Katkaise velkakierre
Kaikki rahat lainojen lyhennykseen

Jussi huomasi, että palkka meni lähes kokonaan lainojen lyhentämiseen, jolloin hän päätti tehdä asialle jotain.

Jussilla velkakierre alkoi, kuten monella muullakin. Hän otti ensimmäisen pikavipin vuosi sitten, eikä ajatellut asiaa sen kummemmin.

Kohta tulikin otettua toinen ja kolmaskin pikavippi koska se oli niin helppoa, eikä hän miettinyt sen kummemmin, että tarvitseeko hän edes sitä.

Ei mennyt aikaakaan, kun Jussi huomasi, ettei pysty maksamaan lainaa ajallaan takaisin.

Tässä vaiheessa hän teki sen, mitä ei ikinä kannattaisi tehdä, eli haki uuden pikavipin, jolla maksoi vanhoja vippejä pois.

Kun Jussi pääsi töihin, yritti hän lyhentää lainaa mahdollisimman paljon. Tähän mennessä hänelle oli kertynyt jo useampia lainoja, joista kertyi suuri summa maksettavaksi kuukaudessa.

Hän huomasi hyvin nopeasti, että palkka ei tahtonut riittää elämiseen, kun lainojen erät, sekä muut laskut piti maksaa.

Jussi luki netistä lainojen hakemisesta. Hän päätti kokeilla, millaisen lainan hän saisi kilpailutettua vanhojen lainojen tilalle.
Vertaa lainapalveluita ja niiden lainatarjouksia

Hän vertaili itse ensin lainapalveluita ja pyysi niistä lainatarjouksia, mutta huomasi tämän olevan työlästä ja aikaa vievää.

Tällöin hän luki lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistuneista lainanvälityspalveluista.

Niiden avulla hän saisi kilpailutettua uuden lainansa ilmaiseksi.

Lainanvälityspalvelun kautta Jussi sai monta tarjousta yhdellä hakemuksella. Hän vertaili lainatarjouksia keskenään, karsi niistä turhan kalliit pois, jolloin jäljelle jäi muutama hyvä vaihtoehto.

Näiden välillä hän teki vielä tarkempaa lainavertailua, jolloin paras ja halvin laina löytyi.

Uudella, hyvin kilpailutetulla lainalle Jussi maksoi kaikki aikaisemmat kalliit lainat pois. Hän itsekin yllättyi kuinka paljon kuukausierä pieneni.

Aiemmin hän joutui maksamaan monen eri lainan korkoja ja kuluja, jolloin kuukausierät olivat todella suuret.

Nyt, kun hänellä on vain yksi laina, jossa on paljon pienemmät korot ja kulut kuin aiemmissa, hänelle jää jopa rahaa säästöön joka kuukausi.

Nyt kuukausierän suuruus on useita satoja euroja pienempi kuin aikaisemmin. Lainojen yhdistäminen toi Jussille niin säästöä, kuin helpotustakin omaan taloudelliseen tilanteeseen.

Enää hänen ei tarvitse stressata monien eri lainojen ja kuukausierien kanssa, ja miettiä miten rahat saisi riittämään.

Nyt hän on päässyt eroon velkakierteestä. Tämän kokemuksen jälkeen Jussi muistaa lainata vastuullisesti ja vain silloin kun sitä todella tarvitsee. Tällä hetkellä näyttää myös hyvältä sen osalta, ettei hän ole jäämässä työttömäksi, koska hän sai pidempiaikaisen työpaikan kotikunnastaan.

Nyt hän myös muistaa kilpailuttaa lainapalvelut, sekä vertailla lainat rauhassa, ettei enää joudu maksamaan turhasta.

 

Lainalaskuri auttaa laskemaan oikean kokoisen lainan

Lainaa haettaessa mielessä pyörii vain se hankinta, johon lainaa ollaan hakemassa.

Jos ollaan esimerkiksi ostamassa uutta autoa, niin kyllähän se vie ajatukset pois lainan lyhentämisestä varsin tehokkaasti.

Lainaa hakiessa tulisi kuitenkin laske hyvin tarkkaan se, kuinka paljon koron suuruus vaikuttaa lainan kuukausierään ja lainan kokonaiskuluihin.

VertaaLainaa.fi palvelu onkin tehnyt monipuolisen lainalaskurin, jonka avulla voit laskea minkä tahansa lainan kulut ja korot.

Lainalaskuri näyttää lainan kulut selkeästi euroiksi muutettuna, mutta myös lainan todellisena vuosikorkona.

Suosittelemme että lasket lainalaskurilla saamiesi lainatarjousten korkojen vaihtelun merkityksen. Huomaat varmasti itsekin, kuinka paljon pienikin ero lainan koroissa, tekee merkittävän summan lainan kokonaiskustannuksissa.

 

Kilpailuta edullinen yhdistelylaina

Meidän kautta tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 25 – 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa.

Kaikki palvelumme ovat ilmaisia, eikä lainatarjousten pyytäminen ole sitovaa. Voit siis ilman mitään riskiä katsoa, millaisella korolla sinä saisit juuri nyt lainaa.

Hae lainatarjoukset
VertaaLainaa.fi
Logo