Lainaa jokaiselle sitä tarvitsevalle

Kilpailuta oma lainasi yli 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Päivitetty: 9,elokuu, 2022

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Laina  /  Lainaa jokaiselle

 

VertaaLainaa.fi sivuston monipuolinen lainatarjonta

VertaaLainaa.fi sivusto tarjoaa lainaa jokaiselle elämän eri tilanteisiin. Toisinaan voi olla paikallaan nopea pikavippi, kun muutaman sata euroa tarvitsee pikaisesti tilille.

Kulutusluotto on yksi suomalaisten eniten haetuista lainatuotteista ja siinä etuna on, että suurempikin lainasumma maksetaan hakijan tilille muutaman päivän sisällä. Netistä haettua kulutusluottoa varten ei tarvitse edes hankkia henkilötakausta tai muuta vakuutta.

Viimeisen parin vuoden aikana lainaa etsivät henkilöt ovat mielellään päätyneet ottamaan itselleen joustavan joustoluoton, koska se antaa käyttäjälle mahdollisuuden nostaa lainaa vain tarvitsemansa määrän ja lainan kulut sekä korko määräytyy vain noston mukaan. Hyvänä etuna joustoluotossa on myös, että maksettuaan lainaa palvelulle takaisin, vapautuu lainaa heti uudelleenkäyttöä varten.

Etsit sitten millaista lainaa tahansa, löydät kaikki lainatuotteet saman sivuston alta. Lisäksi palvelumme antaa hyviä vinkkejä lainan kilpailuttamiseen ja säästämiseen.

lainaa jokaiselle

Alla kysymyksiä ja vastauksia jokaiselle, joka etsii lainaa netistä

Jos et löydä vastausta omaan kysymykseesi, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Kuka voi hakea netistä lainaa?

Netistä myönnetään lainaa jokaiselle täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Lainaa voi hakea työssä käyvät kansalaiset, mutta lainaa voidaan myöntää myös eläkeläiselle tai työttömälle. Puhtaiden luottotietojen lisäksi lainanhakijalla tulee olla säännölliset tulot. Eli vaikka olet eläkkeellä tai työttömänä, voit silloinkin hakea lainaa, mutta suosittelemme kuitenkin siinä vaiheessa harkitsemaan tarkkaan lainan ottamista. Jokainen lainapalvelu määrittää kuitenkin tarkemmin omat ehtonsa. Vertaa lainoja huolellisesti ennen lainasopimusten allekirjoittamista.

 

Tarvitsenko lainaa varten takauksen?

Netistä haettu laina on monen mielestä ollut hyvä ratkaisu juuri sen vuoksi ettei lainaa varten välttämättä tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia.

Hakija voi hakea lainaa netistä ilman vakuuksia jopa 60.000 euroon saakka. Tämä takaa, että lainaa löytyy jokaiselle, vaikka lähipiiristä ei löytyisikään sopivaa takaajaa lainalle. Halutessaan hakija voi ottaa rinnalleen yhteisvastuullisen lainanhakijan. Yhdessä haettu laina parantaa aina lainansaantimahdollisuuksia ja lainalle saa todennäköisemmin paremmat lainaehdot.

 

Koska lainahakemuksen voi täyttää?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa milloin vain, vaikka keskellä yötä.

Lainahakemus on siis avoinna 24/7, mikä antaakin kaikille palvelumme käyttäjille mahdollisuuden täyttää hakemus juuri silloin kun itselle parhaiten sopii.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainapäätöksen välittömästi ja ja ensimmäiset lainatarjoukset nähtäväksesi noin 2 minuutin sisällä.

 

Mistä tiedän voinko saada lainaa netistä?

Ainoa tapa selvittää asia on täyttää lainahakemus.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, johon saat tutustua rauhassa kotisohvallasi. Hakemuksen avulla selvität voitko saada lainaa ja millä ehdoilla.

Hakemuksen täyttäminen tai tarjouksen vastaanottaminen ei kuitenkaan sido hakijaa lainasopimukseen. Tulleet tarjoukset voit joko hyväksyä tai hylätä.

 

Mistä tiedän, mikä lainapalveluista kannattaa valita?

Palvelumme lainatarjonta on sen verran kattava, että uskomme sieltä löytyvän lainaa jokaiselle sitä etsivälle.

Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja katsoa mikä niistä olisi juuri sinulle sopivin.

Lainatarjousten vertailun apuna voit käyttää myös palvelustamme löytyvää lainalaskuria.


Usein kysyttyjä kysymyksiä lainoista:

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Lainaa voidaan myöntää täysi-ikäisille suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja riittävän suuret ja säännölliset tulot.

Voidaanko lainaa myöntää jos lainanhakijalla on tiedoissaan maksuhäiriömerkintä?

Yleinen käytäntö on se, että lainaa ei voida myöntää jos lainanhakijalla on luottotiedoissaan merkintöjä. Netissä toimii kuitenkin muutama lainapalvelu, jotka myöntävät lainaa myös luottotiedottomalle. Näissäkin tapauksissa lainaan vaaditaan kuitenkin toinen, puhtaat luottotiedot omaava henkilötakaaja, jolla on säännölliset tulot.

Voiko jokainen saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä voi. Esimerkiksi meidän palvelumme kautta vakuudetonta lainaa voi hakea 100 - 60.000 euroa. Jokainen lainapalvelu tekee kuitenkin oman lopullisen päätöksensä siitä, kenelle he lainan myöntävät.

Mistä tiedän mikä laina on minulle sopivin?

Netissä toimii kymmeniä erilaisia pankkeja ja muita lainanmyöntäjiä. Onkin siis selvää että sen itselleen parhaan ja sopivimman lainan löytyminen voi olla haastavaa. Kun jätät lainan kilpailuttaminen meidän huoleksemme, teet lainan hakemisesta ja sen kilpailuttamisesta monin verroin helpompaa. Me voimme kilpailuttaa lainasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken, täysin ilmaiseksi. Näin saisit nopeasti useita lainatarjouksia vertailtavaksesi ja sen sopivimman lainan löytyminen olisi paljon helpompaa.


Lainaesimerkki:


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi