Huonekalut osamaksulla – Hae kulutusluotto huonekalujen hankintaan

Huonekalut osamaksulla

Kulutusluotto sopii remontoimiseen ja suurempiin ostoksiin, mutta yhtä hyvin voit käyttää kulutusluoton silmälasien ja auton renkaiden ostoon. Kulutusluotolla voi maksaa myös takuuvuokran sekä ostaa kotiin huonekalut. Vakuudeton kulutusluotto on hyvä ratkaisu, kun tarvitset lainaa huonekaluihin tai kodin sisustuksen päivittämiseen.

Huonekalut osamaksulla – Hae lainaa huonekaluihin

Kodin sisustaminen ja varsinkin kunnollisten huonekalujen ostaminen kotiin on tärkeää. Huonekalut eivät pelkästään ole kotoisuutta parantavia elementtejä, vaan ergonomian ja mukavuuden kannalta kodissa tulee olla kunnollinen sänky, sohva ja ruokapöytä tuoleineen. Valitettavan usein vain käy niin, että jos jo asunnon ostoon tai takuuvuokran maksamiseen menee suurin osa rahoista, ei kunnollisiin huonekaluihin ole enää varaa. Tästä syystä huonekalut ostetaan mahdollisimman halvalla ajatellen, että ostetaan paremmat ja laadukkaammat huonekalut sitten myöhemmin. Tämä ajatusmalli ei ole hyvä kestävän kehityksen kannalta eikä kukkaronkaan. Huonekaluostoksille kannattaa suunnata hyvin valmistautuneena.

Huonekalulainaa tai muuta sisustuslainaa voi hakea muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin ilman vakuuksia tai takausta ja lainan saa myönteisen lainapäätöksen jälkeen käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Lainalla voi muun muassa ostaa kotiin tarvittavat huonekalut, viihdekeskuksen, matot, verhot, lamput, astiat ja kaikki muut. Osan lainasta voi tarvittaessa käyttää myös kodin remontoimiseen kuten maalaamiseen tai tapetoimiseen.

 

Jos aiot ostaa huonekalut osamaksulla, muista kilpailutta laina huolellisesti

Oli tarvittava laina millainen tahansa, ei lainaa kannatta koskaan ottaa ensimmäisestä vastaantulevasta paikasta. Tämä johtuu siitä, että lainojen koroissa ja muissa lainaehdoissa on huomattavia eroja. Kilpailuta laina mahdollisimman monen eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä, jotta vertailukohteita olisi tarpeeksi monta. Sisustusinnon vallassa tämä saattaa kuulostaa turhalta ja aikaa vievältä puuhalta, mutta näin ei kuitenkaan ole, jos maltat mielesi ja luet miten saat kilpailutettua sisustuslainan vain muutamassa minuutissa.

Aloita sisustuslainan kilpailuttaminen näin:

  • Siirry lainahakemukseen alla olevasta painikkeesta “kilpailuta laina”
  • Lisää hakemukseen lainasumma, joka riittää huonekalujen ostamiseen yms.
  • Lisää laina-aika (näet heti suuntaa antavan arvion miten lainasumma ja laina-aika vaikuttaa lainan kuukausierään)
  • Täytä yhteystietosi ja jatka hakemuksen täyttämistä kohdasta “aloita lainahakemus”
  • Täytä lainahakemus huolellisesti loppuun ja lähetä
  • Hakemus välitetään puolestasi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi
  • Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset saat vertailtavaksi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle luottokartoituksen, jonka perusteella he joko jättävät hakijalle oman lainatarjouksensa tai eivät. Lainatarjousten määrä riippuu maksukyvystäsi, iästäsi ja haetusta lainasummasta.

Vertaa lainoja toisiinsa ja valitse sinulle sopiva sisustuslaina. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen laina maksetaan hakijan tilille viipymättä.

 

Mistä tunnistaa hyvän sisustuslainan?

Lainojen oikein vertailu on tärkeää ja sen vuoksi lainoissa kannattaa kiinnittää huomioita muutamiin tärkeisiin kohtiin.

  • Missä lainatarjouksista on alhaisin korko?
  • Missä lainatarjouksista on edullisimmat kulut?
  • Mikä lainatarjouksista tarjoaa lainaan reiluimmat lainaehdot?

Lainakorolla tarkoitetaan usein lainan nimelliskorkoa, mutta lainan todellinen vuosikorko on lainan edullisuuden mittaamisessa parempi vertailukohde. Lainan todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lainaan kohdistuvat kustannukset ja perittävät maksut yhteensä.

Luotettavan lainan tunnistaa, että lainatarjouksen jättänyt pankki ja rahoitusyhtiö esittää lainan kustannukset selkeästi ja läpinäkyvästi.

 

Miksi nyt kannattaa käyttää kulutusluottoa luottokortin sijaan?

Heinäkuun alussa 2020 hallitus linjasi Suomeen väliaikaisen korkokattolain, joka laski vakuudettomien kulutusluottojen koron 10 prosenttiin vuoden 2020 loppuun asti.

Tilapäisen korkokattolaina ulkopuolelle jätettiin kuitenkin luottokortit, missä saa olla edelleen korko 20 %.

Toisin sanoen tällä hetkellä ainakin vuoden 2020 loppuun saakka kulutusluottojen korko on puolet pienempi kuin luottokorttien korko.

Lisätietoa: Valtioneuvos.fi – hallituksen esitys OM/2020/61

 

Lue lisää aiheesta:

Kilpailuta laina maksutta VertaaLainaa.fi palvelussa

Olemme 100% kotimainen palvelu, josta saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa.

Pyydä lainatarjoukset tästä

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi