Rahoituslaskuri

  • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
  • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
  • Lainan korot alkaen 4%
  • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Rahoituslaskuri apunasi, kun etsit sopivaa lainaa

Palvelumme rahoituslaskurin avulla voit helposti laskea tarvitsemallesi lainalle sopivan pituisen takaisinmaksuajan. Syötä rahoituslaskuriin lainasumma, valitsemasi maksuaika sekä arvio lainan korosta, niin laskuri laskee heti lainalle kuukausierät sekä lainan kustannukset. Kun olet päättänyt, minkä suurusta lainaa lähdet hakemaan aloita sopivan lainan kilpailuttaminen palvelumme kautta. Täytä vain yksi hakemus, niin me kilpailutamme sen puolestasi yli 25 pankin ja rahalaitoksen kesken.

Päivitetty: 21,toukokuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Rahoituslaskuri on lainan arvioinnin apuväline

Rahoituslaskurin avulla lasket, mille tahansa suuremmalle hankinnalle oikeanlaisen rahoituksen. Esimerkiksi voidaan ottaa, vaikka auton osto. Katselet autokaupassa ja nettiautossa itsellesi sopivaa autoa. Kummasti katse kohdistuu aina niihin kalleimpiin menopeleihin. Tarpeeksi kauan autoja katseltuaan alkaa jo itsekin uskomaan, että kyllä talous kestää kalliimmankin auton oston. Tässä kohtaa kannattaa kuitenkin ottaa pelkkiin faktoihin perustuva rahoituslaskuri avuksi ja arvioida oman talouden mittasuhteisiin soveltuva kulutusluotto.

Näin käytät rahoituslaskuria: 

  • Valitse lainalaskurista lainasumma, jonka olet ajatellut hakea ( 1000 – 60 000 euroa)
  • Lisää laskuriin arvio lainan takaisinmaksuajasta vuosina (1 – 15 vuotta)
  • Arvioi lainalle vuosikorko (tämä prosenttiluku tarkentuu, kun pyydät maksuttomat lainatarjoukset)

Rahoituslaskuri laskee heti lainallesi kuukausierän suuruuden, lainan koron sekä paljonko maksat lainaa takaisin yhteensä. Voit muuttaa lukemia laskuriin halutessasi niin monta kertaa kuin haluat. Tarkan arvion, saat täyttämällä yllä olevan lainahakemuksen, joka välitetään kilpailutettavaksi useille pankeille ja rahoituslaitoksille. Pyytämäsi lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia.

Rahoituslaskuri on maksuton apuväline, kun tarvitset suurempaa lainaa.

Lainalaskuri näyttää annetuilla ehdoilla lainan kuukausierän, lainakoron sekä lainan kokonaiskustannukset. Syötä laskuriin haluttu lainasumma, laina-aika sekä arvioitu todellinen vuosikorko. Tarvittaessa muokkaa ehtoja niin, että ne sopivat taloudelliseen tilanteeseesi.

Kun haluat tietää millä korolla juuri sinä voisit saada lainaa, voit pyytää henkilökohtaiset lainatarjoukset palvelustamme milloin tahansa.

Rahoituslaskurissa esitetyt lukemat ovat suuntaa antavia. Jokainen pankki sekä rahoituslaitos tekee oman laskelmansa lainallesi. Mikään pankki ei kuitenkaan myönnä lainaa maksuhäiriöiselle.

 

Rahoituslaskuri on kätevä lainalaskinRahoituslaskuri

Lainaa hakiessa ei aina voi täysin arvioida millaiseen lainaan oikeasti on varaa. Helposti tulee ajatelleeksi, että haetaan nyt lainaa sen verran paljon, ettei ainakaan lopu kesken. Varsinkin jos aikomuksena on kodin remontointi ja tarvitsee siihen tarkoitukseen remonttilainaa. Vanhemman talon kohdalla ei tiedä millaisia yllätyksiä tulee vastaan, kun alkaa purkamaan seiniä.

Tässäkään tilanteessa ei kuitenkaan kannata ottaa lainaa netistä yli varojensa, vaan arvioida tarkasti paljonko sinulla oikeasti on tuloja ja varallisuutta eli maksuvaraa lainan kuukausilyhennyksiin. Toki pankit ja rahoituslaitokset tekevät lainanhakijalle tarkemman riskianalyysin lainaa haettaessa, mutta ettei suurempia pettymyksiä tulisi vastaan kannattaa olla itse realistinen oman taloudellisen tilanteen suhteen ja käyttää rahoituslaskuria lainan suunnittelussa.

Rahoituslaskuri soveltuu hyvin käyttöösi myös silloin, kun olet suunnittelemassa autolainaa tai asuntolainaa. Auto – ja asuntokulut vievät kuitenkin melko suuren osan palkkatuloista, joten ei ole yhdentekevää millaisen rahoituksen ottaa elämän suurimmille hankinnoille. Suosittelemme käyttämään rahoituslaskuria silloin, kun haluat arvioida lainasi kokonaiskuluja ja maksuerien määriä. Tarvittaessa voit tulostaa valmiin maksusuunnitelman itsellesi tarkempaan vertailuun. Tämän arvioidun suunnitelman perusteella on helpompaa tehdä asuntolainan kilpailuttaminen tai minkä tahansa muun lainan kilpailuttaminen.

 

Auton rahoitus vakuudettomalla lainalla

Auton ostaminen vaatii aina hieman suunnittelua ja aikaa, koska automarkkinoilta löytyy autoja hyvin laajasti eri hintaluokista. Hinnan lisäksi auton valinnassa täytyy kiinnittää huomiota auton teknisiin ominaisuuksiin, merkkiin ja malliin. Auton saa ostettua käytettynä melko edullisestikin, mutta tällöin tulee olla erityisen tarkkana auton kunnosta ja onko huollot tehty säännöllisesti. Uuden auton on helppo ostaa suoraan autoliikkeestä, mutta hinta on uusissa autoissa eri hintaluokkaa kuin käytetyissä autoissa. Viimeisen vuoden aikana myös sähköautot ovat kiinnostaneet kuluttajia huomattavasti enemmän kuin aikaisemmin. Viimeisen vuoden aikana sähköautoja on myyty ennätysmäärä.

Palvelustamme löytyy myös autolainalaskuri, jonka avulla autolainan suunnittelu ja hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti. Laskelmien jälkeen voit hakea autolainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka ja maksuajaksi saat 1 – 15 vuotta. Usein autolaina on hyvä hakea jo ennakkoon ennen autokaupoille lähtöä, koska tällöin tietää tarkalleen, minkä hintaiseen autoon on varaa eikä houkutus kalliimman auton ostoon ole niin suuri.

 

Mieti seuraavia asioita lainaa hakiessasi:

  • Mihin tarkoitukseen laina tulee? Onko lainatuote; kulutusluotto, pikalaina vai joustoluotto?
  • Kuinka paljon tarvitset lainaa hankintaasi? Laadi tarkempi budjetti.
  • Minkä pituisen laina-ajan toivot saavasi lainaan? Laske lainalaskurilla miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään.

 

Rahoitus tarkemmin selville lainavertailun avulla

Rahoituslaskurin käytön jälkeen olet saanut selville, kuinka suuren lainan sinun kannattaa ottaa. Tästä seuraava askel on, että vertaat lainoja ja niiden lainaehtoja. Tässä apunasi toimii VertaaLainaa.fi, joka etsii lainasummallesi sopivat lainatarjoukset. VertaaLainaa lainavertailupalvelun kautta sopivan lainan lainan löytäminen voi olla mahdollista, koska esimerkiksi lainatarjousten automaattinen kilpailuttaminen palvelussamme on täysin maksutonta. Lainavertailun lisäksi on myös suositeltavaa kilpailuttaa laina usean lainatarjoajan välillä. Tämä onnistuu, kun annat palvelumme kilpailuttaa lainat puolestasi.

Toki sinun ei ole pakko käyttää missään vaiheessa rahoituslaskuria lainan suunnitteluun, jos sinulla on jo mietittynä, minkä verran tarvitset lainaa ja millaisen laina-ajan lainallesi haluat ottaa. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen voit saada lainatarjoukset heti vertailtavaksesi ja pääset valitsemaan lainan, jossa lainan korko ja kulut ovat sopivat.

Myönteisen lainapäätöksen ja lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saat käyttää sinulle myönnetyn rahoituksen parhaaksi katsomallasi tavalla, mihin haluat.

 

VertaaLainaa.fi vertailupalvelu kilpailuttaa lainasi

Rahoituslaskuri on antanut sinulle suuntaa antavan käsityksen paljonko sinun kannattaa hakea lainaa. VertaaLainaa -palvelu kilpailuttaa useita pankkeja ja lainapalveluita, joista voit saada lainaa 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.

Aloita lainan kilpailuttaminen jo tänään niin voit saada lainatarjoukset vertailtavaksesi muutaman minuutin kuluttua.

Kilpailuta pankit ja muut rahoituslaitokset

Anna meidän kilpailuttaa lainat puolestasi. Saat lainapäätöksen heti.

Vertaa pankkilainoja

Usein kysyttyä rahoituslaskurista:

Mikä on rahoituslaskuri?

Rahoituslaskuri on apuväline lainan kuukausierien ja lainan kulujen laskemiseen. Rahoituslaskuri näyttää arvion, miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan lyhennyseriin sekä lainan kokonaiskustannuksiin koko laina-aikana. Rahoituslaskurin antama laskelma on aina arvio. Lopulliseen lainapäätökseen vaikuttaa lainanhakijan tulot, nykyiset velat ja maksuvara.

Miksi rahoituslaskuria kannattaa käyttää?

Toisinaan voi olla vaikea hahmottaa, miten lainasumma ja laina-aika vaikuttaa lainan kuukausieriin. Kun jo ennen lainan hakemista on selvittänyt arvion lainan kuluista ja lyhennyseristä ei vahingossa tule otettua liian suurta lainaa liian lyhyellä takaisinmaksuajalla.

Mitä tietoja rahoituslaskuriin tarvitaan?

Rahoituslaskuria on helppo käyttää. Sinun tulee vain tietää, minkä verran olet hakemassa lainaa ja millaista laina-aikaa olet lainallesi miettinyt. Tämän lisäksi laskuriin tulee arvioida lainan vuosikorko.

Mistä löytyy halvin rahoitus?

Halvin rahoitus löytyy kilpailuttamalla laina. Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee oman luottokartoituksen lainanhakijalle, joten lainan monipuolinen kilpailuttaminen antaa parhaat edellytyksen edullisimman lainan löytämiseen. Täytä palvelumme Vertaalainaa maksuton lainahakemus niin kilpailutamme lainasi ilmaiseksi yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Kuinka tarkkoja rahoituslaskurin antamat tulokset ovat?

Rahoituslaskurin antamat tulokset ovat arvioita ja ne perustuvat käyttäjän syöttämiin tietoihin ja laskurin oletuksiin. Tulokset voivat vaihdella eri lainantarjoajien ja rahoituslaitosten välillä, joten on suositeltavaa tarkistaa lopulliset ehdot suoraan palveluntarjoajalta.

Voinko käyttää rahoituslaskuria minkä tahansa lainan laskemiseen?

Kyllä, useimmat rahoituslaskurit ovat joustavia ja niitä voidaan käyttää erilaisten lainojen, kuten asuntolainojen, kulutusluottojen ja autolainojen laskemiseen.

Onko rahoituslaskurin käyttö maksutonta?

Kyllä, useimmat rahoituslaskurit ovat maksuttomia ja niitä voi käyttää ilman rekisteröitymistä.

Mitä tietoja tarvitsen käyttääkseni rahoituslaskuria?

Yleensä tarvitset ainakin seuraavat tiedot: lainamäärä, laina-aika ja korkoprosentti.

VertaaLainaa.fi
Logo