Hae vakuudeton tililuotto nopeasti käyttöösi

Tililuoton luottoraja voi olla jopa 50.000 euroa

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Päivitetty: 9,elokuu, 2022

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Joustoluotto  /  Tililuotto

 

Vertaile luottoja ja hae kilpailutettu tililuotto heti käyttöösi

Palvelumme auttaa sinua löytämään halvimman tililuoton.

Vertaa lainoja ja hae sinulle sopivaa tililuottoa jopa 50 000 euroa.

Kun haet lainaa netistä meidän kilpailutuspalvelumme kautta, saat asiakasetuna myös tarjouksen luottokortilla varustetusta tililuotosta

Kysymyksiä tililuotoista

Onko tililuotto sama asia kuin joustoluotto?

Periaatteessa kyllä.

Joustoluotoista käytettiin aikaisemmin varsin yleisesti nimitystä tililuotto ja luottotili.

Nykyään näistä käytetään enimmäkseen nimitystä joustoluotto. Kaikki kuitenkin tarkoittaa samaa asiaa. Eli jatkuvaa joustoluottoa, jonka myöntämisen yhteydessä hakijalle määritetään luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa käyttöönsä. Lainan kulut ja korko määräytyy aina nostojen mukaan, ellei lainaa nosteta ei siitä aiheudu mitään kustannuksia. Maksettuaan käyttämäänsä lainaa takaisin, vapautuu luottotilin haltijalle lainaa uudelleenkäyttöä varten.

Kuka voi hakea tililuottoa?

Tililuotto voidaan myöntää luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle, jolla on puhtaat luottotiedot.

Tililuoton yleisin ikäraja on 20 vuotta, mutta osa lainapalveluista myöntää tililuottoa jopa 18 vuotiaille. Lainanhakuehdot näet tarkemmin lainapalveluesittelystä.

Kuinka paljon netistä voi hakea tililuottoa?

Tililuottoa myönnetään 100 – 50 000 euron suuruisilla luottorajoilla.

Yleisin luottoraja on 2000 – 5000 euroa. Luottosopimuksessa hakijalle määritetään luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa omalle tililleen. Tililuotto toimii samoin kuin luottokortti.

Kuinka pitkä maksuaika tililuotossa on?

Tililuotto on jatkuva luotto, joka on aina asiakkaan vapaassa käytössä.

Luottoa voi siis nostaa uudelleen myös aikaisemmin nostetun luoton takaisinmaksuna aikana, joten näin ollen tililuotossa ei ole kiinteää maksuaikaa.

Vaaditaanko tililuottoon vakuuksia tai takaajia?

Tämä riippuu siitä mistä olet tililuottoa hakemassa.

Useat kivijalkapankit vaativat pienellekin tililuotolle vakuuksia, kun taas netistä tililuoton voi hakea monesta paikasta ilman vakuuksia ja takaajia.

Löydät tältä sivulta kaikki netin suosituimmat tililuotot, joita voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia. Kaikki vakuudettomat lainat ovat haettavissa sivustolta.

Usein kysytyt kysymykset

Tililuotto on joustava ja monipuolinen lainatuote

Tililuotto on monikäyttöinen joustoluotto, joka on aina asiakkaan vapaassa käytössä ja mahdollistaa sen, että asiakas saa tarvittaessa lainaa netistä heti tilille.

Toisin kuin perinteiset kertaluontoiset pikavipit ja kulutusluotot, tililuotossa sinun ei tarvitse nostaa sinulle myönnettyä lainaa kerralla tilillesi.

Kertanoston sijaan voit tehdä useita pieniä nostoja täysin oman rahan tarpeesi mukaan.

Voidaankin sanoa että tililuotto on kuin luottokortti kännykässä.

Parasta tililuotossa on se, että sen kulut kertyvät vain nostetusta luotosta, eikä suinkaan sinulle myönnetystä luottorajasta.

Kun maksat nostamaasi luottoa takaisin, se palautuu heti uudelleen käytettäväksi.

Näin ollen sinulla on aina luottoa nostettavana, etkä yllättävässäkään tilanteessa joudu etsimään uutta lainapalvelua.

Kun myönnetty tililuotto on hakijan käytössä, hän voi nostaa luottoa aina tarpeen tullen omaan käyttöönsä.

Luoton saa käyttää mihin tahansa hankintoihin ja menoihin. Osa suomalaisista muun muassa ottaa tililuoton varalle ulkomaan matkojen aikana.

Luottoa ei tarvitse nostaa ellei sitä tarvitse ja luoton hallussapidosta ei veloiteta mitään.

Tarvittaessa lainaa voi kuitenkin nostaa esimerkiksi lomalla ja maksaa kulut ja korkomaksut nostetusta summasta lainasopimuksen mukaisesti.

Tiluotto on kuin luottokortti kännykässä

Tililuotto on sama asia kuin joustoluotto

Nykyään tililuotoista käytetään yleisimmin nimitystä joustoluotto.

Toki muutamat lainapalvelut käyttävät edelleen nimityksiä tililuotto, joustolaina tai luottotili, mutta suurin osa on siirtynyt käyttämään joustoluotto nimitystä.

Vaikka lainatuotteella on monta nimeä, tarkoittaa kaikki silti samaa asiaa, eli jatkuvaa luottoa josta voi nostaa lainaa heti kun sitä tarvitsee.

 

Näin löydät juuri sinulle sopivan tililuoton

Tässä alla lyhyt yhteenveto siitä, miten löydät sinulle sopivimman tililuoton.

1

Vertaile tililuottoja

Tililuotoissa on suuria eroja kuluissa, koroissa ja muissa lainaehdoissa, joten niihin kannattaa tutustua tarkasti ennen luoton hakemista.

Muista kiinnittää huomiota myös siihen, maksaako lainapalvelu luottoa vain tiettyinä kellonaikoina vai ympäri vuorokauden. Tililuottovertailun tukena voit käyttää palvelumme monipuolista lainalaskuria.

 

2

Pyydä useita lainatarjouksia

Kun olet tutustunut sivustomme tililuotto tarjontaan, olet löytänyt sieltä varmasti useita potentiaalisia vaihtoehtoja.

Muista pyytää lainatarjous kaikista niistä palveluista, jotka sinua kiinnostavat. Näin voit maksimoida sen, montako lainatarjousta saat vertailtavaksesi. Kun sopiva tililuotto tai muu laina löytyy, pystyy lainasopimuksen allekirjoittamaan sähköisesti.

 

3

Muista hyödyntää uusien asiakkaiden etu

Monet tililuottoa tarjoavista palveluista antaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden tutustua heidän tuotteeseen ja palveluun täysin ilman kuluja ja korkoja.

Yleisin tarjous tililuotoissa on se, että uusi asiakas saa ensimmäisen kuukauden ilman kuluja ja korkoja. Tämän tyyppisen lainatarjouksen hyödyntäminen tuo siis todella mukavan säästön.

 

Tililuotolta voi nostaa lainaa myös yöllä

Suomen laki määrää sen että lainaa ei voida maksaa asiakkaan tilille kello 23.00 – 7.00 välisenä aikana.

Tämä sama laki koskee myös tililuottoja, mutta koska kyseessä on jatkuva luotto, se koskee silloin vain tililuoton ensimmäistä nostoa.

Jos siis haet tililuoton käyttöösi ja teet ensimmäisen noston kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana, voit tehdä seuraavat nostot juuri silloin kun itse haluat.

Huomio kuitenkin se, että vain pieni osa tililuottoa tarjoavista palveluista tekee siirtoja asiakkaiden tileille myös yö aikaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tililuotosta:

Kuka voi hakea tililuoton VertaaLainaa.fi palvelusta?

Me voimme kilpailuttaa tililuoton kaikille täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja riittävän säännölliset tulot.

Kuinka suuren tililuoton voin hakea?

Voit hakea tililuottoa summille 100 - 50.000 euroa. Välitämme lainatarjouksia aina 60.000 euroon saakka, mutta suurin tililuotto joka yhteistyöpankeiltamme löytyy, on tällä hetkellä 50.000 euroa.

Kuinka pitkä maksuaika tililuotoissa yleensä on?

Tililuotoissa ei perinteisesti ole laisinkaan kiinteää maksuaikaa. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä että maksuaikaa ei voida määritellä, sillä luottoa voi nostaa uudelleen tilille myös takaisinmaksun aikana.

Miksi tililuotto kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Kun jätät tililuoton kilpailuttamisen meidän huoleksemme, saat nopeasti useiden pankkien ja muiden luotonantajien valmiiksi kilpailutetut lainatarjoukset. Pääset siis heti vertailemaan lainatarjouksia ja näet nopeasti mikä niistä on sinulle sopivin ja edullisin.

Lainaesimerkki:


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi