Vakuudettomat lainat - Hae vakuudetonta lainaa aina 60.000 € asti

Kilpailuta vakuudeton laina vain muutamassa minuutissa

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Netin vakuudettomat lainat

Verkosta löytyy useita lainapalveluita, jotka tarjoavat asiakkailleen lainaa ilman vakuuksia tai takausta. Vakuudettomat lainat ovat netin lainoista ehdottomasti suosituimpia, koska lainaprosessi on nopea. Olit sitten hakemassa pientä tai suurta lainaa, voit saada sen netistä ilman lainan vakuuksia. Suurin vakuudeton laina, jonka netistä voit saada on jopa 60.000 euroa.

Tässä muutama syy miksi monet suomalaiset suosivat vakuudetonta lainaa: 

 • Monella on tilanne, ettei välttämättä löydä lähipiiristä henkilötakaajaa tai halua pyytää ketään lainan takaajaksi
 • Vakuudettomat lainat ovat selkeästi nopeampia hakea kuin vakuudellinen laina, jossa myös rinnakkaishakijan tiedot tarkistetaan
 • Palvelumme kautta tavoitat yhdellä lainahakemuksella noin 25 eri lainapalvelua, jotka tarjoavat asiakkailleen vakuudetonta pankkilainaa
 • Vakuudettoman lainan voi hakea suoraan verkosta omalta kotisohvalta, ilman että sinun tarvitsee missään vaiheessa mennä pankkiin
 • Vakuudettomat lainat ovat yhtä turvallisia kuin vakuudelliset lainat, jos vain taloudellinen tilanteesi on tarpeeksi hyvä ottamaan lainaa yksin

VertaaLainaa on lainojen kilpailuttamiseen ja vertailuun erikoistunut palvelu, joka kilpailuttaa lainan pankkien ja rahoituslaitosten kesken jotka eivät vaadi lainaan vakuuksia tai takausta. Maksuton lainahakemus tavoittaa hetkessä jopa 25 eri lainantarjoajaa. Hae lainaa ilman vakuuksia jo tänään, niin saat nopeasti lainatarjouksen vertailtavaksesi. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

 

Päivitetty: 7,helmikuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Palvelustamme löydät vakuudettomat lainat

Vertaa lainoja ja hae vakuudetonta lainaa 60000 euroon asti.

Me olemme valmiit kilpailuttamaan lainahakemuksesi jopa 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken. Vertaa lainoja palvelussamme juuri silloin kun se sinulle sopii. Täytä maksuton lainahakemus 5 minuutissa niin välitämme sinulle valmiit lainatarjoukset heti.

 

Kysymyksiä vakuudettomista lainoista

Kuinka paljon voin hakea vakuudetonta lainaa?

 • Palvelumme kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 1000 – 60 000 euroa.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

 • Vakuudettoman lainan takaisinmaksuaika on muutamasta viikosta 15 vuoteen saakka. Lainalle kannattaa ottaa talouteen sopiva maksuaika. Lainalaskurin avulla on helppo laskea lainalle arvio lainan maksueristä. Muista, että jokainen pankki ja lainantarjoaja tekee oman arvionsa lainan takaisinmaksusta ja lainan korosta.

Kuinka nopeasti saan vakuudetonta lainaa?

 • Vakuudettomissa lainoissa on se etu, että käsittelyajat ovat huomattavasti lyhyempiä kuin vakuudellisissa lainoissa. Lainahakemuksen voit täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa päivään katsomatta. Alustavan lainatarjouksen saat heti ja lopullisen lainapäätöksen, kun kaikki tietosi on tarkistettu. Keskimäärin laina pystytään maksamaan hakijan tilille 1 – 2 päivän aikana.

Mihin tarkoitukseen voin hakea vakuudetonta lainaa?

 • Vakuudettoman lainan käyttötarkoitusta ei ole mitenkään määritelty. Voit hakea vakuudetonta lainaa mihin tarvitset. Laina kannattaa kuitenkin aina ottaa harkitusti. Tyypillisesti vakuudeton laina haetaan remonttiin, auton ostoon, huonekalujen hankintaan, lomamatkaan sekä muun muassa eläinlääkärikuluihin.

Voiko työtön hakea lainaa ilman vakuuksia?

 • Työttömänkin on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia, mikäli hänellä on säännölliset ja riittävät tulot. Pientä lainaa saa helpommin ilman vakuuksia, suurempi laina vaatii jo suuremmat tulotkin.

Voiko eläkeläinen saada vakuudetonta lainaa?

 • Kyllä voi. Lainaa eläkeläiselle voidaan myöntää samoin perustein kuin työssäkäyvälle. Lainahakemuksen yhteydessä eläkeläisen tulee ilmoittaa säännöllisesti saamansa eläkkeen määrä. Etuuden mukaan pankit ja rahalaitokset pystyvät määrittämään, kuinka paljon eläkkeellä olevalle henkilölle voidaan myöntää lainaa. Osalla lainantarjoajista on määriteltynä yläikäraja, joka voi olla esimerkiksi 70 vuotta. Tämä saattaa rajoittaa eläkeläisen saamasta lainaa, vaikka tulot olisivat riittävät.
Vakuudeton laina ei vaadi henkilötakausta tai muitakaan vakuuksia. Tämän vuoksi vakuudettoman lainan hakeminen on merkittävästi nopeampaa kuin vakuudellisen lainan.
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

Vakuudettomat lainat

 

Vakuudettomat lainat ilman monimutkaisia lomakkeita

Jos verrataan vakuudellista lainaa vakuudettomaan lainaan, huomataan nopeasti, että vakuudettoman lainan etuna on nopeus ja vaivattomuus. Vakuudettomat lainat ovat nykypäivän ihmiselle usein selkein valinta, kun tarvittavat hankinnat halutaan tehdä mahdollisimman nopealla aikataululla ilman monia välikäsiä. Vakuudettomat lainat eivät hinnoittelultaan ole juuri vakuudellista lainaa kalliimpia – asiakkaalle on vain annettu nopeampi tapa hakea lainaa netistäkun hän sitä tarvitsee. Vakuudeton laina voi lainatuotteeltaan olla kulutusluotto, pikavippi, joustoluotto tai pankkilaina.

Vakuudellinen laina tulee useimmiten hakea kivijalkapankista ja rinnakkaishakijan tulee olla joko paikalla tai ainakin täyttää hänelle osoitettu lomake, jossa hänen tulotietonsa tarkistetaan. Suurin osa ajasta meneekin papereiden täyttämiseen ja tietojen tarkistamiseen. Vakuudettomat lainat hakija hakee aina yksin vain omilla henkilötiedoillaan ja alustavan lainapäätöksen hakija saa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Jos hakijan antamat tiedot ovat kunnossa ja hän on välittänyt lainapalvelulle tarvittavat tositteet maksetaan laina hakijan tilille viipymättä.

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia mihin vuorokauden aikaan tahansa päivään katsomatta.

 

Vakuudettoman lainan kaksi hyvää ominaisuutta

Vakuudettomat lainat edullisesti

 • Monella suomalaisella on käsitys että jos lainaa saa nopeasti ja jotenkin liian helpolla, sen täytyy olla kallis. Näin ei kuitenkaan ole, vaan netin vakuudettomat lainat ovat hyvin kilpailukykyisiä hinnoittelultaan vakuudellisien lainojen kanssa. Vakuudettoman lainan voi saada lähes yhtä alhaisella korolla kuin vakuudellisen lainan. Etu vakuudettomassa lainassa on se, että se on huomattavasti helpompi hakea.

Vakuudettomat lainat turvallisesti

 • Liian usein kuulee sanottavan, että on kuullut lainantakaajaksi ryhtyneen ystävän puhuvan, ettei lainanottanut henkilö ole hoitanut velkojaan. Jokaisesta myöhästyneestä lainanlyhennyksestä menee tieto yhteisvastuulliselle lainantakaajalle. Vakuudetonta lainaa hakevan henkilön tiedot tarkistetaan aina eikä lainaa myönnetä maksuvaikeuksissa olevalle henkilölle. Jos haluat ottaa lainan ilman henkilötakaajan hankkimista, on hyvä vaihtoehto vakuudeton laina.

 

Vakuudettomat lainat kannattaa kilpailuttaa

Mistä sitten löydän parhaat ja edullisimmat vakuudettomat lainat?

Paras tapa on kilpailuttaa laina usean lainantarjoajan välillä. Tässä hakijan apuna toimii meidän maksuton lainojen kilpailutuspalvelu, joka etsii puolestasi netin edullisimmat vakuudettomat lainat vertailtavaksi. Palvelumme kautta on helppo kilpailuttaa lainahakemus noin 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Lainatarjouksen kilpailuttaminen ja lainojen yhdistäminen on sinulle täysin maksutonta, koska me saamme oman palkkiomme lainatarjouksen tekeviltä yhteistyöpankeilta.

Päädyit sitten minkälaisen lainaratkaisuun hyvänsä, haluaa palvelumme omalta osaltamme olla tukemassa päätöksentekoasi. Siksi olemme ottaneet vertailuun useat suomalaiset ja Suomessa toimivat lainatarjoajat, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa asiakkailleen. Toki joukosta löytyy myös lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa yhteisvastuullisen lainahakijankin kanssa. Ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä kannattaa vertailla lainoja palvelumme lainavertailun avulla. On hyvä muistaa, että kaikki esitetyt laskelmat ovat vain arvioita lainankustannuksista. Oman henkilökohtaisen laskelman saat pyytämällä oman maksuttoman lainatarjouksen, mikä ei vielä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat maksutta meidän palvelussamme. Me kilpailutamme tarvitsemasi vakuudettoman lainan noin 25 eri pankin kesken ja toimitamme valmiita lainatarjoukset nähtäväksesi vain muutamassa minuutissa.
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

 

Kuinka paljon voin saada vakuudetonta lainaa?

Kauttamme tavoitat monta pankkia ja rahalaitosta, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia summille 1000 – 60 000 euroa. Lainasumman voit valita itse omaan tarpeeseesi nähden sopivaksi. Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen on VertaaLainaa kautta täysin maksutonta ja riskitöntä. Täytä ilmainen lainahakemus ja aloita lainojen vertailu. Saat nopeasti selville, mistä voit saada lainaa ilman vakuuksia edullisella lainan korolla.

 

Kuinka pitkä maksuaika vakuudettomassa lainassa on?

Vakuudettomien lainojen maksuajat riippuvat paljon haetusta lainasummasta ja siitä palvelusta josta se on haettu. Yleisesti ottaen voidaan sanoa että kulutusluottojen maksuaika on 1 – 15 vuotta, mutta joukossa on myös palveluita jotka myöntävät vakuudetonta luottoa myös ilman kiinteää maksuaikaa. Lainat, joissa ei ole erikseen määriteltyä maksuaikaa tunnetaan myös joustoluottona.

 

Miksi vakuudeton laina kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Käyttämällä meidän maksutonta kilpailutuspalvelua säästät myös merkittävästi omaa aikaasi, kun sinun ei tarvitse itse täyttää kuin yksi ainoa lainahakemus. Kun me kilpailutamme sinulle sopivan vakuudettoman lainan, tavoitat yhdellä hakemuksella noin 25 pankkia ja muuta luotonantajaa. Saat useita lainatarjouksia vertailtavaksesi pienellä vaivalla. Tämä tekee lainojen vertailusta helpompaa ja nopeampaa.

 

Yhteisvastuullinen hakija antaa tarvittavaa turvaa lainan takaisinmaksuun

Vakuudellinen laina on hyvä ratkaisu silloin, kun haluat rinnallesi yhteisvastuullisen lainan takaajan. Yhdessä hoidettavaa lainaa on aina helpompi saada suurempikin lainasumma. Lainamyöntäjän luottotappioriski on pienempi, kun lainassa on kaksi rinnakkaishakijaa. Jos elämässäsi tapahtuu jokin ikävä tilanne, eikä lainanlyhennykset onnistu heti, on rinnallasi toinen henkilö joka hoitaa sen aikaa lainan maksuerät.

 

Kenelle vakuudetonta lainaa voidaan myöntää?

Lainaa ilman luottotietoja on vaikea tai lähes mahdoton saada netistä tai edes perinteisestä pankista ellei luottotiedot ole kunnossa. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei saa olla tiedoissasi maksuhäiriömerkintää. Kyseinen merkintä luottotiedoissa on pankille tai rahalaitokselle merkki siitä ettet ole maksanut aikaisemmin ajallaan lainaa tai laskuja, vaan nämä ovat menneet ulosottoon ja perintään.

Lainaa ilman vakuuksia voi saada, jos olet yli 18- vuotias, sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Osalla lainantarjoajista saattaa olla korkeampi ikävaatimus lainanhakijalle kuin 18 vuotta. Pyytämällä lainatarjoukset näet, mitkä kilpailutuksessa mukana olevista lainantarjoajista voit myöntää lainaa hakuehtojesi mukaisesti. Kaikki saamasi lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja perustuvat antamiisi tietoihin.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä vakuudettomasta lainasta:

Voinko saada vakuudetonta lainaa?

Kyllä voit, jos luottotietosi on kunnossa ja sinulla on säännölliset tulot. VertaaLainaa.fi palvelussa on esiteltynä useita lainantarjoajia, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa.

Mitä tarkoitetaan vakuudettomalla lainalla?

Vakuudeton laina on lainatuote, johon hakija ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta.

Kuinka paljon vakuudetonta lainaa voi hakea?

Vakuudetonta lainaa voi hakea nettihakemuksella 1000 - 60.000 euroa. Lainan maksuaika määräytyy lainasumman mukaan ja on väliltä 1 - 15 vuotta.

Mikä on vakuudettoman lainan korko?

Vakuudettoman lainan korko vaihtelee lainantarjoajien välillä ja on alkaen 4,19 %. Vakuudettoman lainan korkoon vaikuttaa haettu lainasumma, laina-aika sekä hakijan maksukyky. Yleisesti ottaen vakuudettoman lainan korko on hieman korkeampi kuin vakuudellisen lainan. Tämä johtuu siitä, että pankin luottotappioriski on suurempi vakuudettomassa lainassa, kun lainanhakijoita on vain yksi eikä lainassa ole vakuuksia.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo