Lainaa monenlaisiin tarpeisiin

Lainaa monenlaisiin tarpeisiin

Suomalaiset ovat tottuneet käyttämään nettiä ja verkosta tilataan yhä useammin ruoat, eri palvelut, vakuutukset, liittymät, lahjat sekä lomamatkat, miksi ei siis myös lainan haku kannattaisi hoitaa verkossa? Lainan hakeminen netistä on nykyisen hyvin yleinen tapa hakea tarvittavat rahoitus esimerkiksi suurempien juhlien järjestämiseen, joululahjaostoksiin sekä kodin remonttiin. 

Lainaa saa tilille samana päivänä, jos sitä on haettu pankin tai rahoitusyhtiön aukioloaikana ja lainahakemuksessa on kaikki tarvittavat tiedot. Voit siis hakea vakuudetonta lainaa ja saada sen tilillesi vielä saman päivän aikana lainahakemuksen jättämisestä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit käyttää lainan, mihin haluat, lainantarjoaja ei sitä enää sinulta kysele. 

 

Lainaa monenlaisiin tarpeisiin

Netin kautta voi nykyään hakea lainaa oikeastaan mihin tarpeeseen tahansa. Vielä muutamia vuosia sitten netin lainatarjonta koostui lähinnä korkeakorkoisista pikavipeistä ja joustoluotoista. Onneksi nykyään asiat on kuitenkin toisin.

Tänä päivänä netin lainatarjonta on monipuolista ja myös perinteiset kivijalkapankit ovat alkaneet myöntää pankkilainaa netissä.

Nykyään netin kautta voi hakea lainaa niin yksityisille, kuin yrityksillekin.

Yksityisille on tarjolla pienlainoja, joustoluottoja, kulutusluottoja ja asuntolainoja. Käyttökohteita netin lainoille on varmasti yhtä monta, kuin on lainaajaakin.

Suosittuja lainan käyttökohteita ovat esimerkiksi: lainojen yhdistäminen, lomalaina, remonttilaina, autolaina ja ihan perinteinen kuluttamiseen tarkoitettu kulutusluotto esimerkiksi, kun perheelle haluaa ostaa joululahjoja.

Kodinkone laina on myös monelle kuluttajalle tuttu rahoitusvaihtoehto, jos perheellisellä hajoaa esimerkiksi astianpesukone, jääkaappi tai pyykinpesukone. Näissä tilanteissa ei ole aikaa usean päivän odotteluun, vaan uusi kodinkone täytyy saada käyttöön nopeasti. Kodinkone lainan voi saada tilille jopa saman päivän aikana hakemuksen täyttämisestä.

Nykyään monet ostavat jopa arvokellon lainarahalla, sillä arvokello voi hankintana olla jopa tuhansia euroa. Kellokauppa PetenKello.fi mukaan yleisin arvokellon hankintahinta on noin 2000 euroa. Muut halvemman luokan rannekellot ovat keskimäärin 200 – 600 euron hintaisia hankintoja.

Aloita lainan hakeminen heti täyttämällä maksuton lainahakemus palvelussamme VertaaLainaa.fi. Saat lainatarjoukset välittömästi vertailtavaksesi.

 

Edullinen korko lainaan kilpailuttamisen kautta

VertaaLainaa.fi palvelu auttaa sinua sopivan lainan löytämisessä ja lainan kilpailuttamisessa. Näin voit varmistaa, että tulet saamaan useita lainatarjouksia vertailtavaksesi kilpailukykyisellä hinnalla.

Kauttamme tavoitat yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa, joten mahdollisuutesi edullisen lainan löytämiseksi ovat parhaat mahdolliset. Jokainen lainantarjoaja antaa oman luottoluokituksen lainanhakijalle ja sen perusteella määräytyy myös lainan korko. Mitä korkeamman luottoluokituksen lainanhakija saa, sitä alhaisempi on lainan korko. Lainojen korot ovat siis yksilöllisiä ja määräytyvät aina lainanhakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Tässä lainanhakijan säännölliset tulot ovat merkittävässä roolissa, mutta tätäkin tärkeämpi tieto on tulojen ja menojen tasapaino. Pelkät tulot eivät yksin riitä arvioinnissa, millainen on hakijan maksuvara. Jos suurin osa tuloista menee jo nyt nykyisten lainojen lyhentämiseen tai muihin menoihin, ei maksuvara välttämättä riitä uuden lainan hoitamiseen.

Jos haluat tietää millä korolla juuri sinä voisit saada lainaa netistä, voit täyttää ei-sitovan lainahakemuksen VertaaLainaa.fi palvelussamme. Tämän jälkeen me kilpailutamme lainatarjouspyyntösi yli 25 pankin ja muun luotonantajan kesken, jonka jälkeen pääset näkemään kaikki saamasi lainatarjoukset. Vasta tämän jälkeen voit itse päättää haluatko hylätä saamasi lainatarjoukset, vai hyväksytkö niistä jonkin. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään. Tarjoukset pyytämällä näet heti, voidaanko sinulle myöntää lainaa ja millä lainakorolla?

Vertaa lainoja muun muassa todellisen vuosikoron mukaan sekä muiden lainaehtojen. Tarkista myös, että saat lainaa tarvitsemasi summan sopivalla maksuajalla.

 

Muutama vinkki sinulle, joka olet hakemassa lainaa netistä:

  • Pyydä useita lainatarjouksia ja vertaile saamiesi lainatarjousten todellisia vuosikorkoja
  • Valitse lainalle mieluummin liian pitkä, kuin liian lyhyt maksuaika
  • Laske huolellisesti kuukausittaiset tulosi ja menosi, jotta saat realistisen kuvan siitä, kuinka suureen lainaan sinulla on varaa
  • Ota huomioon nykyinen työsuhteesi ja se, onko sinulla vaaraa joutua työttömäksi
  • Aloita lainanhakeminen pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset meidän maksuttomasta kilpailutuspalvelustamme.

 

Miten lainoja vertaillaan?

Kun pyydät meitä kilpailuttamaan lainasi, saat aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Tämän vuoksi onkin tärkeää tietää, miten lainoja tulee vertailla oikein.

Parhaiten lainatarjousten kuluja voi vertailla vertailemalla lainatarjouksissa ilmoitettua lainan todellista vuosikorkoa. Lainan todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lainan kulut, kuten: avausmaksun, kuukausimaksut, nimelliskoron sekä muut mahdolliset kulut. Halvin laina löytyy siis helposti lainan todellista vuosikorkoa vertailemalla, mutta muista vertailla myös lainan muut ehdot ja takaisinmaksuaika.

Lainavertailua tehdessä on erittäin tärkeää muistaa vertailla myös lainan maksuaikoja ja kuukausittain maksettavien kuukausierien suuruutta. Jos lainan maksuaika on lyhyt, on myös kuukausierä melko suuri. Mitä pidempi laina-aika on, sitä pienemmäksi kuukausierä laskee. Tämän vuoksi on tärkeää laskea kuinka suureen kuukausierään itsellä on varaa ja sovittaa lainan kuukausierä omaan talouteen sopivaksi niin, että kuukausierän maksamisen jälkeen rahaa jää vielä muuhunkin elämiseen olit sitten työssä käyvä tai eläkeläinen.

 

Kilpailukykyistä lainaa netistä

Olipa lainantarpeesi pieni tai suuri, me pystymme kilpailuttamaan lainan puolestasi. Kilpailutamme lainatarjouspyynnöt yli 25 pankin ja muun luotonantajan kesken, joten lainasummasta tai maksuajasta rippumatta, pystymme aina toimittamaan asiakkaillemme useita lainatarjouksia.

Lainatarjouspyynnön tekeminen ei vie kuin muutaman minuutin ja sen voit tehdä vaikka kotisohvaltasi käsin. Täytettyäsi lainahakemuksen saat alustavan lainapäätöksen välittömästi ja ensimmäiset lainatarjoukset vain muutamassa minuutissa. Saamasi lainatarjoukset ovat voimassa jopa 30 päivää*, joten saat myös reilusti aikaa miettiä lainatarjouksen hyväksymistä. (*vaihtelee eri pankkien ja luotonantajien kesken).

 

Joustavaa lainaa netistä

VertaaLainaa.fi vertailupalvelussa pystymme toimittamaan lainatarjouksia 1 – 15 vuoden maksuajoilla, mutta joukossa on myös lainoja joissa ei ole laisinkaan kiinteää maksuaikaa. Lainanhakijan tuleekin olla itselleen rehellinen lainaa hakiessaan ja miettiä myös tulevaisuutta ja sen mukana mahdollisesti tulevia uhkia.

Lainatarjouksia vertaillessa maksuaikaan ja lainan takaisinmaksun joustavuuteen kannattaa kiinnittää riittävästi huomiota. Suurin osa maksuvaikeuksista johtuu yleensä siitä, että lainaan on valittu liian lyhyt maksuaika, eikä lainan takaisinmaksussa ole riittävästi joustavuutta. Siksi suosittelemme valitsemaan lainaan mahdollisimman pitkän maksuajan, jopa pidemmän mitä olit itse ensin ajatellutkaan. Näin voisit varmistaa sen että et joudu ahdinkoon jos eteesi tulee jotain muita yllättäviä maksuja. Samalla voisit myös saada rahaa hieman säästöön kuukausittain.

VertaaLainaa.fi
Logo