PayPal Suomi – näin käytät maksutapaa

PayPal Suomi

PayPal Suomi – näin käytät maksutapaa. PayPalilla maksat ulkomaan ja kotimaan ostoksia turvallisesti ja helposti sähköpostiosoitteella ja salasanalla ilman, että sinun tarvitsee antaa verkkokauppaan kortin tietoja. Usealla verkkokaupalla on jo käytössään PayPal – lataa maksutapa puhelimeesi, niin se kulkee aina mukanasi.

 

Miksi ottaa PayPal käyttöön?

Monet verkkokaupat ovat kansainvälisiä ja toimivat useassa maassa. PayPalin avulla voit nyt tehdä ostoksia verkossa turvallisesti. PayPal järjestelmä tukee monen maan valuuttaa ja hyväksyy suurimman osan ulkomaisista maksukorteista.

Ostokset tehdään kätevästi sähköpostiosoitteen ja luodun salasanan avulla. Omia korttitietoja ei tarvitse verkkokaupalle antaa, mikä takaa turvalliset ostokset verkossa. Luotettavuutta maksujärjestelmään lisää se, että PayPal- palvelulla on asiakkailleen käytössä PayPal-turva. Ellei tuote tai palvelu saavukaan perille maksusta huolimatta, PayPal auttaa tavarantoimitukseen liittyvissä ongelmissa ja mahdollisen korvauksen hakemisessa. Käyttäjäkokemusten perusteella PayPal-turva on toiminut hyvin ja selvitystyöt ovat auttaneet selvittämään maksuun tai toimituksiin liittyvät viivästykset.

PayPal lyhyesti:

 • Yhdistä pankkitili tai luottokortti tiliin 
 • Tee ostoksia verkossa tai sovelluksissa
 • Tee ostoksia ulkomailta tai kotimaasta
 • Siirrä rahaa PayPalin kautta henkilöltä toiselle
 • Hallitse tiliä puhelimella

 

Miten saan PayPal – tilin käyttööni?

Rekisteröityminen tapahtuu palvelussa PayPal Suomi.

 • Aloita rekisteröityminen lisäämällä osoitettuun kenttään puhelinnumerosi.
 • Saat tekstiviestinä vahvistuskoodin, minkä lisäät kenttään.
 • Määritä seuraavaksi profiilisi; sähköposti, etunimi, sukunimi jne.
 • Luo salasana
 • Täytä lomakkeen tiedot loppuun annettujen ohjeiden mukaan ja hyväksy käyttöehdot
 • Klikkaan “Hyväksy ja luo tili” -painiketta
 • Tämän jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi, jossa sinun tulee vahvistaa tietosi valitsemalla “Activate-painike ja vahvistettava tiedot luodulla salasanalla.

Rekisteröitymisen jälkeen voit liittää PayPal- tiliin pankkitilisi tai luottokorttisi (credit/debit kortti). Kun teet PayPalilla ostoja, maksu veloitetaan siltä tililtä, minkä olet siihen liittänyt. Voit myös siirtää rahaa PayPalille ostoksiasi varten.

Lataa käyttöösi PayPal mobiilisovellus, niin hallinnoit tiliä omalla kännykälläsi.

 

Miten maksan PayPalilla?

Kun olet rekisteröinyt itsellesi PayPal- tilin ja liittänyt siihen jonkun maksutilin, voit tehdä ostoksia verkossa.

Lisää tuotteet ostoskoriin ja maksutavan kysymisen yhteydessä, maksa ostokset PayPalin kautta.

Monella verkkokaupalla on maksutapavaihtoehtonaan PayPal, mutta halutessasi voit tarkistaa asian verkkokaupan sivuilta.

Verkossa maksaminen voi toisinaan tuntua riskialttiilta, kun kaikenlaisia huijareita on liikkeellä, mutta PayPal- maksutavan kohdalla tietoturva-asiat on otettu hyvin huomioon.

 

Mitä, jos tilaamani tuote on viallinen tai en halua pitää tuotetta?

Jos olet maksanut ostokset PayPalin kautta, niin sinulla on käytössäsi PayPal- palvelun tuki.

Jos tuote ei jostain syystä vastaa odotuksia tai on viallinen, PayPal hyvittää palautuksen, olit sitten tehnyt ostokset mistä päin maailmaa hyvänsä. Ainut vain, että sinun on täytynyt tehdä osto PayPal-palvelun kautta.

Näin pyydät maksunpalautuksen:

 • Palauta ostos takaisin verkkokauppaan/myyjälle palautusohjeiden mukaan
 • Kirjaudu PayPal-tilille ja lähetä palveluun kuitti ostoksesta ja kerro valituslomakkeeseen, miksi et halua pitää tuotetta (väärä tuote, viallinen tuote, ei vastaa odotuksia, toimitus myöhässä tai ei tullut laisinkaan yms.)
 • Maksunpalautus toimitetaan tilillesi arviolta viidessä arkipäivässä laskettuna siitä, kun maksunpalautuspyyntö on käsitelty ja hyväksytty.

 

Maksaako PayPalin käyttö?

PayPalin käyttö on maksutonta oston yhteydessä ellei siihen liity valuuttamuunnosta.

Rahansiirto perheenjäsenelle tai esimerkiksi ystävälle/tutulle on maksutonta, jos siihen ei liity kaupallista tapahtumaa.

Jos verkossa ostamiseen liittyy valuuttamuunnos, veloitetaan siitä PayPalin määrittämä kuluttajahinta.

Joiltakin käyttäjiltä voidaan rahankäyttörajaa lisättäessä tai PayPalin niin määrittäessä veloittaa luottokortin ja pankkikortin linkitys- ja vahvistuspalkkio. Tämä summa palautetaan, kun olet suorittanut luottokortin tai pankkikortin vahvistusprosessin onnistuneesti. 1 – 2 euron veloituksella ja palautuksella varmennetaan tilin omistaja.

Katso ajantasainen kuluttajahinnasto PayPal – palvelun sivuilta.

VertaaLainaa.fi
Logo