Hae vakuudeton tililuotto nopeasti käyttöösi

Tililuoton luottoraja voi olla jopa 50.000 euroa.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Tililuotto vertailu – kilpailuta laina palvelussamme

Palvelumme auttaa sinua löytämään edullisimman tililuoton. Vertaa lainoja ja kilpailuta tililuotto jopa 50 000 euroon saakka.

Kun haet lainaa netistä meidän kilpailutuspalvelumme kautta takaamme, että kilpailutamme lainasi jopa 25 eri pankin ja rahalaitoksen kesken.

Tililuotto netistä maksuttomalla lainahakemuksella:

  • alkaen 4,19 % korolla
  • ilman takaajia tai vakuuksia
  • luotto vapaaseen käyttöösi luottorajan puitteissa
  • maksa lainaa takaisin erissä tai kertasuorituksena
  • ensimmäisen noston jälkeen voit nostaa luottoa mihin vuorokauden aikaan tahansa.

 

Päivitetty: 21,toukokuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Tililuotto on sama kuin joustoluotto

Tililuotoista käytetään yleisimmin nimitystä joustoluotto. Toki muutamat lainapalvelut käyttävät edelleen nimityksiä tililuotto, joustolaina tai luottotili, mutta suurin osa on siirtynyt käyttämään joustoluotto nimitystä.

Vaikka lainatuotteella on monta nimeä, tarkoittaa kaikki silti samaa asiaa, eli jatkuvaa luottoa josta voit nostaa lainaa heti kun sitä tarvitsee. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat käyttöösi luoton tietyllä luottorajalla, josta voit nostaa lainaa oman lainatarpeen mukaan silloin, kun tarvitset. Joustoluoton kulut ja korko määräytyy nostojen mukaan. Joustoluotto sopii hyvin satunnaisiin nostoihin, ja silloin kun kerralla nostettavat lainasummat eivät ole kovin suuria. Jos tarvitset lainaa kerralla enemmän, suosittelemme tutustumaan kulutusluottoon tai pankkilainaan.

Kysymyksiä tililuotoista

Onko tililuotto sama kuin joustoluotto?

Kyllä. Joustoluotoista käytettiin aikaisemmin varsin yleisesti nimitystä tililuotto ja luottotili. Nykyään näistä käytetään enimmäkseen nimitystä joustoluotto. Kaikki kuitenkin tarkoittavat samaa asiaa eli jatkuvaa joustoluottoa, johon määritetään luottoraja, jonka puitteissa voidaan nostaa lainaa käyttöön. Lainan kulut ja korko määräytyy aina nostojen mukaan. Ellei lainaa nosteta ei siitä aiheudu mitään kustannuksia. Maksettuasi käyttämääsi lainaa takaisin, vapautuu luottoa uudelleen käytettäväksesi.

Kuka voi hakea tililuottoa?

Tililuotto voidaan myöntää luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle, jolla on puhtaat luottotiedot. Tililuoton yleisin ikäraja on 20 vuotta, mutta osa pankeista ja rahalaitoksista myöntää tililuottoa jopa 18 vuotiaille.

Kuinka suuren luottorajan tililuottoon voi saada?

Tililuottoa myönnetään 100 – 50 000 euron suuruisilla luottorajoilla. Yleisin luottoraja on 2000 – 5000 euroa. Luottosopimuksessa hakijalle määritetään luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa omalle tililleen. Tililuotto toimii samoin kuin luottokortti.

Kuinka pitkä maksuaika tililuotossa on?

Tililuotto on jatkuva luotto, joka on aina asiakkaan vapaassa käytössä. Luottoa voi siis nostaa uudelleen myös aikaisemmin nostetun luoton takaisinmaksuna aikana, joten näin ollen tililuotossa ei ole kiinteää maksuaikaa. Maksettuasi luottoa takaisin vapautuu sinulle lainaa uudelleen käyttöön. Uutta lainahakemusta ei tarvitse täyttää.

Vaaditaanko tililuottoon vakuuksia tai takaajia?

Kilpailutamme lainasi vain pankeilla ja rahalaitoksilla, jotka eivät vaadi lainaan vakuuksia tai takuuksia. Lainan haun yhteydessä voit ottaa rinnallesi toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan, jos jatkossakin käytätte tililuottoa yhdessä. Aina kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa pienenee luotontarjoajan luottotappioriski ja he pysyvät myöntämään lainaa suuremmankin määrän, paremmilla lainaehdoilla.

Usein kysytyt kysymykset

Tililuotto on joustava ja monipuolinen lainatuote

Tililuotto on monikäyttöinen joustoluotto, joka on aina vapaassa käytössäsi ja mahdollistaa sen, että saat tarvittaessa lainaa netistä heti tilillesi.

Toisin kuin perinteiset kertaluontoiset pikavipit ja kulutusluotot  tililuotossa sinun ei tarvitse nostaa sinulle myönnettyä lainaa kerralla tilillesi. Kertanoston sijaan voit tehdä useita pieniä nostoja täysin oman rahatarpeesi mukaan. Voidaankin sanoa että tililuotto on kuin luottokortti kännykässä. Tililuotossa kulut kertyvät vain nostetusta luotosta, eikä suinkaan sinulle myönnetystä luottorajasta. Kun maksat nostamaasi luottoa takaisin, se palautuu heti uudelleen käytettäväksi. Näin ollen sinulla on aina luottoa nostettavana, etkä yllättävässäkään tilanteessa joudu etsimään uutta lainapalvelua. Luoton saat käyttää mihin tahansa hankintoihin ja menoihin. Tarvittaessa lainaa voi nostaa esimerkiksi lomalla ja maksaa kulut ja korkomaksut nostetusta summasta lainasopimuksen mukaisesti.

Tiluotto on kuin luottokortti kännykässä

 

Tililuotolta voi nostaa lainaa myös yöllä

Suomen laki määrää sen että lainaa ei voida maksaa asiakkaan tilille kello 23.00 – 7.00 välisenä aikana. Tämä sama laki koskee myös tililuottoja, mutta koska kyseessä on jatkuva luotto, se koskee silloin vain tililuoton ensimmäistä nostoa. Jos siis haet tililuoton käyttöösi ja teet ensimmäisen noston kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana, voit tehdä seuraavat nostot juuri silloin kun itse haluat. Huomio kuitenkin se, että vain pieni osa tililuottoa tarjoavista palveluista tekee siirtoja asiakkaiden tileille myös yö aikaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tililuotosta:

Kuka voi hakea tililuoton VertaaLainaa.fi palvelusta?

Me voimme kilpailuttaa tililuoton kaikille täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja riittävän säännölliset tulot.

Kuinka suuren tililuoton voin hakea?

Voit hakea tililuottoa summille 100 - 50.000 euroa. Välitämme lainatarjouksia aina 60.000 euroon saakka, mutta suurin tililuotto joka yhteistyöpankeiltamme löytyy, on tällä hetkellä 50.000 euroa.

Kuinka pitkä maksuaika tililuotoissa yleensä on?

Tililuotoissa ei perinteisesti ole laisinkaan kiinteää maksuaikaa. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä että maksuaikaa ei voida määritellä, sillä luottoa voi nostaa uudelleen tilille myös takaisinmaksun aikana.

Miksi tililuotto kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Kun jätät tililuoton kilpailuttamisen meidän huoleksemme, saat nopeasti useiden pankkien ja muiden luotonantajien valmiiksi kilpailutetut lainatarjoukset. Pääset siis heti vertailemaan lainatarjouksia ja näet nopeasti mikä niistä on sinulle sopivin ja edullisin.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


VertaaLainaa.fi
Logo