Lainaa 18 vuotiaalle ilman vakuuksia

Me kilpailutamme lainat myös 18 vuotiaille

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Päivitetty: 9,elokuu, 2022

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Laina  /  Lainaa 18 vuotiaalle

 

Tiesitkö että 18 vuotias voi hakea lainaa netistä jopa 6Lainaa 18 vuotiaalle0.000 euroa?

Esittelemme tällä sivulla lainapalveluita, joista 18 vuotta täyttäneet voivat hakea lainaa netistä.

Lainan hakeminen kannattaa aloittaa tutustumalla tarjolla oleviin lainapalveluihin ja heidän myöntämiin lainatuotteisiin.

Kun täytät sivustolla yhden lainahakemuksen se välitetään puolestasi yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle kilpailutettavaksi.

Tutustu sen jälkeen lainatarjousten perusteella lainapalveluihin, vertaa lainoja ja hae lainaa mistä saat sen mahdollisimman edullisesti. Muista myös, ettei sinun ole pakko hyväksyä yhtäkään lainatarjousta, jos tarjottavat lainat eivät ole lainatarpeeseesi sopivia tai ne eivät muuten miellytä.

 

Mistä lainaa 18-vuotiaalle?

Nykyisin yleisin ikäraja netistä haettaville lainoille on noin 20 vuotta, mutta 18-vuotiaalle lainanhakijalle löytyy myös vaihtoehtoja.

Listan 18 vuotta täyttäneille lainaa myöntävistä yrityksistä löydät ylempää. Yksi suosituimmista lainapalveluista, joista myös 18 vuotiaat voivat hakea lainaa on palvelu nimeltä Omalaina.

Omalaina kilpailuttaa lainanhakijan jättämän lainahakemuksen useiden lainantarjoajien välillä, jotka myöntävät lainaa 18 vuotiaalle ilman vakuuksia tai henkilötakausta.

Lainatuotteista joustoluotto on yleisin laina, jota 18 vuotias voi hakea.

Joustoluotto sopiikin moneen tarkoitukseen, joihin nuori voi lainaa tarvita.

Auton hankinta, muutto tai muut elämänmuutokset eivät ole ilmaisia, joten monesti niihin haetaan avustusta lainarahalla.

Tutustu yllä oleviin vaihtoehtoihin ja vertaile lainapalveluista, mikä sopisi sinulle parhaiten.

 

Kuinka paljon 18 vuotias voi saada lainaa?

Ennen 18 vuotiaalle lainanhakijalle myönnettiin vain pieniä, muutaman sadan euron pikavippi.

Nyt kuitenkin monet joustoluottoa tarjoavat yritykset ovat laskeneet ikärajojaan, joten 18-vuotiaan on mahdollista hakea jopa yli 2000 euron lainaa.

Kannattaa huomioida, että mitä suurempaa lainasummaa olet hakemassa, sitä enemmän hakijalle asetetaan kriteereitä.

Pienissä lainasummissa ainoat kriteerit voivat olla täysi-ikäisyys + puhtaat luottotiedot.

Suuremmissa summissa hakijalta kuitenkin voidaan vaatia säännöllisiä tuloja, jotta voidaan varmistua hakijan takaisinmaksukyvystä.

On hyvä muistaa, että lainahakemuksen täyttämisen jälkeen jokainen lainankilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle oman riskianalyysin, jonka perusteella he joko tarjoavat lainaa tai eivät. Lainatarjousten määrä riippuu hakijan tiedoista ja haetusta lainasummasta.

 

Mikä lainatuote sopii parhaiten 18 vuotiaalle?

18 vuotiaalle yleisimmät saatavilla olevat lainatuotteet ovat pikavippi ja joustoluotto.

Nuorille ei välttämättä löydy kulutusluottoja, koska yleensä kulutusluotto on niin suuri laina, että sen ikärajakin nousee yli 20 vuoteen.

Voit itse miettiä, haluatko hakea vain kertalainan, joka maksetaan kerralla hakijan tilille ja joka tulee maksaa kerralla takaisin.

Tässä tapauksessa sinulle sopii hyvin pikalaina.

Jos kuitenkin haluat enemmän joustoa lainaan ja sen takaisinmaksuun, suosittelemme tutustumaan joustoluottoon.

Joustoluotossa saat käyttöösi tietyn suuruisen luottotilin, josta voit tarpeesi mukaan nostaa lainaa.

Voit tehdä niin useita nostoja kuin haluat ja milloin haluat.

Se on jatkuva laina, joka on aina käytössäsi yhdellä hakemuksella.

Joustoluoton takaisinmaksukin on hieman joustavampi, sillä sinun ei tarvitse maksaa koko lainaa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Voit lyhentää kuukausittain esimerkiksi vain vaaditun minimilyhennyksen, jos haluat hyödyntää osamaksumahdollisuutta.

 

Lainaa ei kannata hakea turhaan

Suosittelemme aina miettimään tarkkaan, tarvitsetko todella lainaa?

Kartoita oma tarpeesi huolellisesti, äläkä hae lainaa hetken mielijohteesta.

Lainaa ei myöskään kannata hakea, jos aiot maksaa korkeakorkoisella lainalla toista kallista lainaa pois.

Tämä kerryttää turhaan kokonaiskustannuksia ja vaikeuttaa lainan takaisinmaksua.

Kun olet varma että tarvitset lainaa ja tiedät kuinka paljon sitä tarvitset, vertaa lainoja huolella. Lainavertailu kannattaa tehdä aina, sillä voit sen avulla välttyä maksamasta turhaan liian kalliita korkoja ja kuluja.

 

Katso myös nämä:

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta lainaa 18 – vuotiaalle:

Mitä muita vaatimuksia on lainanhakijalle kuin 18 vuoden ikä?

Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla riittävä maksukyky.

Voiko 18 - vuotias saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä voi. VertaaLainaa.fi palvelussa on esiteltynä monet lainantarjoajat, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai henkilötakausta alkaen 18 vuotiaalle. Toki lainan saaminen ilman vakuuksia tai takausta vaatii, että lainanhakijalla tulee olla säännölliset tulot sekä riittävän hyvä maksukyky.

Millaista lainaa 18 - vuotiaalle voidaan myöntää?

18 - vuotiaalle voidaan tarjota hyvinkin monenlaista lainaa. Vaihtoehtoina ovat kulutusluotto, pankkilaina, pikavippi, pankkilaina ja joustoluotto.

Mihin tarkoitukseen 18 - vuotias voi lainan käyttää?

Jokainen myönteisen lainapäätöksen saanut lainansaaja saa käyttää lainansa parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Tyypillisesti lainaa 18 vuotta hakenut hakija käyttää lainan auton ostoon, moottoripyörän hankintaa, elektroniikkalaitteisiin, uuteen puhelimeen sekä matkusteluun. Lainalla ostetaan usein myös omaan asuntoon huonekaluja sekä muita tavaroita.


Lainaesimerkki:


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi