Pikavippi 18 vuotiaalle

Pikavippi 18 vuotiaalle

Millainen pikavippi 18 vuotiaalle?

Kun pikavipit aikoinaan tuli markkinoille, niitä myönnettiin 18v ikärajalla hyvin kevein perustein. Ajan myötä lainojen ikärajat ja muut vaatimukset ovat muuttuneet erilaisten lakimuutosten johdosta.

Lainaa voidaan myöntää täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Tyypillisesti myönnettävä laina on pienimuotoinen vakuudeton kulutusluotto tai joustoluotto. Osa puhuu edelleen pienestä lainasta pikavippinä, koska laina pystytään maksamaan tilille hyvinkin nopeasti myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Pikavippi on nykyisin mahdollista saada pitkälläkin maksuajalla, koska monet lainantarjoajat muuttivat maksuajan noin kuukaudesta jopa vuoden pituiseksi. Näin ollen pikalainaa saa hyvinkin maltilliset kuukausierät. Toki haettu laina on mahdollista maksaa takaisin, koska tahansa. Usein pikavippi on sen verran pieni laina, että sen takaisinmaksu onnistuu muutamassa kuukaudessa.

Pikavippi 18 vuotiaalle voi olla suurikin apu, jos sen osaa hakea harkiten ja omasta maksukyvystä varmistuen. Usein 18 vuotta täyttänyt tarvitset lainaa auton ostoon tai muuhun suurempaan hankintaan.

Kysymyksiä pikavipeistä 18-vuotiaalle

Mihin tarkoitukseen 18-vuotias voi hakea pikavipin?

Pikavipin voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen, sillä hakijan ei tarvitse koskaan selittää lainan käyttötarkoituksia.

Suosittelemme kuitenkin hakemaan vipin harkiten ja vain jos sitä todella tarvitsee.

Lainaa ei koskaan tule ottaa enempää kuin tarvitsee.

Jos sopivan lainasumman päättäminen on vaikeaa, kannattaa avuksi ottaa maksuton lainalaskurimme.

Lainalaskurin avulla lasket arvion siitä miten hakemasi lainasumma ja siihen valittu laina-aika vaikuttaa mm. lainan kuukausierään.

Millaisen maksuajan saan pikavipille?

Pikavipille on mahdollista saada nykyään pitkäkin maksuaika, jopa vuoteen saakka.

Sen voi kuitenkin maksaa etuajassa koska tahansa takaisin, ilman mitään lisäkustannuksia.

Tarvitseeko 18-vuotias vakuuksia?

Ei tarvitse. Tältä sivulta löytyvät lainapalvelut myöntävät pikavippiä 18-vuotiaalle täysin ilman vakuuksia tai takaajia.

Kuinka nopeasti vipin saa käyttöön?

Usein pikavipissä on hyvin lyhyt käsittelyaika. Lainapäätöksen saa lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Hyväksytyn päätöksen jälkeen vippi siirretään hakijan tilille, jolloin se on hakijan käytössä noin 15 minuutissa.

Usein kysytyt kysymykset

Mihin pikavippi 18v soveltuu?

18 vuotiaalle voi tulla monenlaista tarvetta pienelle lainalle.

Alla muutamia esimerkkejä tilanteista, jolloin pikavippi 18-vuotiaalle voi tulla tarpeeseen.

  • Muuttaminen. Osalle nuorista saattaa tulla eteen muuttaminen omaan asuntoon 18 vuoden iässä. Tällöin pikavipin voi hakea esimerkiksi vuokratakuun maksamiseen tai esimerkiksi tarvittavien kalusteiden hankintaan.
  • Auto/ajokortti. Yleisin asia, mikä aiheuttaa rahan menoa 18-vuotiaana on ajokortin ja auton hankinta. Ajokortin hinta saattaa nousta todella suureksi, jolloin moni hakeekin lisärahoitusta vakuudettomasta kulutusluotosta.
  • Koulu. Koulukirjojen hankinta aiheuttaa monille ongelmia, koska niitä uusitaan todella usein ja kirjojen hinnat ovat usein melko korkeita. Kuitenkin ne on monesti pakko hankkia, jolloin pikavippi voi auttaa niiden maksamisessa.
  • Arjen menot. Joskus voi tulla yllättäviä menoja tai laskuja, jotka pitäisi saada maksettua. Eräpäivä lähestyy, mutta rahaa ei ole vielä hetkeen tulossa. Pienellä lainasummalla pystyy nopeasti maksamaan erääntyneet laskut pois, mikä estää ettei laskut pääse menemään ulosottoon saakka.

 

18 vuotiaan tulee lainata vastuullisesti

Harkitsematon lainan ottaminen voi johtaa monenlaisiin ongelmiin. Tästä syystä kannustamme aina hakemaan lainaa vastuullisesti ja varmistamaan aina, että haetun lainan pystyy maksamaan ajallaan takaisin.

Mieti aina ennen lainan hakemista, että tarvitsetko sitä todella. Joskus voi olla paikallaan hetken aikaa miettiä omaa taloudellista käyttäytymistä ja miettiä onnistuisiko hetkellinen säästäminen johonkin tiettyyn hankintaan. Ei ole kannattavaa hakea pikavippi heti, jos sille ei ole oikeasti välttämätöntä tarvetta. Esimerkiksi juhlimiseen tai uhkapeleihin ei todellakaan kannata hakea lainaa netistä.

Älä myöskään ota lainaa enempää kuin tarvitset. Laske aina oma lainantarpeesi tarkasti ennen sen hakemista, jotta vältyt turhan suurilta lainoilta ja sitä myötä myös turhan suurilta koroilta ja kuluilta.

Väärään tarkoitukseen haettu laina voi aiheuttaa myös merkittäviä ongelmia sen takaisinmaksussa, joka puolestaan voi johtaa maksuhäiriömerkintään luottotiedoissa. Maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa montaa eri asiaa, kuten vuokra-asunnon saamista. Lainan saaminen maksuhäiriömerkinnän kanssa on myös mahdotonta, sillä mikään pankki ei myönnä lainaa ilman luottotietoja. Aloita lainan hakeminen pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset. Vertaa lainoja ja niiden ehtoja huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, näin teet oikeita ratkaisuja ja saat lainan mahdollisimman edullisesti.

 

Kun lainalla ei ole kiire

Laina kannattaa ottaa harkitusti, eikä sen ottamisessa ole syytä hätiköidä ellei lainatarpeella ole akuutti tarve.

Suosituksena on, että tarvittava laina kilpailutettaisiin ennen sen ottamista mahdollisimman monen lainantarjoajan välillä.

Tässä nuoren lainanhakijan apuna toimii maksuton palvelumme, jossa lainahakemus kilpailutetaan maksutta monen pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

Tällä tavoin hakija saa selville mistä hänelle löytyy lainaa heti, eikä hänen tarvitse ottaa hieman korkeammalla korolla olevaa pikalainaa.

VertaaLainaa.fi
Logo