Turvallinen laina netistä

Netistä lainaaminen - Vertaalainaa.fi

VertaaLainaa.fi on puolueeton lainavertailupalvelu, joka vertaa lainoja kanssasi. Palvelu kilpailuttaa lainahakemuksen hetkessä monen eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä, minkä jälkeen sinä pääset vertailemaan lainatarjouksia. Vertailusta on pyritty tekemään lainahakijalle helppoa ja 100%:n turvallista. Lue tarkemmin hyvän lainavertailupalvelun tunnusmerkit. 

Löydä turvallinen laina palvelumme avulla

Lähes aina edullisin laina löytyy kilpailuttamisen kautta. Jos lainatarjouksen pyytää vain yhdestä pankista, on vaikea arvioida onko kyseessä kallis vai kenties halvin laina. On selvää, että edullisimman lainan löytäminen vaatii, että lainatarjouksia tulee olla vertailtavana useita. Tämä mielletään kuitenkin usein hakijan näkökulmasta haasteelliseksi ja vaikeaksi, koska lainahakemuksia tulisi täyttää useita, jotta kilpailuttaminen olisi järkevää.

VertaaLainaa.fi palvelua käyttämällä hakijan tarvitse täyttää vain yksi lainahakemus, joka välitetään heti yli 30 pankille ja rahalaitokselle kilpailutettavaksi. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja tietää, että hakija tulee saamaan lainatarjouksia myös muilta pankeilta ja rahoitusyhtiöltä, joten lainatarjouksesta on syytä tehdä mahdollisimman houkutteleva. Tämän kilpailuasetelman käyttäminen on kannattavaa, koska usein tällä tavoin hakija saa kattavan kilpailutuksen pienellä vaivalla. Hakemalla lainaa netistä säästyy monelta turhalta askeleelta ja monen hakemuksen täyttämiseltä.

Ensimmäiset lainatarjoukset hakija saa vertailtavakseen jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä ja loputkin jo seuraavaan päivään mennessä. Lainahakemuksen täyttäminen, lähettäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei koskaan sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen, vaan tarjoukset on vertailtavissa muutaman päivän ajan, jonka aikana hakijan tulee päättää hyväksyykö jonkun lainatarjouksista vai hylkääkö kaikki ilman mitään kustannuksia. Maksuttoman kilpailutuspalvelumme avulla löytyy nopeasti turvallinen ja luotettava laina.

 

Vertailtavaksi henkilökohtaiset lainatarjoukset

Pelkkien lainapalveluiden esimerkkilaskelmien vertaileminen ei anna koskaan hakijalle täysin paikkaansa pitävää kuvaa lainan korosta tai kuluista. Jotta vertailu olisi yksilöllistä ja luotettavaa tulee hakijan saada lainatarjoukset tarvitsemallaan lainasummalla ja maksuajalla. Henkilökohtaisiin lainatarjouksiin vaikuttaa myös hakijan maksukyky sekä muun muassa nykyiset velat. Tulleissa lainatarjouksissa on siis otettu huomioon hakijan kokonaistilanne, mikä ei näy koskaan lainapalveluiden esimerkkilaskelmissa.

VertaaLainaa.fi palvelun periaatteena onkin ajatella aina hakijan etua. Lainatarjousten pyytämisen sekä lainan ottamisen tulee olla reilua ja läpinäkyvää. Kaikki kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahapalvelut noudattavat Suomen lakia ja asetuksia vallitsevien määräysten mukaan, joten niistä voi hakea lainaa turvallisesti. Esimerkiksi 10 % korkokatto 2020 vuoden loppuun saakka koskee kaikkia lainan kilpailutuksessa mukana olevia lainantarjoajia.

 

Lainaa luotettavasti ja turvallisesti

Lainanhakija tietää aina tarkalleen mihin hänen lainahakemuksensa välitetään. VertaaLainaa.fi etusivulla on esiteltynä kaikki kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt. Kaikki lainapalvelut on myös esiteltynä erikseen. Esittelysivulla kerrotaan muun muassa lainapalvelun hakuehdot, haettavat lainasummat, maksuajat ja paljon muuta kyseisestä lainapalvelusta. Artikkelin kautta pääsee myös heti kilpailuttamaan lainan turvallisesti kaikkien lainapalveluiden välillä. Hakijan ei kuitenkaan tarvitse kovin tarkkaan tutkia jokaisen lainapalvelun hakukriteereitä tai lainasummia, koska lainahakemus joka tapauksessa kilpailutetaan yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken, tulee hakija mahdollisesti saamaan usein lainatarjouksia palveluista joissa hänen hakukriteerinsä täyttyvät.

VertaaLainaa.fi palvelu toimii lain edellyttämien säädösten mukaan ja hakijalta kysytään aina suostumus markkinointiviestien vastaanottamiseen. Luvan voi myös perua koska vain, jonka jälkeen markkinointiviestejä ei enää lähetetä. Palvelu noudattaa myös EU:n yleisiä tietosuoja-asetuksia, jossa määritellään tarkat vaatimukset yrityksille ja organisaatioille henkilötietojen keräämisestä, säilytyksestä sekä niiden hallinnoinnista (GDPR). Kaikki hakijan tiedot pysyvät vain asianosaisten tiedoissa ja lainanhaku tapahtuu salatussa ympäristössä. VertaaLainaa.fi toimii kaikkien tietoturvastandardien ja määrättyjen asetusten mukaan niin, että hakija voi hakea lainaa luotettavasti ja turvallisesti.

 

Lue myös:

VertaaLainaa.fi
Logo