Lainaa nopeasti jopa 60.000 € asti ilman vakuuksia.

Nopean lainan ei tarvitse olla kallis laina - kilpailuta ja vertaa lainat.

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Lainaa nopeasti tilille 1000 – 60.000 euroa

Jos sinulla on tarve saada lainaa nopeasti, suosittelemme tutustumaan netissä tarjottaviin vakuudettomiin lainoihin.

Netin kautta voit hakea nopeaa lainaa nopeasti ilmaisen lainahakemuksen avulla. Kaiken lisäksi laina myös kilpailutetaan puolestasi nopealla aikataululla ja saat lainatarjoukset vertailtavaksi jo muutamassa minuutissa.

Kauttamme saat aina yhdellä hakemuksella useiden pankkien ja luotonantajien lainatarjoukset. Vertaa lainoja ja niiden kuluja saatuasi kaikki lainatarjoukset.

Voit aina käyttää hakemasi lainan miten itse haluat. Kun haet lainaa, ei sinulta koskaan vaadita selityksiä lainan käyttötarkoituksista.

Äkillisiä menoja, joihin haetaan lainaa nopeasti, voivat olla esimerkiksi:

  • Auton hajoaminen. Auto on monelle välttämätön töissä käynnin, sekä muun liikkumisen kannalta. Siksi auton hajoaminen on monelle sellainen asia, johon voi tarvita lainaa nopeasti, jotta sen saa korjattua mahdollisimman nopeasti.
  • Laskujen maksu. Kenelle tahansa voi käydä tilanne, kun jokin lasku on unohtunut maksaa ajoissa. Jos lasku tulee maksaa heti, mutta palkkapäivään on vielä aikaa, voi netistä hakea lainaa nopeasti auttamaan laskujen maksuissa.
  • Kodinkoneen uusiminen. Varsinkin suuressa perheessä esimerkiksi pesukoneen hajoaminen voi aiheuttaa suuria ongelmia. Tässä vaiheessa moni hakee nopeaa lainaa, jotta saavat uuden kodinkoneen vanhan tilalle.

Toki käyttötarkoituksia lainalle on niin monia, kuin on hakijoitakin. Yllä olevat onkin vain esimerkkejä, joihin voi hakea lainaa nopeasti.

Jokainen lainanhakija saa itse määrittää mihin aikoo lainansa käyttää. Voit lukea tarkemmin lainan käyttökohteet, niin näet että lainaa voidaan hakea hyvin erilaisissa elämäntilanteissa.

 

Päivitetty: 6,helmikuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Kysymyksiä nopeasta lainasta

Kuinka nopeasti lainaa on mahdollista saada?

Voit saada lainaa tilille jopa 15 minuutissa. Varsinkin pikavippi ja joustoluotto ovat sellaisia lainatuotteita, joiden käsittelyajat ovat lyhyet ja lopullisen lainapäätöksen saa nopeasti. Vakuudettomat lainat voidaan maksaa hakijan tilille nopeasti, koska lainan myöntäminen ei edellytä vakuuksia tai takausta. Kilpailutamme lainan vain sellaisten lainantarjoajien kesken, jotka eivät vaadi lainalle vakuuksia tai takausta. Kauttamme voit saada lainaa ilman vakuuksia jopa muutamassa minuutissa.

Kuinka saan lainaa nopeasti?

4 neuvoa, millä varmistat lainan nopean saamisen:

  • Tarkista aina ensin että täytät lainapalvelun hakijalle asettamat vaatimukset
  • Täytä ja lähetä hakemus lainapalvelun aukioloaikana
  • Tarkista, että käytät sellaista pankkia, johon lainapalvelu siirtää lainat heti
  • Liitä hakemukseen valmiiksi tarvittavat liitteet esimerkiksi tuloistasi

Minulla on maksuhäiriömerkintä, voinko saada lainaa?

Netissä toimivat pankit ja rahalaitokset tarkistavat aina hakijan luottotiedot hakemuksen yhteydessä, joten valitettavasti maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille. Toisinaan ajatellaan, että lainaa voisi saada verkosta ilman luottotietoja ja muutenkin helpommin perustein, mutta näin ei ole. Suosittelemme neuvottelemaan asiasta esimerkiksi paikallisen pankkisi kanssa.

Kauanko lainapäätöksen saaminen kestää?

Lainatarjoukset saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Tämän jälkeen saat lopullisen lainapäätöksen nopeasti, mikäli hakemuksessa ei ollut mitään virheitä. Muista siis lainahakemuksen huolellinen täyttäminen, koska puutteellisesti tai huolimattomasti täytetty lainahakemus, voi johtaa jopa hakemuksen hylkäämiseen.

Tarvitsenko takaajia saadakseni lainaa?

Et tarvitse. Voit hakea lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia. Riittää kun sinulla on riittävä maksukyky ja täytät pankit tai rahoituslaitoksen asettamat vaatimukset lainanhakijalle.

Usein kysytyt kysymykset

Lainaa nopeasti

Vinkkejä, miten saat lainaa nopeasti

Jotta voit saada lainaa nopeasti, tulee sinun ottaa huomioon muutamia asioita.

Muutamilla vinkeillä pystyt varmistamaan sen, että saat lainaa netistä mahdollisimman nopeasti ja vältyt yleisimmiltä virheiltä.

  • Tee hakemus lainapalvelun auki ollessa. Silloin lainahakemuksesi käsitellään lähes välittömästi. Jos teet hakemuksen, kun lainapalvelu on suljettu, venyy hakemuksen käsittely seuraavaan aamuun. Nykyään lähes kaikki palvelut ovat avoinna 24/7.
  • Varmista lainapalvelun tiedoista, että he maksavat hyväksytyt lainat heti siihen pankkiin, jossa sinulla on tili. Joidenkin pankkien tileille lainan siirto saattaa kestää kaksikin arkipäivää.
  • Täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista että antamasi tiedot ovat oikein. Lisää hakemukseen tosite palkka-tai eläketuloista, jos mahdollista. Näin varmistat, että lainapalvelu varmasti pystyy käsittelemään lainahakemuksesi heti loppuun saakka.

 

Vakuudetonta lainaa nopeasti

Palvelumme kautta voit hakea lainaa heti ilman vakuuksia. Tämä mahdollistaa lainojen nopeamman käsittelyn ja sen, että hakija saa lainaa nopeasti käyttöönsä.

Vakuudella tarkoitetaan usein jonkinlaista pääomaa. Esimerkiksi asuntolainassa vakuutena toimii ostettu asunto ja autolainassa vakuutena voi toimia lainalle hankittu auto. Kuitenkin voi olla, ettei monille nuorille ole ehtinyt kertyä vielä minkäänlaista omaisuutta. Silloin he voivat hakea vakuudetonta lainaa nopeasti netin kautta. Lainoille ei myöskään vaadita henkilötakaajia. Riittää kun hakijalla on riittävä takaisinmaksukyky ja puhtaat luottotiedot.

 

Millaista lainaa on mahdollista hakea?

Netistä löytyy erilaisia lainatuotteita, joista jokainen sopii tietynlaiseen tarkoitukseen. Mieti ensin, kuinka suurta lainaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen olet sitä hakemassa. Tämän jälkeen tutustu rauhassa eri lainatuotteisiin ja valitse niistä omaan käyttöön sopivin.

Alla lyhyet esittelyt erilaisista lainatuotteista:

 

Pikavippi

Pikavippi sopii parhaiten, kun haluaa saada pientä lainaa nopeasti. Sen voi hakea netistä ja yleensä siihen saa lainapäätöksen välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen pikavippi siirtyy hakijan tilille välittömästi.

Se sopii silloin, kun lainan tarve on noin 1000 euroa ja tietää, että lainaa tarvitsee vain tämän yhden kerran. Takaisinmaksuaikaa vipille voi saada 12 kuukautta.

 

Joustoluotto

Joustoluotto on verrattavissa luottokorttiin. Siinä saat tietyn summan käyttöösi yhdellä hakemuksella. Yleisin joustoluoton suuruus on 2000-4000 euroa.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää koko lainasummaa, vaan voit nostaa siitä vain tarvitsemasi määrän tilille. Maksettavaa kertyy vain käytetystä lainasummasta, joten jos et nosta lainaa tai olet maksanut sen kokonaan takaisin, ei sinulle kerry mitään maksettavaakaan.

Joustoluotto on siitä hyvä, että kun se on kerran haettu, on se aina käytettävissäsi. Saat lainaa nopeasti tilille silloin kun sitä tarvitset, sillä sinun tarvitsee vain tehdä nosto, jolloin laina on yleensä käytettävissäsi alle 15 minuutissa. Sitä maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausittain tulee maksaa minimilyhennys, jonka suuruus määräytyy käytetyn luoton perusteella. Joten jos luulet, että tulet tarvitsemaan lainaa nopeasti myös jatkossa, on joustoluotto silloin sopiva valinta.

 

Kulutusluotto

Kulutusluotto on yleisin laina silloin, kun tarvitaan suurempaa lainaa. Kulutusluottoa haetaan yleensä joitain tuhansia euroja. Sitä kuitenkin on mahdollista aina hakea 60.000 euroon saakka. Suuremmille summille toki voidaan vaatia yhteishakijaa.

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, joka maksetaan kerralla tilille. Sitä on mahdollista saada nopeasti, jos lainasumma ei ole kovin suuri. Sitä lyhennetään tasaerissä kuukausittain.

 

Lainaa nopeasti kilpailuttamisen kautta

Olit sitten hakemassa suurempaa kulutusluottoa tai pienempää lainaa nopeasti käyttöösi, kilpailuta laina kuitenkin aika ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Tässä sinua auttaa maksuton lainojen vertailuun – ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelumme, joka kilpailuttaa lainahakemuksesi usean eri lainantarjoajan välillä.

Kattavan pankeista ja rahoitusyhtiöistä koostuvan joukon tavoitat, kun täytät lainahakemuksen palvelussamme. Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen saat lainatarjoukset vertailtavaksi ja pääset valitsemaan sopivan lainan.

 

Nopea laina toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa

Onko suunnitelmissa suurempi laina? Joskus suuren lainan saaminen yksin voi olla hankalaa, ellei hakijalla ole todella suuria tuloja. Suurempaa lainaa kannattaakin hakea yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakija on normaalisti avo-tai aviopuoliso, tai joku muu perheenjäsen.

Kun lainalle on kaksi hakijaa, on lainapalveluiden helpompi myöntää suurempikin laina. Lainahakemuksessa valitaan kohta, jossa kysytään, lisätäänkö lainalle yhteishakija. Tämän jälkeen myös hänen tietonsa pitää täyttää hakemukseen. Kun takaisinmaksukyky paranee, voivat lainapalvelut myöntää suurtakin lainaa nopeasti. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen, on molemmat hakijat samalla tavalla vastuussa lainasta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta lainaa nopeasti:

Voiko lainaa saada nopeasti?

Kyllä voi. Aikaisemmin laina haettiin kivijalkapankista ja lainaprosessit olivat hitaita. Nykyään teknologia kehittyy huimaa vauhtia ja lainahakemus lähetetään sähköisesti pankeille ja rahoitusyhtiöille. Myös lainahakemukseen vastaaminen tapahtuu lainantarjoajien myötä sähköisesti. Tämä tarkoittaa käytännössä, että lainahakemus voidaan käsitellä muutamassa minuutissa, joten lainan myöntäminen voi tapahtua prosessin alusta loppuun yhden päivän aikana.

Miten varmistan, että saan lainaa nopeasti?

Täytä lainahakemus huolellisesti. Huolimattoamasti tai puutteellisesti täytetty hakemus viivästyttää lainan käsittelyä. Hae lainaa päivällä. Lainahakemus on avoinna kellonympäryksen, mutta hakemalla lainaa arkena toimistojen aukioloaikana, varmistat paremmin, että laina voidaan maksaa sinulle samana päivän aikana.

Onko nopeasti tilille maksettava laina aina kallis laina?

Ei toki. Monella on harhaluulo, että jos laina maksetaan nopeasti tilille, on kyseessä aina korkeakorkoinen pikavippi. Nykyään monet kotimaiset pankit myöntävät lainaa ilman vakuuksia hyvin nopeastikin lainanhakijalle.

Millä tiedoilla saa lainaa nopeasti?

Hakijan tulee olla vähintään 18 - vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Jos näitä on, hylätään lainahakemus automaattisesti. Hakijalla tulee olla myös säännölliset ja riittävät tulot.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo