Kodinkone laina tai muu arjen rahoitus jopa 60 000 € saakka

Hae lainaa kodinkoneita tai muita arjen menoja varten sopivalla kuukausierällä. Kilpailuta lainahakemus monen eri lainantarjoajan kesken ja pääset vertailemaan lainatarjouksia. Näin varmistat itsellesi edullisen lainan.

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Laina  /  Kodinkone laina

 

Pesukone, jääkaappi tai muu kodinkone menee usein juuri silloin rikki, kun omassa taloudessa on muitakin menoja. Kodinkoneen rikkoutuminen sattuu yleensä pahaan saumaan eikä laite varoittele rikkoutumisestaan etukäteen. Kaikki kotona käytössä olevat laitteet ovat ahkerassa käytössä kuten mikro, uuni, lämminvesivaraaja sekä monet muut laitteet eikä ilman niitä pärjää kovin pitkään. Kun laite rikkoutuu on tilalle saatava nopeasti uusi. Uuden kodinkoneen ostaminen tarkoittaa kuitenkin usean sadan euron investointia. Nämä kulut, kun lisää muihin arjen menoihin saattaa taloudellinen tilanne olla ahtaalla.

Kodinkone laina on monelle ollut arjen pelastus tilanteessa, kun laitehankinnat on saatava tehtyä nopeasti, mutta oma palkka ei riitä kaikkiin menoihin. Lainaa kodinkoneita tai muita arjen hankintoja varten voi hakea palvelumme kautta jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia.

Kilpailutamme lainahakemuksesi aina noin 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Saat lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua ja voit valita edullisimman lainan kodinkoneita varten tai muuhun arjen hankintaan.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuka voi hakea kodinkonelainaa netistä?

Laina on vakuudeton kulutusluotto, jota voi hakea kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset joilla on puhtaat luottotiedot.

Kodinkonelainan saamisen edellytyksenä hakijalla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot.

Lainahakemuksen yhteydessä lainan käyttökohdetta ei sen tarkemmin kysellä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainansaaja saa käyttää lainan parhaaksi katsomallaan tavalla, mihin haluaa.

Kuinka paljon lainaa kodinkoneisiin voi saada?

Vakuudetonta lainaa kodinkoneiden ostamiseen tai muihin arjen menoihin voi hakea 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka.

Kuinka pitkä maksuaika kodinkonelainassa on?

Tämä riippuu paljon haetun lainan suuruudesta.

Maksuaikaa lainalle voi saada 1 – 20 vuotta. Laina-ajaksi kannattaa valita omaan maksuvaraan nähden kohtuullinen takaisinmaksuaika. Kun laina-aika suhteessa lainasummaan on maltillinen, pysyy kuukausierä sopivana. Lainalaskurin avulla voit ennen lainan hakemista hahmotella, miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa muun muassa lainan kuukausierään.

Miksi kodinkonelaina kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Palvelumme kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja rahoituslaitoksen välillä, joten saat vertailtavaksesi hyvin laajasti lainatarjouksia eri lainantarjoajilta. Jos päädyt ottamaan lainaa kodinkoneisiin elektroniikkaliikkeestä et voi varmuudella tietää, onko osamaksusopimuksen hinnoittelu kuinka kilpailukykyinen muihin rahoitusvaihtoehtoihin nähden.

Vakuudettomiin kuluttajaluottoihin asetettiin korkokatto vuonna 2019. Lainan nimellinen vuosikorko ei kulutusluotoissa tai joustoluotossa saa nousta enää yli 20 prosentin ja lainan muut kulut saavat olla vuodessa korkeintaan 150 euroa vuodessa. Osamaksusopimuksia kyseinen korkokattolaki ei koske, joten näissä vuosikorko voi nousta yli 20 prosentin.

Kuinka nopeasti saan lainaa kodinkoneisiin?

Jos on tarvetta uudelle pesukoneelle, jääkaapille tai muulle kodinkoneelle, ei lainapäätöstä halua odotella montaa päivää.

Eikä sinun tarvitsekaan, kun täytät ja kilpailuta lainan palvelussamme.

Saat lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa ja lainapäätöksen voit solmia lainantarjoajan kanssa jo saman päivän aikana.

Usein kysytyt kysymykset

Kodinkone laina avuksi suurempien hankintojen ostamiseen

Kun lainatarve on akuutti tarvitaan päätöksiä nopeasti.

VertaaLainaa palvelun avulla saat lainatarjoukset heti vertailtavaksi ja voit tehdä lainapäätöksen nopeasti tarjousten perusteella.

Sopivan suuruinen laina kodinkoneita varten maltillisella kuukausierällä pelastaa arjen eikä rikkoutunut laite aiheuta talouteesi ylimääräistä päänvaivaa.

Palvelumme käyttäminen on sinulle maksutonta eikä yhtäkään lainatarjousta ole pakko hyväksyä ellei sopivaa lainaa löydy.

Turvallinen ja luotettava palvelumme takaa, ettet maksa lainastasi liikaa – kilpailuta laina ennen päätöksentekoa.

Lähetä maksuton lainahakemus palvelumme hoidettavaksi, valitse itsellesi sopiva laina ja voit lähteä hankkimaan kotiisi tarvittavat kodinkoneet. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä kodinkonelainasta:

Kuinka paljon kodinkonelainaa voi hakea?

Lainaa voi hakea kodinkoneiden hankintaa varten jopa 60.000 euroa helposti täytettävällä lainahakemuksella. VertaaLainaa.fi palvelun eteenpäin välitettäväksi jätetty lainahakemus tavoittaa hetkessä yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat nopeasti selville mistä löytyy sopivin kodinkone laina.

Tarvitaanko kodinkone lainaa varten vakuuksia tai takausta?

Ei tarvita, sen vuoksi monet ottavatkin kodinkoneiden hankintaa varten kulutusluoton tai joustoluoton.

Onko kodinkone lainan käyttötarkoitus tarkemmin määritelty?

Ei ole, lainalla voi ostaa tarvittavat kodinkoneet, mutta osan lainasta voi käyttää muuhunkin tarkoitukseen.

Kuinka laina kodinkoneisiin maksetaan takaisin?

Tyypillisesti kodinkonelainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa lainasopimuksen mukaisen kuukausierän verran. Kodinkonelainaa voidaan kuitenkin maksaa takaisin myös nopeammin. Lainan ennenaikaisesta lyhennyserästä ei veloita mitään maksua.


Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi