Häälaina - Hae lainaa häiden järjestämiseen

Me kilpailutamme häälainasi yli 25 pankin ja muun luotonantajan kesken

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Laina  /  Häälaina

 

Hääbudjetin suunnittelu

Häiden järjestäminen alkaa budjetin suunnittelusta.

Jokaisella pariskunnalla on omat näkemykset hääpäivän kulusta, tarjoilusta, juhlavieraiden määrästä sekä hääpaikasta.

Kaikki nämä edellä mainitut asiat sekä monet muut pienet yksityiskohdat vaikuttavat häiden kustannukseen sekä siihen päätökseen tarvitseeko häitä varten ottaa häälainaa?

Osalle pariskunnista on alusta asti selvää, että häät halutaan maksaa itse.

On toki myös paljon vanhempia, jotka haluavat olla omalta osaltaan auttamassa häiden kustannuksissa.

Oli sitten vaihtoehtona kumpi tahansa tai jotain siltä väliltä, on päivänselvää, että suuremmat häät eivät ole mikään halpa kustannuserä maksettavaksi.

Useat pariskunnat turvautuvat häiden järjestelyissä osittain omiin säästöihin ja loput juhlista rahoitetaan häälainalla.

Alkuun voi tuntua järjettömältä ottaa yhtä päivää varten lainaa ja maksaa sitä jatkossa monta vuotta eteenpäin, mutta totuus kuitenkin on, että usealla pariskunnalla häiden pitäminen omilla säästöillä tietäisi hyvin pieniä häitä tai ei häitä ollenkaan.

Lainaa otetaan veneen ostoon, asunnon hankintaan sekä autoa varten, niin miksi ei tärkeiden ja ikimuistoisten häiden järjestämiseen?

Me haluamme olla tukena myös teidän hääjuhlien järjestelyissä ja tarjoammekin teille täysin maksuttoman palvelun, jonka avulla voit kilpailuttaa lainan jopa noin 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuka voi hakea häälainaa netistä?

Häälaina on yleensä vakuudeton kulutusluotto, jota voi hakea kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset joilla on puhtaat luottotiedot.

Häälainan saamisen edellytyksenä hakijalla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot.

Kuinka paljon häälainaa voi hakea?

Häälainaa voi hakea juuri sen verran kuin tarvitset, väliltä 100 – 60.000 euroa.

Kuinka pitkä maksuaika häälainoissa on?

Tämä riippuu paljon haetun häälainan suuruudesta.

Maksuaikaa voi saada väliltä 1 – 15 vuotta, mutta haetun häälainan voi myös maksaa takaisin, vaikka häälahjana saaduista rahoista osittain tai kokonaan.

Mistä häälaina kannattaa hakea?

Häälainaa kannattaa kilpailuttaa netin kautta meidän maksuttomassa lainojen kilpailutuspalvelussa. Etunasi on se, että lainahakemus kilpailutetaan monen eri pankin ja rahoitusyhtiöiden välillä. Tulet siis saamaan yhdellä hakemuksella useiden pankkien lainatarjoukset.

Mitä kannattaa ottaa huomioon häälainaa hakiessa?

Häälainaa hakiessa kannattaa olla liikkeellä ajoissa.

Häät ovat kuitenkin niin suuri juhla, että niitä suunnitellaan useita kuukausia, joten häälainan kilpailuttaminenkin kannattaa aloittaa ajoissa.

Mitä aikaisemmin aloitat lainan kilpailuttamisen, sitä varmemmin löydät edullisen lainan.

Hoitamalla häälainan kilpailuttamisen ajoissa, sinulle jää myös enemmän aikaa itse juhlien järjestämiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Häälaina netistä

 

Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon häiden budjetin suunnittelussa?

Tässä muutamia asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen rahoitusta:

Miettikää alkuun vierasmäärä? Tämä vaikuttaa oleellisesti moneen seuraavaan asiaan.

Varmasti suurin menoerä häissä on ruoka- ja juomatarjoilu. On tärkeä päättää millaista ruokaa häissä tarjoillaan ja kuuluuko illan ohjelmaan myös maksuttomat alkoholijuomat ja muut virvoitusjuomat.

Juhlapaikan varaaminen/vuokraaminen. Juhlapaikan sijaintia kannattaa miettiä hyvissä ajoin, suosituimmat paikat menee hyvin nopeasti. Myös hinnassa voi säästää huomattavasti, jos vertailee eri paikkoja eikä valitse sitä hienointa ja kalleinta. Juhlapaikasta saa itse tekemällä hyvin viihtyisän, kunhan siihen jaksaa panostaa omalla työllään.

Hääpuvut, kampaus, valokuvaus. Haluatteko ostaa itsellenne omat hääasut vai olisiko kannattavaa vuokrata puvut pukuvuokraamosta? Kampauksen tekoon voi lähipiiristä löytyä joku ammattitaitoinen henkilö vai onko parempi varata aika kampaajalle?

Hääparin sormukset. Miettikää yhdessä sormusten hintaa. Sormuksien hinnoittelussa on huomattavia eroja.  Tämä on kuitenkin ainoa konkreettinen asia, joka jää häiden jälkeen varsinaisesti näkyville. Sormuksen tulee kestää aikaa ja olla omistajalleen mieleinen. Kuinka paljon sormuksiin on valmis panostamaan riippuu täysin parista itsestään. Hintahaitari liikkuu keskimäärin noin parin sadan ja usean tuhannen euron välillä.

Hääbändi. Haluatteko juhliin livemusiikkia? Bändin soittaminen voi lohkaista budjetista muutaman tuhat euroa.

Juhlapaikan koristelu, ja kutsukortit. Itse tekemällä säästää pitkän pennin. Tähän kannattaa varata riittävästi aikaa.

Häämatka. Jokainen tuore aviopari haluaa varmasti juhlistaa naimisiin menoa yhteisellä matkalla. Osan häämatkan kustannuksista voi saada kuitattua vierailta saaduilla häärahalahjoituksilla, mutta osaan matkasta täytyy ehkä löytää vielä rahoitus. Tämä on hyvä huomioida, jo hääbudjettia tehdessä.

Muuta muistettavaa: Kirkon ja papin varaus, morsiuskimppu, hääyö, kuljetukset, tanssikurssi, kaasot ja bestman.

 

Millainen häälaina juhlien järjestämiseen?

Siinä vaiheessa kun hääbudjetti on saatu laadittua on aika miettiä mistä rahoituksen hakee?

Perinteisen pankin sijaan moni hääpari ottaa lainan suoraan netistä.

On tärkeää miettiä, millaista lainaa häitä varten haluaa ottaa?

Netistä löytyy niin vakuudettomia lainoja kuin vakuudellisia lainoja.

Vakuudeton laina tarkoittaa, ettei hääparin tarvitse ottaa lainaa varten laisinkaan ulkopuolista takaajaa tai muuta vakuutta.

Netistä löytyy useita vakuudettomia lainoja, joissa lainasummat vaihtelevat 100 eurosta jopa 60000 euroon saakka. Kulutusluoton takaisinmaksuaika on 1 – 20 vuotta.

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa ja alustava lainapäätös annetaan jo muutamassa minuutissa.

Monet palvelut tarjoavat lainaa nopeasti, niin että varsinaisesta häiden suunnittelusta päästää toteuttamisvaiheeseen nopealla aikataululla.

 

Vinkki: Jos teidän on vaikea tarkalleen hahmottaa lainan kustannuksia, ottakaa avuksenne palvelumme suosittu lainalaskuri.

Lainalaskuri laskee heti arvion lainan korosta sekä kuukausierästä.

Tarkan arvion lainan kustannuksista saatte pyytämällä ilmaiset lainatarjoukset. Saatuanne lainatarjoukset voitte vertailla lainoja ja niiden ehtoja toisiinsa kaikessa rauhassa.

Kilpailuta häälaina

Häälaina avuksi unelmien toteuttamiseen

Ilman häälainaa juhlien järjestäminen ei olisi ehkä mahdollista.

Palvelussamme on esiteltynä useita pankkeja ja muita lainantarjoajia, joista pariskunta voi hakea lainaa ilman vakuuksia unelmiensa häiden järjestämiseen.

Päätöksen tekemistä helpottaa, kun palvelumme kilpailuttaa lainahakemuksen puolestasi monen eri lainatarjoajan välillä.

Häitä suunnitteleva pariskunta saa meiltä valmiit lainatarjoukset vertailtavakseen ja saavat yhdessä päättää mistä tarvittavat häälaina valitaan otettavaksi

 

Kenelle häälaina voidaan myöntää?

Hakijan tulee olla Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.

Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen (alkaen lainaa 18 vuotiaalle).

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea netistä häälainaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä häälainasta:

Kuinka paljon häälainaa voi hakea?

Häälainaa voi hakea häiden järjestämistä varten jopa 60.000 euroa helposti täytettävällä lainahakemuksella. VertaaLainaa.fi palvelun eteenpäin välitettäväksi jätetty lainahakemus tavoittaa hetkessä yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saatte nopeasti selville mistä löytyy teille sopivin häälaina.

Tarvitaanko häälainaa varten vakuuksia tai takausta?

Ei tarvita, sen vuoksi monet hääjuhlaa järjestävät parit ottavatkin vakuudettoman häälainan, koska häälainaa varten ei haluat pyytää sukulaisia tai tuttavia lainan takaajaksi.

Onko häälainan käyttötarkoitus tarkemmin määritelty?

Ei ole, häälainan saa käyttää jokainen tuleva aviopari haluamallaan tavalla. Häälainan saa käyttää koristeluun, hääpuvun ostamiseen tai pukuvuokraan, juhlapaikan ja ruokakulujen maksamiseen ja moneen muuhun.

Kuinka häälaina maksetaan takaisin?

Tyypillisesti häälainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa lainasopimuksen mukaisen kuukausierän verran. Häälainan voi kuitenkin maksaa takaisin myös nopeammin, jos esimerkiksi häiden jälkeen lahjarahoista on mahdollisuus maksaa lainaa suurempi summa lainanmyöntäjälle. Lainan ennenaikaisesta lyhennyserästä ei veloita mitään maksua.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi