Vaikka tarvitset lainaa nyt heti, älä sorru muutamaan ilmiselvään virheeseen

Lainaa heti ilman ongelmia

Tarvitsetko lainaa nyt käyttöösi, mutta et tiedä mistä sitä kannattaisi hakea?

Tämä on varsin yleinen ongelma, sillä netin lainatarjonta on todella laajaa ja lainapalveluita ja pankkeja vähän joka lähtöön.

Yksi tapa aloittaa lainan hakeminen on, että tutustuu kaikkiin olemassa oleviin lainapalveluihin ja täyttää useiden lainantarjoajien lainahakemuksen yksi kerrallaan. Näin kaikkiin olemassa oleviin lainapalveluihin pääsee tutustumaan perin pohjin, mutta aikaa tämä vie, sillä lainapalveluita on tarjolla reilusti yli 100 kappaletta.

Voidaan jopa sanoa, että kaikkiin palveluihin tutustuminen on mahdoton tehtävä, varsinkin jos lainalla on kiire ja tarvitset lainaa heti käyttöösi.

Vaikka sinulla olisi kova kiire lainan haun kanssa, älä sorru ottamaan sitä ensimmäisestä vastaantulevasta paikasta ilman, että tiedät sen olevan kilpailukykyinen koroltaan ja laina kuluiltaan.

Toinen virhe mikä tulee usein tehtyä on että tulee valittua laina, joka ei sovi laisinkaan siihen tarkoitukseen, mihin sitä tarvitaan.

Esimerkiksi pikavippi ei välttämättä ole sopiva lainaratkaisu pihasaunan ostamiseen tai remontointiin. Kannattaakin alkuun miettiä, millaista lainaa tarvitsee auton ostoon, sisustamiseen tai vaikka lomamatkaan. Sivustollamme olemme koonneet eri lainatarkoituksiin omat sivunsa ja lainahakemukset, niin sinun on helppo löytää tarkoitukseen sopiva lainaratkaisu.

Valitse näistä seuraava:

Kerromme seuraavaksi, miten voit nopeuttaa hyvän ja edullisen lainantarjoajan löytämistä.

 

Löydä juuri sinulle sopiva lainapalvelu vain muutamassa minuutissa

Uskotko jos väitämme, että vertailupalvelumme VertaaLainaa.fi voi löytää sinulle sopivan lainapalvelun vain muutamassa minuutissa?

Totta se on. Halvin ja sinulle sopivin lainapalvelu on mahdollista löytää varsin helposti, kun käytät siihen tarkoitukseen räätälöityä palvelua.

Palvelumme kilpailuttaa lainahakemuksesi noin 25 pankin ja rahoitusyhtiön kesken hetkessä. Tämä samainen aika sinulla menisi yhden lainahakemuksen täyttämiseen. Näin tavoitat hakemuksen täyttämisellä kaikkiaan 25 lainantarjoajaa.

Ensimmäiset lainatarjoukset saat jo alle kahdessa minuutissa, joten pääset varsin nopeasti vertailemaan tulleita lainatarjouksia.

Lainavertailu auttaa sinua tunnistamaan, mikä pankki tai rahalaitos pystyy tekemään sinulle parhaan tarjouksen. Pelkät esimerkkilaskelmat kun eivät kerro mitään eikä yksittäisen lainatarjouksen vastaanottaminen anna mitään käsitystä siitä, onko kyseessä kallein vai halvin laina.

 

Lainaa nyt ilman vakuuksia

Lainojen vertailu – ja kilpailutuspalvelun kautta voit hakea lainaa nyt täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Lainasummat ovat väliltä 100 – 60 000 euroa.

Jos haluat paremman mahdollisuuden saada hyväksytyn lainatarjouksen, voit hakea lainaa myös yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Toinen yhteisvastuullinen hakija voi olla esimerkiksi oma puolisosi.

Kun lainalla on kaksi hakijaa, saa siihen silloin yleensä aina pienemmän koron, joten silloin laina tulisi myös edullisemmaksi.

Muut ehdot lainan hakemiselle on, että:

  • hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt
  • Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi asuva henkilö
  • hakijalla ei saa olla liikaa velkaa tai merkintää maksuhäiriöstä tiedoissaan.
VertaaLainaa.fi
Logo