Kilpailuta Lainasto ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Mikä on Lainasto?

Lainapalvelu Lainasto on kotimainen rahoituspalvelu, joka toimii osana GF Money Consumer Finance Oy:tä. Sen historia ulottuu vuoteen 2011, kun turkulaisyritys aloitti toimintansa tarjoten näppäriä rahoitusratkaisuja. Lainasto on sittemmin vakiinnuttanut asemansa luotettavana lainantarjoajana ja on palvellut asiakkaitaan yli vuosikymmenen ajan.

Yksi Lainaston tarjoamista lainatuotteista on Ostosraha-laina, joka tarjoaa kätevää taloudellista tukea arjen tarpeisiin. Tämä joustava laina mahdollistaa luoton saamisen aina 3000 euroon saakka, joten se soveltuu monenlaisiin hankintoihin ja menoihin. Lainaston tavoitteena on tarjota asiakkailleen helppoja ja läpinäkyviä lainavaihtoehtoja. Lainasto on rakentanut maineensa luotettavana kumppanina, joka tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja suomalaisille kuluttajille.

Kilpailuta laina ja monta muuta pankkia sekä rahoituslaitosta VertaaLainaa.fi palvelun kautta, niin saat nopeasti maksuttomat lainatarjoukset vertailtavaksesi.

 

Kuka voi hakea lainaa lainasto palvelusta?

Lainaston lainapalvelu on avoin kaikille vähintään 18-vuotiaille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille. Hakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen ja hänellä on oltava puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Lainanhakijalla on myös oltava omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ja puhelinliittymä. Lainasto käsittelee hakemuksia aamuseitsemästä alkaen, ja hyväksytyn lainapäätöksen myötä rahat voivat olla tilillä jo saman päivän aikana.

 

Kuinka paljon Lainasto myöntää lainaa?

Lainasto myöntää lainaa yksityishenkilöille tarpeiden mukaan. Ostosraha-lainaa voi hakea summasta 100 eurosta aina 3000 euroon saakka. Tämä tarjoaa joustavan mahdollisuuden rahoittaa erilaisia hankintoja tai selvitä odottamattomista kuluista. Lainanhakija saa itse päättää nostamansa lainan määrän, oman tarpeensa mukaan.

 

Mikä on Lainaston Ostosraha?

Lainaston tarjoama ”Ostosraha” on moderni ja kätevä maksutapa. Se on virtuaalinen Mastercard-luottokortti, jonka avulla voit suorittaa ostoksia ja maksuja helposti ja turvallisesti verkossa. Yksi Ostosrahan suurimmista eduista on sen kätevä mobiilikäyttö. Sinun ei tarvitse enää huolehtia fyysisen kortin mukana kantamisesta, sillä virtuaalinen kortti kulkee aina mukanasi puhelimessasi. Erityisesti nykyaikana, jolloin verkko-ostosten tekeminen on arkipäivää ja maksutapahtumat siirtyvät yhä enemmän digitaaliseen muotoon, Ostosraha tarjoaa helpon ja turvallisen tavan suorittaa maksuja.

Ostosraha-luotolla voit maksaa verkko-ostokset vaivattomasti. Luottoraja alkaa 300 tai 500 eurosta, ja voit myös hakea siihen korotusta tarpeesi mukaan. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä ostoksia ja maksuja joustavasti tarpeesi mukaan, ilman tarvetta jatkuvasti hakea uusia lainoja tai luottoja eri tilanteisiin. Luottokortissa ei ole erillistä vuosimaksua tai PIN-koodia, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja vaivattoman. Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisina lyhennyksinä, ja eräpäivä on 14 vuorokautta siitä, kun lasku on päivätty lähetettäväksi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus sopia maksuaikataulusta ja takaisinmaksusta asiakaspalvelun kanssa, mikä tuo joustoa taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainahakemuksen täyttäminen on vaivatonta ja nopeaa, ja hakemuksen käsittely alkaa aamuseitsemästä. Tämä tarkoittaa, että voit saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana. Lainan myöntämisen edellytyksenä on puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot, verkkopankkitunnukset ja puhelinliittymä.

Kilpailuta Lainasto VertaaLainaa.fi palvelun avulla

Haluatko varmistaa, että saat parhaat mahdolliset lainatarjoukset? Nyt voit kilpailuttaa Lainasto.fi palvelun tarjoamat lainat helposti ja tehokkaasti VertaaLainaa.fi-vertailupalvelumme avulla. VertaaLainaa.fi yhdistää yli 25 eri pankkia ja luotonantajaa yhteen paikkaan, jolloin voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Tämä tarkoittaa, että voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita juuri sinulle sopivan lainan. Kilpailutuksen avulla voit säästää aikaa ja vaivaa sekä löytää edullisimman koron ja parhaat ehdot lainallesi. Me haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua ja rahoitusratkaisuja, ja siksi me suosittelemme kilpailuttamaan myös Lainaston lainat palvelumme avulla.

 

Kuinka paljon Lainaston lainan minimilyhennys on?

Lainaston lainan minimilyhennys määräytyy selkeiden perusteiden mukaisesti. Kuukausierä on 8 % avoimesta saldosta, mutta se on aina vähintään 70 euroa, kun nostoraja on 500 euroa tai enemmän. Alle 500 euron nostorajan osalta minimilyhennys on vähintään 80 euroa. Kuukausittaisen takaisinmaksun enimmäismäärä on 120 euroa. On tärkeä huomata, että mikäli luoton avoin saldo on pienempi kuin kuukausierän vähimmäismäärä, avoin saldo erääntyy maksettavaksi kokonaisuudessaan seuraavassa maksuerässä. Tämä joustava ja selkeä minimilyhennysjärjestelmä antaa laina-asiakkaille mahdollisuuden hallita takaisinmaksuaan omien taloudellisten tilanteidensa mukaisesti.

 

Voiko Lainaston lainaa hakea tekstiviestillä?

Lainaston lainan hakeminen on tehty helpoksi ja joustavaksi. Voit tehdä uuden luottohakemuksen kätevästi nettisivujen kautta, mikä varmistaa vaivattoman ja turvallisen hakuprosessin. Lisäksi, jos sinulla on jo Joustoluotto-tili, voit tehdä nostoja tekstiviestillä lähettämällä viesti ”LA LAINASUMMA” numeroon 16115 (esim. ”LA 500”). Halutessasi voit myös kilpailuttaa Lainaston lainatarjouksen VertaaLainaa.fi palvelussa yhdessä yli 25 muun pankin ja luotonantajan kanssa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivin laina tarpeidesi mukaan.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

  • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
  • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
  • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
  • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Lainasto asiakaspalvelun yhteystiedot:

Lainaston asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sekä henkilö- että yritysasiakkaita arkipäivisin klo 10-16. Henkilöasiakkaille tarjotaan monipuolisia yhteydenottotapoja, kuten sähköposti osoitteessa [email protected] ja puhelinnumero 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min). Lisäksi voit käyttää kätevää chat-palvelua, joka löytyy Lainasto.fi sivun oikeasta alareunasta.

Yritysasiakkaille on omat yhteystiedot, kuten sähköposti [email protected] ja puhelinnumero 09 424 50533 (0,0835€ + 0,0557€ pvm/min).

Lainasto haluaa tehdä asiakkaidensa kokemuksesta mahdollisimman sujuvan, ja siksi tarjoaa erilaisia tapoja ottaa yhteyttä. Voit valita sinulle sopivan tavan tai etsiä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin UKK-osiosta, joka voi tarjota nopean ratkaisun kysymyksiisi ilman erillistä yhteydenottoa. Lainaston tavoitteena on tarjota tehokasta ja ammattitaitoista asiakaspalvelua kaikissa tilanteissa, jotta asiakkaat voivat saada nopeaa apua ja vastauksia kysymyksiinsä.

Aukioloajat:

MA        10.00 – 16.00


TI           10.00 – 16.00


KE          10.00 – 16.00


TO          10.00 – 16.00


PE          10.00 – 16.00


LA           Suljettu


SU           Suljettu

Mikä on Lainasto tuloturva?

Lainaston tarjoama Tuloturva on vapaaehtoinen ryhmäetuvakuutus, joka tarjoaa turvaa kiinteiden kustannusten hoitamiseen, kuten lainojen, vuokran, sähkön- ja puhelinlaskujen maksamiseen tilanteissa, joissa joudut työttömäksi tai työkyvyttömäksi. Tämä vakuutus auttaa sinua selviytymään taloudellisesti vaikeista tilanteista, ja se tarjotaan yhteistyössä Maiden General vakuutusyhtiön kanssa. Lainasto Tuloturva ei vaikuta luottopäätökseen. Vakuutus kattaa esimerkiksi työttömyyden tai työkyvyttömyyden yli 30 päivän ajan, ja korvausta voi saada jopa 12 kuukauden ajan. Vakuutuksen myöntämisen edellytyksenä on täyttää tietyt ehdot, kuten ikärajoitus, työhistoria ja terveydentila. Tuloturva tarjoaa sinulle taloudellista turvaa ja mielenrauhaa, kun tarvitset sitä eniten.

 

Kuka voi hakea Lainasto tuloturvaa?

Lainasto Tuloturvaa voi hakea henkilö, joka täyttää tiettyjä kriteereitä. Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, mutta alle 64-vuotias. Lisäksi hakijan on oltava vakituisesti Suomessa asuva ja kuuluttava Suomen sosiaaliturvan piiriin. Hakijan tulee olla täysin työkykyinen ja olla työskennellyt vakituisesti vähintään kuuden kuukauden ajan vähintään 17 tuntia viikossa tai ollut itsenäinen ammatinharjoittaja vähintään 6 kuukautta ja olla soveltuvan työttömyyskassan jäsen. Lisäksi hakijalla ei saa olla tiedossa ennakkoilmoitusta tulevasta irtisanomisesta tai tiedossa olevaa tulevaa työttömyyttä. Näiden ehtojen täyttyessä voit hakea Lainasto Tuloturvaa ja saada turvaa taloudellisesti haastavissa tilanteissa.

 

Mitä Lainasto Tuloturva ei korvaa?

Lainasto Tuloturva ei korvaa joitakin tilanteita ja sairauksia. Esimerkiksi vakuutuksesta ei makseta korvausta sairauden, vaivan tai tapaturman johdosta, jos oireet olivat tiedossa tai olleet olemassa ennen vakuutuksen voimaantuloa, vaikka diagnoosi tai syy voitaisiin määrittää vasta vakuutuksen voimaantulon jälkeen. Lisäksi korvausta ei makseta työkyvyttömyydestä, joka johtuu psyykkisestä tai stressiperäisestä sairaudesta, kuten masennuksesta tai stressistä. Vakuutus ei myöskään korvaa osa-aikaista työttömyyttä tai työttömyyttä, joka johtuu määräaikaisesta työsopimuksesta, koeajasta, projekti- tai kausityöstä. Myöskään irtisanomisen tapauksessa korvausta ei makseta, mikäli irtisanominen johtuu laiminlyönnistä tai hakija itse on irtisanoutunut. On tärkeää tarkistaa vakuutusehdot ja poissulkevat tilanteet ennen vakuutuksen ottamista.

Lainasto kokemuksia:

Kun luin Lainaston lainoista VertaaLainaa.fi palvelusta, päätin kokeilla kilpailuttamista. Olin yllättynyt, miten helppoa se oli, ja sain useita tarjouksia eri pankeilta. Lainaston tarjous oli lopulta se kaikkein edullisin ja sopivin minulle. Säästin rahaa ja sain juuri sellaisen lainan kuin tarvitsinkin.
Matti.H.
Olen aina ollut skeptinen lainojen suhteen, mutta päätin kokeilla Lainaston lainojen kilpailuttamista VertaaLainaa.fi palvelussa. Se oli äärimmäisen kätevää, ja sain hyvin selkeät tarjoukset eri vaihtoehdoista. Lainaston laina erottui edukseen, ja nyt minulla on joustava ja edullinen laina, joka sopii talouteeni.
Anna.L.
En ollut ennen käyttänyt VertaaLainaa.fi palvelua, mutta päätin kokeilla sitä Lainaston lainojen kilpailuttamiseksi. Olin yllättynyt siitä, kuinka nopeasti sain tarjouksia eri pankeilta. Lainaston laina oli selkeästi kilpailukykyinen, ja koko prosessi oli todella sujuva.
Jari.T.
Harkitsin pitkään lainan ottamista ja päätin kilpailuttaa Lainaston lainat VertaaLainaa.fi kautta. Olin tyytyväinen, että sain vertailla eri tarjouksia rauhassa ja valita parhaan vaihtoehdon. Lainasto oli helppo ja joustava valinta, ja suosittelen tätä tapaa hakea lainaa kaikille.
Elina.S.
Tarvitsin suuremman lainan remonttia varten ja päätin kokeilla lainojen kilpailuttamista VertaaLainaa.fi palvelussa. Yllätyksekseni sain lainatarjouksen vain Lainastolta, mutta se oli pienempi kuin tarvitsin. Vaikka palvelu oli kätevä, jouduin lopulta harkitsemaan muita vaihtoehtoja.
Marko.P.
Olin innoissani kokeillessani VertaaLainaa.fi palvelua lainojen vertailuun. Sain kuitenkin ainoastaan Lainaston tarjouksen, ja se oli pienempi kuin tarvitsin suurempaa hankintaa varten. Olisin toivonut laajempaa tarjousvalikoimaa.
Tero.K.

Usein kysytyt kysymykset:

Kuka voi hakea lainaa Lainastolta?

Lainasto.fi lainaa voi hakea vähintään 18-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva, oikeustoimikelpoinen henkilö. Lainanhakijalta edellytetään puhtaita luottotietoja, säännöllisiä tuloja, verkkopankkitunnuksia ja puhelinliittymää.

Voiko Lainaston lainoja kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

Kyllä, voit kilpailuttaa Lainaston lainat VertaaLainaa.fi palvelun avulla. VertaaLainaa.fi on kätevä tapa vertailla eri pankkien ja luotonantajien tarjoamia lainatarjouksia, mukaan lukien Lainaston tarjoukset. Näin voit varmistua siitä, että saat parhaat mahdolliset lainaehdot ja edullisen koron. VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainaratkaisun yhdellä hakemuksella, joka kilpailutetaan useiden eri luotonantajien kesken.

Minkä suuruisia lainoja voin hakea Lainasto.fi palvelusta?

Lainasto tarjoaa lainoja 100 eurosta aina 3000 euroon saakka, riippuen valitusta lainatuotteesta ja nostorajasta.

Miten pitkä maksuaika Lainaston lainoissa on?

Maksuaika riippuu valitusta lainatuotteesta ja lainasummasta, mutta se voi vaihdella useista kuukausista jopa useisiin vuosiin.

Onko Lainaston lainoissa mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia?

Kyllä, Lainasto tarjoaa mahdollisuuden hakea lyhennysvapaita kuukausia lainoihin tilanteen mukaan

Kuinka nopeasti voin saada lainapäätöksen?

Lainapäätöksen saaminen riippuu hakemuksesta, mutta useimmissa tapauksissa päätös saadaan nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Onko Lainasto luotettava luotonantaja?

Kyllä, Lainasto on toiminut yli vuosikymmenen tarjoten rahoitusratkaisuja suomalaisille. Yritys on rekisteröity luotonantajarekisteriin ja tarjoaa selkeät lainatuotteet ja ehdot.

Voiko Lainaston lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Lainaston lainaa voi hakea ainoastaan yksin, eli lainoja ei myönnetä yhteishakuna.

Voinko hakea Lainaston lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä, Lainasto tarjoaa vakuudettomia lainoja ilman tarvetta takaajille tai vakuuksille.

Miten Lainaston asiakaspalvelu auttaa?

Lainaston asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua arkipäivisin klo 10-16. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai soittamalla puhelinnumeroon 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min). Chat-palvelu on myös saatavilla sivun oikeasta alareunasta. Yritysasiakkaille asiakaspalvelu on tavoitettavissa numerosta 09 424 50533 (0,0835€ + 0,0557€ pvm/min) ja sähköpostitse osoitteesta [email protected].

Mikä on Lainasto Tuloturva?

Lainasto Tuloturva on vapaaehtoinen ryhmäetuvakuutus, joka auttaa hoitamaan kiinteitä kustannuksia, kuten lainoja ja laskuja, työkyvyttömyyden tai työttömyyden sattuessa. Vakuutuksen tarjoaa GF Money Consumer Finance Oy yhteistyössä Maiden General vakuutusyhtiön kanssa.

Voinko hakea Lainaston lainaa tekstiviestillä?

Kyllä, jos sinulla on Joustoluotto -tili, voit tehdä nostoja tekstiviestillä lähettämällä viesti LA LAINASUMMA numeroon 16115 (esim. ”LA 500”). Uuden luottohakemuksen tulee kuitenkin aina tehdä nettisivujen kautta.

Kuinka paljon Lainaston lainan minimilyhennys on?

Kuukausierä on 8 % avoimesta saldosta, mutta vähintään 70 euroa, jos nostoraja on 500 euroa tai enemmän, ja vähintään 80 euroa, jos nostoraja on alle 500 euroa. Kuukausittaisen takaisinmaksun määrä ei kuitenkaan ylitä 120 euroa.

VertaaLainaa.fi
Logo