Lainaa nopeasti jopa 60.000 € asti ilman vakuuksia.

Nopean lainan ei tarvitse olla kallis laina - kilpailuta ja vertaa lainat.

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä ilmainen lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

10000 
8  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika voi olla väliltä 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainaa nopeasti tilille 1000 – 60.000 euroa

Jos sinulla on tarve saada lainaa nopeasti, suosittelemme tutustumaan netissä tarjottaviin vakuudettomiin lainoihin.

Netin kautta voit hakea nopeaa lainaa nopeasti ilmaisen lainahakemuksen avulla. Kaiken lisäksi laina myös kilpailutetaan puolestasi nopealla aikataululla ja saat lainatarjoukset vertailtavaksi jo muutamassa minuutissa.

Kauttamme saat aina yhdellä hakemuksella useiden pankkien ja luotonantajien lainatarjoukset. Vertaa lainoja ja niiden kuluja saatuasi kaikki lainatarjoukset.

Voit aina käyttää hakemasi lainan miten itse haluat. Kun haet lainaa, ei sinulta koskaan vaadita selityksiä lainan käyttötarkoituksista.

Äkillisiä menoja, joihin haetaan lainaa nopeasti, voivat olla esimerkiksi:

 • Auton hajoaminen. Auto on monelle välttämätön töissä käynnin, sekä muun liikkumisen kannalta. Siksi auton hajoaminen on monelle sellainen asia, johon voi tarvita lainaa nopeasti, jotta sen saa korjattua mahdollisimman nopeasti.
 • Laskujen maksu. Kenelle tahansa voi käydä tilanne, kun jokin lasku on unohtunut maksaa ajoissa. Jos lasku tulee maksaa heti, mutta palkkapäivään on vielä aikaa, voi netistä hakea lainaa nopeasti auttamaan laskujen maksuissa.
 • Kodinkoneen uusiminen. Varsinkin suuressa perheessä esimerkiksi pesukoneen hajoaminen voi aiheuttaa suuria ongelmia. Tässä vaiheessa moni hakee nopeaa lainaa, jotta saavat uuden kodinkoneen vanhan tilalle.

Toki käyttötarkoituksia lainalle on niin monia, kuin on hakijoitakin. Yllä olevat onkin vain esimerkkejä, joihin voi hakea lainaa nopeasti.

Jokainen lainanhakija saa itse määrittää mihin aikoo lainansa käyttää. Voit lukea tarkemmin lainan käyttökohteet, niin näet että lainaa voidaan hakea hyvin erilaisissa elämäntilanteissa.

 

Päivitetty: 4,kesäkuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Kysymyksiä nopeasta lainasta

Kuinka nopeasti lainaa on mahdollista saada?

Voit saada lainaa tilille jopa 15 minuutissa. Varsinkin pikavippi ja joustoluotto ovat sellaisia lainatuotteita, joiden käsittelyajat ovat lyhyet ja lopullisen lainapäätöksen saa nopeasti. Vakuudettomat lainat voidaan maksaa hakijan tilille nopeasti, koska lainan myöntäminen ei edellytä vakuuksia tai takausta. Kilpailutamme lainan vain sellaisten lainantarjoajien kesken, jotka eivät vaadi lainalle vakuuksia tai takausta. Kauttamme voit saada lainaa ilman vakuuksia jopa muutamassa minuutissa.

Kuinka saan lainaa nopeasti?

4 neuvoa, millä varmistat lainan nopean saamisen:

 • Tarkista aina ensin että täytät lainapalvelun hakijalle asettamat vaatimukset
 • Täytä ja lähetä hakemus lainapalvelun aukioloaikana
 • Tarkista, että käytät sellaista pankkia, johon lainapalvelu siirtää lainat heti
 • Liitä hakemukseen valmiiksi tarvittavat liitteet esimerkiksi tuloistasi

Minulla on maksuhäiriömerkintä, voinko saada lainaa?

Netissä toimivat pankit ja rahalaitokset tarkistavat aina hakijan luottotiedot hakemuksen yhteydessä, joten valitettavasti maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille. Toisinaan ajatellaan, että lainaa voisi saada verkosta ilman luottotietoja ja muutenkin helpommin perustein, mutta näin ei ole. Suosittelemme neuvottelemaan asiasta esimerkiksi paikallisen pankkisi kanssa.

Kauanko lainapäätöksen saaminen kestää?

Lainatarjoukset saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Tämän jälkeen saat lopullisen lainapäätöksen nopeasti, mikäli hakemuksessa ei ollut mitään virheitä. Muista siis lainahakemuksen huolellinen täyttäminen, koska puutteellisesti tai huolimattomasti täytetty lainahakemus, voi johtaa jopa hakemuksen hylkäämiseen.

Tarvitsenko takaajia saadakseni lainaa?

Et tarvitse. Voit hakea lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia. Riittää kun sinulla on riittävä maksukyky ja täytät pankit tai rahoituslaitoksen asettamat vaatimukset lainanhakijalle.

Usein kysytyt kysymykset

Lainaa nopeasti

Vinkkejä, miten saat lainaa nopeasti

Jotta voit saada lainaa nopeasti, tulee sinun ottaa huomioon muutamia asioita.

Muutamilla vinkeillä pystyt varmistamaan sen, että saat lainaa netistä mahdollisimman nopeasti ja vältyt yleisimmiltä virheiltä.

 • Tee hakemus lainapalvelun auki ollessa. Silloin lainahakemuksesi käsitellään lähes välittömästi. Jos teet hakemuksen, kun lainapalvelu on suljettu, venyy hakemuksen käsittely seuraavaan aamuun. Nykyään lähes kaikki palvelut ovat avoinna 24/7.
 • Varmista lainapalvelun tiedoista, että he maksavat hyväksytyt lainat heti siihen pankkiin, jossa sinulla on tili. Joidenkin pankkien tileille lainan siirto saattaa kestää kaksikin arkipäivää.
 • Täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista että antamasi tiedot ovat oikein. Lisää hakemukseen tosite palkka-tai eläketuloista, jos mahdollista. Näin varmistat, että lainapalvelu varmasti pystyy käsittelemään lainahakemuksesi heti loppuun saakka.

 

Vakuudetonta lainaa nopeasti

Palvelumme kautta voit hakea lainaa heti ilman vakuuksia. Tämä mahdollistaa lainojen nopeamman käsittelyn ja sen, että hakija saa lainaa nopeasti käyttöönsä.

Vakuudella tarkoitetaan usein jonkinlaista pääomaa. Esimerkiksi asuntolainassa vakuutena toimii ostettu asunto ja autolainassa vakuutena voi toimia lainalle hankittu auto. Kuitenkin voi olla, ettei monille nuorille ole ehtinyt kertyä vielä minkäänlaista omaisuutta. Silloin he voivat hakea vakuudetonta lainaa nopeasti netin kautta. Lainoille ei myöskään vaadita henkilötakaajia. Riittää kun hakijalla on riittävä takaisinmaksukyky ja puhtaat luottotiedot.

 

Millaista lainaa on mahdollista hakea?

Netistä löytyy erilaisia lainatuotteita, joista jokainen sopii tietynlaiseen tarkoitukseen. Mieti ensin, kuinka suurta lainaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen olet sitä hakemassa. Tämän jälkeen tutustu rauhassa eri lainatuotteisiin ja valitse niistä omaan käyttöön sopivin.

Alla lyhyet esittelyt erilaisista lainatuotteista:

 

Pikavippi

Pikavippi sopii parhaiten, kun haluaa saada pientä lainaa nopeasti. Sen voi hakea netistä ja yleensä siihen saa lainapäätöksen välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen pikavippi siirtyy hakijan tilille välittömästi.

Se sopii silloin, kun lainan tarve on noin 1000 euroa ja tietää, että lainaa tarvitsee vain tämän yhden kerran. Takaisinmaksuaikaa vipille voi saada 12 kuukautta.

 

Joustoluotto

Joustoluotto on verrattavissa luottokorttiin. Siinä saat tietyn summan käyttöösi yhdellä hakemuksella. Yleisin joustoluoton suuruus on 2000-4000 euroa.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää koko lainasummaa, vaan voit nostaa siitä vain tarvitsemasi määrän tilille. Maksettavaa kertyy vain käytetystä lainasummasta, joten jos et nosta lainaa tai olet maksanut sen kokonaan takaisin, ei sinulle kerry mitään maksettavaakaan.

Joustoluotto on siitä hyvä, että kun se on kerran haettu, on se aina käytettävissäsi. Saat lainaa nopeasti tilille silloin kun sitä tarvitset, sillä sinun tarvitsee vain tehdä nosto, jolloin laina on yleensä käytettävissäsi alle 15 minuutissa. Sitä maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausittain tulee maksaa minimilyhennys, jonka suuruus määräytyy käytetyn luoton perusteella. Joten jos luulet, että tulet tarvitsemaan lainaa nopeasti myös jatkossa, on joustoluotto silloin sopiva valinta.

 

Kulutusluotto

Kulutusluotto on yleisin laina silloin, kun tarvitaan suurempaa lainaa. Kulutusluottoa haetaan yleensä joitain tuhansia euroja. Sitä kuitenkin on mahdollista aina hakea 60.000 euroon saakka. Suuremmille summille toki voidaan vaatia yhteishakijaa.

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, joka maksetaan kerralla tilille. Sitä on mahdollista saada nopeasti, jos lainasumma ei ole kovin suuri. Sitä lyhennetään tasaerissä kuukausittain.

 

Lainaa nopeasti kilpailuttamisen kautta

Olit sitten hakemassa suurempaa kulutusluottoa tai pienempää lainaa nopeasti käyttöösi, kilpailuta laina kuitenkin aika ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Tässä sinua auttaa maksuton lainojen vertailuun – ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelumme, joka kilpailuttaa lainahakemuksesi usean eri lainantarjoajan välillä.

Kattavan pankeista ja rahoitusyhtiöistä koostuvan joukon tavoitat, kun täytät lainahakemuksen palvelussamme. Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen saat lainatarjoukset vertailtavaksi ja pääset valitsemaan sopivan lainan.

 

Nopea laina toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa

Onko suunnitelmissa suurempi laina? Joskus suuren lainan saaminen yksin voi olla hankalaa, ellei hakijalla ole todella suuria tuloja. Suurempaa lainaa kannattaakin hakea yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakija on normaalisti avo-tai aviopuoliso, tai joku muu perheenjäsen.

Kun lainalle on kaksi hakijaa, on lainapalveluiden helpompi myöntää suurempikin laina. Lainahakemuksessa valitaan kohta, jossa kysytään, lisätäänkö lainalle yhteishakija. Tämän jälkeen myös hänen tietonsa pitää täyttää hakemukseen. Kun takaisinmaksukyky paranee, voivat lainapalvelut myöntää suurtakin lainaa nopeasti. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen, on molemmat hakijat samalla tavalla vastuussa lainasta.

Mikä on nopea laina?

Nopea laina on yleisesti ottaen lyhytaikainen laina, joka myönnetään nopeasti ilman pitkää odotteluaikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan hakuprosessi on nopea ja lainapäätös tehdään yleensä välittömästi tai viimeistään muutaman tunnin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä.

Nopean lainan avulla voit saada rahaa nopeasti tilillesi, kun tarvitset sitä yllättävien menojen, kuten auton korjauskulujen tai hammaslääkärikäynnin vuoksi. Nopea laina on usein hyvä vaihtoehto, kun tarvitset pienen summan lainaa nopeasti, sillä hakuprosessi on nopea ja lainan saa usein tilille samana päivänä.

Nopeaa lainaa voi hakea useista eri paikoista, kuten pankeista, rahoitusyhtiöistä ja lainanvälittäjiltä. Monilla lainanmyöntäjillä on nykyään myös verkkopalvelu, jossa lainahakemuksen voi täyttää ja lähettää nopeasti.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että nopean lainan korot voivat olla hieman korkeammat kuin perinteisen lainan korot, sillä laina-aika on lyhyempi ja riski lainanantajalle on suurempi. Siksi onkin tärkeää vertailla eri lainanmyöntäjien tarjouksia ja löytää omaan tilanteeseen sopiva ja edullinen vaihtoehto.

VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään nopean lainan vertailemalla eri lainanmyöntäjien tarjouksia puolestasi. Meidän avullamme voit löytää sopivan ja edullisen lainan nopeasti ja vaivattomasti.

 

Nopea laina – Hyödyt ja haitat

Nopea laina voi olla erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset rahaa nopeasti käyttöösi. Nopean lainan etuina voidaan pitää sen nopeutta ja helppoutta, sillä hakuprosessi on yleensä nopea ja lainapäätös tehdään nopeasti. Useimmiten saat lainan tilillesi samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Nopea laina voi siis auttaa ratkaisemaan äkillisen rahantarpeen nopeasti.

Toisaalta nopean lainan haittapuolena on sen korkeampi korko verrattuna pidempiaikaisiin lainoihin. Tämä johtuu siitä, että lainanantajalle lyhytaikainen laina on riskialttiimpi, sillä lainan takaisinmaksuaika on lyhyt ja asiakkaan maksukyvyn arviointi voi olla haastavampaa. Lisäksi nopean lainan suuruus on yleensä melko pieni, joten se ei sovellu isompien hankintojen rahoittamiseen.

Nopeaa lainaa hakiessa on myös tärkeää varmistaa, että oma taloudellinen tilanne kestää lainan takaisinmaksun sovitussa aikataulussa. Lainan lyhyt takaisinmaksuaika voi olla haastava, jos oma taloustilanne ei ole vakaalla pohjalla.

 

Vakuudeton laina on usein nopeampi kuin vakuudellinen

Kun tarvitset lainaa nopeasti, vakuudeton laina voi olla nopeampi vaihtoehto kuin vakuudellinen laina. Vakuudeton laina myönnetään ilman vakuutta, jolloin lainan hakuprosessi on yleensä nopeampi ja helpompi kuin vakuudellisen lainan. Vakuudellisessa lainassa lainanantaja vaatii lainan vakuudeksi esimerkiksi kiinteistön tai henkilötakaajan, mikä hidastaa lainan hakuprosessia.

Vakuudettoman lainan etuna on myös sen joustavuus. Vakuudeton laina sopii moniin eri tarpeisiin, ja sen avulla voit rahoittaa esimerkiksi auton korjaukset, lomamatkan tai muut yllättävät menot nopeasti. Vakuudeton laina on myös helpompi hakea, sillä hakeminen tapahtuu yleensä verkossa ja lainapäätös voidaan tehdä nopeasti.

Toisaalta vakuudettoman lainan korko voi olla korkeampi kuin vakuudellisen lainan, sillä lainanantajan riski on suurempi ilman vakuutta. Lisäksi lainan maksuaika on yleensä lyhyempi, jolloin kuukausierät ovat suurempia.

 

Miten valita sopiva nopea laina?

Kun etsit nopeaa lainaa, on tärkeää vertailla eri lainanmyöntäjien tarjouksia ja valita omaan tilanteeseen sopiva ja edullinen vaihtoehto. Seuraavassa on muutamia vinkkejä sopivan nopean lainan valitsemiseen:

 1. Vertaa lainojen kuluja ja korkoja: Lainan kustannukset koostuvat usein koroista, käsittelymaksuista ja muista kuluista. On tärkeää vertailla eri lainojen kokonaiskustannuksia ja valita edullisin vaihtoehto.
 2. Tutustu lainan ehtoihin: On tärkeää lukea lainan ehdot huolellisesti ennen lainan hakemista. Tarkista erityisesti lainan takaisinmaksuehdot ja mahdolliset lisämaksut.
 3. Vertaile eri lainatyyppejä: On tärkeää valita laina, joka sopii omaan tilanteeseen parhaiten. Vakuudeton laina sopii yleensä pienempiin rahoitustarpeisiin, kun taas vakuudellinen laina voi olla hyvä vaihtoehto isompien hankintojen rahoittamiseen.
 4. Tutustu lainanmyöntäjän asiakaspalveluun: Hyvä asiakaspalvelu on tärkeää, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia lainan takaisinmaksun kanssa. Tutustu lainanmyöntäjän asiakaspalveluun ennen lainan hakemista.

VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään sopivan ja edullisen nopean lainan vertailemalla eri lainanmyöntäjien tarjouksia puolestasi. Meidän avullamme voit löytää sopivan lainan nopeasti ja vaivattomasti.

 

Miten haet lainaa nopeasti?

Kun tarvitset lainaa nopeasti, on tärkeää tietää, miten voit hakea lainaa nopeasti ja vaivattomasti.

Tässä muutamia vinkkejä nopeaa lainan hakemiseen:

 1. Vertaa eri lainojen tarjouksia: Ennen lainan hakemista kannattaa vertailla eri lainojen tarjouksia ja valita omaan tilanteeseen sopiva ja edullinen vaihtoehto. Voit käyttää tässä apuna lainavertailusivustoamme.
 2. Täytä lainahakemus huolellisesti: Kun täytät lainahakemuksen, varmista että annat kaikki tarvittavat tiedot oikein ja täydellisesti. Puutteelliset hakemukset voivat hidastaa lainan käsittelyä.
 3. Toimita tarvittavat liitteet: Jotkut lainanmyöntäjät vaativat tiettyjä liitteitä, kuten palkkatodistuksen tai verotustodistuksen. Toimita nämä liitteet mahdollisimman pian, jotta lainapäätös voidaan tehdä nopeasti.
 4. Hyväksy lainatarjous: Kun saat lainatarjouksen, lue se huolellisesti ja hyväksy tarjous, jos se sopii tarpeisiisi. Voit myös neuvotella tarjouksen ehdoista, kuten koroista ja takaisinmaksuajasta.
 5. Odota rahojen siirtymistä tilillesi: Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi yleensä samana päivänä tai seuraavana arkipäivänä.

On tärkeää muistaa, että lainan hakuprosessi vaihtelee eri lainanmyöntäjien välillä. Jotkut lainanmyöntäjät voivat käyttää sähköistä tunnistautumista tai nopeuttaa lainan käsittelyä muilla tavoin. Kannattaa tutustua lainanmyöntäjän tarjoamaan palveluun ja valita sellainen, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi.

VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään sopivan ja edullisen lainan nopeasti ja vaivattomasti. Voit täyttää hakemuksen verkossa, ja saat tarjouksia useilta eri lainanmyöntäjiltä. Kun tarvitset lainaa nopeasti, VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään sopivan vaihtoehdon.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta lainaa nopeasti:

Voiko lainaa saada nopeasti?

Kyllä voi. Aikaisemmin laina haettiin kivijalkapankista ja lainaprosessit olivat hitaita. Nykyään teknologia kehittyy huimaa vauhtia ja lainahakemus lähetetään sähköisesti pankeille ja rahoitusyhtiöille. Myös lainahakemukseen vastaaminen tapahtuu lainantarjoajien myötä sähköisesti. Tämä tarkoittaa käytännössä, että lainahakemus voidaan käsitellä muutamassa minuutissa, joten lainan myöntäminen voi tapahtua prosessin alusta loppuun yhden päivän aikana.

Miten varmistan, että saan lainaa nopeasti?

Täytä lainahakemus huolellisesti. Huolimattoamasti tai puutteellisesti täytetty hakemus viivästyttää lainan käsittelyä. Hae lainaa päivällä. Lainahakemus on avoinna kellonympäryksen, mutta hakemalla lainaa arkena toimistojen aukioloaikana, varmistat paremmin, että laina voidaan maksaa sinulle samana päivän aikana.

Onko nopeasti tilille maksettava laina aina kallis laina?

Ei toki. Monella on harhaluulo, että jos laina maksetaan nopeasti tilille, on kyseessä aina korkeakorkoinen pikavippi. Nykyään monet kotimaiset pankit myöntävät lainaa ilman vakuuksia hyvin nopeastikin lainanhakijalle.

Millä tiedoilla saa lainaa nopeasti?

Hakijan tulee olla vähintään 18 - vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Jos näitä on, hylätään lainahakemus automaattisesti. Hakijalla tulee olla myös säännölliset ja riittävät tulot.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo