Elämäntilanteet

Blogitekstit kategoriassa: Elämäntilanteet

Voiko eläkeläinen saada lainaa? Mistä lainaa eläkeläiselle? Onko lainan hakeminen netistä vaikeaa?

Lisätöiden tekeminen Myynti - ja markkinointityöt Sijoittaminen Vuokraaminen

Useiden lainojen hallinnointi voi myös olla hankalaa ja aiheuttaa sekaannusta. Lainojen yhdistäminen tarjoaa mahdollisuuden yhdenmukaistaa taloudenhallintaa yhdellä lainalla ja yhdellä maksusuunnitelmalla. Tämä helpottaa budjetointia ja takaisinmaksusuunnitelman seuraamista. Muista kuitenkin, että lyhentääksesi lainaa nopeammin, sinun tulee pitää lainan takaisinmaksuaika melko samana kuin aikaisemmin.

Mitä lahjaksi valmistuneelle? Entä, jos lahjaan ei ole varaa? Lahjoihin saa vuodessa uppomaan satoja euroja

Rahan merkitys suuremman unelman toteuttamisessa Unelmien toteuttaminen säästöillä Sijoittaminen apuna unelmien toteuttamisessa

Takuuvuokran maksaminen vuokranantajalle Takuuvuokran eli vuokravakuuden palauttaminen vuokralaiselle Vuokra-asunnon kotivakuutus

Mikä on avioehto? Miten avioehto laaditaan? Avioehto ja yhteinen laina - Miten laina maksetaan, jos tulee avioero?

Miten omat luottotiedot voi tarkistaa ilmaiseksi? Mistä tiedän ovatko omat luottotietoni kunnossa? Miten maksuhäiriömerkinnästä pääsee eroon?

Kuka on oikeutettu lapsilisään? Mitkä ovat lapsilisien maksupäivät? Miten lapsilisä haetaan?

Pankkien stressitestit Nettotulovaatimukset asuntolainaan Asuntolainan korko Kulutusluottojen korko

Miten lainalle käy, jos eroamme? Onko avioehdon laatimisesta hyötyä? Miten avioero vaikuttaa yhteiseen asuntolainaan?

Mikä avuksi, kun rahat ei riitä? Mihin rahaa kuluu kuukaudessa? Mikä olisi hyvä säästötavoite?

Koulujen talvilomat 2023 Loman budjetti - kotona vai reissussa? Lainan hakeminen lomaa varten

Lainaa pienillä tuloilla Yhdistelylainaa pienillä tuloilla Kilpailuta nykyiset lainasi ja katso, voitko saada yhdistelylainaa pienillä tuloilla

Joululahjaostoksissa säästäminen Valmista lahjat itse tai leivo Älä sorru heräteostoksiin Katso kaikki vinkit täältä

Säästämisen aloittamista ei kannata lykätä Säästämisen voi aloittaa laina-aikana Kilpailuta nykyiset lainat uudelleen ja säästä

Asunnon oston yhteyteen vakuudellinen remonttilaina Kodin remontointi vakuudettomalla remonttilainalla Peruskorjausremontin rahoittaminen ja korkovähennys  

Millainen laina 18 vuotiaalle? Mihin tarkoitukseen 18 - vuotias voi hakea lainaa? Näihin ja moneen muuhun saat vastauksen artikkelistamme.

Mihin 19 vuotiaat hakevat lainaa? Mitä vaatimuksia 19 vuotiaalle lainanhakijalle asetetaan? Lue miten ja mistä lainan kilpailuttaminen kannattaa aloittaa.

Kuka voi päästä velkajärjestelyyn? Kuinka pitkä velkajärjestely aika on? Miten velkajärjestelyyn haetaan?

Kenelle opintolainaa voidaan myöntää? Mitkä ovat opintolainan maksupäivät? Mikä pankki myöntää opintolainaa?

Mikä on perunkirjoitus? Periytyykö velka lapsille tai puolisolle? Vainajalla voi kuoleman jälkeen olla monenlaista velkaa ja maksettavaa

Etunimen muuttaminen Sukunimen muuttaminen Mitä nimenmuutos maksaa?

Avioliiton esteiden tutkinta Sukunimen päättäminen Vihkipaikan valinta Säästöjen käyttäminen tai rahoituksen ottaminen

Miten aloittaa säästäminen? Oletko kartalla tuloistasi ja menoistasi? Paljonko muutoksilla voi saada rahaa säästöön?

Millainen lainatuote on joustoluotto? Mihin tarkoitukseen joustoluoton voi käyttää?

Lainojen yhdistämistä ei kannata pitkittää turhaan Yhdistämällä lainat saa säästöä Lue, miksi lainojen yhdistäminen kannattaa.

Täytyykö lainat olla maksettuna ennen eläkeikää? Voiko eläkeläinen saada lainaa?

Perunkirjoituksen laatiminen Perinnönjako Perintöveron maksaminen

Miten säästää rahaa? Mistä asioista voi säästää? Miten säästäminen kannattaa aloittaa? Lue täältä vinkit säästämiseen.

Milloin lapselle voi avata pankkitilin? Koska lapsi hallitsee pankkikortin käytön? Onko pankeilla ikärajat pankkikortteihin?

Miten päästä eroon velkakierteestä? Onko sinulle kertynyt useita lainoja ja osamaksuja? Lainojen yhdistäminen voi tuoda suuria säästöjä ja helpotusta talouden hallintaan Voit säästää jopa satoja euroja joka kuukausi, kun yhdistät lainasi yhdeksi.

Miksi lainat kannattaa yhdistää? Onko järjestelylainan kilpailuttamisesta mitään hyötyä? Kenelle järjestelylainaa voidaan myöntää?

Lapsiperheissä on monenlaisia menoeriä. Mistä kaikesta kannattaa säästää? Miten karsia turhat menot pois? Mitkä haukkaavat lapsiperheissä suurimman siivun kuukausimenoista?

Mistä lainaa velkojen maksuun? Onko mitään keinoa päästä eroon pikavippikierteestä? Lue lisää aiheesta. 

Lapselle säästäminen ei ole koskaan myöhäistä. Säästäminen lapselle voi olla säännöllistä tai muutaman kerran vuodessa tapahtuvaa. Lapselle kannattaa avata säästämistä varten oma säästötili.

Eläkkeelle etuajassa siirtyminen vaatii tarkempaa suunnittelua. Millaisia vaihtoehtoja on olemassa, jos mielii eläkkeelle etuajassa? Mitä asioita kannatta ottaa huomioon? Lue lisää aiheesta. 

Luottotietojen menetys vaikeuttaa monella tapaa elämää. Merkintä luottotiedoissa tarkoittaa, ettei lainaa tai vakuuksia ole mahdollista saada. Asunnon, puhelinliittymän sekä luottokortin saaminen on vaikeaa, kun luottotiedoissa on merkintä. Voiko luottotietojen saamista takaisin nopeuttaa millään tavoin?

Lainan ottamiseen liittyy aina tietyntyyppiset riskit. Tunnista riskit, niin lainan ottaminen on turvallisempaa. Laina kannattaa aina kilpailuttaa mahdollisimman monen eri lainantarjoajan välillä. Lainan todellinen vuosikorko on hyvä mittari lainan edullisuuden arvioimisessa.

Rakkaan lemmikin sairastuminen on kova paikka. Mistä tunnistaa ettei lemmikillä ole kaikki hyvin? Mitä, jos lemmikin sairastumisesta aiheutuvat kulut nousevat korkeiksi? Lue lisää aiheesta. 

Suuremmat juhlat tulossa? Oletko jo laskenut juhlien tarkemman budjetin? Mitkä asiat tulee ottaa huomioon juhlien järjestämisessä? Millainen laina kannattaa juhlia varten ottaa? Näitä asioita pohdimme seuraavassa artikkelissa.   

Millainen on oma taloudellinen tilanteesi? Onko tulot ja menot tasapainossa? Kaipaatko vinkkejä parempaan taloudenhallintaan? Mitä muutoksia talouteen tulisi tehdä, että säästöä tulisi menoihin? Näitä asioita pohdimme seuraavassa artikkelissa. 

Etkö tiedä millaista lainaa hakea omaan tarpeeseesi? Lue miten eri lainatuotteet eroavat toisistaan Neuvomme mikä laina sinun kannattaisi hakea Voit hakea lainaa jopa 60.000 euroon saakka

Lue miten Tuula onnistui tiputtamaan lainansa korkoa 10%! Myös sinä voit tehdä sen todella helposti ja riskittömästi Edullisen lainan löytäminen ei ole vaikeaa, eikä se vie aikaa Älä maksa turhaan liian korkeita korkoja ja kuluja

VertaaLainaa.fi
Logo