Etua

Etua

Pyydä lainatarjoukset Etua vertailupalvelusta

Pyydä lainatarjous


Etua on Suomen ensimmäinen lainavertailupalvelu

Etua.fi on suomalainen lainavertailupalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden kilpailuttaa lainoja helposti ja nopeasti. Yritys on perustettu vuonna 2008. Etua.fi oli Suomen ensimmäinen yritys tällä alalla. Palvelu on asiakkaille maksuton eikä sen käyttö sido mihinkään.

Palvelun avulla asiakkaat voivat täyttää yhden lainahakemuksen, jonka perusteella Etua.fi kilpailuttaa yli 20 lainantarjoajaa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, sillä ei tarvitse erikseen täyttää useita hakemuksia eri pankkien ja rahoituslaitosten sivustoilla. Nopeimmillaan hakemuksen täyttäminen kestää vain pari minuuttia, ja lainatarjoukset saapuvat katsottavaksi muutamassa minuutissa.

Etua.fi tekee yhteistyötä useiden luotettavien pankkien ja rahoitusalan yritysten kanssa, mikä varmistaa asiakkaille monipuoliset ja heidän tarpeisiinsa sopivat lainatarjoukset. Palvelu kattaa erilaiset lainatuotteet, kuten kulutusluotot, yhdistelylainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Minkälaista palvelua Etua.fi tarjoaa?

Etua.fi tarjoaa monipuolisen ja helppokäyttöisen lainavertailupalvelun, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita löytämään parhaat mahdolliset lainatarjoukset heidän tarpeisiinsa. Palvelu on suunniteltu säästämään asiakkaan aikaa ja vaivaa lainojen kilpailuttamisessa.

Yhdellä hakemuksella Etua.fi kilpailuttaa lainan useiden eri lainanantajien kesken. Tämä tekee prosessista nopean ja tehokkaan, poistaen tarpeen täyttää useita hakemuksia eri lainanantajille. Hakemuksen täyttö vie vain muutaman minuutin, ja lainatarjoukset saapuvat nopeasti katsottavaksi.

Etua tekee yhteistyötä lukuisien luotettavien lainapalveluiden kanssa, varmistaen laajan valikoiman lainatarjouksia, jotka vastaavat erilaisiin lainantarpeisiin. Palvelun kautta voit kilpailuttaa erilaisia lainatuotteita, kuten kulutusluottoja, yhdistelylainoja, yrityslainoja ja asuntolainoja. Etua lainavertailupalvelu tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää olemassa olevat pikavipit, kulutusluotot ja luottokorttivelat yhdeksi lainaksi, jolloin asiakas voi saavuttaa säästöjä korkeammissa korkomenoissa.


Pyydä lainatarjoukset Etua vertailupalvelusta

Pyydä lainatarjous


Kuinka paljon voin hakea lainaa Etua.fi palvelun kautta?

Etua.fi lainavertailupalvelun kautta voit hakea lainaa 500 eurosta aina jopa 60 000 euroon asti. Tämä tarjoaa joustavuutta monenlaisiin rahoitustarpeisiin, oli kyseessä sitten pienempiä hankintoja varten otettava lyhytaikainen laina tai suurempi laina esimerkiksi kodin remontointia tai muita merkittäviä menoja varten.

Myönnetty laina voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten kodin remontointiin, auton hankintaan, lomamatkoihin tai vaikkapa olemassa olevien lainojen yhdistämiseen.

 

Kuka voi hakea lainaa Etua.fi palvelusta?

Etua.fi lainavertailupalvelusta lainan hakeminen on mahdollista monille henkilöille, mutta tietyt perusedellytykset tulee täyttää. Nämä kriteerit varmistavat, että laina voidaan myöntää taloudellisesti vastuullisesti ja turvallisesti sekä hakijalle että lainanantajalle.

Ikävaatimus: Lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, mutta jotkut lainatuotteet saattavat vaatia korkeamman ikärajan, kuten 20 vuotta. Ikävaatimus varmistaa lainanhakijan oikeudellisen vastuun kyvyn.

Vakituinen osoite Suomessa: Hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa. Tämä kriteeri liittyy usein lainanantajien vaatimuksiin lainanhakijan taloudellisen tilanteen seurannasta ja lainan perintäprosessista.

Tulojen minimiraja: Hakijalla tulee olla säännöllisiä tuloja, usein vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja. Tämä osoittaa, että hakijalla on kykyä hoitaa lainan takaisinmaksua.

Ei maksuhäiriömerkintöjä: Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Puhtaat luottotiedot ovat tärkeitä, koska ne osoittavat aikaisempaa vastuullisuutta taloudellisissa sitoumuksissa.

Suomalaiset pankkitunnukset: Jotkut lainatuotteet voivat vaatia myös suomalaiset pankkitunnukset lainahakemuksen tekemiseen ja henkilöllisyyden varmistamiseen.

Minkälaista lainaa Etuan palvelusta voi hakea?

Millaiset lainat voi kilpailuttaa Etua vertailupalvelun kautta?

Etua.fi lainavertailupalvelu tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman lainatuotteita, jotka vastaavat erilaisiin rahoitustarpeisiin. Palvelun kautta voi hakea kulutusluottoja, jotka soveltuvat monenlaisiin henkilökohtaisiin menoihin, kuten kodinkoneiden hankintaan tai matkustamiseen. Etua tarjoaa myös asuntolainaa. Lisäksi Etua.fi tarjoaa mahdollisuuden yhdistellä olemassa olevia lainoja, kuten pikavippejä, kulutusluottoja ja luottokorttivelkoja, yhdeksi lainaksi. Tämä voi auttaa asiakkaita alentamaan korkokuluja ja yksinkertaistamaan lainojensa hallinnointia.

Asiakkaat, jotka etsivät rahoitusta suuremmille hankkeille, kuten asunnon ostolle tai remontille, voivat hyödyntää Etua.fi:n tarjoamia asuntolainoja. Yritysasiakkaille palvelu tarjoaa yrityslainoja, jotka auttavat rahoittamaan esimerkiksi investointeja tai käyttöpääoman tarpeita. Etua.fi:n kautta on mahdollista hakea sekä vakuudellisia että vakuudettomia lainoja, jolloin asiakkailla on mahdollisuus valita laina oman taloudellisen tilanteensa ja tarpeidensa mukaan.

Lainojen määrät Etua.fi:ssä vaihtelevat laajasti, aina muutamasta sadasta eurosta aina 60 000 euroon asti, tarjoten joustavuutta erisuuruisiin lainatarpeisiin. Maksuaika lainoille on myös joustava, ulottuen lyhyistä määräajoista useisiin vuosiin, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden räätälöidä lainan takaisinmaksun omaan taloudelliseen tilanteeseensa sopivaksi.

 

Miten voin kilpailuttaa Etua palvelussa asuntolainan?

Etua.fi:n kautta asuntolainan kilpailuttaminen on tehty vaivattomaksi ja aikaa säästäväksi prosessiksi. Aloittaaksesi asuntolainan kilpailutuksen, sinun tarvitsee vain täyttää yksi maksuton asuntolainahakemus.

Hakemuslomakkeessa kysytään tulo- ja velkatiedot, hyvin samankaltaisia tietoja kuin mitä pankkien omat verkkosivut yleensä vaativat. Tämän yhden hakemuksen täyttämällä säästät siis huomattavasti aikaa ja vaivaa, sillä Etua.fi välittää hakemuksesi automaattisesti useille eri pankeille. Näin ollen sinun ei tarvitse toistaa samaa prosessia jokaisen pankin kohdalla erikseen.

Kun hakemus on lähetetty, Etua.fi:n lainapalvelu käsittelee sen reaaliaikaisesti ja välittää tiedot suoraan eri pankkien lainakäsittelijöille. Tämän ansiosta voit saada yhteydenoton pankista jo seuraavana arkipäivänä, mutta yleensä viimeistään parin arkipäivän kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Kun pankit ovat käsitelleet hakemuksesi, ne ottavat suoraan yhteyttä sinuun sopiakseen lainaneuvottelujen yksityiskohdista. Tässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus keskustella tarkemmin omasta taloudellisesta tilanteestasi ja asettaa odotuksia lainan suhteen, esimerkiksi aikataulun osalta.

Etua.fi:n kautta voit kilpailuttaa sekä uuden asuntolainan että nykyisen asuntolainasi. Hakemuslomakkeen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, eikä se sido sinua mihinkään. Kun olet saanut pankkien tarjoukset, voit rauhassa tutustua niihin ja vertailla niitä mahdolliseen nykyiseen asuntolainaan.


Pyydä lainatarjoukset Etua vertailupalvelusta

Pyydä lainatarjous


Miksi laina kannattaa kilpailuttaa Etua palvelussa?

Lainan kilpailuttaminen Etua.fi:n kautta tarjoaa useita etuja, jotka tekevät lainanhakuprosessista sekä tehokkaamman että taloudellisesti hyödyllisemmän. Etua.fi mahdollistaa useiden lainatarjousten saamisen täyttämällä vain yhden lainahakemuksen. Tämä säästää merkittävästi aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse käydä läpi useita erillisiä hakuprosesseja kunkin pankin tai lainanantajan kanssa.

Palvelu tekee yhteistyötä useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, mikä tarkoittaa, että saat kattavan valikoiman lainatarjouksia. Tämän ansiosta voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sinulle sopivimman lainan ehdot ja korot. Etua.fi välittää lainahakemuksesi nopeasti yhteistyökumppaneilleen, mikä nopeuttaa lainatarjousten saamista. Usein saat tarjouksia jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä

 

Lainojen yhdistäminen Etua palvelussa

Etua.fi palvelun kautta on mahdollista yhdistää olemassa olevia lainoja. Tämä prosessi, joka tunnetaan yleisesti lainojen yhdistämisenä tai uudelleenrahoituksena, on suunniteltu auttamaan ihmisiä hallitsemaan paremmin heidän taloudellista tilannettaan. Yhdistämällä useat pienemmät lainat tai velat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, voi saavuttaa useita etuja:

Kun yhdistät useita lainoja, saatat pystyä neuvottelemaan alhaisemman koron, mikä voi vähentää kokonaiskorkokustannuksia pitkällä aikavälillä. Yhden lainan lyhentäminen kuukausittain voi myös helpottaa budjetin suunnittelua ja seurantaa, kun sinun ei tarvitse huolehtia useista eri eräpäivistä ja summauksista.

Etua.fi:n kautta lainojen yhdistäminen on tehty helpoksi. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, jonka jälkeen Etua.fi kilpailuttaa lainasi useiden eri lainanantajien kesken. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun nykyisten lainojesi uudelleenrahoitukseen. Muista kuitenkin, että lainojen yhdistäminen ja uudelleenrahoitus vaatii huolellista harkintaa ja lainaehtojen vertailua, jotta voit varmistaa, että uusi lainaratkaisu on taloudellisesti järkevä omassa tilanteessasi.

Etua.fi – Asiakaspalvelun yhteystiedot

Etua.fi tunnetaan paitsi sen kattavasta lainavertailupalvelusta, myös korkealaatuisesta asiakaspalvelustaan. Etua.fi:n asiakaspalvelutiimi koostuu rahoitus- ja laina-asiantuntijoista, jotka ymmärtävät lainamarkkinoiden monimutkaisuuden ja ovat valmiita tarjoamaan asiakkaille kohdennettua neuvontaa. He pystyvät vastaamaan monenlaisiin kysymyksiin lainoista, niiden ehdoista, ja auttamaan asiakkaita löytämään parhaat mahdolliset lainaratkaisut heidän tarpeisiinsa.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa useiden eri kanavien, kuten puhelimen ja sähköpostin kautta. Tämä varmistaa, että asiakkaat voivat saada yhteyden asiakaspalveluun tavalla, joka on heille sopivin.

Asiakaspalvelussa keskitytään vahvasti asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen ja henkilökohtaisten rahoitusratkaisujen tarjoamiseen. Tämä tarkoittaa, että jokaisen asiakkaan tilannetta käsitellään yksilöllisesti ja pyritään löytämään paras mahdollinen ratkaisu hänen tarpeisiinsa. Asiakaspalvelussa noudatetaan tiukkoja tietosuojakäytäntöjä, varmistetaan asiakkaiden henkilötietojen turvallisuus ja käsitellään kaikki tiedustelut luottamuksellisesti.

Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 9 – 16

Puhelinnumero: 09 231603611

Sähköposti: [email protected]

 

Millä perusteella Etua valitsee yhteistyökumppaninsa?

Etua.fi valitsee yhteistyökumppaninsa huolellisesti useiden kriteerien perusteella, jotta varmistetaan palvelun laatu ja asiakkaiden tarpeet. Yhteistyökumppanien tulee olla tunnettuja ja luotettavia toimijoita rahoitusmarkkinoilla. Tämä sisältää pankit ja rahoituslaitokset, jotka ovat saavuttaneet hyvän maineen ja joilla on vankka taloudellinen asema.

Kumppanien tarjoamien lainatuotteiden laatu ja ehdot ovat keskeisiä tekijöitä. Etua.fi etsii kumppaneita, jotka tarjoavat kilpailukykyisiä korkoja, joustavia maksuehtoja ja muita asiakasystävällisiä lainaominaisuuksia. Yhteistyökumppanien kyky tarjota erinomaista asiakaspalvelua on tärkeää, sillä tämä vaikuttaa suoraan asiakaskokemukseen. Kumppanien odotetaan vastaavan asiakkaiden tiedusteluihin nopeasti ja tehokkaasti. Yhteistyökumppaneiden on myös noudatettava tiukasti kaikkia rahoitusalan lainsäädäntöjä ja sääntelyvaatimuksia. Tämä takaa, että lainapalvelut ovat läpinäkyviä, reiluja ja lain mukaisia.

Etua kokemuksia:

Kun puhutaan Etua.fi:n käyttäjäkokemuksista, on tärkeää huomata, että ne vaihtelevat yksilöittäin ja riippuvat monista tekijöistä, kuten asiakkaiden yksilöllisistä tarpeista, odotuksista ja heidän kokemuksistaan lainaprosessin aikana.

Monet käyttäjät ovat kertoneet, että Etua.fi:n verkkosivusto on selkeä ja helppokäyttöinen. Lainahakemuksen täyttäminen on yksinkertaista ja nopeaa. Asiakkaat arvostavat sitä, että heidän ei tarvitse täyttää useita lainahakemuksia eri lainanantajille. Yksi hakemus Etua.fi:ssä riittää kilpailuttamaan lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Monet käyttäjät ovat löytäneet Etua.fi:n kautta kilpailukykyisiä lainatarjouksia, jotka ovat tarjonneet edullisia korkoja ja hyviä ehtoja.

Joillakin asiakkailla on ollut kokemuksia, joissa saadut lainatarjoukset eivät ole täysin vastanneet heidän odotuksiaan, mikä voi johtua yksilöllisistä tekijöistä, kuten luottotiedoista tai tuloista. Useimmat Etua.fi:n käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä palvelun tarjoamaan helppouteen ja nopeuteen lainan kilpailutuksessa. Asiakkaat ovat kokeneet, että palvelu on auttanut heitä löytämään taloudellisesti järkeviä ratkaisuja ja säästämään aikaa lainanhakuprosessissa.

”Olin hakemassa lainaa kodin remonttia varten. Etua.fi teki prosessista todella sujuvan. Täytin vain yhden hakemuksen ja sain useita kilpailukykyisiä tarjouksia. Säästin aikaa ja vaivaa, ja löysin täydellisen lainan remonttiimme.”
Ninni, Espoo
”Kun tarvitsin yrityslainaa, Etua.fi oli loistava apu. Yllätyin positiivisesti siitä, miten nopeasti sain tarjouksia eri rahoittajilta. Asiakaspalvelu auttoi minua ymmärtämään lainaehtoja, mikä oli todella hyödyllistä.”
Tommi, Turku
”Lainojen yhdistäminen Etua.fi:n kautta oli paras päätös talouteni kannalta. Yhdistin kaikki pienet lainani ja sain paljon selkeämmän kuukausierän. Palvelu oli helppokäyttöinen ja säästin koroissa huomattavasti.”
Sanna, Oulu
”Olin kilpailuttamassa asuntolainaani ja päätin kokeilla Etua.fi:tä. Vaikka en lopulta valinnutkaan heidän kauttaan tullutta tarjousta, arvostin heidän nopeaa palveluaan ja sitä, että sain useita vaihtoehtoja harkittavakseni.”
Juha, Pori
”Minulle Etua.fi oli uusi kokemus. Yllätyin siitä, miten helppoa oli vertailla lainatarjouksia.”
Liisa.K, Tampere
”Olin ensimmäistä kertaa hakemassa lainaa ja päädyin Etua.fi:n sivuille. Aluksi olin epävarma, mutta heidän selkeät ohjeensa ja nopeat lainatarjoukset tekivät päätöksenteosta helppoa.”
Elina, Jyväskylä
”Kun pankkini ei tarjonnut kilpailukykyistä uudelleenrahoitusta asuntolainalleni, päätin kokeilla Etua palvelua.”
Petteri, Kokkola

Usein kysytyt kysymykset Etua vertailupalvelusta:

Mikä on Etua.fi?

Etua.fi on Suomessa toimiva lainavertailupalvelu, joka auttaa asiakkaita löytämään ja vertailemaan erilaisia lainoja. Palvelu kilpailuttaa lainat useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken, helpottaen asiakkaiden mahdollisuutta löytää heille sopivimmat lainatarjoukset.

Miten Etua.fi toimii?

Aloitat lainan hakemisen täyttämällä yhden lainahakemuksen. Tämän jälkeen Etua -palvelu välittää hakemuksesi yhteistyökumppaneilleen, jotka ovat pankkeja ja rahoituslaitoksia. Saat useita lainatarjouksia, joita voit vertailla ja valita niistä parhaiten sopivan.

Paljonko lainaa voin hakea Etua.fi:n kautta?

Lainasummat Etua.fi:n kautta vaihtelevat yleensä 500 eurosta aina 60 000 euroon. Lainasumma riippuu omista tarpeistasi ja taloudellisesta tilanteestasi.

Kuinka pitkä laina-aika Etua.fi:ssä on?

Laina-aika vaihtelee tyypillisesti 1 vuodesta jopa 18 vuoteen. Laina-aika riippuu lainan suuruudesta ja lainanantajan ehdoista.

Maksaako Etua.fi:n käyttö jotain?

Ei, Etua.fi:n käyttö on asiakkaalle maksutonta. Palvelu saa komission yhteistyökumppaneiltaan, mutta tämä ei vaikuta asiakkaan lainan hintaan.

Sitoudunko mihinkään täyttäessäni lainahakemusta Etua.fi:ssä?

Et, lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään. Voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja päättää, haluatko hyväksyä jonkin niistä.

Onko Etua.fi turvallinen käyttää?

Kyllä, Etua.fi on turvallinen palvelu. Se noudattaa tietosuojalainsäädäntöä henkilötietojesi käsittelyssä ja yhteistyökumppanit ovat luotettavia rahoitusalan toimijoita.

Voinko yhdistää nykyiset lainani Etua.fi:n kautta?

Kyllä, Etua.fi tarjoaa mahdollisuuden yhdistää olemassa olevat lainasi. Tämä voi auttaa sinua saamaan paremmat lainaehdot ja alentamaan kuukausittaista maksutaakkaasi.

Miten nopeasti voin saada lainapäätöksen?

Lainapäätöksen nopeus vaihtelee, mutta Etua.fi:n kautta saatat saada tarjouksia jo muutaman tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Joissakin tapauksissa se voi kestää muutaman arkipäivän.

Mitä teen, jos minulla on kysyttävää lainatarjouksesta?

Jos sinulla on kysyttävää saamastasi lainatarjouksesta, voit olla yhteydessä suoraan tarjouksen tehneeseen pankkiin tai rahoituslaitokseen. Voit myös ottaa yhteyttä Etua.fi:n asiakaspalveluun saadaksesi yleistä neuvontaa ja ohjeita.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni hyväksytyn lainan jälkeen?

Rahat maksetaan yleensä tilillesi hyvin nopeasti, usein jopa saman päivän aikana hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Tämä kuitenkin vaihtelee eri lainanantajien kesken.

Miten Etua.fi kilpailuttaa lainat?

Kun täytät lainahakemuksen Etua.fi:ssä, tietosi välitetään palvelun yhteistyökumppaneille, jotka ovat eri pankkeja ja rahoituslaitoksia. Nämä lainanantajat arvioivat hakemuksesi ja tekevät omat lainatarjouksensa, jotka Etua.fi sitten esittelee sinulle.

Voiko Etua.fi:ssä kilpailuttaa asuntolainat?

Kyllä, Etua.fi tarjoaa myös asuntolainojen kilpailutuspalvelun. Voit käyttää palvelua saadaksesi tarjouksia asuntolainoista useilta eri lainanantajilta.

Voinko hakea lainaa Etua.fi:n kautta, jos minulla on jo olemassa olevia lainoja?

Kyllä, voit hakea lainaa Etua.fi:n kautta, vaikka sinulla olisi jo olemassa olevia lainoja. Lainahakemuksessa tulee kuitenkin ilmoittaa kaikki olemassa olevat velvoitteesi, ja lainanantajat arvioivat hakemuksesi kokonaisvaltaisesti.

Voinko peruuttaa lainahakemukseni Etua.fi:ssä?

Kyllä, voit peruuttaa lainahakemuksen ennen kuin olet hyväksynyt minkään lainantarjoajan ehdot. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, lainan ehtojen mukainen peruutusoikeus astuu voimaan.

Miten Etua.fi käsittelee henkilötietojani?

Etua.fi käsittelee kaikki henkilötiedot EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

VertaaLainaa.fi
Logo