Lainaa nyt ilman vakuuksia

Lainaa nyt

Lainaa nyt

Vuoden 2019 syksyllä voimaan tullut lakimuutos muutti suomen lainamarkkinoita merkittävästi.

Ennen tätä lakimuutosta suurin osa netissä toimivista lainapalveluista oli joko pienlainoja tai joustoluottoja tarjoavia lainapalveluita.

Kun uusi korkokatto astui voimaan syksyllä 2019, moni näistä lainapalveluista joutui sulkemaan palvelunsa kokonaan tai uudistamaan oman lainatuotteensa uuden lain mukaiseksi.

Myös monet perinteiset kivijalkapankit laajensivat lainatarjontaansa nettiin, joten myös niistä voi hakea lainaa nyt kätevästi netin kautta.

Voidaankin sanoa että tämä vuoden 2019 lakimuutos oli erittäin tervetullut ja se teki lainan hakemisesta netin kautta paljon turvallisempaa ja luotettavampaa.

 

Moni pikalainapalvelu lopetti toimintansa, voinko silti saada lainaa nopeasti?

Nykyään lähes kaikki netissä toimivista lainapalveluista toimivat todella nopeasti. Osalla suurista kivijalkapankeista on yhä pienoisia ongelmia nopeuden kanssa, mutta nekin kehittävät omia palveluitaan koko ajan nopeammiksi. Varsinkin pienten vakuudettomien lainojen kohdalla käytetään automaattisia tietokoneohjelmia, jotka päättävät onko lainapäätös myönteinen vai kielteinen.

Vaikka aikaisemmin nopean lainan sai vain pikalainapalveluista, saa nopeaa lainaa nyt myös monesta pankista ja muusta lainapalvelusta.

Esimerkiksi meidän maksuton vertailupalvelu VertaaLainaa.fi antaa ensimmäiset lainatarjoukset alle kahdessa minuutissa.

 

Kuinka edullista lainaa nyt lakimuutoksen jälkeen voi saada?

Vakuudettomien lainojen korkoja ja kuluja sääntelevä laki määräsi, että lainan nimelliskorko saa olla korkeintaan 20 %.

Tämän lisäksi muut lainaan kohdistuvat kulut saavat olla maksimissaan 150 euroa vuodessa.

Vanhan lain mukaan alle 2000 euron lainojen todellinen vuosikorko sai olla maksimissaan 50 % + viitekorko, eikä yli 2000 euron lainoille ollut mitään rajoituksia.

Voidaankin siis todeta että lakimuutos laski lainojen kuluja ja korkoja merkittävästi ja netistä saa lainaa nyt huomattavasti edullisemmin.

 

Voinko hakea lainaa nyt edelleen ilman vakuuksia?

Kyllä voit.

Vaikka lakimuutos laski merkittävästi lainojen kuluja ja korkoja, on vakuudettomia lainoja edelleen tarjolla.

Vaikka moni vakuudettomia lainoja myöntäneistä palveluista lopettikin toimintansa, on niiden tilalle tullut monia perinteisiä kivijalkapankkeja ja muita luotonantajia.

Näin ollen lainapalveluiden lukumäärä on pysynyt lähestulkoon samana, kuin ennen lakimuutosta.

Kaikki palvelut joita esittelemme VertaaLainaa.fi palvelussa myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

 

Hae lainaa nyt useasta paikasta yhtä aikaa

Lainojen kilpailuttaminen on aina ollut erittäin tärkeää. Vielä aikaisemmin se oli kuitenkin erittäin monimutkainen ja aikaa vievä tehtävä, kun lainaa hakiessa täytyi varata aika moneen eri pankkiin. Nyt asiat ovat kuitenkin toisin ja nyt lainaa voi hakea monesta pankista yhtä aikaa, eikä se vaadi kuin yhden lainahakemuksen täyttämisen. Kilpailuta laina nyt meidän palvelussa, niin me kilpailutamme sen yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Kun käytät meidän maksutonta lainojen kilpailutuspalvelua, säästät merkittävästi aikaasi ja samalla varmistat se että saat nopeasti useiden pankkien lainatarjoukset.

 

Tarvitsen lainaa nyt heti, miten vertailen lainatarjoukset nopeasti?

Kun lainalla on kova kiire, jää lainatarjousten vertailu yleensä tekemättä ja laina haetaan ensimmäisestä vastaan tulleesta palvelusta.

Näillä vinkeillä voit kuitenkin suorittaa lainatarjousten vertailun alle viidessä minuutissa:

  1. Siirry ”Hae lainaa” – sivullemme ja täytä lainahakemus.
  2. Täytettyäsi hakemuksen saat sähköpostiisi linkin ”Omille” – sivuillesi, jossa pääset tutustumaan saapuneisiin lainatarjouksiin.
  3. Vertaile lainojen kuluja seuraamalla lainatarjouksissa mainittuja lainojen todellisia vuosikorkoja. Mitä suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä kalliimmasta lainasta on kyse.
  4. Vertaa tämän jälkeen sinulle tarjottuja maksuaikoja. Muista että lainaan kannattaa aina ottaa mieluiten liian pitkä, kuin liian lyhyt maksuaika.
  5. Vertaa nyt jäljelle jääneiden lainatarjousten muita ehtoja. Katso on lainaan mahdollista saada maksuvapaita kuukausia tai onko lainan maksuaika muuten riittävän joustava.
  6. Löydettyäsi parhaan lainatarjouksen voit halutessasi hyväksyä sen.

 

Tarvitsetko lainaa nyt heti, ota nämä huomioon:

Mihin kellonaikaan voin saada lainaa käyttöön?

Lainaa voi hakea netistä milloin tahansa, mutta suomen lain mukaan hyväksyttyjä lainoja voidaan maksaa asiakkaiden tileille vain kello 7.00 - 23.00 välisenä aikana.

Miten varmistan että saan lainaa mahdollisimman nopeasti?

Saat parhaan mahdollisuuden saada lainaa, kun pyydät lainatarjousta samaan aikaan monesta eri pankista ja muusta lainapalvelusta. Esimerkiksi meidän palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.

Miten vertailen lainatarjoukset nopeasti?

Kerromme tässä artikkelissa miten saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella ja myös sen, miten vertailet lainatarjoukset oikein alle viidessä minuutissa.

Miksi laina kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Me olemme täysin maksuton lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka kautta tavoitat yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella. Palvelumme on toiminut jo vuodesta 2011 asti ja olemme palvelleet jo satojatuhansia suomen kansalaisia.

VertaaLainaa.fi
Logo