Rahoituslaskuri - Valitse lainasumma ja maksuaika

Me laitamme pankit kilpailemaan sinusta

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Päivitetty: 9,elokuu, 2022

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Kilpailuta laina  /  Rahoituslaskuri

 

Rahoituslaskuri auttaa, kun etsit sopivaa lainaa

Aloita sopivan lainan etsiminen palvelustamme. Täytä vain yksi hakemus niin me kilpailutamme sen puolestasi.

Palvelumme rahoituslaskurilla voit helposti laskea suunnittelemasi lainan maksuerien suuruudet eri pituisilla maksuajoilla.

Rahoituslaskuri on lainan arvioinnin apuväline

Lainalaskurin avulla lasket mille tahansa suuremmalle hankinnalle oikeanlaisen rahoituksen. Esimerkiksi voidaan ottaa, vaikka auton osto. Katselet autokaupassa ja nettiautossa itsellesi sopivaa autoa. Kummasti katse kohdistuu aina niihin kalleimpiin menopeleihin. Tarpeeksi kauan autoja katseltuaan alkaa jo itseksi uskomaan, että kyllä talous kestää kalliimmankin auton hankinnan. Tässä kohtaa kannattaa ottaa pelkkiin faktoihin perustuva rahoituslaskuri avuksi ja arvioida oman talouden mittasuhteisiin soveltuva kulutusluotto.

Rahoituslaskuri on maksuton apuväline, kun tarvitset suurempaa lainaa.

Lainalaskuri näyttää annetuilla ehdoilla lainan kuukausierän, lainakoron sekä lainan kokonaiskustannukset.

Syötä laskuriin haluttu laina, laina-aika sekä arvioitu todellinen vuosikorko.

Tarvittaessa muokkaa ehtoja niin, että ne sopivat taloudelliseen tilanteeseesi.

Jos haluat tietää millä korolla juuri sinä voisit saada lainaa, voit pyytää maksuttomat lainatarjoukset palvelustamme milloin tahansa.

Laske lainan kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset
10 00010 000 000
160
050
 
 
 

Rahoituslaskurissa esitetyt lukemat ovat suuntaa antavia. Jokainen pankki sekä lainanmyöntäjä tekee oman laskelmansa lainallesi.

Mikään pankki ei kuitenkaan myönnä lainaa maksuhäiriöiselle.

 

Rahoituslaskuri on kätevä lainalaskinRahoituslaskuri

Lainaa hakiessa ei aina voi täysin arvioida millaiseen lainaan oikeasti on varaa. Helposti tulee ajatelleeksi, että haetaan nyt lainaa sen verran paljon, ettei ainakaan lopu kesken. Varsinkin jos aikomuksena on kodin remontointi ja tarvitsee remonttilainaa. Vanhemman talon kohdalla ei tiedä millaisia yllätyksiä tulee vastaan, kun alkaa purkamaan seiniä. Tässäkään tilanteessa ei kuitenkaan kannata ottaa lainaa netistä yli varojensa, vaan arvioida tarkasti paljonko sinulla oikeasti on tuloja ja varallisuutta lainan kuukausilyhennyksiin. Toki pankit ja rahoituslaitokset tekevät lainanhakijalle tarkemman riskianalyysin lainaa haettaessa, mutta ettei suurempia pettymyksiä tulisi vastaan kannattaa olla itse aktiivinen ja käyttää rahoituslaskuria lainan suunnittelussa.

Rahoituslaskuri soveltuu hyvin käyttöösi myös silloin, kun olet suunnittelemassa autolainaa tai asuntolainaa. Auto – ja asuntokulut vievät kuitenkin suuren osan kuluttajan palkkatuloista, joten ei ole yhdentekevää millaisen rahoituksen otat elämän suurimmille hankinnoille. Suosittelemme käyttämään rahoituslaskuria silloin, kun haluat arvioida lainasi kokonaiskuluja ja maksuerien suuruutta. Tarvittaessa voit tulostaa valmiin maksusuunnitelman itsellesi tarkempaan vertailuun. Tämän arvoidun suunnitelman perusteella on helpompaa tehdä asuntolainan kilpailuttaminen tai minkä tahansa muun rahoituksen etsiminen.

 

Mieti seuraavia asioita lainaa hakiessasi:

  • Mihin tarkoitukseen laina tulee? Onko lainatuote; kulutusluotto, pikalaina vai joustoluotto?
  • Kuinka paljon tarvitset lainaa hankintaasi? Laadi tarkempi budjetti.
  • Minkä pituisen laina-ajan toivot saavasi lainaan? Laske lainalaskurilla miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään.

 

Rahoitus tarkemmin selville lainavertailun avulla

Rahoituslaskurin käytön jälkeen olet saanut selville kuinka suuren lainan aiot ottaa. Tästä seuraava askel on se että vertaa lainoja ja niiden lainaehtoja.

Tässä apunasi toimii VertaaLainaa.fi, joka etsii lainasummallesi sopivat lainatarjoajat. Kaikki esittelyssä olevat lainapalvelut ovat luotettavia Suomessa toimivia tai kotimaisia lainapalveluita.

Joukosta löytyy perinteisiä lainapalveluita ja lainanvälityspalveluita, jotka kilpailuttavat lainan hakijan puolesta.

VertaaLainaa.fi sivuston kautta sopivan lainan löytäminen on helppoa, koska esimerkiksi lainatarjousten automaattinen kilpailuttaminen palvelussa on täysin maksutonta.

Lainavertailun lisäksi on myös suositeltavaa kilpailuttaa laina usean lainatarjoajan välillä. Tämä onnistuu helpoiten kun annat palvelumme kilpailuttaa lainat puolestasi.

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Rahoituslaskuri on antanut sinulle suuntaa antavan käsityksen paljonko sinun kannattaa hakea lainaa.

VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa useita pankkeja ja lainapalveluita, joista voit hakea lainaa 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.

Kilpailuta pankit ja muut rahoituslaitokset

Anna meidän kilpailuttaa lainat puolestasi. Saat lainapäätöksen heti ja useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Vertaa pankkilainoja


Lainaesimerkki:


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi