Kulutusluotto pankista – tiesitkö, että useat pankin myöntävät lainaa netissä?
Näin haet nopeaa lainaa netistä

Tarvitsetko kulutusluottoa, mutta ajan varaamiselle pankkiin ei tahdo löytyä aikaa? Tiesitkö, että useat pankit toimivat nykyään verkossa? Kulutusluoton hakeminen sähköisesti verkkohakemuksella ei vie aikaa kuin muutaman minuutin ja voit täyttää hakemuksen juuri silloin kun sinulla on siihen sopivasti aikaa.

Kulutusluoton hakeminen maksuttomalla lainahakemuksella onnistuu missä ja milloin vain. Lainaa varten hakija ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta ja myönnetyn lainan hakija saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla esimerkiksi auton ostoon, veneen hankintaan, kesämökin remontoimiseen, kodin remonttiin tai johonkin muuhun suurempaan hankintaan mihin omat rahat ei yksin riitä. Haettavat kulutusluottosummat ilman vakuuksia ovat 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Laina-aika määräytyy lainasumman mukaan ja on väliltä 1 – 15 vuotta.

Kulutusluotto pankista on monen kuluttajan korvaamaton apu, kun lainaa tarvitsee arjen erilaisiin tarpeisiin.

On hyvä muistaa että useat tunnetut pankit mahdollistavat lainan hakemisen nykyisin sähköisellä hakemuksella.

 

Kulutusluoton hakeminen netistä antaa hakijalle seuraavat edut:

  • Nopea ja maksuton lainahakemus on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina viikonpäivään katsomatta.
  • Vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea netistä 1000 – 60.000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia.
  • Hakemalla lainan puolueettoman lainojen kilpailutuspalvelun kautta, lainahakemus kilpailutetaan heti usean pankin välillä. 
VertaaLainaa.fi palvelun kautta tavoitat useita pankkeja

VertaaLainaa.fi on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Palvelun avulla hakija tavoittaa jopa yli 30 eri pankkia tai rahoitusyhtiötä. Palvelun ideana on, että hakija täyttää yhden lainahakemuksen, joka kilpailutetaan palvelun kautta useiden lainanmyöntäjien välillä. Palvelu saa oman palkkionsa aina yhteistyökumppaneiden kautta. Lainanhakijalle palvelun käyttö on maksutonta ja riskitöntä. Kilpailutuksessa on mukana useita kulutusluottoa tarjoavia pankkeja, kuten Aktia, Nordea, POP Pankki, Bank Norwegian sekä Resurs Bank.

Lainanhakijan ei kuitenkaan tarvitse lähettää jokaiselle pankille erillistä lainahakemusta, vaan jättämällä hakemuksen VertaaLainaa.fi hoidettavaksi he välittävät hakemuksen sähköisen järjestelmän kautta hetkessä kaikille pankeille kilpailutettavaksi. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki tekee hakijalle oman riskianalyysin, joka perusteella he jättävät oman lainatarjouksensa. Hakija saa tutustua lainatarjouksiin rauhassa ja valita sopivimman kulutusluoton. Jos lainatarjouksen joukossa on pankki, jonka palveluista tiedät jo ennestään ja lainakorko on alhainen, on syytä harkita lainatarjouksen hyväksymistä. Kulutusluoton ottaminen pankista on usein fiksuin vaihtoehto.

 

Onko kulutusluoton korko korkeampi, kun lainan hakee netistä?

Ei ole. Kulutusluoton korko määräytyy haetun lainasumman ja pankin tekemän luottoarvion mukaan. Sillä ei ole mitään väliä haetko kulutusluoton kivijalkapankista vai suoraan nettihakemuksella. Kulutusluottoa koskevat samat hakukriteerit pankkikohtaisesti oli laina myönnetty konttorissa tai verkon kautta.

Pankin tekemässä luottoarvioissa katsotaan lainanhakijan maksukykyä, säännöllisiä tuloja sekä onko hakijalla ennestään velkaa. Mitä paremmaksi pankki arvioi lainanhakijan maksukyvyn, sen pienemmällä korolla hän saa kulutusluottoa.

Alin kulutusluoton korko on 4,19 prosenttia ja korkeimmillaan lainan nimelliskorko voi olla 20 %. Lainakoron lisäksi lainasta voidaan periä muita kuluja, muun muassa avaus- ja tilinhoitomaksuja korkeintaan 150 euroon saakka per vuosi.

 

Kuka voi hakea kulutusluottoa netistä?

Netissä toimii samat hakuehdot kuin kivijalkapankeissa. Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot eläkkeestä tai palkkatyöstä. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan liikaa perintävelkaa, eikä hänellä saa olla laisinkaan maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa ilman luottotietoja pankit eivät myönnä.

EKP valvoo, että rahoitusmarkkinat pysyvät hyvässä tasapainossa. Esimerkiksi näköpiirissä oleva asuntojen hinnannousu voi johtaa siihen, että EKP vaatii pankkeja tiukentamaan luotonantokriteereitä eli esimerkiksi vaatimaan asuntolainanhakijalta suurempaa omarahoitusosuutta.

Lainaa varten hakija ei tarvitse useinkaan vakuuksia tai takausta. Monet pankit myöntävät sekä vakuudellista lainaa, että vakuudetonta kulutusluottoa. Esimerkiksi OP:sta hakija voi hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia 15 000 euroon saakka. Vakuudellisesta kulutusluottoa 8000 eurosta ylöspäin.

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Mikä on kulutusluotto?
Kilpailuta laina maksutta VertaaLainaa.fi palvelussa

Olemme 100% kotimainen palvelu, josta saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa.

Pyydä lainatarjoukset tästä

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo