukyky. Tarkan arvion lainasi korosta saat pyytämällä henkilökohtaiset lainatarjoukset. Lainatarjousten pyytäminen VertaaLainaa- palvelun kautta ei sido sinua mihinkään.


VertaaLainaa.fi mediassa:

MTV3

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Autotalli.com

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Pietarsaaren Sanomat

Ylä-Kainuu

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Keskipohjanmaa

Sydän-Hämeen Lehti

Oriveden Sanomat

Akaan Seutu

Ylöjärven uutiset

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo