Hae lainaa Norjasta - Valitse vertailun edullisin laina

Kilpailutamme lainasi yli 25 pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken - mukana myös norjalaisia pankkeja

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Hae lainaa Norjasta ilman vakuuksia

Suomen kansalainen voi hakea lainaa Norjasta helposti ilman takaajia tai vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka.

VertaaLainaa kilpailuttaa lainat puolestasi usean eri lainantarjoajan kesken, joiden joukosta löytyy myös norjalaisia pankkeja. Lainan kilpailuttaminen on sinulle maksutonta ja riskitöntä. Saat rauhassa kotisohvaltasi käsin vertailla, minkä pankin tai rahoituslaitoksen lainatarjouksen haluat hyväksyä. Koska kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa, voi hyvinkin olla, että saat lainaa edullisemmin norjalaisesta pankista kuin suomalaisesta tai virolaisesta pankista.

Täytä ilmainen lainahakemus jo tänään ja saat lainat vertailtavaksesi.

Lainaa Norjasta:

  • Lainaa 1000 – 60 000 euroa
  • 1 – 15 vuoden laina-ajalla
  • Alkaen 4,19 % korolla

Päivitetty: 5,joulukuu, 2022

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

 

Kilpailutamme lainasi kymmenien eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken

Lainan kilpailutuksessa on mukana virolaisia pankkeja, ruotsalaisia pankkeja, norjalaisia pankkeja sekä pankkeja Suomesta. Norjalaiset pankit myöntävät moniin muihin maihin verraten lainaa ilman vakuuksia suuriakin summia. Lainaa voi saada jopa 60 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden maksuajalla. Norjan pankeissa digitalisaation kehittämiseen on panostettu, joten lainanhaku sekä lainan siirto tilille tapahtuu sähköisesti hyvin nopeasti. Norjan pankkien lainat ovat erittäin kilpailukykyisiä lainakustannuksiltaan ja lainaprosessin nopeus on huippuluokkaa.

Kun haet lainaa VertaaLainaa- lainavertailupalvelun kautta kilpailutamme lainasi norjalaisten pankkien lisäksi monen muun lainantarjoajan kesken. Kilpailutuksessa on mukana pankkeja Suomesta sekä Virosta, Norjasta ja Ruotsista. Lainan kilpailuttaminen on palvelumme välityksellä turvallista ja luotettavaa.

Hakeaksesi lainaa Norjasta sinun ei tarvitse lähteä itse etsimään sopivia norjalaisia pankkeja, vaan voit kilpailuttaa norjalaiset pankit ja monet muut luottolaitokset kauttamme. Lainahakemus on suomenkielinen sekä saamasi lainatarjoukset ja lainaehdot on kerrottu suomeksi.

Lainasopimuksen voit allekirjoittaa sähköisesti pankkitunnuksillasi jo saman päivän aikana lainatarjouksen hyväskymisestä. Laina maksetaan tilillesi heti riippuen, minkä rahoituslaitoksen tai pankin lainan hyväksyt.

Näin pyydät maksuttomat lainatarjoukset:

  1. Täytä lainahakemus huolellisesti
  2. Henkilökohtaiset lainatarjoukset välitetään sinulle muutamassa minuutissa
  3. Vertaa lainatarjouksia ja valitse edullisin laina
Lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelumme kilpailuttaa lainasi yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä täysin ilmaiseksi. Mukana kilpailutuksessa on myös norjalaisia pankkeja, jotka kuuluvat AVI:n luotonantajarekisteriin. Kerromme norjalaisista pankeista seuraavaksi tarkemmin. 
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

 

Suomessa toimivat norjalaiset pankit

 

Lainaa Norjasta – Bank Norwegian

Bank Norwegian on monelle suomalaiselle tuttu norjalainen pankki. Pankki toimii nettipankkina, jolla on selkeät suomenkieliset sivut. Kyseinen pankki tarjoaa asiakkailleen hyvin monipuolisia pankkipalveluita, kuten joustavilla ja kattavilla toiminnoilla olevaa luottokorttia sekä vakuudetonta kulutusluottoa. Lisäksi heiltä löytyy joustava säästötili ilman kuluja tai nostorajoitusta. Talletuskorkoa maksetaan talletuksille jo ensimmäisestä eurosta alkaen 0,75 prosenttia.

Bank Norwegian nousi heti Suomeen rantauduttuaan vuosia sitten suomalaisten suosimaksi pankiksi. Pankki myöntää kulutusluottoa jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia moniin eri rahoitusratkaisuihin, kuten laina remontointiin, matkusteluun, yhdistelylainaksi sekä moneen muuhun tarkoitukseen. Vakuudettoman lainan korko on hyvin maltillinen ja lainanhakija saa vastauksen hakemukseensa heti.

 

Lainaa Norjasta – Komplett Bank

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen lainapalveluita sekä luottokorttia ja säästötiliä. Pankki toimii Suomessa sähköisellä lainahakemuksella, joka nopeuttaa lainaprosessia. Komplett Bankin lainan korko on erittäin kilpailukykyinen lainakustannuksiltaan moneen muuhun lainaan tai pienlainaan verrattuna.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit käyttää pankin myöntämän lainan parhaaksi katsomallasi tavalla mihin haluat – lainan käyttökohdetta ei ole mitenkään rajattu. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa ja jos lainatuotteeksi on valittu Komplett Bankin joustoluotto maksettava vähimmäissumma koostuu kertyneistä kuluista ja korosta. Jos lainatyypiksi on valittu Komplett Bankin kertalaina eli kulutusluotto maksetaan lainaa 3 – 15 vuoden maksuajalla, joka määräytyy lainasumman mukaan. Vakuudetonta lainaa voi enimmillään saada jopa 50 000 euroa.

 

Lainaa Norjasta – Instabank

Instabank on vuonna 2016 perustettu norjalainen pankki. Kyseessä on vahvalle pohjalle rakennettu moderni ja digitaalinen pankki, jonka palveluihin kuuluu vakuudeton laina sekä säästötili. Instabankin kautta onnistuu myös nykyisten lainojen yhdistäminen aina 50 000 euroon saakka.

Instabankin laina sopii elämän vaihteleviin tilanteisiin. Voit hakea lainaa Instabankilta esimeriksi kodin remontoimiseen, auton hankintaan tai mihin ikinä tarvitsetkaan. Ennen lainasopimuksen hyväksymistä lainaan suunnitellaan sopiva kuukausierä sekä takaisinmaksuaika. Laina-aika on 3 – 15 vuotta ja kuukausierä kiinteä.

 

Lainaa Norjasta – Lea Bank

Lea Bank on norjalainen pankki, joka toimii täysin digitaalisesti verkossa. Sähköinen lainanhaku takaa, että laina siirtyy myönteisen lainapäätöksen jälkeen nopeasti tilille. Lea Bank tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluita aina rahoituksesta säästämiseen.

Lea Bankin kautta voit hakea vakuudetonta lainaa aina jopa 50 000 euroon saakka tai yhdistää olemassa olevat lainasi edullisempaan norjalaisen pankin tarjoamaan yhdistelylainaan. Lainojen yhdistämisen avulla voit jatkossa säästää lainan kuluissa ja koroissa ja selkeytät samalla omaa talouttasi.

Lea Bank oli aikaisemmin nimeltään Brabank.

 

VertaaLainaa kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Lainaa Norjasta jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia

Suomessa toimivat norjalaiset pankit ovat hyvin suosittuja tapoja hakea lainaa netistä. Norjan pankeissa lainan korko on maltillisella tasolla ja luottolaitokset tarjoavat asiakkailleen hyvin monipuolisesti erilaisia rahoitustuotteita, luottokorttivaihtoehtoja sekä säästötilejä.

Kun haet lainaa Norjan pankista saat käyttää lainanhaussa digitaalisia palveluita, jotka mahdollistavat lainaprosessin nopean käsittelyn sekä lainan siirtymisen heti tilille. Norjan pankeista voi hakea lainaa suurempiakin summia ilman takaajia tai vakuuksia. Laina-ajat ovat myös sopivan pituisia suhteessa lainasummaan. Hae lainaa Norjasta jopa 60 000 euroa 1 – 15 vuoden maksuajalla ilman vakuuksia. Norjalaiset pankit saattavat vaatia ehdoissaan Suomen pankkeihin verrattuna korkeampaa tulotasoa lainanhakijalle, mutta jos taloudellinen tilanteesi on vakaa ja tulosi ovat säännölliset, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada lainaa norjalaisesta pankista tai rahoituslaitoksesta.

 

Lainaa Norjasta suomalaiselle

Suomen kansalainen voi saada lainaa Norjasta, jos lainanhakijan luottotiedot ovat kunnossa, hänellä on tarpeeksi korkea ikä ja hänellä on säännölliset tulot.

Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla pankin antamien ohjeiden mukaan.

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan tilille viipymättä, viimeistään 1 – 3 pankkipäivän kuluessa.

Hae lainaa ulkomailta lähes samassa ajassa, kuin hakisit lainaa suomalaisesta pankista. Pyydä maksuttomat lainatarjoukset VertaaLainaa- palvelun kautta ilman riskiä. Kilpailutamme lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jossa ovat mukana myös yllä mainitut norjalaiset pankit.

PalveluLainaaMaksuaikaKorko
Bank Norwegian logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 5,99%
Pop Pankki logo2000-20.000€1-10 vuottaAlkaen 6,90%
Aktia pankki logo2500-20.000€2-10 vuottaAlkaen 4,50%
Resurs Bank logo1000-50.000€1-12 vuottaAlkaen 6,95%
instabank logo500-50.000€3-15 vuottaAlkaen 7,99%
Bigbank logo1000-50.000€1-10 vuottaAlkaen 5,90%
Nordax Bank logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,90%
Komplett Bank logo1000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,99%
Collector Bank logo2000-25.000€2-15 vuottaAlkaen 9,90%
Lea Bank logo1000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 7,54%
Avida Finans logo2000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,95%
Fixura logo1000-20.000€2-6 vuottaAlkaen 6,90%
MyLender logo2000-30.000€1-12 vuottaAlkaen 7,00%
Credigo logo500-10.000€2-15 vuottaAlkaen 8,90%
Fellow Finance logo1000-30.000€1-15 vuottaAlkaen 7,00%
Halino logo500-6000€1-5 vuottaAlkaen 14,8%
Bondora logo100-10.000€1-5 vuottaAlkaen 9,90%
Lainasto logo100-3000€1-4 vuottaAlkaen 20,0%
Saldo.com logo300-10.000€1-7 vuottaAlkaen 13,9%
Ferratum Bank logo2000-30.000€1-10 vuottaAlkaen 8,50%
Varmalaina logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
Omalaina logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
Rahoitu logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,50%
VertaaPankkeja logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,50%
FiksuLaina.fi logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
LeijonaLaina.fi logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
LainanKilpailuttaja.fi logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,50%

 

Kysymyksiä Norjasta lainaamisesta:

Kuka voi hakea lainaa Norjasta?

Lainaa Norjasta voi hakea henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot, säännölliset ja riittävät tulot ja vähintään 18 vuoden ikä. Osa pankeista vaatii lainanhakijalle korkeampaa ikää, joka saattaa olla 23 vuotta. Suoraan norjalaisesta pankista voi suomalaisen olla kohtuullisen vaikea saada lainaa, mutta voit hakea lainaa Norjan pankista, jolla on sivuliike Suomessa.

Mistä tiedän, onko norjalaisen pankin tarjoama laina edullinen?

Laina kannattaa aina kilpailuttaa, jotta voi varmistaa, että kyseessä on edullinen laina. Kilpailuta laina palvelumme VertaaLainaa kautta niin välitämme lainahakemuksesi kilpailutettavaksi jopa 25 pankille, jotka toimivat useammassa maassa. Näin saat nopeasti tietää, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa sinulle lainaa pienellä korolla. Mukana kilpailutuksessa on pankkeja Norjasta, Suomesta, Ruotsista sekä Virosta.

Voiko suomalainen hakea lainaa Norjasta

Kyllä voi. Suomen kansalainen voi hakea pankkitunnuksillaan lainaa norjalaisesta pankista, jos kyseisellä pankilla on sivuliike Suomessa. Hae lainaa Norjasta palvelumme kautta, niin kilpailutamme lainasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken.

Mitä norjalaisia pankkeja Suomessa toimii?

Suomessa toimii useampi norjalainen pankki; Bank Norwegian, Instabank, Komplett Bank sekä Lea Bank, joka aikaisemmin oli Brabank.

Myönnetäänkö lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä. Kilpailutamme lainan vain pankeilla ja rahoituslaitoksilla, jotka myöntävät lainaa ilman takaajia tai vakuuksia.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko vaihtelee eri lainantarjoajien välillä. Kilpailuta laina VertaaLainaa-palvelun kautta, niin näet millä korolla sinulle voidaan lainaa myöntää.


VertaaLainaa.fi mediassa:

MTV3

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Autotalli.com

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Pietarsaaren Sanomat

Ylä-Kainuu

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Keskipohjanmaa

Sydän-Hämeen Lehti

Oriveden Sanomat

Akaan Seutu

Ylöjärven uutiset

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo