Lainaa 20000 euroa

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Lainaa 20000 euroa alkaen 131 €/kk

Oletko hakemassa 20000 euron lainaa netistä? Voit hakea lainaa 20000 euroa painamalla taulukon ”Hae lainaa” linkkiä, josta pääset täyttämään lainahakemuksen.

Alla olevasta lainataulukosta näet esimerkit 20000 euron lainan kuukausierille 1 – 15 vuoden maksuajoilla. Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten jos haluat saada selville tarkan kuukausierän suuruuden, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksemme.

Kilpailuta laina noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken, joten saat nopeasti useita valmiita lainatarjouksia joista näet heti sen, mikä on juuri sinulle verkon halvin laina.

Pyrimme aina neuvottelemaan asiakkaillemme markkinoiden parhaan koron.

Voit myös muuttaa valikosta toisen lainasumman.


LainaaMaksuaikaKk-eräHae lainaa
20000 €1 vuotta1716 €Hae lainaa
20000 €2 vuotta880 €Hae lainaa
20000 €3 vuotta601 €Hae lainaa
20000 €4 vuotta462 €Hae lainaa
20000 €5 vuotta378 €Hae lainaa
20000 €6 vuotta323 €Hae lainaa
20000 €7 vuotta283 €Hae lainaa
20000 €8 vuotta254 €Hae lainaa
20000 €9 vuotta231 €Hae lainaa
20000 €10 vuotta212 €Hae lainaa
20000 €11 vuotta197 €Hae lainaa
20000 €12 vuotta185 €Hae lainaa
20000 €13 vuotta174 €Hae lainaa
20000 €14 vuotta166 €Hae lainaa
20000 €15 vuotta158 €Hae lainaa
20000 €16 vuotta150 €Hae lainaa
20000 €17 vuotta145 €Hae lainaa
20000 €18 vuotta140 €Hae lainaa
20000 €19 vuotta135 €Hae lainaa
20000 €20 vuotta131 €Hae lainaa

*Taulukon luvut ovat esimerkkejä palvelumme kautta haetuista 20000 euron lainoista. Lopulliset lainan kulut ja kuukausierien suuruudet saat selville pyytämällä itsellesi henkilökohtaiset lainatarjoukset.

 

Päivitetty: 29,toukokuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Täytä lainahakemus 2 minuutissa

Kun haet 20000 euron lainaa pankista, voi koko lainaprosessi viedä jopa viikkoja. Ensin täytyy varata aika lainaneuvottelulle ja etsiä lainalle sopivat vakuudet tai henkilötakaajat. Meidän palvelumme kautta lainan hakeminen on tehty helpommaksi ja lainan saaminen käy varsin nopeasti. Palvelumme lainahakemuksen täyttää vain parissa minuutissa, jonka jälkeen järjestelmämme lähettää sen automaattisesti kilpailutettavaksi yli 25 eri pankille ja rahalaitokselle. Mahdolliset lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa, joten pääset aloittamaan lainavertailun varsin nopeasti. Palvelumme käyttäminen on sinulle täysin maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

 

Kuinka 20000 euron laina kilpailutetaan?

Kun kilpailutat 20000 euron lainaa, kannattaa vertailla eri lainanmyöntäjien tarjouksia ja valita edullisin vaihtoehto. Lainan kilpailuttamineni on helppoa ja nopeaa, ja se tapahtuu yleensä verkossa. Kun olet löytänyt sopivan lainan, täytä lainahakemus huolellisesti ja toimita tarvittavat liitteet. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, odota rahojen siirtymistä tilillesi. On tärkeää muistaa, että lainan korko ja kulut voivat vaihdella suurestikin eri lainanmyöntäjien välillä, joten lainavertailu kannattaa. Lainan kilpailutus voi säästää merkittävästi kuluissa ja koroissa, kun valitset edullisimman lainan. VertaaLainaa.fi auttaa sinua kilpailuttamaan lainan nopeasti ja vaivattomasti, jotta voit löytää sopivan ja edullisen lainan tarpeisiisi.

 

Miten kilpailutan nykyisen 20000 euron lainan udelleen?

Kilpailuta oma laina aivan samalla tavalla, kuin hakisit uutta lainaa. Kun haluat kilpailuttaa nykyisen 20000 euron lainasi uudelleen, on tärkeää tarkistaa nykyisen lainan ehdot ja varmistaa, että voit kilpailuttaa sen uudelleen. Täytä lainahakemus huolellisesti ja toimita tarvittavat liitteet. Kun saat lainatarjoukset, lue se huolellisesti ja hyväksy se, joka sopii tarpeisiisi. Muista neuvotella tarjouksen ehdoista, kuten koroista ja takaisinmaksuajasta, jos tarpeen. Kilpailuttamalla nykyisen lainasi uudelleen voit säästää merkittävästi kuluissa ja koroissa, kun valitset edullisemman lainan. Voit käyttää apuna lainavertailusivustoamme joka auttaa sinua löytämään sopivan ja edullisen lainan tarpeisiisi.

 

Kuinka nopeasti saan 20000 euron lainan tililleni?

Me toimimme vain pankkien ja lainapalveluiden kilpailuttajina, joten me emme maksa lainaa tilillesi, emmekä täten voi vaikuttaa suoraan lainan siirron nopeuteen. Voimme kuitenkin sanoa sen, että suurin osa yhteistyökumppaneistamme maksaa tämänkin kokoisen lainan asiakkaan tilille vielä saman päivän aikana. Alla vielä muutama vinkki siihen, miten voit itse nopeuttaa lainan tilille saamista.

 

Näin saat 20000 euron lainan nopeasti tilille:

 1. Varaa valmiiksi tulotodistus, kuten palkkakuitti tai verotustodistus.
 2. Aloita lainan hakeminen arkipäivänä kello 8.00 – 17.00 välisenä aikana.
 3. Täytä lainahakemus huolellisesti ja tarkista se ennen lainahakemuksen lähettämistä.
 4. Aloita lainatarjousten vertailu heti kun saat ne.
 5. Löydettyäsi parhaan lainatarjouksen, tarkista heidän asiakaspalvelusta lainan siirto aika omaan pankkiisi.
 6. Jos siirtoaika on lyhyt (he käyttävät samaa pankkia kuin sinä), saat rahat tilillesi lähes välittömästi lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

 

Kuka voi hakea 20000 euron lainaa?

20000 euron laina on merkittävä summa, jota monet ihmiset harkitsevat hakiessaan lainaa suurempia hankintoja, kuten auton tai remontin rahoittamista varten. Jotta voit hakea 20000 euron lainaa, sinun tulee yleensä täyttää tiettyjä ehtoja. Näitä ehtoja ovat:

 1. Ikä: Yleensä sinun tulee olla vähintään 18-vuotias hakeaksesi 20000 euron lainaa. Joissakin tapauksissa ikäraja voi olla korkeampi, esimerkiksi 21 tai 25 vuotta.
 2. Säännölliset tulot: Lainanmyöntäjät haluavat varmistaa, että sinulla on säännöllisiä tuloja, jotta voit maksaa lainan takaisin sovitussa aikataulussa. Voit todistaa tulosi esimerkiksi palkkatodistuksella, verotustodistuksella tai eläkepäätöksellä.
 3. Hyvä luottoluokitus: Hyvä luottoluokitus on tärkeä tekijä, kun haet 20000 euron lainaa. Luottoluokitus kertoo lainanmyöntäjille, kuinka luotettavana maksajana he voivat pitää sinua. Voit tarkistaa oman luottoluokituksesi ilmaiseksi eri luottotietopalveluista.
 4. Vakituinen osoite Suomessa: Sinun tulee asua Suomessa ja sinulla tulee olla vakituinen osoite täällä.

Muista, että lainanmyöntäjät voivat asettaa muitakin ehtoja, kuten tietyn minimi- tai maksimitulojen määrän, tai vaatia tiettyä työhistoriaa tai tietyn ajanjakson oleskelua Suomessa. Ennen lainahakemuksen täyttämistä tarkista aina kyseisen lainanmyöntäjän vaatimukset ja ehdot.

 

Voinko saada 20000 euron lainan ilman säästöjä?

Vaikka säästöt voivat auttaa sinua saamaan paremmat lainaehdot, ne eivät ole aina välttämättömiä, kun haet 20000 euron lainaa. Monet lainanmyöntäjät tarjoavat erilaisia ​​lainatuotteita, joista voit valita sopivan vaihtoehdon ilman säästöjä.

Tärkein tekijä, joka vaikuttaa lainan myöntämiseen, on kykysi maksaa laina takaisin sovitussa aikataulussa. Lainanmyöntäjät tarkistavat yleensä luottotietosi ja tulosi varmistaakseen, että voit selviytyä lainan takaisinmaksusta. Jos sinulla on säännöllisiä tuloja ja hyvä luottoluokitus, voit todennäköisesti saada 20000 euron lainan ilman säästöjä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että lainanmyöntäjät voivat asettaa muitakin ehtoja lainan myöntämiselle, kuten minimi- tai maksimitulojen määrän tai vaatimuksen tietystä työhistoriasta. Lainanmyöntäjät voivat myös vaatia, että sinulla on joitain säästöjä tai muita varallisuuseriä lainan turvana. Jos sinulla on tällaisia ​​vaatimuksia, voi olla hyvä harkita muita lainavaihtoehtoja tai odottaa, kunnes olet säästänyt enemmän rahaa.

Voit hakea 20000 euron lainaa useilta lainanmyöntäjiltä, kuten pankeilta ja  muilta pienemmiltä lainapalveluilta.

 

Vertaile 20000 euron lainat netissä

Netti on loistava paikka etsiä ja vertailla ​​lainoja, mukaan lukien 20000 euron lainat. Lainan vertaileminen netissä on helppoa ja nopeaa, ja voit löytää helposti useita lainatarjouksia eri lainanmyöntäjiltä.

Lainojen vertailusivustot, kuten VertaaLainaa.fi, voivat auttaa sinua löytämään sopivan ja edullisen lainan tarpeisiisi. Vertailusivustoilla voit vertailla eri lainojen korkoja, kuluja ja muita tärkeitä tietoja helposti yhdessä paikassa.

Ennen kuin aloitat lainojen vertailun netissä, sinun tulee selvittää, mitä tarvitset lainalta ja kuinka paljon voit lainata. Tämä auttaa sinua löytämään sopivan lainan ja välttämään liian suuria tai liian pieniä lainoja.

Kun olet selvittänyt tarpeesi, voit aloittaa lainojen vertailun netissä. Voit käyttää erilaisia ​​verkkosivustoja, kuten lainavertailusivustoja, pankkien tai luottolaitosten verkkosivustoja tai erilaisia ​​verkkolainapalveluita. Muista vertailla eri lainojen tarjouksia huolellisesti ja valita sopiva vaihtoehto.

Lainojen vertailu netissä voi auttaa sinua löytämään edullisen ja sopivan lainan. Muista kuitenkin, että lainan hakeminen on vastuullista ja lainan takaisinmaksu on sinun vastuullasi. Lainaaminen voi aiheuttaa riskejä, jos et maksa lainaa takaisin sovitussa aikataulussa. Jos olet epävarma, kannattaa aina kysyä neuvoa ammattilaiselta tai rahoitusalan asiantuntijalta.

Lainaa 20000 euroa – info listaus

Alla kaikki sivustomme suosituimmat pankit ja muut rahalaitokset, joista voi hakea lainaa ilman vakuuksia.

PalveluLainaaMaksuaikaKorko
Bank Norwegian logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 5,99%
Pop Pankki logo2000-20.000€1-10 vuottaAlkaen 6,90%
Aktia pankki logo2500-20.000€2-10 vuottaAlkaen 4,50%
Resurs Bank logo1000-50.000€1-12 vuottaAlkaen 6,95%
instabank logo500-50.000€3-15 vuottaAlkaen 7,99%
Bigbank logo1000-50.000€1-10 vuottaAlkaen 5,90%
Nordax Bank logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,90%
Komplett Bank logo1000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,99%
Collector Bank logo2000-25.000€2-15 vuottaAlkaen 9,90%
Avida Finans logo2000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,95%
Fixura logo1000-20.000€2-6 vuottaAlkaen 6,90%
MyLender logo2000-30.000€1-12 vuottaAlkaen 7,00%
Credigo logo500-10.000€2-15 vuottaAlkaen 8,90%
Fellow Pankki logo1000-30.000€1-15 vuottaAlkaen 7,00%
Halino logo500-6000€1-5 vuottaAlkaen 14,8%
Bondora logo100-10.000€1-5 vuottaAlkaen 9,90%
Lainasto logo100-3000€1-4 vuottaAlkaen 20,0%
Saldo.com logo300-10.000€1-7 vuottaAlkaen 13,9%
Ferratum Bank logo2000-30.000€1-10 vuottaAlkaen 8,50%
Omalaina logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
Rahoitu logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,50%

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 20000 euroa?

Palvelumme kautta 20000 euron lainaa voivat hakea henkilöt, joilla on vähintään 18 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot.

Mikä lainapalvelu myöntää 20000 euron lainan?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä lainahakemuksella jopa yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa. Voit siis saada useiden pankkien lainatarjoukset, joista voit itse valita sopivimman.

Kuinka nopeasti voin saada 20000 euron lainan?

VertaaLainaa.fi ei myönnä lainaa, vaan toimii ainoastaan lainanvälityspalveluna. Palvelumme kautta kilpailutat lainan nopeasti ja luotettavasti useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja ensimmäiset lainatarjoukset saat jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Keskimäärin lainantarjoajat pystyvät maksamaan lainan tilille jo saman päivän aikana.

Voiko 20000 euroa lainan saada ilman vakuuksia?

Kyllä. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jotka eivät vaadi lainalle vakuuksia tai takausta. Lainaan voi kuitenkin hankkia yhteisvastuullisen lainanhakijan, jos sopiva lähipiiristä löytyy.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


VertaaLainaa.fi
Logo